Yani böyle altındayken midem bulanıyor o kadar hızlı yapınca kusma hissi geliyor bazen ağlama derecesine geliyorum hergün hergünde çok zor oluyor zamanla durulur mu yavaş olucam diyor ama gene sert
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yahu arkadaş burası iyice cahil ergen dolmuş. Şunu bir kez netleştirelim. Sert seksi her kadın sevmez. Bu bir tercihtir. O sizin doğru olduğunu sandığınız çok fazla por. o izlemekten kaynaklanıyor. Gerçek hayatta öyle değil. İkincisi, cinsel birleşme adından da anlaşılacağı gibi iki kişiliktir. Burada önemli olan iki kişinin de bundan zevk almasıdır. Burada senin kocan sana değer vermeyen bencil bir adam. İnsan "ben böyle seviyorum" diye eşine eziyet eder mi? Ben bazen gaza gelip sertleşince eşim uyarır. Yavaş ol diye. Yavaşlarım. Seni resmen mastürbasyon yapmaya mahkum bırakmış. Senin yapman gereken, bu yazdıklarını kocana tane tane söylemek. "Sen sert seviyor ve istiyorsun diye ben hiç zevk almıyorum. Söyleyince de bir çözüm bulmak yerine küsüyorsun. Bu daha ne kadar devam edecek? Bütün evlilik hayatımız böyle mi olacak? Bir gün üzerine kusacağım. O zaman anlarsın belki. Ben de insanım. Ben de seksten zevk almak istiyorum. Ama bu olaydan sadece sen zevk alıyorsun. Yavaş yaparak da zevk almayı öğrenmelisin" de. Bu durum böyle devam edemez. Bak sana söyleyeyim ne olacağını. Kocan bu şekilde devam ederse, sen de hep kendi kendini tatmin edeceksin. İzlediğin videolar, okuduğun hikayelerde yapılan seksleri fantezi dünyana katacaksın. Sen ister kabul et, ister etme, ama zamanla kafanda farklı düşünceler olacak. Eşinle olan evliliğini bitirmek istemezsen de başka biri bir gün aklını çelecek ve sen ne kadar yapmak istemesen de o kişiyle seks yaparken bulacaksın kendini ve eğer bu seksten de o zamana kadar almadığın kadar büyük bir zevk alırsan, bu durumu daha da fazla karıştıracak. Sakın bunun asla olmayacağını iddia etme. Sen daha yolun başındasın. Birkaç aylık evlisin. Hayat sana neler getirir? Bilemezsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
artık dayanamıyorum de ayrılmak istediğini söyle.
benim fikirlerimi düşüncemi umursamıyorsun canım yanıyor miydem bulanıyor soğuyorum artık dayanamıyorum de direk söyle yüzüne baktın olmuyor ayrılmak istiyorum de. çık dışarı adliyenin yolunu tut.böyle olmaz yani insanın saygısı olucak yazık günah mal bacım çocugu şu kadını nasul bir psikolojiye gönderdiğinin farkında değil ne canım ne aptal ne kıt insanlar var ya allahım yarabbim affet tövbe tövbe tövbeee
02 Yorumla
Soran1 yılAyrılamam artik ya ailemin evine dönemem sonra başıma vururlar
- 1 yıl
sen s*lakmısın? Kadınlar bu yüzden kaybediyor aile aile aile yok başıma kalkarlar yok ezerler yok laf ederler s*lak mısınız? olum siz yağmurdan kaçıp doluya tutuluyorsunuz sonra hala yagmurdan korkuyor doludan çıkmıyorsunuz haa ne kadar sınır bozucu bir cevap s*lak mısın kızım sen? ? çek sürün ya ozaman seni düşünmeyen sana saygısı olmayan biri sana zarar vermezmi sanıyorsun? HAA? ailene gitmeye korkak ayrılmaya korkak birde çocuk olsun yarın bir gün belki içer sıçar öylede gelir güzel kafaylada ne tamam bilmez dur desen belki istediğine yok dedin diye bir şey yapacak çocuk olursa iyice elin kjolun bağlanacak niye bu kadar saçma hareket ediyorsunuz yav? can la can sokakdanmı topluyor miillet bunu ya İNSAN gibi davranılmaya layık görmüyon mu kendini? ? ?
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İyice sulanmadan giriş yapiyorsa ilişki keyifsiz ve acılı olur uzun uzun oral yap adamı azdirirken sende zevk allsrak sulan sonra giriş yaparak kaygan giriş olunca semtte yapsa zevkli olur. Sana tavsiyem erkek orala dayanamaz iyi em yala git gel yaptir çabucak boşalır rahatlarsin
03 Yorumla
Soran1 yılO beni iyi ıslatamadan giriyor yanlış okşuyor
- 1 yıl
Sorun belli iyi tahrik edip seni sulandirmadan girer birde sert yaparsa seni seksten soğutur. Seni sula dırırım iyi orallarla coşturuyor aynı heyecanı defalarca duyup yaşamayı zenle yaparsın seni iyi tahrik edemeden giriş yapar birde sert yaparsa seni seksen nefret bile ettirir. İyi sevişmeyin öğrenmeli zaten sevinirken senin inlemelerin ve verdiğin tepkin nerenden ne kadar zevk aldığını belli eder sulanma durumuda el attığında sular akıyorsa hazır olduğunu gösterir tadında yapar tadında kıvamı da yapılırsa iki tarafada inanılmaz keyif verir mutlu bi yaşam diliyorum
1 yılYani sen çuvala düşmüşsün bende evliyim ama 5 günde 1 ilişki olursa kutlama yapıorum bende normal şekilde 2 günde bir hakkıyla istiyom ama olmuyor kocandan taktik almak isterim durumum çok kötü 7. Gün oldu tık yok
01 Yorumla
Soran1 yılYapmazsam küsüyor yemeğe gelmiyor benle konuşmuyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılo zaman söyle bunu ona
00 Yorumla
1 yılMk davarları sert yapmak zevk mi verir her karıya... önce kadının ne istediğini bir sor bir öğren o kadını bir sekse alıştır ortak zevklerinizi bulun mk sanırsın paralı askere gitmiş öyle ayı gibi dalıyor... karı duygulu romantik yaklaşan erkeğe rast gelecek, boynuzlanınca da neyim eksikti... Karıyı öyle hor kullanırsan seksten soğumuş bir karı bulursun finalde, sonra da ağlama malak gibi yatıyor diye...
22 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru konuştun
- 1 yıl
Tam tersi oluyor ama sen bilirsin.
1 yılay millet kafayı yemiş ne güzel falan demişler bir de resmen evlilik içi tecavüzü övüyor davarlar. istemediğin hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin karşına alıp ciddi bir dille rahatsız olduğunu, istemediğini söylemen gerekiyor.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılInstagram da izledigim bir video geldi aklıma kadın boşanmak istiyor hakime soruyor evlenmeden önce neyi özledin diyor oda yürümeyi 🤣😂 senin kocada seni yurutmuyor
0147 Yorumla
Soran1 yılYani hızlı yapınca midem alt üst oluyor bide
- 1 yıl
Sen soft seviyon o yüzden bunu söyle bence kocana
Soran1 yılO da sert seviyor
- 1 yıl
Ya sen alışcan ya o vazgeçecek yapacak bisey yok ya da pozisyon degistirceksiniz
Soran1 yılBen üste oluncada beğenmiyor yavaş yapıyorsun sen yapamıyorsun altına alıyor bu sefer bilmiyorum bazende hızlı yapsın bir an önce boşalsın kurtulayım diye dua ediyorum tek sıkıntı çok fazla sarstigi için midem bulanıyor ve çok ağır
- 1 yıl
Ona zevk sana eziyet tabi sen ustte iken kendi ritmine gore davraniyorsun haliyle ön sevişmeyi sksoyu gzl yap cabucak bosalsin sendr kurtul böyle zevk almazsin ki eziyet sana
Soran1 yılÖyle yapmaya caliscam
- 1 yıl
Öyle yap böyle cidden eziyet sana zevk almion ki
Soran1 yılBenim istediğim gibi yapmiyor yavaşlıyor gibi oluyor söylediğimde ama gene sert yapıyor kendinin hiç umrunda degil benim bagirisim ağlayışım hiç anlamiyor istediğim gibi yapsa zevk alırdım
- 1 yıl
İşte bu kötü seks yapion ama eziyet aslında partnerinin bu konuda seni anlamasi lazim ben olsam gerekli pozisyon da sert ama gerekli durumda soft sakin ve yavas yapardim
- 1 yıl
Eşinin de oyle yapmasi gerekio
Soran1 yılBu direk içime girer girmez sert yapmaya başlıyor boşalana kadarda o şekilde gidiyor düşün yani hani romantizim felanda yok içimdeyken öpmüyor beni elimi tutmuyor yavaş yapsa öpüşerek yapsa o zaman zevkli olurdu
- 1 yıl
O direk kendini düşünüyor seni degil sen anca kendini mastürbasyon ile zevk alirsin ki öyle yapiosundur istediginde o adama anlatsanda anlamaz
Soran1 yılMastürbasyon onun veremediği zevki veriyor valla 😅
- 1 yıl
Seksi tanıyorum seni tanımasamda 😂😂 nerden zevk alicagini biliyorum kocan bile seni benim kadar anlamamistir su konuda
Soran1 yılO okşamayi bile bilmezki okşarkende sert yapıyor eliyle ön sevişmede hızlı hızlı oynuyor geçiyor
- 1 yıl
Yatakta kötü oldugu kadar umarim kocalikta bundan daha iyidir çünkü berbat yatağı
Soran1 yılOnda iyi anlaşıyoruz çoğu zaman gezmeye felanda gidiyoruz sadece işte yatak konusunda
- 1 yıl
İi bari bi yönü seni mutlu ediyormuş geri kalan tarafıda sen elinle mutlu etcen yapacak birsey yok
Soran1 yılBekarkende elimle tatmin oluyordum bekarkende birlikte gezip eğleniyoduk boşa evlendiğimi düşünüyorum bazen ama iş işten geçti 😂😂
- 1 yıl
Kac senelik evlisiniz 😂😂😂 bekarliktan farkı icinde olmasi 🤣
Soran1 yılSene değil ya naptin 5 ay oldu 😂
- 1 yıl
Yav ben ne bileyim 😂 ne kadar oldu tanimiom. ya belki sene falandir diye dedim adam 5 ayda sogutmus seni 😂
- 1 yıl
Aksam rahat geçti mi 😂😂😂😂
Soran1 yılHahaha rahat geçti nöbetteydi dün akşam bugün evde 😂😂
- 1 yıl
Bence bugun rahat gecmicek gbi uyaninca 😂😂😂
- 1 yıl
Kapali giyin dekolte giyinme tahriklere kapilmasin 😂
Soran1 yılBugün rahat vermez kendine gelirse zaten dekolte giymiyorum zaten ama çok kapali da giymiyorum 😂
- 1 yıl
Bilmiyorum nasil giyinion ama dekolte olunca tahrik olur snra midem ağrıyor diye yazarsin bana 😂😂😂aksam 4 e doğru. kalkar 🤭 yemegini yer tatlisini da sende yer 😂
Soran1 yılKalkmasin uyusun uyusun😂😂 giymem benim mide her yaptığında alt üst oluyor zaten bi çözümünü bulamadim
- 1 yıl
Eee yavaşlat adami yapacak birsey yok ahaha giymeem diyor sırf yapmasın diye biraz seni anlasa cidden seninde libidon cok iyi ama seni cok yoruyor
Soran1 yılEvet benimde iyidir ama o kendi bildiğini okuyor yavaşlatsam bile biraz yavaş yapıp sonra gene hızlanıyor boşalmaya yakın daha kötü oluyor zaten kusmamak için ağzımı kapattığım oluyor yatak bile ses yapıyor boşalmasina yakın ondan sonra rahatlıyor sariliyo bana
- 1 yıl
Oda kötü be o kadar kusacak kadar yapmasi bunu anlamamasi kötü oldugunu görmemesi icin baya bi kendinden geçiyor demektir ayaklarinla ittirmeyi dene
Soran1 yılÇok ağır ve ben 47 kiloyum 😂😂
- 1 yıl
Sen minnak hatun öteki hayvani 😂😂😂 normaldir zorlanman yani adam rahatlıcak diye sen can veriyon 😂
Soran1 yılTer içinde kalıyorum yapcak bisi yok ama yapmasam bu sefer de aramız bozuluyor küsüyor hemen yüzüme bile bakmıyor alıyor telefonu eline telefonla uğraşıyor bisi diyom dinlemiyor ama yaparsak aramız çok iyi
- 1 yıl
Eee evlilikte cinsellik önemli yapacak bisey yok adamin libidoda varsa neyse yap snra elinle kendini tatmin edersin cabucak bosalsin die dua et 😂
- 1 yıl
Napion 🤭
Soran1 yılNapayım ölüyoz😅
- 1 yıl
Sabah mi aksam mi öldün 😂😂😂
Soran1 yılGece
- 1 yıl
Allah rahmet eylesin meftayi nasil bilirdiniz 🤭 mide bulantisindan lavaboya gitti 😂
Soran1 yılBulanıyor ama tuvalete gidince de kusamıyorsun bi turlu o yüzden gitmedim yattım 😅
- 1 yıl
Ahahaha sanirim yok senin ki rahatsin bari 😂 ee kendini tatmin ettin mi bari
Soran1 yılYok arkadaşlarıyla denize gittiler sabahtan o tatmin oldu ben daha olamadım öğlen hallederim belki bende halim yok şimdi😂
- 1 yıl
Ahahahs o hali birakmadi diyorsun 😂😂😂 iyimis o gelmeden hallet zevk kokusunu almasin alırsa halin harap 😂 sen neden denize gitmedin ya
Soran1 yılBırakmadı uykum var dünde geç uyudum onlar erkek erkeğe gideceklermis ondan gitmedim
- 1 yıl
Ah o zaman iyi yapmışsın gitmemekle cekilmio erkek erkeğe gitsen gozler sendr olur hep
Soran1 yılEvet ondan götürmez zaten
- 1 yıl
Ahahah nasil bikini seviyorsun ki fizigin sanırım iyi ki kiskanio makine bey enistem 😂
- 1 yıl
Ona isim taktim makine 🤣
Soran1 yılTaşli tuşlu simli bikinileri seviom 😂😂
Soran1 yılNiye makine 😂😂
- 1 yıl
Sence niye makine çünkü duygu yok birsey yok işleyiş var 😂😂😂 aksesuarli seviyon tarz olarak ne peki normal slip mi tanga mi
Soran1 yılEvet ya kulaniyor zevki icin sanki benim canım yok sanki sirf onu bosaltmak rahatlatmak icin evlendim tanga değil bide slip giyiyorum tanga giydirir mi hiç
- 1 yıl
Bilmiom tanimiom o makinenin huyunu suyunu 😂giydirir mi giydirmez mi yani bilmiom çünkü. Evet o biraz kendi zevki icin kullanıyor gbi sendr artik kendi kendine bakican basının caresine modunda saliyor
Soran1 yılŞeytan diyor bazen verme sen zevk alamıyorsan o da alamasın ama sinirli oluyor o zamanda
- 1 yıl
Trip atiyor konuşmuyor dedin ya boş ver ver gitsin yapacak bsy yok erkegin tribi kadından beter
Soran1 yılÖyle vala çekilmiyor
- 1 yıl
O yuzden 20 dakika sabret sık dişini yapacak bsy yok makine enişte bey işte sonra sen kendin soft soft takil hazir o evde yokken 😂
Soran1 yılSıkıyom evet kendim yaparken zevkli
- 1 yıl
Yaptin mi bugun? Napiosun iyimisin
Soran1 yılYaptım 😂
- 1 yıl
Eline kuvvet ve saglik ii oldu mu bari 😂😋
Soran1 yılİyi oldu boşaldım 😅
- 1 yıl
Ahahah ii yaptin bari en azindan böyle zevk al yapacak birsey yok 😋
- 1 yıl
p*rno falan mi izledin
Soran1 yılHe yapcak bisi yok açıldı iyice parmağım giriyo rahat önceden sadece okşardım
Soran1 yılEvet izleyerek yapiom zaten 😂😂
- 1 yıl
Hmm daracikmisn😋 severiz kac parmak sokuyorsun Şu an
- 1 yıl
Ne tarz seyler izliosun
Soran1 yılBekarken dardı şimdi değil o kadar
- 1 yıl
Normaldir canm icine sonucta penis giriyo bekarken hic bisey girmiyordu 😂
- 1 yıl
Ne tür p*rno izliyorsun?
Soran1 yılAynen o da doğru ne tür izliyorum valla değişiyor karışık 😂😂
- 1 yıl
Ahahah hmmm vardir illa sevdiğin bi tarz bakayım söyle söyle utanma 🤭🤭🤭 dedim yoksun herhalde senin ko geldi
Soran1 yılEvet geldi yazamadım
- 1 yıl
Hmmm gitti mi simdi?
Soran1 yılYoo evde 😂
- 1 yıl
Ahahah uslu mu 😂
Soran1 yılUslu uslu televizyon izlio
- 1 yıl
Hmmm sen napiosun peki
Soran1 yılOturuom bende telefona bakiom
- 1 yıl
Hmm bak bak onla ilgilenme akli farkli yerlere kaymasin uslu uslu otursun makine bey 😂😂😂
- 1 yıl
Hep gižlimisin burada canm?
Soran1 yılO daha çok akşamları yapmayı sevio
Soran1 yılNasil yani
- 1 yıl
Seksin saati olmaz bence o kac yaşında sen kac yaşındasın
- 1 yıl
Ama denizden erken dönmüş
Soran1 yılÖldürsün mu beni iyice zaten dün gece yaptık bi dursun 😂
Soran1 yılEvet sıcağa kalmiyolar ben 22 yim o da 26
- 1 yıl
Öldürmesin ya ii muhabbet ediliyor senle 🤣😂 hmm gencsin ne gzl canim sevion seksi ama makinede relax olsa keske 😂
Soran1 yılSenle de iyi ediliyo keşke vajinam zonkluyor ses yapıyor o hızla yapınca keşke öpüşerek yapsa bide öküz işte
- 1 yıl
Bence öpüşerek işte icinde gidip gelirken durup tekrar yalayıp hem seni rahatlatip hem gzl bir ara vermek araya oral seks sokmak falan git gel git gel zevki yok ki hic
Soran1 yılHee o nasıl zevk aliyosa
- 1 yıl
Bilmiom hic yani duygu yok bi sevisme yok bi farklilik yok sadece gir cik hic benlik degil onun tarzi ben yalicam emicem oral yapicam işte misyoner de iken öpüşcem göğüslerle oynucam tek noktaya odaklanmayi sevmiom
Soran1 yılBazen içime sokarken arkam bazen ona dönük oluyo o da sokup çıkarırken bi eliyle de okşuyor zaten öpüşerek başlıyoruz ama beni altına alınca opusmuyoruz sadece gir çık yapio boşalınca duruyo bi süre içimde sonra geri cekiyo
- 1 yıl
Fizigin nasil merak ettm boy kilo gogusler iste orada durucak yine sevişecek yine girecek öpecek emicek oraldan vazgecmem asla en sevdiğim dillemek dilimi sokmak
Soran1 yılBoşalırken hissediyorum bide bazen çok bosaliyo dışarı bile taşıyor fiziğim iyi zayıfım 47 kiloyum goguslerim küçük ama
- 1 yıl
Olsun küçük göğüsleri emmek daha zevkli oluyor keyf veriyor hepsini agzina almak icin uğraşıyor insan. Korunmuyorsun sanirim icine bosalttirdigina göre cocuk olsun diye mi? 47 kg gzl boy kac minyon duruyon sanrm
Soran1 yılBoşaldiginda iniyo ya oral yaparsam gene kalkar ya gene ister
Soran1 yılYok yok cocuk istemiyorum aman 😂
- 1 yıl
Hayir onun sana oral yapması lazım senin ona değil
- 1 yıl
Eee icine bosaltiyor canim hap mi aliosun duzenli
Soran1 yılSürekli almıyorum arada bazen prezervatif kullanmak istemiyor
- 1 yıl
Hmm aman kalma 22 yaşındasin daha
Soran1 yılBi 28 olayım o zaman düşünürüm onuda 😂
Soran1 yılAnnemler istiyorlar ama torun 😂
- 1 yıl
Onlar hep ister canim sen ne bakion onlara torun onlar icin dunyanin cenneti konumunda 😂😂😂
- 1 yıl
Napion minnak hanımefendi
Soran1 yılUyumuşum yeni uyandım sen napion
- 1 yıl
rahat uyudun mu ahhah bende napayım pc başına gectim takılıom öyle boş boş
- 1 yıl
az sonra senin öğlen yaptığını yapcam :)
Soran1 yılUyuyamıyorum aziyorum 😂
Soran1 yılYap 😂
- 1 yıl
Ahaha izin aldık tamam yapayım 😂😂😂
- 1 yıl
Sen seç ne izlicegimi grup mu?
Cuck wife mi konulu mu
Soran1 yılBende yapmak istiyorum ama evde olduğundan yapamiom
Soran1 yılKonulu izle 😂
- 1 yıl
Hmm o vsrken sıkıntı zevk almion hic amelelik resmen
- 1 yıl
şu an cuck grup açtım kocası izlio tek erkek ile sevişiyor
Soran1 yılAmelelik mi
Soran1 yıl😂😂
- 1 yıl
Ahaha valls onla yapmak oyle zevk almiosun resmen
- 1 yıl
O ayri odada ise okşa
Soran1 yılYakalarsa kötü olur 😂
- 1 yıl
Ahahah üstünde şort falan varsa kilodunu cikar 🤭 sortun icinden yaparsin nasil çamaşır var icinde merak ettm
Soran1 yılAkşam o uyurken yaparım siyah dantelli 😂
- 1 yıl
Offf en sevdiğim 😋😋😋🥵🥵🥵 slip mi tanga mi
Soran1 yılSlip 😂
- 1 yıl
Zevklisin canm offf cok severim hafif transparandr birde o
- 1 yıl
Konulu açtım eşler tatilde ki halleri 🤭
- 1 yıl
bitti.
- 1 yıl
Selam napion
Soran1 yılİyiyim dus alcam sen
- 1 yıl
hmm bnde takılıom naptın hallettin mi mastürbasyon
Soran1 yılHalledemedim
- 1 yıl
neden senin ki uyumadı mı ahahah
Soran1 yılUyumaz bu saate daha
- 1 yıl
hmm banyoda yaparsın o vakit bak oda ii
- 1 yıl
sıhatler olsun tatlım
- 1 yıl
napıon canm
- 1 yıl
Selam naber makine enistem napio 😂
Soran1 yılİyi makineligini yapıyor enişten 😂😂
- 1 yıl
Canim enistem 🤣😂 zevksiz ya 🤣😂 anlaşıldı yine icinden gecmis aksam mi sabah mi oldu? 😂😂😂
Soran1 yılSabah 🫠
- 1 yıl
Hmmmmm makine enistem ya 😂😂 sen yine zevk almadin yönlendir şunu biraz yaa 😂 birde gizli mi kalcan hep merak ettm
1 yılKonuşarak hallet. Miden bulanıyorsa tiksinme de başlar. Off, bu kötü işte. İlişkinizi açıkça dillendirmelisin ki anlaşabilesiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAktardan şap alabilirsiniz. Ama sakın çok koymayın şapı, bu sefer tamamen ilgisiz kalır. Ayrıca fulsac ve prozac dibi antidepresanlarından (hangisiydi hatırlamıyorum) birisini kullanabilirsiniz. Gayet sakinleştiriyor.
00 YorumlaKarılık yapamıyorsan, 2. 3. karılara razı olacaksın yavrucum
04 Yorumla
Soran1 yılKarılık sadece cinselikle mi oluyor
Soran1 yılAma dayanamıyorum o çok hızlı yapıyor ve de ağır ustume yatıyor midem bulanıyor hızlı yaptıkça o zevk alıyor ama ben alamıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılNe güzel işte bende böyleyim bunun neyi kötü
01 Yorumla
Soran1 yılCanım acıyor hızlıda ve midem bulanıyor zevk alamıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zamanla azalacak merak etme. Çoğu evli kadın da tam tersinden şikayetçi burada.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı.
1 yılbizimkide seks yapmıyor aylarca mastürbasyon yapıyorum gızlı gızlı ne garıp ya
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKarıyı öyle hor kullanırsan seksten soğur abazan kocan var
012 Yorumla
Soran1 yılSoğuttu
Cevap sahibi1 yılsoft seviyorsun dimi sen
Soran1 yılEvet yavaş ve öpüşerek
Cevap sahibi1 yıladam işten gelmiş iş yerinde dışırada kim bilir neler yaşadı kendini zor tuttu eve atınca vur çatlasın olmuş adam
Soran1 yılBöyle gitmiyor zor dayaniyorum
Soran1 yılOyuncağı gibiyim içime girsin istedigi gibi yapsin rahatlasın atsin tamam anca
Cevap sahibi1 yılaslında kolay yolu var
Soran1 yılNey
Soran1 yılMesaj atilmioki
Cevap sahibi1 yılgönderdin mi
Cevap sahibi1 yılsöyle yap bence bir gün gelince sende onu sıkısır
tokatla ısır dudaklarını bakalım ne diyecek
Cevap sahibi1 yılhttps://hizliresim.com/4mpl6vy senin istediğin bu mu
Gizli Üye(36-45)1 yılKimisi böyle yapmasin der kimisi de ilgi yok diye buralarda seksting peşinde hayat işte 😂
08 Yorumla
Soran1 yılBaşına gelmeyen bilmez işte
Cevap sahibi1 yılBaşına gelenlerde beceren yok diye ağlıyor
Soran1 yılAğlamıyorum sadece zor oluyor
Cevap sahibi1 yılPozisyon değiştir
Soran1 yılÜste ben oluyorum o zamanda benim yaptığımı beğenmiyor daha hızlı yap şunu diyor sen yapamıyorsun diyor altına alıyor tekrar hep üste olmayı daha çok seviyor
Cevap sahibi1 yılKaşık pozisyonu yapın yandan
Soran1 yılOyle uyuyoruz zaten 😅
Cevap sahibi1 yılArkadan sarilinca kalkmıyor mu😂
Gizli Üye(18-24)1 yılDüşüncesiz erkek modeli işte. Kadınını keşfedip vücudunun her noktasında durup taniyacaksin onu.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBir iki kere verme bak sonra kıymetini nasıl anlıyor
00 Yorumla
1 yılNe kadar süredir evlisiniz ki siz
02 Yorumla
Soran1 yıl5 ay
- 1 yıl
Cinsel ilişkiden çok çabuk soğuyacaksın, tüm hevesin isteğin kaçacak. Bunu konuşun, biraz tempo düşürün. Yoksa sıkılacaksınız birbirinizden yakında. Sen zaten soğumaya başlamışsın
1 yılSevişmeyi bilmiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Şab koy yemeğine uslu dursun kerata
00 YorumlaBen şahsen aynı şeyi yaparım 🤣
00 Yorumla
1 yılYemeğine şap kat.
00 Yorumla
1 yılYeni evlilerde bu normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Konusmayi dene bence amasyada
00 YorumlaSimdiki saglam vuruyorken zevk almana bak.
03 Yorumla
Soran1 yılHızlı yapınca midem bulanıyor canım acıyor işte zevk alamiyorum
Soran1 yılYaparken dedim midem bulanıyor diye o anın zevkiyle durmadı ki devam etti sonra tamam yeter deyince üzerimden kalktı
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Zevk almadığını şöyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKilolarınız kaç?
03 Yorumla
Soran1 yılBen 47 kiloyum o da 80 kilo var
Cevap sahibi1 yılNeredeyse 2 kat fark var eşin normal hareket ediyor fakat kilo farkından dolayı böyle oluyor. Boylar yakınsa biraz sen kilo al biraz o zayıflasın aksi takdirde hep böyle sıkıntı olur ve cinsel ilişkiden nefret edersin.
Soran1 yılNefret ediyorum zaten bir an önce boşalsın bitsin diye dua ediom artık her yaptığımızda çünkü çok daralıyorum midem bulanıyor beni çok sarsıyor sadece kendini rahatlatmayi düşünüyor ben umrunda değilim yaparken mesela hiç öpmüyor beni ben öyle istemiyorumki
Gizli Üye(30-35)1 yılyanlış evlilik yapılmış
09 Yorumla
Soran1 yılBilmiyordum böyle olduğunu
Cevap sahibi1 yılhızlı alınan bir karar mıydı
Soran1 yılEvlenmeden bu konuları konuşmadık ve seviyorduk birbirimizi bazen kavga edip ayrılıyorduk sevgiliyken tekrar barışıyorduk sonra en sonda tekrar barisip evlendik
Cevap sahibi1 yılbazı sevgililiklerin bitmesi için o kişiyle evlenmek gerekiyor diye bir laf var. onun kazası olmuş maalesef. üzücü
Cevap sahibi1 yılbu durumu izah et, vücut bunu bu tempoda kaldırmaz ve tutkudan uzaklaşıyoruz, biraz birbirimizi özlemeliyiz dinlendirmeliyiz de. yapmış olmak için yapılmamalı seks. bu şekilde devam edersen sadece objeleştirirsin kendini. evlilik tamamen yasal sevişme belgesi halini almış sizin için, duygusal yönünüz eksilir böyle , ki bu da evliliğin geleceğini tehlikeye atar. zaten zemini oluşmaya başlamış bile.
Soran1 yılAyrılamam da artık ailem beni geri istemez isteseler bile kafama vururlar evlendin geri geldin diye
Soran1 yılİste kusmese bu seferde biz senle 2 yabanci gibiyiz sanki evli değiliz kaç ay oldu hala alışamadınmi ben böyle seviyorum diyo hersey sevişmekte değil
Cevap sahibi1 yılbak güzel insan, hayat gerçekten toksik bir insanla geçmez ve duygusal başlayan bazı ilişkiler rasyonel bitmelidir. bazı hikayeler mutlu sonla bitmez, bitmemelidir çünkü. olmayınca olmaz bazen, başına gelene kadar anlamazsın. bunlar da hayatın parçası. genç olduğunu varsayıyorum, bence kendine bir hayat kurman zor değil. belki hayatının kalanı için çok radikal bir karar olur ama en azından kendini yakmamış olursun. ailen sana mutsuz bir evliliği , böyle hor görülmeyi reva görüyorsa zaten o da ailenin ayıbı. henüz yeniyken ve çocuk da yokken bence düşün bunları biraz. çocuk da kesinlikle yapma bunla en az 1 sene daha eğer ki boşanmam dersen. bence değişmez bu. ayrıca belli ki pek kadın dilinden romantizmden duygusallıktan da anlamayan biri. evlendim nasılsa vur oynasın çal patlasın diyen kasalardan belli.
Cevap sahibi1 yılduygu sömrüsü yapmasın, bu bile kişiliksiz biri olduğunu gösterir onun. evli olmak kadına tecavüz eder gibi ya da zorbalık eder gibi skp geçmek değildir. öyle evlilik olmaz
Gizli Üye(25-29)1 yılMutlu olman lazım buna kdjdj
01 Yorumla
Soran1 yılNasil mutlu olayım midem alt üst oluyor yaparken bir an önce bitsin diye dua ediyorum resmen
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılkadınlar hard sevmiyor mu :D
00 Yorumla
1 yılHahaha ne guzel ıste
71 Yorumla
Soran1 yılEmin ol yaşasaydın bunu böyle demezsin
Sen soft mu istiyorsun yoksa hiç mi istemiyorsun
014 Yorumla
Soran1 yılYavaş yapsa daha iyi
Soran1 yılCanım acıyor midem bulanıyor sert yapınca
Soran1 yıl5 aydır bu kadar hızlı olmasını vücudum kaldırmıyor
Soran1 yılEvet o benden ağır bide genelde üstte olan o oluyor zaten kendisine de diyorum çok ağırsin taşımakta zorlanıyom o da hızlı yaptığı için midem bulanıyor çok daralma geliyor bana zevk de alamıyorum böyle olunca ilk zamanlar zaten hiç yapamıyorduk ben kendimi kasiyordum felan
Soran1 yılZaten çoğu zaman kendi kendime yapıyorum onsuz aramız yokki o okşamayi bile beceremio hep hızlı hızlı hızlı yapınca boşaldim saniyo gösterdim bi kere de elini aldım böyle yapican dedim gene yanlış yaptı 😂
Soran1 yılNereye
Bu durumu düzgün bir dille anlat bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Verme bir süre
00 Yorumla
1 yıldaha ne arıyorsun.
00 Yorumlasevmiyor musun sert
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKonus
10 Yorumla
1 yılsende ver gitsin
02 Yorumla
Soran1 yılCanım acıyor midem bulanıyor altındayken
- 1 yıl
Sen de üstte ol o altta olsun
1 yılTadını çıkarın işte
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kocam sekse çok düşkün işten gelir gelmez her gece sevişmek istiyor ve çok sert davranıyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler