Gizli Üye(18-24)8 güYok normal değil 20 yaşında menepoza girip isteğinin azalması lazımdı 😒 ne kafalar var ya. Aynen kanka en yüksek sensin 20 yaşında böyle olman normal ben 24üm senin hormonlarından daha yükseklik yaşıyorum ama buraya yazıpta uçan libidoyum diye sorup ilgi beklemedim
614 Yorumla
Soran8 güKimsenin ilgi beklediği yok yüksek olmanın yaşla bir ilgisi de yok yani benden 4 yaş büyüksün diye daha yüksek olmuyorsun
Soran8 güHerkes bunu bilir akrep ve boğa en yüksek libidoya sahip burç ve ben de her iki burç da mevcut
Cevap sahibi8 güLibidoyu burca bağlamak kadar büyük saçmalık yok oskdşwksşwksöe kendi mensup olduğun burçları zorla yüksek libidolu diye onaylatmaya çalışıyorsun da kimse sana katılmıyor. En yüksek libidoya sahip burç yengeçtir. Ben yengeçte değilim teraziyim. Tipik akrepsin sende en seksi en yüksek benim kafalarındasın ama hayır akrep kendini göstermekten başka bir işe yaramıyor
Soran8 güZorla mı bütün herkes cinsellik denildiğinde akrepi bilir yengeçi ilk defa duyuyorum akrepten sonrada boğa gelir ve ben hem akrep hem de boğayım
Soran8 güSende en hanım hanımcık benim kafasında olan dengesiz bir terazisin o zaman
Cevap sahibi8 güYok yok kimse boğa falan demiyor bu arada. Sen kendinde olan burçları öyle sanıyorsun aklınca kendini yürüyen libido sanıyorsunda hayır. Cinsellikte yengeç burcu zirvedir. Boğayı demen ayrıca komik olmuş
Soran8 güYa kardeşim seni ne ilgilendiriyor benim libidom ister yüksek olur ister düşük olur bunun sana ne artısı var ne eksisi var libido mu yarıştırıyoruz burada benden 4 yaş büyüksün sözde ama ben daha olgun yazıyorum ben kendimden uydurmuyorum bu bilgileri netten araştırma yapmadın galiba azıcık bilgin olsa boğa ve akrepin yüksek bir burç olduğunu bilirsin en libidosu olan kişi benim demedim nerenden anlıyorsun bilmiyorum en yüksek burç sıralaması bunlardır dedim hadi işine
Soran8 güYa kardeşim seni ne ilgilendiriyor benim libidom ister yüksek olur ister düşük olur bunun sana ne artısı var ne eksisi var libido mu yarıştırıyoruz burada benden 4 yaş büyüksün sözde ama ben daha olgun yazıyorum ben kendimden uydurmuyorum bu bilgileri netten araştırma yapmadın galiba azıcık bilgin olsa boğa ve akrepin yüksek bir burç olduğunu bilirsin en libidosu olan kişi benim demedim nerenden anlıyorsun bilmiyorum en yüksek burç sıralaması bunlardır dedim hadi işine saçma sapan bir şekilde insanların özel hayatına da yorum yapma
Soran8 güKişisel en yüksek benim demedim cinsellik denildiğinde en yüksek akrep ve boğadır bilinen dedim genel olarak bi akrep ben değilim ya
Soran8 güHa bu arada hangi akrep kadını seni bu kadar öfkelendirdi bilmiyorum git sorununu onunla çöz burada insanlara burcuna göre nefret kusma
Cevap sahibi8 gü:d tam bir akrep. Daima başkalarıyla yarışma çabaları… daima ben daha olgunum ben daha yükseğim kafalarında. Hiç şaşmaz nerde görsem tanırım bu ben iyisiyim tavırlarını. Olgunluğun yanından geçemezsin sen burçla libidoyu ölçüştüren 20 yaşında ergenin tekisin kimsinde olgun olacaksın değil 20 50 yaşına da gelsen küstah kendini beğenmiş ergen kalacaksın. Boğayı libidoda at çöpe gitsin adı bile geçmez. Sen aklınca ikisinde bende varsa ben en yükseğim kafalarındasında yok yok. Boğanın cinsellikle alakası yok eh işte akrep kurtarır biraz.
Cevap sahibi8 güBu arada sen burca göre libido ölçerken insanlara burcuna göre nefret kusma demende ayrı ironik. Leşslsçsldödlsöxşemd tavırlarınla kendini beğenmiş ukala bir akrepsin bende böylelerini sevmiyorum.
Cevap sahibi8 güLibido diyince de akla gelen yengeçtir. Boğa kimmiş
Cevap sahibi8 güZorla insanlara yükselen boğa olunca güneş akrep olunca libido yüksek oluyormuş dedirtmeye çalışıyorsun
En İyi Cevaplar
konudan bağımsız yorumları okurken gördüm de gerçekten bir kadının en büyük düşmanı yine bir başka kadın bu net yani :) neyse senin bu şekilde libidonun yüksek olması da aslında bir güç, ama bu gücü nasıl yönettiğin seni farklı kılar. akrepsin ve elementin su. sana soğuk bir duş tavsiye ediyorum sjsjsjjs
06 Yorumla
Soran7 güBana laf söyleyen kadını gördünüz dimi böyle söyledim diye ilgiye ihtiyacım varmış
Soran7 güKadın sert çıktı bunun gelmiş tartışmasını yapıyor en sonda yazdıklarım gayet normal di bence cevap verecektim gitmiş bir de engel atmış şaka gibi
Soran7 güÜyeyi engellemişsin ya da gizli kullanıcı paylaşımında engellemişsin yazısı çıktı ben mesaj atmaya çalışınca ben de engel atmadığıma göre o engel atmış böyle saçma bir konuya dertlenip Allah akıl fikir versin normal olmadığı belliydi zaten
6 güAkrep burcu olupta sevişme geçmişim olmayan kadın yok 500 kadın tanıdıysam akrep ve koç 500 üylede sevişildi bazıları ile sevişmeden ileriside oldu Yani normalsin şu an yine akrep burcu var telefonda 3 buluşunca 5 yapıyoruz morluk kızarıklık tahriş olmuş görüntü oluştu şeeyyimde
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
167Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
2 güYaş fark etmez, her akrep cinsel istek konusunda aşırı yüksektir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 8 güEvet
00 Yorumla
7 güBurçla alakalı değil, bazı dönemler yülsek olman normal
50 Yorumla
8 gücinsellikte normal burçlara değil venüs ve mars burçlarına bakılır
27 Yorumla
Soran8 güMars da boğa
- 8 gü
venüs
Soran8 güOğlak
- 8 gü
normal o zaman yaşın da etkisi var tabii
Soran8 güBoğa ve oğlakta mı yüksek burç oluyor
- 8 gü
boğa öyle ama oğlak normal sayılır
Soran8 güHımmm Mars boğa yükselen boğa olunca böyle oluyor demek ki jfjfjfj
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 6 güYüksek insan kısmen zaman zaman hormonsal olabilir doğal. Ama bizim abaza milletimiZ her önüne gelene istekliyim yürürüm kafasin da istek kısmı burada başka yere geçiyor. Bu sınırı anlamak gerek
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Şu 19 ile 22 yaş arasındaki kızların Azgınlık seviyesi bambaşka ya bu kızlara yatakta her şeyi yaptırabilirsin Umarım kıymetini yatakta fazlasıyla verebilen bir erkek vardır
00 Yorumlayok kanka sadece sen yukseksın ne degısıksınız ya 20 yasında genc bır kadınsın tabıkı normal burclarla falan da bır ılgısı yok burclar yalan zaten
46 Yorumla- 6 gü
Burçlara yalan diyen ilk kadın Hasan Tahsin misali bu ileride tarih kitaplarında yazilicak
Soran6 gü@yalnizdemokrat hahaahah
- 6 gü
@yalnizdemokrat ahhaahah ama gercek degıl yanı
- 5 gü
Tebrik ediyorum seni 😃
Soran5 gü@usern00 karakter kısmı gerçek davranış vs diğer kısımlar yalan
- 5 gü
Ne demek oluyor anlamadim
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yaşından kaynaklı sanki dünyadaki en yüksek sen gibi hissedersin ama yanılıyorsun.. burçla alakası yok diyemeyiz
00 Yorumla
7 güAkrepler hep Öyledir
Bende Çok Yükseğim ama Akrep 🦂 değilim
02 Yorumla- 7 gü
Sekse Doyamıyorum hiç Durmadan Boşalmadan Saatlerce SEKS Yapabiliyorum
Uzak Doğu Seks Teknikleri Sayesinde Tabiki - 7 gü
Bir de Bakireysen Ondan da Öyle Hissedersin
Bir An Önce Sağlam biriyle Evlen
7 güSenin yaşlarda hepimiz öyleydik. Dert etme yani. Olayın burçla bir alakası yok.
Yoksa ben de boğa burcuyum.
00 Yorumlaİnternetten bak.
Libido ölçer çıkmış yaşiniza göre kaç olmalı.
Aynen hastanelerdeki tansiyon aleti gibi 😂00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
7 güherkesin farkı kimi hiç yükselmez kimi ergenliğe girer girmez fıkır fıkır olmaya başlar bu vücudun doğal hali
01 Yorumla- 7 gü
Burçlarla alakalı olduğunuda düşünmüyorum ben başağım benimde libidom çok yüksek hani yine evlensem neredeyse her akşam isterim
- Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı.
8 güBurçtan ziyade tamamen hormonal bir şey bu tam ergenlik dönemi ve evet normal kontrol edebilirsin (doğru mastürbasyon yöntemleriyle)
Sağlıkçıyım00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 784 cevap paylaştı.
2 güÇok doğal ve çok ilgi çekici bir durum normal her erkek böyle bir kadını arzular
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
4 güBunları. burclara. baglamayin.20. yasinda. Normal ama dikkat et kendini kullandıirtma
00 Yorumla Akrebini falan bilmem ama 20 yaşındaki kızlar lar adamların aklına alırlar😅😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
6 güYüksek olman bence çok normal. Ve bayıldım buna. Çıtır ve yüksek
00 Yorumla Burçlarla değil olayın hormonlarla alakası var e ihtiyaç sonuçta vücut ister normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence gayet normal.. benim de yükselenim akrep..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı.
6 güVer desek verecek sanki zilli. Yüksekmiş.. heee kesin
00 Yorumla Bende akrep burcuyum. Akreplerin libidosu yüksektir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 421 cevap paylaştı.
7 güBen kovayım ve yükselenim akrep, libido konusunda arşa çıkaran bir kombinasyon, normal kısaca
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 güBurç işleri yalan. Ama yaşın gereği gayet normal
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
7 güNormal. 👍 olur öyle yaa. Tanışırsın sen de birgün.👍 merak etme..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı. Burçla alakası yok sağlılı insansın normal bence...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 910 cevap paylaştı.
7 güHem burcun hem yaşın hem çevresel etkenler yani normal
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. gayet normal ki akrep kadını zaten yüksek olur
00 Yorumla
8 güShdhdhjdjdj bir kızın bu kadar yüksek olması bence hiç normal değil de neyse.
53 Yorumla
Soran8 güNiye jdjdjd
- 8 gü
Kendimden biliyorum 🤣
Soran8 güSen de mi yükseksin yani
Ben de akrebim hayatın her döneminde yüksek olacaksın emin ol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 güNormal hem gençsin hem isteklisin hemde sağlıklısın
00 Yorumla Sencede normal değil mi ne bekliyorsun ki bizden
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 güBenim de Güney ay boğa Kuzey ay akrep... Benim de vücudum bedenim bile bu burçların çok etkisinde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 güOha benim de burcum boğa yükselenim akrep 😅
Bu nasıl tesadüf böyle?
Ben de o hiç alçamayan linkten libidodan çok şikayetçiyim.
00 Yorumlabence ondandır ben boğa burcu olduğumu söyledikten sonra bir kızın bana bakış açıları değişmişti neymiş çok yüksek olduğumu tahmin etmiş haklıda yani evet erkeklerde boğa kadınlarda akrep aşırı yükske oluyyor benimde yükselenim akrep
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 güDeğil
00 YorumlaOlabilir de bence burcla çok alakası yok gibi geliyor ya benim akrep burcu sevgilim vardı libidosu yoktu ben de kovayım
14 Yorumla
Soran1 güBen hem akrep hem boğa jdjdjd sevgilinin nasıl libidosu yoktu ya
Evet normal bu yaşta, ki en fena burçlar varmış sende 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kesinlikle normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 güBen akrep burcuyum yükselenim de akrep. Bi de beni düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 gü20 yaşında olman yeterli bence, akreple birlikte 2X oluyor 😅
00 Yorumla
7 güBurçların onla ilgisi yok sadece hormonla ilgili birde ne kadar cok yaparsan i kadar yukseliyorsun bende ayniyim hergun bazi gunlerde iki kez rahatliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 güNeden normal olmasın ki istekli olmak güzel bir şey
00 Yorumla
8 güÇok normal bu zamana kadar akrep kimi tanıdıysam azgınlıktan deliriyordu 3-4 tanesi ile beraber bile oldum ama çok iyi akrep burçları doyumsuz ve deliler gibi yapıyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
8 güBende öyleyim hemde akrep burcuyum ama bunun burç la bir alakası yok bence
00 Yorumla
6 güBurçlarla alakası yok bu işin kişi de bitiyor ben de boğa burcuyum ama ben de şu an çok yükseğim dönem dönem oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 güakrep ve boğa sen alev alıyor olmalısın şu an :D
00 YorumlaYüksek Olmanızın, Burç İle Alakası Olduğunu Düşünmüyorum. İnsanlar Zaman Zaman Böyle Hissedebiliyor.
00 Yorumla
6 güYetmediğini düşünmen doğal. Tatmin olamıyor olman seni doyuran birinin olmadığını gösteriyor 👸🤗
00 Yorumladaha kücüksün burcla olmaz bu işler hormonlardan dolayı yanıyosun
00 Yorumla
8 güakrep azgınlığı diye bir şey var. aynısını yaşadığım için biliyorum gayet normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 gü
Cevap sahibi8 gü
8 güBurçla alakası ne normal olarak istekli olabilirsin
00 YorumlaBurcla alakasi yok ici de var o senin maalesef kotu bisi
00 Yorumla
8 güBilmem bende de var o ya bişey sormak istiyorum hatta
01 Yorumla- 8 gü
Ben de boğayım
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
8 güNormal normal boğa uyumu ğst seviye
02 Yorumla
Soran8 güYükselen de boğa jdjdj
- 8 gü
İyi bilirimmm 😀🤣sabahlar olmasın sonraaa
Gizli Üye(36-45)8 güAkrep burcu libidosu yüksektir ama güçlü ve kararlı erkek severler. Yoksa her erkeğin isteklerine boyun eğmez.
00 Yorumla
8 güBunun akrep burcuyla ne alakası var
11 Yorumla- 6 gü
Oha bu popo senin mi 🙄
- Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı.
8 güNiye akrep burcu olmayanlar aseksüel miymiş?
10 Yorumla
1 güBurçlarla alakası yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
2 güAkrep burcunun bu durumda oluşu çok normal.
00 Yorumla - Devamını Gör (122)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar