İşte senin gibiler böyle düşünerek gidiyor evleniyor karşısındaki adamı kendine aşık ediyor ama karşılığında ondan belki hoşlanmıyor bile. İşte bu yüzden bütün şairler erkektir
01 Yorumla
Soran2 ayNe alakası var konu burada kariyer yani evlenenleri de görüyoruz
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
2 ayBirgün hormonlarınız durulur tamam yeter yavaşla der ama kariyeriniz asla durmaz, çiftleşmeyi hayatınızın en tepesine koymayın , beyninizi donunuzda değil kafatasınız içinde saklayın
03 Yorumla
Soran2 ayşu an kariyerime odaklanıp sevişip seks yapıp çok ilerde mi evlilil düşünmeliyim yoksa kariyeri bırakıp evlenmeli miyim cinsellik için
- 2 ay
Ne yazdığımı algılayamadın mı hanımefendi ,
Soran2 ayYok kısaca yazar mısın
2 ayEvleneceğin kişi kariyerine saygı duymuyorsa evliliğinertele ancak kariyerine sana saygı duyuyorsa ikisini bir arada götürebilirsin
163 Yorumla
Soran2 ayEvleneceğim biri yok ve şu an okul okuyorum zaten evlilik belki bir ihtmal 28-29 yaşında falan olur o da belki
- 2 ay
Cinsellik bağlayabilir eğerki duygu yok ancak saygı ve istek varsa denenebilir. Aksi takdirde pişman olup kullanılmıs gibi hissedip kariyerinde riske edebilirsin. Hem basit olabilicek bi aktivite hemde seni ona bağlayabilicek güçlü bi aktivite
Soran2 ayDuygusallık yok zaten o da bana dedi benden bir gelecek bekleme ama cinsel anlamda buluşuruz istediğin zaman dedi dürüst konuştu şimdiki evliliklerde de hayır yok zaten ve kariyer en önemlisi bunu düşünüyorum evlilik çok ilerde 30 yaşlarda daha iyi bence
- 2 ay
Bende aynı fikirdeyim artık yaş skalası ilerlerdi. 23-27 yaş arası henüz sorumluluklarının bilincinde kendini yeteri kadar gelişritmemiş kişiler olabiliyor ancak 30 yaş civarı artık bellı noktaların farkında olan dünyanın neden dondugu hakkında bilgiler istiyor. Olgunlaşoyor kiiiler. Ama burada da cocuk konusu.
Soran2 ayÇocukta artık herkesin isteyeceği bişi değil kriz var ekonomik kriz yapanlar 1 yapıyor çevremde sadece
- 2 ay
Görüşünde okudum anal denediğini sana tavsiyem daha sakın denememen yönünde. Anal seks vajinal seks gibi doğal ıslaklıga ve esneklıgr sahıpd egıl ve senın orgazm olmanıs aglayacak bırseyd egıl. Anusten gecen sınır ucları zedelenecegı ıcın kalıcı ıdrar ve dıskı kacırması gibi saglıksal sorunlar yasayabılırısn ılıskıde yasayacagın acıyı ve agıryı sonrasındakını vs gectım. Yanlıs yapıldıgı taktırde anuste et dahı dısaro cıkıp kalıcı kotu goruntu bırakablır. Her ne kadar besın tuketımıne fıkkat etsende lavman temızlıgı yapsanda dogru oozısyon alsanda kayganlastırıcı kullansanda sıkıntılı bi son bırakabilir sana.
Soran2 ayEvet dediğin gibi sadece 1 defa denedim bir daha denemedim sağlıksız
- 2 ay
Partnerini iyi belirle sana sen olduğu işin değer veren kendine güvenen ne yaptıgını bilen biri olmalı. İlk birliktelikte önerim sen zaten kendını hazır hıssedıyorsun zaten? Kendını sıkmaman ve mısyoner pozısyonunda denemen bu kadınların en esnek oldugudoğum pozısyonudur. İlk olucagı aıcın acıyı mınumuma ındırır daha cok zevk almana sebebıyet verır. Kendını kasmadıfın takdırde bi süre sonra zevk almaya baslayacaksındır. Ama dedıgım gıbı partner onemlı anormal davranıslar trabmaya donusturebılır ancak anlamlı dokunuslar senın bagımlı olmanı dahi sağlayabılır heheh
Soran2 ayAma kucak bacak omza vs diğer pozisyonları deneyemez miyiz
- 2 ay
ilk birlikteliğinden bahsediyorum. Ardından kendini hazır hissediyorsan deneyebilirsin tabi. Ancak ilk temas ilk hissiyat bahsettiğim gibi olursa hem kendine de özgüven gelir alışırsın. Yeterince ıslandıgında ıstedıgınde mısyonerde denetımlemek dusun 23 yasına kadar daracık kalmıs bı vajınan. Bırden 17 cm ya da bılmıyorum lartnerının penısı kac cm. Canını yakabılır
Soran2 ayHaklısın bencede öyle
- 2 ay
Alıştıktan sonra farklı pozısyonların tadını cıkartabılırsın. Ama onerım ılk etapte mısyoner denemen. Benımde favorı pozısyonum degıl bu pozısyon ama dedıgım gıbı doganız geregı en esnek oldugunuz pozıyon bu.
Soran2 ayTamam ama sonrasında kucak vs deneyebilir miyim canım acır mı öyle
- 2 ay
Anladığım kadarıyla istekli birisin. burada püf nokta istemek kendını hazır hıssetmek deneyeme cesaret etmek ve partnerının bılgısıne demeyımıne ınanmak guvenmek kendjnı bırakmak. Soyşe dusun sofor mesela enteresan suruyor arabayı bı dusunursun dımı lan kazamı yapıcaz? Ama bı sofor kusursuz kasıslere dıkkat edıyor ıyı vıraj alıyor vs uyursun bıle yanında. Oyle dusun
- 2 ay
Eğerki cinselliği tek beden plmak olarak goren bencıl bı partnere sahip değilzen güven beslediğin ilgi duydugun bi adam seni zaten şekilden şekile sokmak isteyecektir.
Soran2 ay28 yaşında yaklaşık 18 yaşından beri seks yapan biriymiş penisi ds 18 civarı ama tecrübeli olduğu belli anlayışlı biri sınırların varsa o an söyle falan diyor ön sevişmeyi uzun tutarız zaten diyor
- 2 ay
Sınırlarını baştan konusmak daha iyi. sınırları çiz. Bazı erkekler ne yazıkki yükseldiğinde aklı kalbı yerıne penısı ıle dusunuyor buda zorlamayla manubuple etmeyle bıtıyor sonu. Istek yukselınce beyınlerını arka plana atıyorlar ne yazıkkı. Buda ıstemedogın bı deneyımınelde etmene sebebıyet verebılır. Umarım geçmişten beri yapmasının yanı sıra cogu kısı ıle bır bılrıktelıgı yokur. Vunku bu bulasıcı cınsel hastalıgı olabılıcegını gosterıyor
- 2 ay
Penis boyu güzel. Erken bosalma vs durumu yoksa senı tstmın edebılıcek olcude.
- 2 ay
Sen o penisle misyonerde dene ilk doggy vs seni fazla yorabilir canını yakabilir😅😂
Soran2 ayYaklaşık 7-8 kadınla oldum ama 2-3 kişinin bekaretini aldım falan dedi
Soran2 ayBende onu sordum yani tesst istedim o kadarda değil sağlıklıyım dedi kondomsuz olmaz zaten peki ilkte hap öneriyor musun içeri patlarsa geri çekilme yapamazsa
- 2 ay
Bu dürüst bi açıklamada olabilir. Senin rahat ve güvende hissetmeni sağlamak için hani bakiteliğini bozabiliceğini göstermek içinde söylüyor olabilir. Söylediklerine inanıyorsan sorun yok.
- 2 ay
Kondom kullansın. Ertesi gin hapları düzenli kullanmak yumurtalarına zarar verebilir
Soran2 ayKondom vajinayı kurutuyormuş ilişkide tahrik yapmasın
- 2 ay
Geri çekilmeye bırakma süreci. Zevk suyundada az mıktarda olsa sperm var. Bu senın yumurlama donemın ve erkegının sperm kalıtesı ve sayısıyla orangılı. Tabı sans aynı zamanda. Ama kesınlıkle kondom kullanmanı oneırırım
- 2 ay
Eğerki bahsettiğin erkek harbi erkekse o vajinayi kurutmaz😅
Soran2 ayBencede hap sıkıntı olur değil mi içeri patlar geri çekilemezss
Soran2 ayHaklısın
- 2 ay
Hap düzenli kullanmıycaksan sorun olmaz. Ama anlaşılan düzenli bi seks hayatın olucak çünkü istekli bi kadınsın.
Soran2 ayEvet ama 1.5 saat mesafemiz var şehir dışında ilk için hap olur mu içine patlarsam hapla risk olur yine ama kondom da istemiyorum ilkte dedi bende kondomu araştırdım kuruluk tahriş oluyormuş ilkte kayganlaştırıcı alsak olur mı acaba
- 2 ay
Kondom seni bulasıcı hastalıktadanda az mıktarda olursada korur. Yuksek ıhtımalle kondom hıssı azaltıcagı icin sertlesme sorunundan korkuyor olabılır.
- 2 ay
Ama bahsettiğin kadar deneyimli biriyse bu kişi kendini kontol edebilmesi lazım? Boşaldıgını anlaması lazım cunku geldıgımızde bunu kontrol edebılıyor cıkartıp bosalabılıyoruz? boyle bı endısen olmaması lazım?
Soran2 ayBende patlayacağını düşündüğün an geri çekil dedim ama gebelik riskinden korkuyorum ben kondom olsun daha iyi en azından kayganlaştırırız o da et etr değsin diyor
Soran2 ayEvet haklısın çok haklısın kondom olsa daha iyi ama bende ilk sekste hissetmek istiyorum ama dayanamaz patlarsam risk hap olsads diyor
- 2 ay
Kondom kullanmanı öneririm. Sanırım meraklı ve istekli birisin. Gelişim için araştırmanı ya da bi bilene danısmanı onerırım. Tum kontrolu bı bılmeyene bırakmak kotu sonuc bırakabılır. Dilediğini sorabılırsın Şu an ıcın musaıtım sorun yok.
Soran2 ayKondom için hangisini önerirsin tırtıklı falan iyi mi
- 2 ay
Temas istiyorsan sıcak temas olabilir okey
- 2 ay
Tırtıklı vs ilk deneyiminde önermem. Zorlanmazsın gerçi ama buna alıştığım takdirde hep tırtıklı isteyebilirsin😂
Soran2 ayDurex mi iyi okey mi
- 2 ay
Okey tercihim. Ama daha iyi oldukları çeşitler var birbirlerinden.
Soran2 ayÖnersene smsksk
- 2 ay
Bu şunu deneyin diyip önerebilicek şey değil. Cinsellik tek beden olmaktır. Senin sevdiğin partnerinin hissetmek istediği vs buna orantılı bı kondom tercıh etmek mantıklı olanı.
Soran2 aySen kova burcu musun yoksa koç mu😁😅
- 2 ay
Erken bosalma sorunu vars okey rotar kullanabılır. İnce istiyorsanız hissi kaybolmasın diyorsanız okey zero ultra hısset olabılır tırtıklı ıstıyorsanızdurex extreme olabılır
- 2 ay
Balık burcuyum ben
Soran2 ayKova vibe almıştım😕
- 2 ay
Burclara pek ınanan bırı degılım. Kişi kendını gelıstırebılır ıstedıgı takdırde. burctan cok ınsanların memleketlerıne onem verıyorum az bucuk degay verebılır burc gıbı memlekette.
- 2 ay
Anlaşılan soruların bi hayli çok😂
Soran2 ay😁😁😁
- 2 ay
sen yazabilirsin. Sana sınır yok istediğini sor. sorunuda mesgul etmeyelım hem.
Soran2 ayTamam hayalet maskeli 😁
- 2 ay
Düşünüyorsun herhalde 😅😂
- 2 ay
Noldu bayan gizli soran😎
- 2 ay
O halde gizlenmekte fayda var. Israrcı biri değilim. Umarım görüşüm faydalı olmustur.
Soran2 ayGizlenmeseydin ya
- 2 ay
Gizli değilim😎
Soran2 ayGizlenme
- 2 ay
Sen sanırım yazmaktan çekiniyorsun (
- 2 ay
Sadece gizlenmemi mi istemiyorsın anlam veremedim.
Soran2 ayCano gizlenme be sksks
- 2 ay
canım gizli kalmayacaksam sana kalmam sadece seninde yazacağın yok. Bu yüzden gizli kalıyorum.
Soran2 aySdece misyoner mi deneyelim ilk ilişkide hangi pozisyonları denemeliyiz
- 2 ay
Misyoner ilk birleşim için en ideali en esnek olduğunuz pozisyon doğum pozisyonu acı hissi minimuma düşer bu pozisyonda tabi hazır hissetmen partnerinin anlayışlı dokunusları vs de olması gereklı
Gizli Üye(30-35)2 ayEee tamam fbody var sorma kariyerini yapinca evlenirsin
119 Yorumla
Soran2 ayşu an kariyerime odaklanıp sevişip seks yapıp çok ilerde mi evlilil düşünmeliyim yoksa kariyeri bırakıp evlenmeli miyim cinsellik için
Cevap sahibi2 ayŞu an kariyer odakli olup seks yapabilirsin zaten bekaret önemli degil acele etme evlenip ne yapacaksin
Soran2 ayHaklısın evliliğin iyi olacağının garantisi yok ama seks anlık zevk onu yapıp kariyere odaklanmak daha iyi zaten evlenme yaşı 30 oldu millet meslek kariyer ediniyor
Cevap sahibi2 ayYani şu an kaç yaşındasin nerde yaşıyorsun
Soran2 ay23 yaşındayım
Cevap sahibi2 ayOoo 7 8 senelik duzenli seks hayatın var nerde yaşıyorsun peki ama partnerini iyi sec oda ne istediğini iyi bilmeli
Soran2 ayDürüst biri benden bir gelecek bekleme ama düzenli sevişebiliriz dedi bana yakın yerde yaşıyor şehir dışında ama öyle konuşması beni üzdü biraz donanımlı güzsl biriyim ama ikimizinde yıllardır konuştuğu şey seks zaten
Cevap sahibi2 ayCanim guzellik yakışıklılık tamam ama güven ve isteklerine iyi cevap vermeli mesela yatakta senin sinirin var mi senin her istediği yapabilir mi ya da senin sinirin var mi
Soran2 ayTabii ki 3 senedir konuşuyoruz hemen hemen her şeyi konuştuk zaten uzatmazdkm yoksa
Soran2 aySınırım yok artık bekareti de umursamıyorum çünkü sevişmeme rağmen istek kesilmiyor onu fark ettim
Cevap sahibi2 ayHimm peki anal sekse bakis acin ne mesela ben olsam sendrn bunu isterdim
Soran2 ayAnal denedim ama zevk vermedi bana açıkcası evlenene kadar sadece anal yapıp bekaretini vermeyen insanlarda var ama sağlıksız anal
Cevap sahibi2 ayEvet var 2 sene sevgilimle anal yaptık bakireligimi alma diye ama cok zevk aliyordu sen nasil yaptin bilmiyorum yanlış yaptığını bursey var demek ki
Soran2 ayZevk almadım ben önden çok daha fazla zevk alacağımı düşünüyorum çünkü ön tarafta ıslaklık kayganlık var ama arkada yok
Cevap sahibi2 ayOnun çözümü var yonteni var tecrübeli erkek gerekir anal biraz nazli bir ilişkidir
Soran2 ayAnal sağlıksız ben sevmem istememde
Cevap sahibi2 ayAşırısı evet surekli yap demiyorum zaten arada olabilir yani kapali olma
Soran2 ayHaklısınn
Cevap sahibi2 ayO konuda yardimci olabilirinmm de sana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
2 ayKariyer senin için önemliyse bekaret önemli değilse keyfince takıl. Hatta farklı şeyler de dne 😉
14 Yorumla
Soran2 ayDaha mantıklı değil mi evliliğin iyi olacağının garantisi yok ama kariyer insanı asla bırskmaz bu genç yaşlarda da geri gelmez
- 2 ay
Kariyer ne.. Ne okuyorsun şu an
Soran2 ayMühenfsilik
- 2 ay
Hmm. Peki hedef ne. Yani kariyer de ilerlemek diyorsun ya
Akademisyen mi olmak istiyorsun
2 aySeks için evlenilmez ama Allah zina yapanları lanetlenmiştir o da sıkıntı sana engel olacak bir evlilik değilde seni ileri taşıyacak birini bul
09 Yorumla
Soran2 ayYa yapıp tövbemi edip çok ilerde kariyerimi ele aldıktan sonra evlenirim de ailem kariyer önemli diyor haklılar ama ben çok yüksek briiyim sevişmekte kesmiyor artık
- 2 ay
Şeytan seni Allah'ın merhametiyle kandırmasın öyle olmaz hatta yapınca daha çok istersin gizli evlilik yap
Soran2 ayGizli evlilik yapamam evlilik istemiyorum kariyer düşünüyorum mühendislik okuyorum yüksek lisans düşüncem var
- 2 ay
Tek partner istiyorsan ufak bir imam nikahı yap
- 2 ay
Sürekli onla yaparsın
Soran2 ayMut'a nikahından farksız ve ben seküler biriyim yani dini hassasiyetim pek yok
- 2 ay
Ama imkanlar sonuçta o kadarına el veriyor hem tek partner olacak mut a nikahı zevk için seninki zorunluluk gibi
Soran2 ayAlakası yok ben takılmıyorum öyle şeylere insanlar müslümanım deyip namaz kılmaz oruç tutmaz Allah beni affeder der ama bilemzler ki geneli deist olduğunu...
- 2 ay
Onların günahları seni masumlaştırmaz
2 ayKariyer düşüneceğine bakış açını biraz geliştir
05 Yorumla
Soran2 ayNasıl geliştireyim?
- 2 ay
Oku, araştır, izle, dinle
Soran2 ayYeterince onu yapıyorum zaten mühendislik okuyorum yukarıda dediğim gibi yüksek lisans doktora hyalim var ama aşırı yüksek biriyim sevişmekte kesmiyor artık beni
Soran2 ayşu an kariyerime odaklanıp sevişip seks yapıp çok ilerde mi evlilil düşünmeliyim yoksa kariyeri bırakıp evlenmeli miyim cinsellik için soru bu?
Soran2 ayCevabının soruyla alaka seviyesi?
Evlilerin kaliteli bı seks hayatı olduğunu kim söyledi ki sana yani
01 Yorumla
Soran2 ayHaklısın iyi olacağının garantisi yok kariyer daha önemli bence de
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kariyerle beraber cinsellik çok daha iyi oluyor
120 Yorumla
Soran2 ayEvliliğin iyi olacağının garantisi yok
Soran2 ayBi zamanlar istiyordum ama şu an hayır
Soran2 aySaçma geliyor iyi olacağının garantisi yok çoğu kişi ya boşanıyor ya aldatılıyor kariyer bekarlık varken evlilik saçma
Soran2 ayAynen bekarlık sultnalık
Soran2 ayAynen ne sevgiliden ne eşten hayır geliyor zaten her halükarda ihanet aldatma geçimsizlik hele ki bu zamanda
Soran2 ayDerbeder değil gerçekler acıdır
Soran2 aySenin çevren iyi olabilir de avrupada en çok boşanan ülkeler arasında türkiye 3.
Soran2 ayValla herkeste sevgilisini esclerle aldatıyor ki bende ihanete uğradım 2 defa istemiyorum artık ailemde biliyor üzüldüğümü yıprandığımı duygysal olarak
Soran2 ayÖyle artık en masum güzel duyguları birinde tüketince insanın hevesi gidiyot artık
Soran2 ayYönümü buldum zevk ve kariyer
Gizli Üye(30-35)2 ayonca ön sevişme sırasında hart diye giren olmadı mı bunu sorgulamadın mı hiç
02 Yorumla
Soran2 ayBen bekarete takıyordum eskiden şu an takmıyorum artık
Cevap sahibi2 ayyerli yersiz azıp aklına seks geliyor mu
2 ayEvlen hem seks yap hem de kariyerr şimdş seks yaomaya başlarsan evlenemezsin
12 Yorumla
Soran2 ayEvlenmek istemiyorum daha 23 yaşındayım ve okuyorum
- 2 ay
Evlenmenin yaşı yok
2 ayeger hala bakıreysen sakın yapma degılsende yapma
04 Yorumla
Soran2 ayÇok kez seviştim anal vs denedim ama kesmiyor bakireyim
- 2 ay
kac yasındasın sen pekı ben 18 de ona gore sohbet edeılm
Soran2 ay23 yaşındayım
- 2 ay
sohbet ıstermısın onu soyle
2 aySeks için evlenilmez
24 Yorumla
- 2 ay
Hayatının dönüm noktasını bana sorma ya o sorumluluğun altına girmem ben
Soran2 ayYa birçok arkadaşım diktirdi zaten ve ben umursamıyorum bunu açıkçası ama yüksek lisans hayalim var ve 3. Sınıfta okuyorum daha
Soran2 ayO yüzden kariyer evlilikten daha önemli diyosun dimi
- Cinsel Yaşam konusunda 490 cevap paylaştı.
2 ayHata seninle sevisipte mikmeyende
05 Yorumla
Soran2 ayBen vermedim abicim zorla * tecavüz etmiş olurdu
Soran2 ayRıza dışı her fiziksel temas istismara gider
- 2 ay
İyi ya işte, ustasına denk gelmemişsin. Benim gibi ustaya denk gelseydin kendi rizanla istiyorum diyerek otururdun gamaya. Asıl tadı o zaman alırdın. Bir daha da inesin gelmezdi...
Soran2 ayYaş 40 olmuş senden geçti
- 2 ay
Ha ha ha... Sen öyle san. Günde 3 kez her sefeede 2 tablet kayarim sana da yeter dersin gözüme bakarak
Kariyer önemli tabi ki
03 Yorumla
Soran2 ayKafam karışık bana dedi ki açık açık ikimizde sadece cinsellik istiyoruz benden bir helecek ciddiyet bekleme ama sevişme anlamında düzenli sevişiriz dedi benim için bekaret zerre önemli değil ama kendimi böyle sırf zevkim için basitleştirmek zoruma gidiyor açıkçası
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kariyere bak seks olur zaten
011 Yorumla
Soran2 ayAilemde öyle fiyor gençsın diyor evliliği 29-30 da düşün kariyerden sonra diyor
Soran2 ayBabamda öyle diyor artık 28-30 olursan evlenirsin ama sakın genç yaşta kariyerini bırakıp evlenme diyor haklı yani annemde öyle diyor
Soran2 ayBen 23 yaşındahım dediğin gibi anlık zevk seks evlenmeden de olur evliliğin iyi olacağının garantisi yok ama kariyer meslek her zaman gelmez genç yaşta en iyi yıllarımda kendimi elimde çocukla bulmak saçma olur
Soran2 ayDuygusallık yok zaten o da bana dedi benden bir gelecek bekleme ama cinsel anlamda buluşuruz istediğin zaman dedi dürüst konuştu şimdiki evliliklerde de hayır yok zaten ve kariyer en önemlisi bunu düşünüyorum evlilik çok ilerde 30 yaşlarda daha iyi bence
Soran2 ayŞimdi genç yaşta evlencen elinde çocuk kariyer yok evliliğin iyi mi kötü mü olacağı belli değil tamamen kumar ama kariyerde ilerlemek daha akıllıca olur ve bilinçli olgun evlenmek ilerde daha iyi olur
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
2 ayHem kariyer yap hem seviş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 aySeviş, seks yap evlenmene gerek yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
2 ayKariyer
04 Yorumla
- 2 ay
Kariyer odaklan en iyisi
Soran2 ayBencede haklısınız siz de kariyerinize mi odaklandınız sadece
- 2 ay
Kariyer odaklı ilerliyorum gittiği yere kadar daha iyi böylesi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayNapıyosan yap
00 Yorumla Hep seks hep sek full zevk
00 Yorumla
2 ayBence mantıklı degil
03 Yorumla
- 2 ay
Kariyerine odaklan bence bir sürü kişiyle sevisebilirisin
- 2 ay
İstersen. Yaz iyice ayrıntılı konuşuruz bende mesela kariyerime odaklandım evlenmeyi dusunuyordum sonradan baz geçtim ga
Nerelisin
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayNe okuyosun
04 Yorumla
Soran2 ayElektrik mühendisliği
Cevap sahibi2 ayO hengamenin içinde nasıl bu kadar yükseksin burcun nedir
Soran2 ayAkrep burcuyum da burçla alakası nedir
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar