1 yıllık evliyim afedersiniz 1 günde 4 kere olduğunu bilirim bıktım artık napmam lazım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKocanın sana karşı böyle istekli olması senin için iyi bir şey aslında , ama çok fazla yapmanız evliliğinizi zamanla zedeleyebilir. Sonuç olarak o senin eşin çoğu zaman hayır deme şansın olmaz malesef , ama bu durumu kocana güzel bir şekilde anlatıp biraz daha az yapmanız gerektiğini söyleyebilirsin. Erkekler cinsel ilişkilerde daha istekli olabiliyorlar evet ama bir zaman sonra birden bire soğuyabiliyorlar , tamam senin eşin sonuçta yani sürekli seninle yapmak istemesi normal ama her şeyin fazlası bana göre iyi değil. Biraz da olsa seni düşünmesi gerekiyor aslında , böyle yapmaya devam ederse birbirinizden çok çabuk sıkılırsınız ve sürekli kavga etmeye başlarsınız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılsen evlilikte fıkra mı anlatılacak zannediyordun. başta evlenmeyecektin.
arkadaşım evlilik cinsellik içindir. ya değilse hiç bir beraberlikte cnsellik yoksa nikah şartı yoktur. çünkü dost arkadaştır. evleniyorsanız günlük düzenli ilişki yaşayacaksınız.
restauranta bulaşıkçı olarak girip sonra yıkanacak çok tabak ver diyemezsiniz.00 Yorumla
+1 yılGünde 4 kez çok iyi bir rakam, bence değerini bil, senin sorunun hemen üstündeki soruda eşim istemiyor sorusu var,, ama maşallah selale ikinizde de demekki☺️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
12Cevap
+1 yılSelam
Bence haline şükret tatlım onu isteyipte bulamayanlar var ve ayrıca şunu unutmaki sizden daha kötü durumda olanlar var mesela dün değil galiba ondan önceki gün bir soru yanıtlamıştım yine bu kategoride bir soru gördüm yeni evlenmemişler aslında üç yıl bitmiş dördüncü yıla filan girecekler bir çiftle günde altı ya da yedi defa yapıyoruz gibi bir şey yazmışlardı ben yanlış hatırlamıyorsam kadın artık isyan ediyor diyor ki ben artık dağıldım.
Yani çok takılma yine seninki iyi bir yılda her gün günde dört kere o sıklık gittikçe düşer.
Hatta sonra bu zamanları mumla ararsın o yüzden şimdi sadece keyfine bak sonra keşke dememek için.
#perso10 Yorumla
+1 yılben seni özlemek istiyorum azıcık ya de
bi günde 4 kere nedir ya yalan gibi geldi ama gerçekse eğer enişte takviye mi alıyo şelale mi bu ya 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂27 Yorumla
Soran+1 yılKeşke yalan olsa yürümüyor artık
- +1 yıl
acaba yemeğine şap mı atsan 😂😂😂 şaka yaptım ha yapma sakın 😂
Soran+1 yılBaaak aklıma soktun ama
- +1 yıl
tövbe tövbe günaha girdim yav boşuna 😂 sakın yapma böyle bişeyi 😂😂😂😂😂
Soran+1 yılTamam tamam wjxbnwjxbwkxbs
- +1 yıl
dinen red edemezsin ama on dese on yapacaksın 😂
Soran+1 yılRobot degilim bende bi insanim yani wcknwkchsnx
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe güzel işte bizde aynı durumdayız. Çok harika bence
34 Yorumla
Soran+1 yılÇok fazla ama 1 günde 4 kere tamam güzel ama işte abartıyor
Cevap sahibi+1 yılHafta sonu bizimde 3-4 defa oluyor. bende istiyorum sadece eşim istemiyor. uzerimde uzun bir tişört var sadece gün boyu
Soran+1 yılNekadarlik evlisiniz
Cevap sahibi+1 yıl14 ay oldu
Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Bende aynıyım günde 3-4 kez yapmassam rahat edemiyorum.
00 Yorumla
+1 yılYeni evliyken hepsi normal bu durumun seninde hoşuna gitmesi lazım ama sanırım uyumlu değilsiniz istek konusunda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen Kocanı Bununla Değiş: Eşim seks istemiyo?
00 Yorumla1 günde 4 kere nasıl oluyor 1 seferi 30 dk falan mı sürüyor :D
00 Yorumla
+1 yılne güzel işte, sadece seni istiyorsa şanslısın. 4 yetmiyor mu sana yoksa.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel işte. Burada kocam aylardır dokunmuyor diye ağlayan bir sürü kadın var. Şanslısın kıymet bil tadını çıkar.
00 Yorumla
+1 yılKimisi sikilmekten dert yanıyor kimisi sikilmemekten hayat çok garip
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaşallah valla ya geçende 2 gün 3 er tane yaptım yolda yürüyecek halim kalmamıştı..
00 Yorumla
+1 yılnormal sonuçta
31 Yorumla- +1 yıl
Iyi rakam bencede😀
+1 yılSexe devamm yapmazsan esin aldatır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAdam onun için evlenmiş. Tadını almaya bak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şanslısın işte
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgenelde misyoner ve doggy mi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kocam sürekli seks yapmak istiyor. Artık dayanamıyorum, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat