Sitede çok karşılaştığımız bir durumdur bu. Evlenmeden seks yapmam veya seks yapmayı çok istiyorum bu yüzden evlenmek istiyorum diye çok soru veya yorumla karşılaşırız. Sizce seks yapmak için evlenmek mantıklı mıdır?
Seks yapmak için evlenmek mantıklı bir davranış mı?
Evet mantıklı. ama sadece seks için değil ki. istediğim sevdiğim ömrümü geçirmek istediğim kişiyle tabiki bunlar beraberinde sekside getirir. Bana göre her şey yerinde ve zamanında en özel anda olmalıdır... Sevdiğiniz istediğim arzuladığım adamla olması... Öyle her sevgili olduğum kişiyle birlikte olursam ne özelliği kalacak ki yani. Herşeyin yeri ve zamanı vardır En güzeli helal yoldan olanı Bu benim düşüncem herkesin görüşü farklıdır herkesin görüşüne saygı duyarım aynı şekilde de saygı beklerim Akıl ver mantık var herkes Kendi kararını kendisi verir.
7/24 seks düşünüp elleri uçkurlarında gezeceklerse makul bir davranıştır. Yalnız hayat cinsellik değildir, cinsellik hayatın içinden bir parçadır sadece..
evlilik özel bir konudur aşk sevgi güven yoksa evlenmeyin seksi de çok düşünmeyin başka şeyler düşünün
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevdiği için, aile sahibi olmak istediği için evlenilir. Herkesin kedince inancları var doğru ama sadece seks için evlenirsen evlencegin kişiye haksızlık olur.