Kocamla seks yapmak istemiyorum hep o isteyince yapıyoruz yaparken artık hissizleşmeye başladım zevk bile alamıyorum
3 ay
Kocamla seks yapmak istemiyorum hep o isteyince yapıyoruz yaparken artık hissizleşmeye başladım zevk bile alamıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
İstemiyorsan boşanın. Evlilikte cinsel ilişki, eşlerin birbirlerine karşı yükümlülüğüdür.
Serı ye baglamıs desene bu ne azgınlık azcık romantık Ol Ayı dıye bagırmalısın ona
Doğru şekilde davranmadığı için istek duymuyorsun sanırı
Ya da hep mi böyleydin sanmıyorum
kendisiyle konuş kuma getirsin onunla sevişir sende yemek temizlik işlerini halledersin iş bölümü yaparsınız
Kaç yıllık evlisin. Neden istemiyorsun bencillik mi yapıyor cinsellikte
Bende o durumdayım ya ne diyeyim bilmiyorum
Aldatırsa aglama
Kocanı istemiyorsan, duygusal bağın bitmiştir.
@cazdan35 Aldatırsa g*tüne tekmeyi yer ha bide donunu bile bırakmam doğduğuna pişman ederim
@Sorayımbende Bıraktı mı ki hiç bir şey yok artık mecburi
Başka biri olduktan sonra o sana atmış oluyor farkindaysan
işte bir kadına verdiğin güven ortamını sarsarsan ve kadın bu boşlugu yakalarsa kadın için her şey biter. Kadın güvenmiyorsa huzursuz ve mutsuz olur. Bu mutsuzlukta evliliği derinden etkiler. Muhtemelen eşin sadece o şey için yaklaşıp işi bitincede seni öylece bırakıp uyuyordur. Ki buda kadını çok kötü etkiler
@Sorayımbende yani ağzına sağlık durumu özetledik tam olarak öyle kullanıldığımi fark ettim bidaha hiç bir şey yok ona ya da büyük komusmiyim uzun bı süre yok oyuncak değilim ben
o şekilde yaklaşması senin onurunu kadınlık gururunu rencide eder. Sana yaklaşınca yüz ifadeden de mi anlamıyor. Birde bu işten sadece o zevk alır. Senin güvenin kslmadığı için sen o iştenten de zevk alamazsın hatta etkileni biyolojik olarak hazırlanamazsın da
Hatta biyolojik olarak vucudun seninde konforlu bir ilişki yaşamak için sıvınıda yeri kadar üretemez acılı bir süreç olur senin için
Nereye kadar devam etmeyi düşünüyorsun onunla? Çünkü hayat çok hızlı geçiyor
@Sorayımbende Onun beni boşamasini bekliyorum sadece
konuşmak istersen dinlerim seni
@Sorayımbende teşekkür ederim çok bile dinledin🙂
vsktim var ve beni ysnlış anlama
bunun sebebi onu beğenmiyor oluşun mu?
Bir kadın iğrendiği adamı red eder ancak.
Muhtemelen güvenini sarstı senin
Evlilik sekse en uzak şeydir gayet normal.
Benle yap o zaman ne diyim aw
Neden yapmak istemiyorum
*istemiyorsun
Mahkemeye ver bana tecavüz ediyor de
Abi niye evlendin o zaman yapmıcaksan
Neden istemiyorsun
Komsuylamı yapcan
Ne sıklıkla istiyor
Sen isteyince yapmıyor mu?
Zor durum. Ayrılmanız gerek yoksa aldatacaksın
Ayrıl gitsin
Neden peki