Kendimi bildim bileli çok azginim. Zaten çok erken ergenliğe girdim ve küçükken kendi mastürbasyon videomu çekiyordum annemin telefonundan düşünün. Daha 6-7. sınıf falandim. Neyse şu an haftanın 3-4 günü yapmasam olmuyor. Bu azaltmış halim. Her yapışta da 2-3 tane yapıyorum. Hayatımda hiçbir cinsel deneyimim olmadı. 1 kere sevgilim oldu. Onda da baktım kendimi tutamam diye ayrıldım. Kendimi bildiğim için de sevgili falan yapmıyorum artık. Her neyse bazen kendimi tutamayıp kaptırıp gidicem diye çok korkuyorum diyorum ki evlen gitsin. Ama kafa olarakta hazır değilim asla. Napacagimizi hiç bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Peki sevgilinle sonuna kadar gitmeden yüzeysel tatmin yaşamıyor musun yani sonunu getiririm diye bir şüphe / korku mu var? Düzgün birini bulup konuyu açıkla, peşin peşin de bak ölüyorum bitiyorum desem de engel ol bana de en başından anlaş o zaman. Böyle bir şey için evlenilmez, evlilik karşı tarafından ailesi ile de yapılıyor aslında, sadece bunun için tüm gün çamaşır, bulaşık, ütü, temizlik vs. derken tam anlamı ile istemediğiniz biriyle bu iş için ömrünüzü harcarsınız.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sırf bu yüzden asla ve asla evlenilmez. Evet ihtiyacın sende biraz da azla ama evlenince her şey bundan ibaret olmuyor. Sabır edip dogru zamanı beklemelisiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılO kadar zor ki beklemek. Üniversteye geldiğimden beri herkes herkesle sevişiyorr. Tüm herkesten bağımsız kalıp bı köşede kendi halinde olmak aşırı zor. Kendimden korkuyorum bı gün dayanamazsam diye
Soran+1 yılAllah korkusu. Dinine bağlı olunca nefsin susmuyor maalesef
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılsırf cinsellik için evlenirsen ileride pişman olursun diye dşünüyorum sevmeden evlenme dişini sık eğer cinselliği evlenmeden yaşamak istemiyorsan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Nefsine hakim olabilmek için derhal evlenmelisin sen. Yoksa günaha batarsın...
02 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçin diye yazmadım beyfendi. Ben milletin onla bunla iliskiye girdiği sorulara toksiklik yapmayıp saygı duyuyorsam sizden de aynısını bekliyorum
+1 yılGel seni 1 günde cinsellikten soğutayım sşflldlgdplg
06 Yorumla
Soran+1 yılYok olmiyo. Soğuyorum en fazla 1 ay. Sonra yine aynı istek
- +1 yıl
Erkeğe denk gelmemişin demek ki sllcldl
- +1 yıl
Bu arada 1 ay gayet iyi nir süre ben 3 dakika sonra tine aynı azgınşığıma dönüyorum dllgdl
- +1 yıl
Klavyemin a. -Q
Soran+1 yılBı kere en igrencinden videolar izledim. 1 ay boyunca aklımın ucundan geçirmedim. Tavsiye edilir
- +1 yıl
Yok ben halimden memnunum
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım benim, yani evlenmeden istemiyorsan illa vajinal seks yapmak gerekmiyor ki ilişkiye girmeden sadece yüzeysel ve oral da yaşayabilirsin istemez miydin bu şekilde yaşamak
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAahhh keşke senin gibi istekli ateşli bir sevgilim partnerim olsa 😍
Soran+1 yılYok hiçbir türlüsünü istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım
Cevap sahibi+1 yılBen de aynı senin gibi çok istekli ateşli ve bakirim ama dayanamıyorum artık yanı yaparsam da sadece bahsettiğim şekilde yaşamak isterim
+1 yılSeninle oturup karşılıklı bir dünya konuşulur işte sohbetin de baya sarar skfjksksls
00 Yorumla
+1 yılsırf bunun için evlenme. hadi evlenince kocan tatmin edemezse ne yapacaksın iyice kötü olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini evliligin sorumlulugune hazir hissettigin gune kadar bekle bu is icin evlenme yazıkk olur omrunun geri kalanina ve isterseniz dertlesebiliriz biraz
00 YorumlaBu ne istek gerçekten 😀 haftada 1 yetiyor
evlenme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu erkek düzenli seks için evleniyor zaten. Kadınlarda yapabilir elbette.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayalimdeki kadın ya tam olarak aynı durumdayım istek hiç bitmiyor evli olsam her gün defalarca yapabilirim hiç doymadan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik için evlenilmez sonuçta conselliknolan evlilikler de bitiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen iyice kıvama gelmişsin gel öpeyim seni de bu azgınlıgın geçsin
00 Yorumla
+1 yılCinsellik icin evlenmek sacma hic goruntulu ya da sesli kimseyle seks yaptinmi bende asiri istekli ve doyumsuzm gunde 5 kere yaptigim bile oldu asiri zevkli bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence böyle kalman en güzeli. Çok kötü okuyorsan evliliği öneririrm
00 YorumlaBende öyleyim ama karşıma da öyle bir çıkaması lazım
00 YorumlaKeske boyle birisi ciksa karsima
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılgüvenilir birine s1ktir kendini
00 Yorumla two girls one cup izle 2 3 ay iptal olursun
00 YorumlaAynen sen biran önce evlenmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddi videonu cekiyomuydunn izlemek icinmii
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSırf seks için evlenilmez
00 YorumlaMesleğin var mi
00 Yorumla
+1 yılGayet normal bi sıkıntı yok yani devam et
00 YorumlaEvlen
00 Yorumla