Cinsel Yaşam 2 ay Kocam sekste üstüme çok yük bindiriyor. Ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Misyonerde bütün yükünü bana veriyor ben 55 kiloyum zaten o 87 Kocam sekste üstüme çok yük bindiriyor. Ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
35YAMAÇ35 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Kendi ağırğıyla daha çok şey için yapıyordur ve bişey daha soracak sana 0 1 Yorumla 35YAMAÇ35 2 ay Kız Yorumla
Gizli Üye (36-45) 2 ay Bende öyle yapıyorum ama genelde hoşa gider bnmki memnun yorulunca üste alıyorum siz neden şikayet ediyorsunuz ki 0 0 Yorumla
Orhan1666 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Erkek olduğunu hissetmek istiyo. Gizli escinsel 0 2 Yorumla Soran 2 ay Gizli eşcinsel mi 😂 Yorumla Orhan1666 2 ay Kesin 😄 psikologum. Seni baskilayarak kendini erkek hissetmek istiyo. İstiyo çünkü diil Yorumla
CptMac Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. bacak çalış güçlen 0 0 Yorumla
ata_00 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hoşunuza gitmiyorsa söyleyin 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. eze eze bitiriyor diyorsun yani :D 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Eze eze dediğimiz şeyi yapıyor 0 0 Yorumla
Efe3527 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Bu seni rahatsız mı ediyor yani 0 1 Yorumla Efe3527 2 ay Bu arada kilon müthiş Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Başka pozisyonda yapın sizde 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. hiç mi şınav çekmemiş hayatında? 0 0 Yorumla
Sondans20 Takip Et Master Yaş: 35 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Zaten ezilmek Mutlu etmeli seni 0 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ezme fetişi vardır 0 0 Yorumla
dogukannnnnnn01 Takip Et Bilge Yaş: 27 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı. Kucakta yap veya masada yapsın 0 0 Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Oha neden 0 0 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ezecek seni 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Yaşlar kaç 0 12 Yorumla Soran 2 ay ben 25 o 33 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Yaş farki çok değil mi Yorumla Soran 2 ay Çok mu bence normal Yorumla Cevap sahibi 2 ay Yani bence fazla Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ama daha evlenmişsiniz Yorumla Cevap sahibi 2 ay Niye kucağına almıyor seni🤭 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Hayvan gibi davranıyor afedersin 😅 Yorumla Soran 2 ay Söyledim senin öyle sıkıştığını görmek zevk veriyor dedi Yorumla Cevap sahibi 2 ay Bu nasıl koca ya Yorumla Cevap sahibi 2 ay Senin acı çekmen ona zevk veriyor Yorumla Soran 2 ay Normalde bebeği gibi bakıyor aşırı kibar Yorumla Cevap sahibi 2 ay Sekste zevkten gözü dönüyor belliki ama yinede sıkıntı Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay sıra bende dıyıp üstüne cık 1 1 Yorumla Emir2531 2 ay En sevdiğim pozisyon 😍😍😍 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ezilmezsin heralde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Kendi ağırğıyla daha çok şey için yapıyordur ve bişey daha soracak sana
Kız
Bende öyle yapıyorum ama genelde hoşa gider bnmki memnun yorulunca üste alıyorum siz neden şikayet ediyorsunuz ki
Erkek olduğunu hissetmek istiyo. Gizli escinsel
Gizli eşcinsel mi 😂
Kesin 😄 psikologum. Seni baskilayarak kendini erkek hissetmek istiyo. İstiyo çünkü diil
bacak çalış güçlen
Hoşunuza gitmiyorsa söyleyin
Bunu ona söyle bence.
eze eze bitiriyor diyorsun yani :D
Eze eze dediğimiz şeyi yapıyor
Bu seni rahatsız mı ediyor yani
Bu arada kilon müthiş
Başka pozisyonda yapın sizde
Yapılı şeyleer üstüne binmesi zevke gelmiyor musun
Ezmenin kelime karşılığını yapmış ;)
Ne güzel işte yatakta sert makbuldür
hiç mi şınav çekmemiş hayatında?