Kendimi evleneceğim insana saklıyorum. İlişki çok ciddi boyuta gelmediği için bir şey yapmak istemiyorum geleceğimi düşünüyorum ama bir yandan da yapmak istiyorum, çok kararsızım. Sizin düşünceleriniz neler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılseks için ideal yaş 22 civarı, bunun için beklemene gerek yok, dünyanın en zevkli işi ve üstelik bedava, ama insanlar kendini şartlandırır maalesef, her önüne gelenle yat demiyoruz ama , cinselliği de tatman gerek hemde doya doya, sanmaki 40 yaşında şu anki hazzı alacaksın, vakit dar keyfine bak derim, uygun partner ile yola devam yani 😊
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Her iki tarafında bunu tam anlamıyla istemesi gerekir, yani kafasında, evlenicekmiyiz acaba, ya evlenmezsek, ya ayrılırsak vs gibi sorular olmaması gerekir. Bu ve buna benzer sorularin biri bile ilişki sonrası büyük pişmanlık duymak için yeterlidir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kişi o kişi mi sence …
sen yazdıklarından şunu bağıryorsun…
adam olsun çiçeğiyle ailemden istesin yürekle evlenelim sonrada doyasıya yaşayalım…..
bu bilinç alrını neden onunla doğru şekilde iletişimle paylasmıyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılşu an gel desem gelecek ailemden istemeye ama okuyorum okulum seneye bitiyor. Ona evlenmeden olmaz diyorum ama bir yandan da aklımı kurcalıyor bu konu.
Cevap sahibi+1 yılNeden okul bitmeden evlenmek aklınınkurcalamıyor…
Doğru kişiyse onunla daha rahat okursun…. Yoksa hşç evlenme zaten
Soran+1 yılAilem istemez okul bitmeden evlenmemi. Aile kültürü ile benimde aklıma evlenmeden ilişkiye girilmez diye sokuldu. Pişman olur muyum diye düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılAilene o güveni verirse damat okey verirler
Okul evlilikten bağımsız …. Ergenliğe girerken durun ben ergenliğe giremem önce orta okulum bitsin mş dedin
Damat ailene güven versin evlenin … keyfinize bakın…. Yüreği varsa yoksa pişman olursun
Soran+1 yılOkul bitmeden ailem istemez zaten evlenmemi, çok kez de dile getiriyorlar o yüxden cesaret edemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAilenden korkuyorsan çok istemiyorsundur
Şöylemlonulum Dayanamazak evlilik yoluna öyle böyle gireceğiz deyin
Libidonuz çekiminiz güçlüyse aileyi de yenerek ikna eder
Ama siz de çekim fazla yok aile bile korkutuyorsazzzz
Kolaya kaçma ama senin soruş şeklinden belli pişman olursun o çocuğun da gözünden düşersin falan tipik Türkiyemiz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonrasında pişman olacaksan yapma. Enine boyuna düşün bu konuyu. Geri dönüşü yok çünkü. Ben pişman olmadım ama herkes bu konuda farklı. O yüzden iyi düşünmen lazım.
215 Yorumla- +1 yıl
Devam ediyor mu halen
Cevap sahibi+1 yıl@Board-Tennis evet
- +1 yıl
Ne seviyeye gelindi sevgili nişan evlilik
Cevap sahibi+1 yıl@Board-Tennis 4 yıl sevgiliydik 6 aydır nişanlıyız dugun için para biriktiriyoruz. Neden soruyorsunuz?
Soran+1 yılSevgili olduktan ne zaman sonra ilişkiye girdiniz ya da nişanlılık zamanı mı oldu?
- +1 yıl
Sevgili iken yapıp pişman olan çok kişi var öyle olmanı istemem diye
Cevap sahibi+1 yılTanıştıktan 3 4 ay sonra sevgililik sonrasında gelişti. Evlenmeyedebilirdik, evliliğin bir garantisi yok, ilişkiye girerken bunu göze alman lazım. Ben evlilik istemiyordum o yüzden sorunum olmadı bu konuda. Eğer evlilik istiyorsan, çevren bu konuda katı görüşlüyse bence bekle.
Cevap sahibi+1 yıl@Board-Tennis saol, evlenmeseydik de pişman olmazdım.
Cevap sahibi+1 yıl@Board-Tennis bakire evlenip boşanan da bir sürü insan var, bu işlerin garantisi yok.
- +1 yıl
Kafanda bitirmişsin evlilik istememişsin çünkü kimisi öyle değil
- +1 yıl
Kişi bakir ise mesela kendini tutmuşsa öyle birini istiyor ama
Cevap sahibi+1 yıl@Board-Tennis iyi düşün diye yazmışım zaten. Sen evlenmeden yatmazsın olur biter. Yalan mı söyleyeyim pişman değilim işte.
- +1 yıl
Tamam zaten saygı duyuyorum yanlış anlama
Cevap sahibi+1 yıl@Board-Tennis ee ona bir şey mi demişim? Herkesin kendi düşüncesi. Evlilik cinsellikten ibaret değil. Sen bakir kal bakire iste. Benim hayat görüşüp bu değil, sevgiliminki de değil.
- +1 yıl
Peki 😶
Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Yapma kuzum yapma... Aklını başına al. Yarın da kıs kıs kıvranacaksın niye yaptım diye
00 YorumlaKiminle yapacaksın? Adı ne?
Adı Ömer olmasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvliligi bekle tabi gunah. Helalinle en temizinden en guzelinden yap hem kafan rahat hem ayip yok birilerinden saklama gorme korkusu yok yanlis bir sey yapma derdi yok...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPişman olma ihitmalin varsa yapma. Gerçekten kararlıysan ve asla pişman olmam diyorsan yapabilirisn
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgiliyi birak nışanliylken bile olmaz, evlenince yaparsın. kaç tane nışan atıldı kaç tane sevgiliden ayrıldılar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO an gelince anlamadan teslim ediyorsun kendini
11 Yorumla
+1 yılBence yapma, pişman olursun. Yaparsan eğer evlilikte de yapmış biri istersin
00 Yorumla
+1 yılLütfen yapma pişman olma sonra sabret
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin varsa sevişiyorsanız zaten yaparsınız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yapma boş ver severse bekler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapma derim yarının bi garantisi yok sonuçta
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGirilmemeli kardeşim günah zina bu
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu sitede çok defa denk geldim böyle sevgili iken yapıp sonra pişman olan kız psikolojisi bozuluyor kimseye anlatamıyor hamile kalıyor bunalıma giriyor erkek bırakıp gidiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKarar senin kararın. İkisinde de yanlış taraf yok.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kısa zamanda evlenşceksen evet yoksa hayır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evleneceğin insana bırak kendini
00 YorumlaYapma evliliği bekle
00 Yorumlakendiniz bilirsinix
00 Yorumla
+1 yılHaram
00 Yorumla
+1 yılTecrubesizlik ileride evliliginde sorun olur sana
01 Yorumla- +1 yıl
Istekli oldugunu dusunuyormusun
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayırr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Nikah sart