Benim doğru düzgün sevgilim olmadı konuştuğum kişiler oldu ama kimle konuşsam hep cinsellikte olmalı diyor ama ben evlenmeden önce bu duruma karşıyım daha önce biriyle opusmedim bile bana doğru gelmiyo sanki ilerde evleneceğim kişiye saygisizlikmis gibi geliyo erkekler neden ciddi ilişki istemiyor? illa cinsellik olsun diyenler takilmalik ilişki istiyor bence
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İstemiyorsanız yapmak zorunda değilsiniz, kimse sizi istemediğiniz bir şeye zorlayamaz, siz o insanlara bakmayın, madem yanlış geliyor size yapmayın kesinlikle sonra üzülürsünüz, nasıl ki cinselliğini özgürce yaşamak isteyen bir kadının cinselliğini yaşamak hakkı ise sizin de istememek hakkınız, herkes kendi bakış aşısındaki insanlar ile birlikte olmalı, muhakkak sizin gibi düşünen insanlar çıkacaktır karşınıza, acele etmeyin.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
doğrusunu biliyorsun artık. evlilik sorumluluktur. ve cogu erkek korkaktır, zevkine düşkündür, evin bir direği olmayı gec o eve bi civi bile olamazlar (aile kurmak isteyenleri tenzih ederim) :sss
21 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef öyle ve ilişki yaşadığı kadına artık evleneceği kadın gözüyle de bakmazlar genelde isterse yıllarca birlikte olsunlar yine de ayrılıp hiçbir şey yaşamamış kadın ararlar onlarla evlenirler bizzat arkadaşımın başına geldi şerefsiz ikiyüzlü erkekler çok kimseye güven olmuyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok haklısınız gerçekten günümüzde bu işler çığrından çıkmış
22 Yorumla
Soran+1 yılBiz bunları söyleyince hemen kezban diyorlar ama umrumda değil saçma sapan ilişkiler var ve ben sadece bir kişiye güvenmek istiyorum sadece onunla bir şeyler yaşamak istiyorum bunun nesi yanlış?
Cevap sahibi+1 yılMaalesef öyle ben de senin gibi düşünüyorum bir kişi olmalı sadece. Şimdilik kendi kendime idare ediyorum her ne kadar istekli olsam da
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayır öyle bir kural yok Erkekler sadece kendini düşünür Evlenmek için de bakire kız ararlar Sen kendi bildiğin doğrularından şaşma Bedenin hakkındaki kararları kendin verebilirsin başkası veya modernizm adı altındaki gevşeklik değil.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
9Cevap
Onlar hepsi takılmalık ilişki istiyor eğer ciddi düşünse zaten erkek de evlenince yapmak ister. Güvenme
00 YorumlaGenelleme yapamayız bende senin gibiyim ve düşüncem bu ama istisnalar kaideyi bozmuyor sonucta
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoğusu öyle bu zamanda, gerçek sevgili kadından arzu olmazsa sulanmaz
00 Yorumla
+1 yılBen de sizin gibiyim evlenmeden yapmak istemem ama kimseyi de kınamam yoksa o bizim sınavımız olabilir
00 Yorumla
+1 yıleşinle beraber olmak zounlu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. O karşı tarafa bağlı bir şey bence
00 YorumlaCinsellik hariç birçok şey yapılabilir aslında
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman bunu istemiyen birini bul
00 Yorumla
+1 yılTam tersini düşün
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği