Ama kimsedende hoşlanmamıyorum ne yapcam yav
Seks için evlenmek mantıklı mı?
Ama kimsedende hoşlanmamıyorum ne yapcam yav
Günah işlememek için falan
Evlilik seksten ibaret değil büyük sorumlulukları olan bir durum günaha düşmemek için mantıklı belki ama sevip mantıklı düşünüp evlenmen gerekiyor
Cevap
7Cevap
Evlilik sadece ondan ibaret değil bir ömrü paylaşmaktır. Sadece bu yüzden evlenmek mantıklı değil bence
Evet mantıklı. En azından evli olmadığın kişilerle yapmıyorsun aynı kafadaniz
Bsdjd ama ya sıkıntı olursa
O yüzden sevdiğin tanıdığın biriyle evlenmek mantıklı herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum
İlk defa sksn eşi olmayanlarla yapılmasının günah olduğunu düşünen birini gördüm bu sitede pek rastlanmaz
Namaz kılıyorum ya
Yaa ne güzel
Evet öbür dünya önemli benim için
Herkes için önemli olması lazım ama çoğu kişi kabul etmiyor ölümden sonrasini
Ya cidden hâlâ varmış böyle insanlar bu sitede hiç rastlamayinca üzülmüştüm cidden insanların bu hâline
Sizin için hayırlısıni diliyorum 🙏🏻🙂
Hepimiz için amin
Eskilerin çoğu bu yüzden evleniyordu zaten, yeni nesil de cinsellik biraz daha normalleştiği için azaldı diyebiliriz
Sadece seks için evlilik olmaz hayatı tam anlamıyla yaşayacağım biri ile olmalı bence
Seksomanyak tarzında hastalıklı bir istek değilse evet evliliğin yarısı seks hayatı içindir
Değil tabiiki belli bir zaman sonra monotonlasicak hersey ve siz bundan sıkılıcaksınız farklı arayışlara girersiniz insan sevdiği değer verip değer gördüğü saygı gördüğü biriyle olmalı bence
Başka ne için evlenirlirki
Başka sebep yok ki
asırı mantıksız
Niçin
evlilik seks demek değildir ki. sadece seks için evlenmek bana mantıksız geliyor. sevdiğin biriyle evlensen ve seks yapsan bu gayet normal ama sevmediğin biriyle sırf seks yapabilmek için evlenmek çok saçma
Ama diğer türlü günah 🙁
Günahsa sabretsinler
Dnjfkr tamam nereye kadar sabjr
28 im yani
Bu yaşına kadar iyi dayanmışsın daha dayanırsın bence
Valla dayanamıyorum artık bakalım
Aferim
Ne için
hiç sşödldsjjs
Djdjf nasıl hiç 😂
Aferim diyesim geldi 😬
Skjdkwf elimden tut saçımıda sev tam olsun