19 yaşındayım ve daha önce hiç sexs yapmadım. Şu an bir sevgilim bile yok. Sürekli mast yapıyorum oda artık tatmin etmiyor. Evlenmeden de yapmak istemiyorum açıkcası sizce sırf bu iş için evlenmek mantıklı mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba!
Hayır, bence hiç mantıklı değil. Çünkü seks, bir çok bileşenin belli bir uyumla harmanlandığı zaman zevk ve keyif veren bir olay. Mesela ten uyumu kesinlikle olmalı, çiftler birbirlerine karşı anlayışlı davranmayı bilmeli, birbirlerini keşfetmek için özen göstermeli, gerektiği zaman gayet medeni bir şekilde cinsellikteki problemleri hakkında konuşabilmeli. Şimdi seks için sana mantıklı gelen biriyle evlilik yapsan arada çok fazla sevgi ve aşk bağı olmadığı için bir süre sonra sıkılacak ve ben neden evlendim ki moduna gireceksin. İşte o zaman boşanmak şu an yaşadığın problemlerden daha büyük bir sorun olarak karşına çıkacak. O yüzden böyle bir hata yapma derim şahsen..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks yapmak İçin evlenirsen büyük hata yapmış olursun. Sorun istekli olman değil. Normal her Bayan gibi isteğin çok fazla. Bunu kimseye söyleyemiyorsun, en yakın arkadaşına bile 😊😊 sorun isteğini kontrol altına alamamak.
insan 15 yaşları civarında evlenmeye programlanmis. Ama zamanin şartları evlilik yaşını 30 a çekti. buda insan Fizyolojisine malesef aykırı.
Büyük bir cinsel istek duyuyor insan. Erkekler nispeten daha şanslı para karşılığı yapma diye bir şansları var veya mast la tam rahatlama sağlıyorlar. Ama bayanlar icin durum vahim
Şöyle ki para karşılığı yapma diye bir şansınız yok. Elinizde sadece mast kaldı. Ama mast la tam orgazm olan bayan sayısı çok çok çok A sayıda. Cogu orgamz olduğunu zannediyor ama olamıyor. Buda tam rahatlama sagliyamadigi için yani gerçek orgamz bırakın rahatlama yi daha da istekli oluyor. Yaptıkça yapasi geliyor yani. Bunun çözünü orgamz olmayı öğrenmek. Bu sayede haftada 3-4 kez mast yaparak tam rahatlama yi sağlar ve yerli yersiz istek gelmemiş olur. Yani aynen evlilerde olduğu gibi
Eğer bu alışkanlığı kazanamazsan evlenene kadar bu şekilde sürer gider. Buda evlilikte cinsel hayatıni olumsuz etkileyebilir
peki sen orgamz oluyormusun?00 Yorumla
sırf bunun için evlenilmez. tabii ki sevmen gerekiyor. onun her türlü hallerini göreceksin, çorabını yerden toplayacaksın belki dağınıksa. tabii ki seks için evleniriz, ama sırf seks için evlenmeyiz.
20 Yorumla
+1 yılCanın nasıl istiyorsa öyle yaşa. Senin aile yapını y da hayattan beklentilerini bilemem. Evlilik dışı ilişki yaşarsan senin için ilerde sorun olur mu olmaz mı bilemem. Sadece cinsellik için evlenilmez bunu bilir bunu söylerim. He birini seviyorsundur ve evlenmek istiyorsundur bu ayrı.. Ama tek bi amaç uğruna ortada başka bi istek başka bi duygu yokken evlenilmez.. Hayat senin seçim senin. Keyifli geceler..
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
59Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Böyle bir saçmalık ile hayatını yakarsın. Yanlış bir tercihle kötü birisine gelirsen o seni cinsellikten kusacak hale getirir aklın başına gelir. Yalnız değilsin senin gibi çok kadın var etrafta bu yüzden mantıklı kararlar atarak yaşa hayatını.
-2 yıldır sevgili olup gay çıkanı da,
-Cinsel organında sağlık sorunu olanı da,
-Evlenip kendi eşi dışında başka her kadınla yatanı da duyduk.
Daha 19 yaşında küçük bir toysun. Hayata karşı uyanık olmayı burnun sürtülmeden önce öğrenebilirsen bir şeyleri başararak mutlu olabilirsin.11 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın galiba söylediklerini düşünücem
Hayır çok mantıksız evlenmek çok mantıksız seks için evlenmek dahada mantıksız mantıksızlık üstüne mantıksızlık kafam almıyor
30 Yorumla
+1 yılAşırı mantıksız. Seks yapmak istiyorsan seks yap. Başka bir şeye gerek yok
21 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden yapmak sence doğru mu?
+1 yılHiç mantıklı değil. Çoğunlukla bunun için evleniyorlar. Seni sınırlayan şeyler nedir bilemem ama bu evlilik mutluluk getirmez. Herkesin kendi hayatı, kendi şartları... Sana nasıl uygunsa öyle yaşa.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabiki mantıklı , ama evleneceğin kişinin karakterinin kişiliğinin düzgün olmasına önem ver olur mu maddi şeyler gelir geçer geriye mana kalır , fikrinde mana olmayan insani değerlerden uzak biri insana dünyada azaptır.
00 YorumlaKesinlikle hayır ama nekadar sıklıkla mast yapıyorsun onu ögrene bilirmiyim ona göre cewap vermek isterim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılO isi ıcin degilde okulun filan yoksa iyi kısmet cıkınca evlen doya doya keyfini yaşa iki sende cocuk yapma akşam sabah devam 🙂🙂
00 Yorumla Gözlerini haramdan korumaya çalışıyorum desen artık evlenmek istiyorum desen tamma ama seks ixin evlenmek çok saçma
00 YorumlaBu iş için evlenmek intihar dir. Net söylüyorum. Sonra evlendiğiniz kişi tirt çıkıyor bu sefer yasaklar başlıyor.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik seksten ibaret değil. Çok büyük bir sorumluluktır.
10 Yorumla
+1 yılSırf bu iş için evlenilmez. Aslında bakarsan evlenmek için mantıklı bir sebep bilmiyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı yaştayım aynı durumdayım ve kimse yok hayatımda evlenmeyi düşünmeye başladım iyice aday olmadığı halde
12 Yorumla
Soran+1 yılSeni çok iyi anlıyorum
Cevap sahibi+1 yılKonuşabilir miyiz istersen
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet mantıklı iyi bir adamsa gelecek görüyorsan olabilir bende 20 yaşıma daha girmedim evlendim ama mutluyum
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Aile lere ve içinde bulunduğun ortama göre değişir bence ufaktan denemeye başla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılElbette mantikli degil. Evlilik sirf seksten ibaret degil ki.
00 Yorumla Ne zaman yapmak istiyorsan yap. Evlilik seksten ibaret değil.
00 YorumlaSeks yapmak için evlenirsen, muhtemelen hayal kırıklığına uğrarsın.
00 YorumlaEvlenmek için seks yapmaktan daha mantıklı olduğuna bahse girerim😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olannhissetmek uyum anlaşmak Ruhların gönüllerin bir olnası
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sırf sevişmek için evlenilmez.. bu yaşlarda böyle olmak gayet doğal.. 😇 Hormonlar çalışıyor ☺️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Herkes orasının derdine evlenirse sıçtığımızın resmidir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Mantıklı haram yemekten iyidir sonra o ilişki sevgiye aşka dönüşür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılhayır ya bunun için evlenilmez ya biriyle yatıp bekareti ver ya da anal yap
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik değil senin buna hazır hissetmen kriter olmalı bu durumda
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet hazır hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman biriyle evlenmeden de yaşayabilirsin bence. Evlendiğinde alacağın sorumluluktansa bu daha mantıklı.
- +1 yıl
Evlenmeden yapması dinimiz gereği uygun değildir sabret allah nasibini verecektir kısmetin çıkacaktır elbet
Cevap sahibi+1 yıl@bykaptanTsubasa Dininin ne olduğunu nerden biliyorsun? Ayrıca müslüman olsa da evlenip de hazır olmadan bunu yaşayan kadınları düşününce her ne kadar size göre bunu kendimize göre yorumlamamak gerekse de bence önemli olan hazır olması.
- +1 yıl
Evet haklısın onun dinini ne olduğunu bilmiyorum ama evlenmeden önce yaşayıp yaşamaması onun kararı sadece islam dini için uygun değildir
Soran+1 yıl@bykaptanTsubasa Dinim İslam
+1 yılEğer bunun için evleniceksen saçma birisi ile mesajda yapabilirsin veya görüntülü oda olmadı sadece sevişmek yeter bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılmast yapan kadına at yarrrrrağa soksan yine faketmez sen kendini öyle doyurmaya alışmışsın daha dur mk 19 yaşındasın ben erkeğim o kadar aranmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik de bunun için yapılıyor zaten, ama aşk evliliği lazım diğer türlü mastürbasyon hiç değilse en doğrusu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks yapınc da isteyeceksim değişen bir şey olmayacak. Bir kaç yıl daha bekleyip evlen
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleğer artık taşıyamadığın bir yük oluyorsa seks yapamamak evlen tabi yoksa kurur giersin
00 YorumlaCiddi olmasın senin gibi libidosu yüksek biriyle mutlaka tanışmam lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılMast eksik ya da yanlış yapıyorsun o yüzden yetmiyor
00 Yorumla
+1 yılyanı seks ıcın evlenmek mantıklı degıl seks ıcın evlenılırmı yanı
00 Yorumlatabi ki mantıklı sakın biriyle yapıp yanlış hareketler yapma sana tavsiyem
00 Yorumla
+1 yılmantıksız erkek bul seviş bu yaşta evlenilmez
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden yapmak bana pek doğru gelmiyor ama
- +1 yıl
hangi yönden dini mi
Soran+1 yılHer yönden
+1 yılSeks için evlenmek aptalca
10 Yorumlaevlilikte sadece seks yok iyi düşün
10 Yorumla
+1 yılMantıksız ya. Saçma geliyor bana
00 Yorumla
+1 yılMantıksız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. evlenmek asla mantıklı değil
00 YorumlaBirşeyler yaşayabilirsin ufaktan
00 Yorumla
+1 yılMantıksız ya seks yapmak için evlenilmez
00 YorumlaÇocuk yapma ilişki oturana kadarBence mantikli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabularını kır ve en azından oral yaptırarak başla
00 Yorumla Evlenmeye gerek yok istersen yaparsın😉
00 Yorumla
+1 yılÇocuk olursa ben öyle mantığın ya.
00 Yorumla
+1 yılevet evet, evlenmelisin sen
00 Yorumla
+1 yılSakin Cinsellik için evlenmek büyük hata
00 Yorumla
+1 yılbosver takil evlenene kada rmast yapmaya devam
00 Yorumlamantıklı biriyle bunun için evlenmek mantıklı :)
00 YorumlaBunun ıcınde biraz bekle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. seni seveni bul gerisi kolay
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kendin bilirsin artık orasını
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTam olarak aynı durumdayız.
51 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. So mantıksız.
02 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeden yapmak bana pek doğru gelmiyor ama
Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Büyültülcek birley yok yap böylede
00 YorumlaSırf bunun için de evlenilmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılMantıklı değil
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence dene ufaktan
00 Yorumla
+1 yılHiç mantıklı değil.
00 YorumlaMantıklı değil
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri