Öncelikle lütfen kırıcı yorum yapmayın. Cinsellik konusunda eski kafalı bir insanım evlenmeden olmaz diyenlerden. Nişanlım da saygı duyuyor bu düşünceme ama haliyle sevişelim diyor illa çıplak olmaya gerek yok diyor. Evlenene kadar enazından alış diyor. Bir yandan yok desem de bir yanımda sevişmek istiyorum. Ama nasıl yapılır daha doğrusu ne yapmam gerekiyor bilmiyorum saygı cercevesinde cevap verebilir misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılKırıcı olacağım tek bir konu var. Evlenmeden önce yapmaya karşı isen sevişmek ile direkt seks yapman arasında hiçbir fark yok. Kendini kandırıyorsun ve Allah'ı kandırmaya çalışıyorsun resmen. Bekaret sadece zardan ibaret değildir. Ya tamamen yaparsın, ya da hiç yapmazsın bu kadar basit.
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Zoruna gitmesin ben gerçekleri söylerim. Yaptığın çocukluktan başka bir şey değil. Bu başı veya sonu olan bir şey değil çünkü. İlişki yaşamadım ama sadece seviştim hala bakireyim, has*ktir derler. Gerçi senin kafa yapın da bana göre oldukça vasat. Yazmışsın yorumda ya beni bırakırsa ondan korkuyorum diye. Güvenmiyorsan evlenme o zaman. Acizlik bu resmen.
Soran+1 yılKendi düşünceni kendine sakla o zaman. Beni bırakırsa ondan korkuyorum demedim başıma kalkarsa diye belirttim keşke doğru okusaydın. Zoruma gidicek bir durum yok öyle bir şey olsa paylaşmam zaten. Sorumun içinde saygı olarak belirttim ama saygısızca ( vasat , acizlik tarzı ) cevap yazana diyecek sözüm de yok. İyi günler size
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapma sakın lütfen bende karşıydım bi gün kendime hakim olamadım sevmiştik sonrasında nişan attım çok pişmanım fotoğraflarım vardı mesajlarım vardı şu an ciddi bir ilişkim var korkuyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçtim bende zaten sonra. Çevrem de maalesef bu durumları yaşayan insanlar olunca en iyisi evlenince dedim. Teşekkür ederim 🙏 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
+1 yılBence yapma. Nikah kıymadan yapma sakın. Daha sonra seni terketmeyeceğinin garantisini veremez.
05 Yorumla
Soran+1 yılİşte bir yandan o yüzden pek yapmak istemiyorum. İlerde başıma kalkmayacağı ne malum diyorum
- +1 yıl
Şahsi fikrimi dinlersen kesinlikle resmi nikahı bekle
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim. Nişanlında ısrar ederse ona şunu söyle "Beni gerçekten seviyorsan lütfen evlenene kadar ısrar etme" diye söyle kendisine.
Soran+1 yılO konuda anlayışlı aslında çok ıstar Etmiyor
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılzaten evlenicekmişsiniz boşuna günaha girmeyin sabret canım
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim mantıklı düşününce vazgeçtim zaten. 🙏😊
+1 yılYüzüne otur baya odanın ortasına uzat Çamaşırın kalsın sadece işer pozisyon da
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElbiseleri cikarmadan opuserek ve kasiklariniza dokunarak sevisebilirsiniz kardesim
06 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılÖzel bölgelerinize dokunursunuz veyahut goguslerini emdirebilirsin cok hosuna gidecektir onunda seninde
Soran+1 yılHııı tamam bunu da aklımda tutucam
- +1 yıl
Sizin gibi; sevgilisi olan, nişanlı veya evli olan insanlara bile yürümeye çalışan vasat, ciğeri beş para etmez abazanlardan ölümüne tiksinip iğreniyorum. İnsan olun lan.
Cevap sahibi+1 yılInanki yürumedim veya asilmadim arkadaşa. Saygi cercevesinde anlatabilecegimi soyledim
- +1 yıl
Valla o senin bileceğin iş kardeşim. Belki de doğru söylüyorsundur ve günahını alıyorumdur ama ısrarlı bir şekilde dilersen yaz anlatayım demen tam da o imajı veriyor kusura bakma.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMüslüman mısın?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
O zaman evlenene kadar öpüşme bile olmamalı.
ellerini kullan okşa sürtün bunlar doğal şeyler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Oral yapın birbirinize. Israr ederse anal deneyin
00 YorumlaTarif edeyim uygularsın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖpüşme, elleşme filan
00 Yorumla
+1 yılNisanlina güvenme bence
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle dediniz ki … şu an eşya , ev o kısımlardayız nasip olursa bu sene sonu evlenmeyi düşünüyoruz ya da sene başı
- +1 yıl
Yani en azından alış demesinde yatan mantık bir kere başlasın devamı nasıl olsa gelir niyetinde
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Üreme yeter
00 Yorumla
+1 yılİsterdim ama yorum sıkıntı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Anlatırım istersen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. yaz bana
00 Yorumla
+1 yılOpusmeden baska
03 Yorumla
Soran+1 yılÖpmeye öpüyorum ama kısa diyim öpüp çekiyorum uzunca hiç öpüşmedim
- +1 yıl
En az 5-10 dk sürsün sonra sana dokunmasına izin ver
Soran+1 yılAnladım