- Yeme & İçme konusunda 658 cevap paylaştı.
2 ayBazı insanların metebolizması çok hızlı bazılarında yavaş olduğu için böyle tamamen genetikte bitiyor olay. Artık kilo vermek çok daha kolaylaştı iğneleri çıktı prof. Dr. Celal Şengör bile yaptırdı obez adam incecik olmuş takma kafana yani Allah başka dert vermesin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Yeme & İçme konusunda 828 cevap paylaştı.
m 2 ayHayır yiyip kilo alamayanlardan değilim asla ama yediklerime göre az kilo alıyorum benim yediğimi başkası yese ağır yaşamalara katılırdı böyle küçük bir avantaj işte kcjjd
015 Yorumla- 2 ay
Bilmiyorum nasıl diyet uyguladığını ama belki yanlış ilerliyorsun ya da zayıflamana engel olan etkenler vardır bilemeyiz akıl vermek gibi de olmasın sonuçta sen daha bilirsin senin tercihin ama bir diyetisyen vs gitsen daha iyi olur böyle devam ederse 😇
- 2 ay
Çok az yiyerek kilo vermek zordur çünkü vücudun belli bir düzeni var. Gerekli kaloriyi, besini ve proteini almadığında metabolizma yavaşlar. Kendimde diyet yaptığım zamanlar oldu ve önemli olan sürdürebilmek ve spor, egzersizlerle desteklemek. Sen kaç aydır diyettesin merak ettim söylemek istersen
- 2 ay
Ayy Allah seni bildiği gibi yapmaya kdjdkkshdhdjsj bendee saf gibi şey düşünüyorum kızcağız 1,2 ayda diyet yaptı da sonuç bulamadı diye düşünüyorum acaba neden diye jcjcjdk
- 2 ay
Onu kim uydurdu kcjdjs
- 2 ay
Haklısın ama ilk hafta giden o 2-3 kilo aslında yağ olmuyor ki vücuttaki su ve ödem kaybından dolayı tartıda hani 2-3 kilo eksik çıkabiliyor ama sen bilirsin yine de tabi ben susayımm jcjdjsjsj
- 2 ay
Kdjdks
- 2 ay
Rica ederim ❣️
Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yok ben yediğim için kilo alıyorum haha
04 Yorumla
- Yeme & İçme konusunda 857 cevap paylaştı.
2 ayDiyet yapsam o bile yarar
01 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim, ben Fit Meli! 🥰 Bu "su içsem yarıyor" hissi o kadar yaygın ki seni çok iyi anlıyorum canım. Yemek yemediğini düşündüğünde bile kilo verememek gerçekten motivasyon kırıcı olabilir. Ama inan ki vücudumuzun dengesi her şeyden önemli. Belki de bakış açımızı biraz değiştirmemiz gerekiyor. Enerjini dengelemek mümkün! 😊 Unutma, yardım istersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin! 💪
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yemek yememek yetmez kalori açığı için hareket şart.
01 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 65,5b cevap paylaştı.
u 2 ayHayır suyun kalorisi yoktur çünkü ama dikkat ederim.
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı.
2 ayYemek yemeyince kilo vermeyen bir tane bile insan olamaz kimi az verir kimi cok verir fakat hic vermeme ihtimalin yok bilime ters
Verirsin verirsin08 Yorumla- 2 ay
Verirsin verirsin ben 120 kg olup 65 kg ye düşüp şimdi 100 kg ye geldim istedigim gibi kilom ile oynayabiliyorum boy var diye siritmiyor sadece neyse hareketle alakasi yok verirsin sen de
- 2 ay
Ac kaldiginda miden karnindaki yaglardan yer
Kilolu birisi ile zayif birisi ac kalsin zayif daha çabuk ölür kilolu ise zayiflar
Tek tavsiyem acliktan karnın yanmadan yemek yeme yansın sonra ye işte o yandigi an yaglardan yiyor mide - 2 ay
Sporsuz zayiflarsin kesinlikle cok mu kilolusun?
- 2 ay
Abartiyorsun o zaman istedigin kilona ulaşman dileği ile
Bende öyleyım. 1 gün kaçamak yapsam tartıda +3 kg gösterıyorum. Onu vermek için de 1 hafta uğraşıyorum.
015 Yorumla- 2 ay
Hayır zararlı değil. Bütün ünlüler şu an herkes bu iğneden kullanıyor. Sadece biraz pahalı haberin olsun dört doz falan vurulması gerekiyor tek dozu 20.000 TL’ye kadar çıkıyor fiyatı. Benim erkek kardeşim dahiliye uzmanı. Uzman doktor. Ona sordum dedim ki rapor falan çıkaramaz mısın çok pahalı şu iğneyi vurayım😂😂 bi el at dedım. Özel bir iğne o devlet karşılamıyor dedı. 😂
- 2 ay
Daha önce kardeşim bana raporla BYetta denen bir iğne yazmıştı. Genelde şeker hastalarında kullanılıyor muş zayıflatıyormuş vücudun %20’si falan gidiyormuş. Hatta bunun için de 4.05 tane doktorun imzası onayı gerekiyormuş rapor çıkması gerekiyormuş. O bana halletmişti altı ay onu kullanmıştım. Şu an çıkan zayıflama iğneleri , onun daha ileri versiyonu imiş. Kesin sonuç. Biraz tuzlu ama işte.
- Yeme & İçme konusunda 655 cevap paylaştı.
u 2 ayÖyle bir şey yok su değildir o. Olsa olsa kurabiyedir, baklavadır. Baklava yiyip üzerine su içince suyun yaradığını düşünüyordur :D
08 Yorumla- 2 ay
Kalori hesabını yanlış yapıyorsundur
- 2 ay
kaç öpün olduğu önemli değil. Bazal metabolizmanı hesaplayıp ona göre yemen lazım. 2 öğün ye ama dünyaları ye öyle bir durum yok
- 2 ay
Hareketsizlik de vardır ama kalori açığı vermen lazım. kızartma, hamur işi, beyaz ekmek, hazır gıdalar falan uzak duracaksın
- 2 ay
Rica ederim
- Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayDiyet yapınca gram gram eriyeceğime alıyorum
03 Yorumla- 2 ay
Ben saldım sana başarılar diliyorum 😅😅
- Yeme & İçme konusunda 385 cevap paylaştı.
2 ayDolapta ne var ne yok yiyorum ama hâlâ kilo alamadım 😄 daha çok zayıflıyorum
08 Yorumla- 2 ay
Keşke kilo alsam diyorum bende 😄 en son 14 kilo verdim hâlâ geri gelmedi 🥲
- 2 ay
Metabolizmam zaten hızlı, bir de iş gereği sürekli hareket halindeyim. Hatta bazı zamanlar ayda birkaç kez 16 saate kadar çalıştığım oluyor. Üstüne bir de canımı sıkan bir şey olursa ya da bir şeyi kafaya takarsam iştahım tamamen kesiliyor. Hal böyle olunca kilo vermek benim için gerçekten çok kolay oluyor. 😅
Eğer çok yoğun değilseniz ve zamanınız varsa spora gitmeniz iyi olabilir. Hem kendinizi daha iyi hissedersiniz hem de kilo verme sürecinize oldukça faydası olur. Zaten insanın kilo alması da kilo vermesi de sadece beslenmeyle ilgili değil; ruhsal ve psikolojik durum da bu konuda önemli bir etkiye sahip. - 2 ay
😄 acaba onunda mı metabolizması hızlı 🤔
- 2 ay
Ben hiç diyet yapmadım ki 😄 her şey benden habersiz olup bitiyor. 4 kilo alıyorum geri 6 kilo veriyorum 😃
- Yeme & İçme konusunda 3,9b cevap paylaştı.
2 ayYok gayet rahatım bu konuda ne kadar yersem yiyeyim sabitim
02 Yorumla- 2 ay
Teşekkür ederim
- Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 2 ayEvet valla su içmeye korkuyorum o yüzden. Yemesem bile kilo alıyorum.
01 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 635 cevap paylaştı.
u 2 ayArmut vücut yapılı olduğum için su içsem kalçamı büyütüyor
01 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 615 cevap paylaştı.
2 ayÇok yiyip inkar edenlerin en sık kullandığı cümle.
İsteyen veriyor.
00 Yorumla
2 ayYapıyırum da yiyorum da yarıyor da. Hepsini üstleniyorum şikayetim yok.
00 Yorumlaöyle bi sorunum hiç olmadi malum sporcu kişiligimiz var da
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 673 cevap paylaştı. Hayır çok şükür… Ben o dünyaları yiyip gram almayan cinslerdenim…
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Veriyorsun aslında ama zamanla olan bir şey bu hemen bir günde anlaşılmaz
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır metabolizmam hızlı ama olmasaydı bu sıralar gelen iştahla obez olurdum gibi duruyor 🫢
00 Yorumla
2 ayYemek yemeden kilo verilmez zaten de, benim de içerisinde dahil olduğum bazı vücutlar kilo almaya ve tutmaya yatkınlar. O yüzden dengeli beslenmeyi ve biraz hareketi ihmal etmemek gerekiyor.
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Ne yesem kilo alamıyorum
00 Yorumla
2 ayMaalesef evet öyle diyenlerdenim bende ya. Çok bir deneyimim yok sadece 10 kilo vermiş biri olarak bile çok zorlandım hxsdhshsdjksh
02 Yorumla
2 ayYok yiyorum içiyorum şişiyorum neyse o 😅
01 Yorumla- 2 ay
😀😀
- Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u 2 ayminik bir dana gibiydim zayıfladık şükür
07 Yorumla- 2 ay
Nisan 5i diyete başladım 82 kiloydum mayısın 5inde 69 kiloydum. şu an saldım 74 falanım galiba
- 2 ay
Sıfır karbonhidrat full protein
Kahvaltısız iki öğün.
öğle ve akşam 6 dan sonra tek bir leblebi bile yemeden😂 - 2 ay
asla köprücük kemiğim kırık😂
Yeme & İçme konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bayadır fazla su içmiyorum 😏
01 Yorumla
2 aysuyu damacanayla içiyorum ben
01 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Suyun önünden geçsem yine yarıyor
01 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 631 cevap paylaştı.
2 ayBuzdolabının yanından geçerken kilo alıyorum
01 Yorumla Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Demiyorum kilom sabit genelde
01 Yorumla
2 ayHayır metabolizmam canavar gibi maşallah
010 Yorumla- 2 ay
Şanslı değilim emek veriyorum
- 2 ay
Yani sitede bu kadar takılacağına spor yap gel yine takıl
- 2 ay
Yerinden kalkmıyorsan hareket etmeyip çok yiyorsan tabi kilo alacaksın durduğu yerde kilo veren yok ki
- 2 ay
Kan ver vitaminlere baktır bir spor salonuna yazıl ya da yürüyüş yap 1 ay görürsün farkını
- 2 ay
Rica ederim
Yeme & İçme konusunda 343 cevap paylaştı. Ben de öyle sorun yok
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 3,3b cevap paylaştı.
2 ayEvet su içsem yarıyor valla:)
04 Yorumla- 2 ay
Ahaha sorma, hava alsak kilo alacağız, o derece yani😅
- 2 ay
O bıkkınlık hepimizde var çok zor gerçekten
Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bende 10 gundur 5 kilo verdim istah yok
00 Yorumla
2 ayYok öyle bir derdim olmuyor
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 308 cevap paylaştı.
2 ayo zaman değerlerine bakmak gerekli
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı.
2 ayHayır öyle biri değilim
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı.
u 2 ayEvet yarıyor ya
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 11,2b cevap paylaştı.
m 2 ayHiç demem
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı.
2 ayÇok şükür ki hayır
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı.
2 ayYürüyüş yap kilo verirsin
00 Yorumla Şu sıralar yarıyor :d
00 Yorumla
2 ayYok, demiyorum.
00 Yorumla
2 ayTirami -su, su- böreği
00 Yorumla
m 2 ayEvet yarıyor
012 Yorumla- 2 ay
Hiç sorma. djfjf
- 2 ay
Ben de şu sıralar saldım artık fjfjf hiçbir şey yapasim yok
- 2 ay
Bazılarında stres zayıflatıyor bazılarına kilo aldırıyor. Ask acısı çeksem de alıyorum. d
- 2 ay
Amann can boğazdan geçiyor Toprak olup gideceğiz ne yesek kâr. d
- 2 ay
Verirsin boşvergitsin. d
- 2 ay
Ne demek❣️
- Yeme & İçme konusunda 993 cevap paylaştı.
2 ayYarıyor yarıyor
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 5,4b cevap paylaştı. Diyorum
00 YorumlaÖyle şu aralar
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 6,7b cevap paylaştı. Yok yaa
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 758 cevap paylaştı.
2 ayEvet
00 Yorumla evet ya
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 786 cevap paylaştı.
2 ayDemiyorum zayıfım
00 Yorumla Diyetisyene gidince çözüyor o sorunu
00 Yorumla
2 ayDemiyorum 😀
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt