+1 yılSadece onun için evleniliyorsa mantıksız bir hareket olur. Sevgi, ilgi, hoş sohbet, şefkat, aşk gibi kavramların altı boş olursa pek sağlıklı ilişki yaşanmayabilir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdiki evliliklerin kısa surmesinin tek sebebinin bu konu olduğunu düşünüyorum. Sadece seks için evlilik yapıyor sonrasında bıkıp ayrılmak moda oldu...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Mantıklı değil.
Evlendiğin kişi tam anlamıyla seksi sevmiyorsa birde o zaman daha kötü 2. Evliliği yapayım mı diye sorabilirsin18 Yorumla- +1 yıl
Peki tek bir soru
Öyle biriyle neden evlenelim? - +1 yıl
Afedersiniz ama 21 yaşımdayım bakireyim.. artık gerçekten bir şeyler yaşamak istiyorum evlenmeyi beklemek istemiyorum ama gel gelelim ki insanlar buna edepsizlik olarak bakıyor. Kendimi tatmin de edemiyorum. Çok belli etmesem de istekliyim işte. Ölecek gibi oluyorum bazen o derece uçuyorum.
- +1 yıl
Başlarım bakire kadın isteyen erkeğe
- +1 yıl
Ben illa evlenmeyi bekleyin diye bir şey söylemedim ki. Bakirelik olayı ise bambaşka. Tokmağın davula değmediği yer kalmaz ama patlak değildir diye bir söylem vardır. Yani kızlık durur ama her yerde bir iz olabilir o yüzden bakirelik olayı değildir bu. İstemeniz ve bir teni arzulamanız oldukça doğal ve bunun kararını verecek sizsiniz. El alem ne der diye yaşamayın.
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
:)
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSırf seks yapmak için evlenmek hayatta yapılabilecek en akılsızca tercihlerden biri hatta birincisidir bence.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılDeğil evlenmeden de seks yapılabilir zaten. aşk için evlilik olmalı
00 Yorumla
+1 yılDeğil, sırf seks yapmak için birisiyle beraberliğinizi devlet kayıtlarına geçirmek mantıklı mı sence? Sırf seks yapmak istediğin adam sen ölsen gitsen maaşını alacak, sırf seks yapmak istediğin adam eğer memursan yeşil pasaport alacak senden dolayı ya böyle de bir düşün evlilik ağır bir şey
30 YorumlaBence evet. Zina işlemlerinden daha iyi. Tabii sırf seks için, sorumluluk alamayan olgunlaşmamış hayatını kazanamayan bireylerin evlenmesi hiç mantıklı değil.
50 Yorumla
+1 yılevllenmeden önce 10 tane oyuncağın varsa evlenince 1 tane kalıyor bunu düşünerek evlen
80 Yorumla
+1 yılZinadan uzak durmak amaçlı aklına yatan biri ile evlenmek tabiki mantıklı bir davranış ama sadece evliklik seks ve cinsellik değil
Kendine sırdaş edinmiş oluyorsun derdini sıkıntı paylaşabileceğin cinsellik için evlendiğin insan bunların hangisisinde sana yardımcı olabilir10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki değil, evliliğin cinsellik dışındaki bileşenlerinin de tatmin edici olacağının bir garantisi var mı? Ortak zevklerinin olduğu, birlikte eğlenebildiğin birisi değilse, sadece devlet ve toplum gözünde onaylı seks yapabilmek için evlenmenin bir mantığı yok. Böyle biri yoksa, insanın biri ile evlilik gibi bir sözleşme ile kendini bağlamadan cinsel hayatının olması çok daha mantıklı.
10 Yorumla Sırf cinsellik yapmak için evlenmek tabii ki mantıklı değil. Onun dışında başka da şeyler var.
50 Yorumla
+1 yılBilmiyorum
Ama ben şahsen özel olsun istiyorum ve herşeyi bir kişiyle yaşamak istiyorum :)40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılAklına yatıyorsa, seviyorsan, ortak yönleriniz varsa seks için süreç hızlandırılabilir. Ama sadece onun için evlenilmez.
30 Yorumla
+1 yılsırf bunun için evlenilmez evlilik cinsellikten ibaret değil
40 Yorumlaİstediğin tek şey seks yapmaksa evlenmeden de yapabilirsin?
Düz mantık sadece seks yapmak için evlenmek istemek nedir gülbennn20 Yorumla
+1 yılBu nasıl soru ya. Nasıl iğrenç bir dünyada yaşadığımızı burada tekrar görüyoruz... Asıl evliliğin dışında cinsellik olmaz
20 YorumlaBu site cinsel soruları, kaba ve kötü örnek olabilecek soruları neden sürekli günün sorusu seçiyor?
23 Yorumla- +1 yıl
@Papayya0 benim sorduğum sorular başkalarının sorusunu aynısını soruyorum ve haklısın cinsellik soruları popüler olarak seçiliyor
Hayır tabikide sadece seks için evlenmeyi düşünmek saçmalık güvenip sevdiğin biri ile bunu evlenmedende yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yılsence? evlilige cinselliği garantilemek gozuyle bakmak doğru bir davranış değil. arzunun pazarlığı olmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılSon derece sacma bir davranış olur bence, ekonomik özgürlüğünü kazan , istediğin insanla seks yap bağımsız ol
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılHaram olan zinaya düşmektense , helal olan evlilik tabiki daha mantıklı fakat sırf seks için değil bir ömrü paylaşmak için evlenmeli insan
00 Yorumla
+1 yılHayir zaten esi le birkac kez seks yapinca monotonlasiyor insan farkli birini istiyor bir sure sonra doymuyorsun evlensende
00 Yorumla
+1 yılTek amaç cinsellikse evlenmeye gerek yok.
Evlense bile aldatma riski çok yüksek. Bağlayıcılığı olan duygularda şart00 Yorumla
+1 yılDeğil illa evlenmek gerekmiyor ama bizim ülkede koşul
10 Yorumla
+1 yılSadece seks için evlilik düşünmek bana göre ahmaklık
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Cok saçma seks icin evlenmek ne ya drviyorsan evleneceksin
00 YorumlaSadece seks için Evlilik düşünmek mantıksız evlilik sadece seks üzerine kurulu değildir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Hayır bunun için evlenmek saçmalıktır çok daha önemli kriterler olmalı
00 YorumlaKadınlar için şart olmayabilir
Ama erkekler için şart00 YorumlaHayır amaç sadece seks ise gerek yok böyle bir şeye.
00 Yorumla
+1 yılYıllardır söylüyorum. BU ülkedeki erkeklerin %90'ı seks yapmak için evleniyor zaten.
00 Yorumla
+1 yılAşırı saçma ötesi bir şey bana göre. Cinsellik için evlenen kişilerin evliliği ne kadar sürer?
00 Yorumla
+1 yılSeks için bırak evlenmeyi sevgili olmaya bile gerek yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, karakterin ve birazcık zekan varsa sonradan pişman olursun
00 Yorumla
+1 yılMantıksız bence. evlilikte sadece cinsellik olsa bile mutluluk asla olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Degil tabiki, evlilik seksten ibaret degil. Ama evlilik istemek guzel, uygun biri olursa ne ala
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. En mantıksız şey. Evlenmeden de seks yapılıyor uyandırayım :D
00 Yorumla
+1 yılZina tehlikesine düşmemek icin olabilir
50 Yorumla
+1 yılEvlenmeden de yapılır
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Tabiki mantıklısı bu evlenmek
30 Yorumla
+1 yılYanlış insan olmayan biriyle evlenmek mantıklı olabilir
00 Yorumla
+1 yılDeğil. İsteyen yapsın olm
31 Yorumla- +1 yıl
😂 ama korunma şartı ile
+1 yılDini nikah kıydıktan sonra yapılır😂
21 Yorumla- +1 yıl
Onun özel bir ismi vardı, günlük saatlik dini nikah.
Hayır sadece seks için evlenilmez bir süre sonra sıkılır başka bir erkek istersin
00 YorumlaBence degil f*ck diye bir kavram var ve bu durum icin ideal 😁
Arkadasca sevismek gayet guzel bir eylem00 Yorumlazina yapmamak için evlenmek en doğrusu ama sırf onun için önüne gelenle evlenmek doğru değil iyi tanımak lazım
00 YorumlaSevgili iken evlenmeden cinsel ilişkiye girmek partnerleri birbirinden soğutur. bilmem sizin yorumunuz ne
00 Yorumla
+1 yılEğer ruh eşini bulamadiysan bi sure sonra mantikli
10 YorumlaSadece komik.. seks yapmak için evlenmek saçmalık ötesi
10 YorumlaSevdiğin kişiyle evlen
Sırf seks için evlenirsen olan seni * 😂😂😂00 Yorumla
+1 yılOlabilir
60 Yorumlaçocuk olursa
aile olmak?10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 946 cevap paylaştı.
+1 yıldeğil
40 Yorumla
+1 yılKesinlikle değil bence seks yapmak için evlenme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Amaç sadece seks ise mantıklı değil tabii ki.
00 Yorumla
+1 yılEvde inekte besle süt içmek için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış evlenmeden yapalım
00 Yorumla
+1 yılHelalim diyorsan mantıklı shdkd
00 Yorumla
+1 yılToplum için mantıklı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı.
+1 yılÇogu kişi öyle yapıyor zaten
00 Yorumla seks yapmakk şart mı peki
00 Yorumlahayır değill o evlilikten hayır ve mutluluk gelmez
00 Yorumla- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne