2 yıllık evliyim kocamla her şey çok güzel gidiyor birbirimizi çok seviyoruz ben aramızdaki saygı sevgi hiç bitmesin istiyorum bunun için yanında gaz falan çıkarmıyorum ama o da bunu yapmamı istiyor hatta seks esnasında özellikle gaz çıkarmamı istiyor beni sıkıştırıyor bacaklarımı yukarıya kaldırıp kafama doğru itiyor sırf gaz çıkarmam için yapma diyorum hoş değil diyorum ama o lütfen yap çok hoşuma gidiyor diyor koklamak istiyorum falan diyor hatta büyük tuvaletini bile yap diyor anal seks öncesi temizlik yapmamı istemiyor penisine pisliğimin bulaşmasını falan istiyor bana senin b*kunu bile yerim popo deliğine dilimi sokarım tarzı şeyler diyor bu çok iğrenç geliyor bana ne yapacağım bana tavsiye verin lütfen boşanmak istemiyorum kocamı çok seviyorum ama artık iğrenç olmaya başladı bu iyice
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Yorum yapmak istemiyorum ama çok bile dayanmışsın..
Her konuda bana çok iyi ama bu konuda artık beni kendinden soğutmaya başladı
Ciddi bir şekilde bu davranışlarının seni çok rahatsız ettiğini eğer böyle devam etmek istiyorsa boşanmak istediğini söyle bence.
Konuştum daha önce defalarca istemiyorum dedim ama boşanmak konusunu açmadım hiç
Yani bu şekilde yaşanılmaz ki. Kendimi senin yerine bile koymak istiyorum ama ben bu durumun ikincisi olmasına müsade etmezdim.
Biz severek evlendik onu çok seviyorum o bundan zevk aldığı için yapıyorum ama yapmak istemiyorum çıkmazdayım
Hijyende önemli, rahim ağzı kanseri falan olursun Allah korusun anne olmaya hasret kalırsın. Dikkat et.
Ciddi misin
Cinsel temas yoluyla 30'dan fazla farklı bakteri, virüs ve parazitin bulaştığı bilinir. Bu etkenlerden 8 tanesi en yüksek oranda görülmekle birlikte, günümüzde bunlardan dördü tedavi edilebilmektedir. Tedavi edilebilen cinsel yolla bulaşan hastalıklar: Sifiliz, bel soğukluğu, klamidya ve trikomoniyazdır. En sık görülen seksüel geçişli 4 hastalık ise; hepatit B, herpes simplex, HIV (AIDS) ve HPV tam olarak tedavi edilemez.
CYBE'ler (cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar) ağırlıklı olarak vajinal, anal ve oral seks de dahil olmak üzere cinsel temasla yayılır. Bazı CYBE'ler kan veya kan ürünleri gibi cinsel olmayan yollarla da yayılabilir. Frengi, hepatit B, HIV, klamidya, bel soğukluğu, uçuk ve HPV dahil olmak üzere birçok CYBE, hamilelik ve doğum sırasında anneden çocuğa da bulaşabilir.
Dünya Sağlık Örgütü verilerine göre her gün bir milyon cinsel yolla bulaşan hastalık ortaya çıkar. 500 milyondan fazla insanda herpes simpleks virüsü (HSV) ile genital enfeksiyon olduğu tahmin edilir. 290 milyondan fazla kadın insan papilloma virüsü (HPV) enfeksiyonuna sahiptir.
Sende araştır ve dikkat et. Bazı rahatsızlıklar cinsel yolla bulaşıyor. Sende eşinde hijyene çok dikkat etmelisiniz.
Çok teşekkür ederim sağ ol
Rica ederim, umarım her şey yoluna girer ♥️
İnşallah teşekkür ederim
Boş boş konuşup ne seviye boş bir insan olduğunuzu bu derece belli etmeyin ya. Ne komik oluyorsunuz ne de trollemiş oluyorsunuz.
Anlamadım
Şaşırmadım, bir şeyleri anlayabilmeni beklemiyorum zaten.
umarım huyundan vazgeçer. yoksa onun ağ*zına eder başka yerde mutluluk ararsın
onu çok seviyorum ben başkasını istemiyorum
Oturup konuşmak gerek ilgi vermeli sana hisetirmeli bazı şeyleri
Konuştum dedim istemiyorum bunlar iğrenç şeyler dedim lütfen güzel sağlıklı seks hayatımız olsun dedim çok konuştum ama o sadece hoşuma gidiyor diyor yapman bana zevk veriyor diyor
Dmdn ulşırmısın bana lütfen
Neden bir çözümün mü var
Evet
şu şekil okuduk lan 😂😂
Ben yaşıyorum bir de
Ne degişik insanlar var seksin de bohunu cıkarıyolar
Kocan heves etmiş kırma onu o da ondan zevk alıyo. Sen onun istedikşerini vermezsen aldatmaya kadar gider.
Nasıl yapabilirim benden o kadar iğrenç şeyler istiyor ki hiç yapmak istemiyorum
İstediği en absürt şey neydi
Söyleyemem şu an
Neden ki gizliden çıksyım mı buradan söyleyemiyosan merak ettim doğrusu. Ne kadar kötü olabilir?
Çok iğrenç şeyler boş ver
Neyse söylemek istemiyosan zorlayamam. Baktın olmadı boşanırsın.
Peki görüşün için sağ ol
Bende öyleyim adamın fetişi var ağır tahrik ediyor yazan kişi eşimmi düşünmedim değil
Hadi canım, sanmıyorum kocam olduğunu. Neden zevk alıyorsun bundan?
Bunu küçük yaşta fark ediyor öyle olanlar adamın elinde değil eşim yapmadı diye aldattm
Ben yapıyorum mecburen ama hoşuma gitmiyor
8 yaşında fark ettim ben daha Erkeklik nedirr bilmezken zor vazgeçmez emiin ol ya bu şekilde kabul et ya da boşa
Burada kimisi sapık yazmış kimisi bilmem ne yazmış adam sapık felan değil eminim çok iyi biri ve sana çok değer veriyordur
Evet bana çok değer veriyor ben onu çok seviyorum o da beni çok seviyor ama bu huyu kötü sadece ve evet vazgeçmiyor defalarca konuştum ikna edemedim her defasında benden bu tarz hatta daha ileri şeyler istiyor. Boşanmak istemiyorum ama bunlardan da vazgeçsin istiyorum
Anne olmaya hasret kalırsn diyen sacmalams
Vazgeçmez geçemez mümkün değil oda bu durumdan çok memnun değil ilk ne zaman fark etmiş bir sor istersen kesin erken yaşta
Ben psikiyatri her şey yaptm
8 yaşında nasıl fark ettin bunu
Yanlış anlamazsan özelden konuşalmmi
Olur
Buyur yaz
Mesaj atılmıyor sana
Stek at
Bende atarm öyle yazar
Anal yoldan ilişki haram zaten neden izin veriyorsun?
Sapık değilde tuhaf bi şey bununki seni seviyor ama fantazimi diyim ne diyim aq gerçek mi bu cidden
Kocam istiyor
İstiyor diye haram salkmısın sen
Hadi temizleyip yalanabilir belki ama böylede olmaz ki bari temiz ol
Yalan söylemem için bir sebep yok
Ben temiz olmak istiyorum ama o istemiyor
Kocaya her şey serbest değil mi
Serbest de arkadan ilişki haram lanetlenmiştir yapanlar dini inancın varsa
senin kocan mağaradan filan mı geldi eşimi ben duş aldırrım ben temizlerim onu iyi seks yapmadan önce senin ki tuhaf mış sapık sanki biraz
Ama gaz çıkar yani bunda bişe yok
Bunu bilmiyordum ben kocaya her şey serbest sanıyordum. Benim kocam iğrençlik seviyor senin gibi normal değil
Gaz da çıkarmak istemiyorum beni zorla sıkıştırıyor sırf yapiym diye
Valla günah yaptırma bidaha
Yinede ben bişe demiyim
Arastircam bunu
çok afedersin ama o resmen agzına yapmanı istiyor yaaa bu neyin fetişi 😏🙄
Onun gibi bir şey
bak bişi diyimmi bunu keyife döndür ben olsam yaparım abi isteyene istediğini vericeksin bu devirde 😅
Bu evliliğimizi zedelemez mi bu aşırı iğrenç geliyor ama bana
zedelemez istiyo adam yap hak ediyosa
Yapmak istemiyorum iğrenç geliyor bana ya
beni tabib etsene
Gizlisin
çıkıyımmı
çıktım
Böyle bir evlilik sevgi igrenc sadece evlilikte soğudum mk
Evliliğimiz bu konu dışında gayet iyi
Zaten bu konuda yorum yaptım yani nasıl kocanda mide var
Böyle hayalleri nasıl buluyorsunuz çok merak ediyorum
Bazılarında fetiş o sende rahat ol ve yap
Bu rahatsızlık falan mı yani hasta mı kendisi tedavisi var mı bunun
Tedavisi yok zevk alıyor o
Evet çok zevk alıyorum diyor ben almıyorum ama bundan zevk falan
Zaten sen zevk almaxdin belki zamanla olabilir kimisi vardir sevgilisi eşi iserken sicsrken izler zevk alır kimisi işte kokuyla kimi farklı
Tedavisi var mı bunun
Yani doktoru falan yok mu
Yokki tedavisi öyle gider sen rahatsız oldukça senden istemes belli etmez ama içinde yaşar bendede giyilmiş iç çamaşırlı fetişizmi var mesela 🙈
Konuştum istemiyorum dedim ama hala devam ediyor benimki
Ya dediği gibi davran empati yap ya da umursamaz ol
Diyelim ki yaptım istediği tüm iğrençlikleri bu zamanla aramızdaki bağı koparmaz mi evlilik kötü bir hâl alır diye düşünüyorum
Aslaa tam tersi
İstersen tkp rt konuşuruz
Emin misin
Evet hatta onun istediğini yaparsan ilişkinin daha zevkli hale geleceğini anlarsın ilişkiye girerken açıktan yazamıyorum burada
Mecburen yapıyorum zaten ama ben zevk almıyorum
Aslinda eşinin zwvk aldığını gördükçe seninde zevk alman başlayacaktır zevk almaman istemeden yapmandan dolayıdır
Uçuk şeyler istiyor benden isteyerek yapmamın imkânı yok
Ne kadar uçuk ki bak yorumum ceza alirsa suçlu sensin 🤣 doggy yaparken sen yalamasini iste deliğini o esnada gaz çıkart onu seyret onun tahrik olup zevk alip sana istahla yalamasi sana daha fazla zevk verecektir
Bunu yapmak bir kişiye nasıl zevk verir ki öfffff
O esnada senin deliğini yalamasini ve neyyseedaha açık olmicam
Senin de hoşuna gidiyor galiba bunlar
O değil benim hoşuma giden giyilmiş iç çamaşırı mesela sen sadece iç çamaşırlı yanimda oluo soyunsan senin vücudundan çok once çamaşırını koklayıp tahrik olurum canım
Bu da ilginçmiş
Evet aslinda seninde vardır değişik fetislerin zamanla ortaya çıkar
Şimdilik yok
İyi bakalim sevistimiz mi
senin kafa yapın sıkıntılı
Neden
Kocan sahibe lere giderse şaşırma
Hayır neden böyle şeyler diyorsunuz o sadece benimle yapmaktan hoşlanıyor
Belki de itiraf edemiyodur
Hayır öyle bir şey yok sadece bana böyle şeyler diyor hiçbir zaman 3. Kişiden bahsetmedi
🤮🤮🤮 evlenmeden once hic mi konusmadiniz ya
Bana bundan hiç bahsetmedi
Sen boşanmasan bu sefer Bk yoluna gidecek enişte
Kafayı yemek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum
Kafayı yemen bile bu evliliğin sürdürmek istemenden daha mantıklı
Ayaklarınıda yalıyormu
Evet
Vaaw gizli olmasaydın konuşmak isterdim seninle
Ya ben çözüm istiyorum sen ne diyorsun
başka bir erkekle sevişmek istediğini söyle.
Ne ne alâka istemiyorum ki ben başka erkek
tamam işte bu sebeple anlar. bırakır bu boktan işleri
O zaman bu defa benden şüphe etmez mi
sen ondan ayrılmayı düşünüyorsun? konu boka sarmış.
İstemiyorum onu seviyorum ama yaptığı şeylerden soğumaya başladım iyice
işte aklını yönlendirmen lazım. bak bu durum olmaz. senden soğuyorum aklıma başka şeyler geliyor de. bakalım ne diyecek. belkide eşin bu konuda yol yapıyor. seni başka bir erkeğin zikmesini istiyor?
Oha ne alâka ben bunu hiç getirmedim aklıma, söyledim iğrenç geliyor bana bunları yapmayalım dedim ama dinlemiyor
haklısın ama konuşmalısın.
Konuştuk defalarca benim hoşuma bu gidiyor diyor daha neler neler
o zaman kesinlikle grup, eş değiştirme, farklı mekanlar, jartiyerle gezmeler, dışarda donsuz ve südyensiz gezmeni istemesi...
Hayır böyle şeyler hiç istemedi benden
kocanın adam öldürmeye meğili olabilir.
Oha abartma
boktan hoşlanan bir psikolojiden her şey beklenir. belki senin böbreğinlede zi. kişmek ister. Bilemezsin.
birine dala. ğını zikerim diye küfrediyorsa ondanda korkabilirsin.
Hahahaha abartma ya 😂😂😂 o kadar da değil
tamam neşen yerine geldi. Bu pislikten hoşlanmak normal bir durum değil. Kocan seni seviyor ama saçma seviyor. doktora götür onu. gitmiyorsa sevişme
Doktor meselesini konuşacağım teşekkür ederim
rica ederim. istanbuldaysan arkadaşça görüşebiliriz.
Ya bi git sacma sapan sorular
sıradışı yaşam
Maalesef
acaba oyunmu başak kötü yön bulamıyor bunu yaptırnca hata gib gösterecek yoksa fantazimi bu ilerede farklı fantazilerdeisteyecektir
Ne gibi
video çekmek birilkte video izlemek
Yok bunları istemedi
ilkini yapmadığın için ilk yapsan sonrasını devm edecek sen osuurken koklayacak ikincide
Yapıyor zaten bunu kokluyor yani
yalmayada başlamıştır
Neyi
seninBAL KUTUNU
Onu zaten yapıyordu
sanada yaptıryormu 69 gibi
Evet
karşılıklı güzel mutlu ediliyorsunuz gaz olayı pis
İstediğini ver
Yapamıyorum ben hem utanıyorum hem iğrenç geliyor
Evet, iğrenç ama banyoda sıç ağızına, onun o halini görmek aslında ne kadar pislik olduğunu ve kiminle evli olduğunu beynen inanmana vesile olur
Bunu yapamam ya asla yapamam bu ne aşırı itici mide bulandırıcı
Yok artık ya
😒
Yeni mi başladı bu söylemler
Hayır var bayadır
Trol değil dimi 🙄
Çok kötü bir düşünce bunlar normal değil
Troll neden olayım ki derdim ne
Böyle bir şey kabul etmedin umarım 🫠
Ediyorum hoşuma gitmese de yapıyorum
@soran dertleşmek ister misin?
Sen psikolog musun
@soran Evet. Pdr uzmanıyım.
trolsun demi apla..
Keşke trol olsaydım
bu ne pis soru ya
Üzgünüm ama bunu ben yaşıyorum ve şu an bir çözüm arıyorum
iğrenç bi fantezi o nasıl adam ya tamam fantezi olur falan bişi olurda bokunu çıakrmış
Bunun tedavisi var mı
valal doktora götür onun pskologisi iyi değil
Psikoloğa mı gitmemiz lazım
hemde yarın hemen kocanın normal istek ve fantezileri yok kocanda normale değil zaten
Konuşacağım bunu akşam doktora gitmek konusunu
Yani konus cokmu guzelsin cokmus eviyo bilmiyom da yani degisik fantezileri var belliki destege ihtiyaci var kwsin ebli biri olarak bi dusundumde kesin var :)
Birbirimizi severek evlendik ben onu o beni çok seviyor bunda şüphe yok beni güzel bulduğuna da eminim ama bunlar iğrenç yapmak istemiyorum ben, senin de mi böyle isteklerin oluyor karına karşı
özel imi olu orta konuşmam kusura bakma ama seninki kadar değilim:) olamamda
Anladım
takp etsene bi
Sapık seninki
Hiçbir zaman başka kadınlara baktığını bile görmedim telefonu hep elimde
Okadar emin olma
Ama eminim
Benden demesi
İnş troldür
Güzel senaryo gibi geldi
Keşke öyle olsaydı
yaşlarınız kaç