Cinsel Yaşam 3 ay Erken boşalma sorunu nasıl yendiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Erken boşalma sorunu nasıl yendiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. Ya cok azginsin dayanamiyor hemen fiçik Ya da malafatta sorun var 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Malafatın ucuna bant yapıştırdım boşalmıyorum 0 3 Yorumla Soran 3 ay Bunu biri de ded neden ki Yorumla Aristokratımsı 3 ay Özel silikon bant alacan Yorumla Soran 3 ay Tamam haci Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Evli misin 0 6 Yorumla Soran 3 ay Değilim Yorumla Cefternal 3 ay Antrenman yap ama şöyle şöyle yap dicektim Yorumla Soran 3 ay İlişki var ama Yorumla Cefternal 3 ay Tamm burdan mı anlatayım Yorumla Soran 3 ay Olur Yorumla Cefternal 3 ay Burdan gereksiz yorumlar geliyo dşye dedim Yorumla
001zaman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 95% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evlimisin 0 3 Yorumla Soran 3 ay Evli değilim dostum var Yorumla 001zaman 3 ay Çok pompa yaparsan gecer Yorumla Soran 3 ay Abi mastürbasyon gibi değil ki girer girmez nerdeyse geliyor Yorumla
Sertcocuk33333333333 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 3 ay Yaşamadım 0 3 Yorumla Soran 3 ay Ne yaşamadın Yorumla Sertcocuk33333333333 3 ay Erken boşalma Yorumla Soran 3 ay İyi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ya cok azginsin dayanamiyor hemen fiçik
Ya da malafatta sorun var
Malafatın ucuna bant yapıştırdım boşalmıyorum
Bunu biri de ded neden ki
Özel silikon bant alacan
Tamam haci
Evli misin
Değilim
Antrenman yap ama şöyle şöyle yap dicektim