+1 yılErgenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedelini kadınını tatmin edemeyerek ödeyecekler. Doktora da gitseniz sonuç değişmeyecek.
Bu kişiyle hep böyle yarım kalacaksın. Bununla bir ömür gecer mi diye sor kendine04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum sırf bunun içinde ondan vazgeçmek istemem ama çok zevke gelmişken bırakılmak sinirlerimi tavan yaptı.
- +1 yıl
İşte bunu hep yaşayacaksın. seksten dolayı ayrılık olmaz diye düşünme. sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün evliligi etkiler. Yani şimdi cekemiyorsun bu bir ömür çekilmez hep yarım kalmak. Bir süre sonra bu arzuları dışarıda tamamlama isteği doğar
Soran+1 yılCinsellik önemli degildir diye düşünüyordum hep ama sanırım öyle değilmiş. Sonu ne olur bilmem yani aldatmaya kadar gidecek gibi olursam en mantıklısı ayrılmak gibi duruyor.
- +1 yıl
Emin ol aldatmaya kadar gider. Biz robot değiliz. Evde ne eksikse onu dışarıda arariz
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNişanlın, seks esnasında hissettiği zevkin büyüsüne kapılmamak için kendisiyle savaş vermeli - mücadele etmeli... Yoksa bu durum alışkanlık haline gelir ve uzun dönem sonunda da ihanete davetiye çıkartır..
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYazın gizliden İstersen nişanlın yazsın bana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTedavi olsun evlilikte sorun olur
06 Yorumla- +1 yıl
Tedavi edecek kişi kendisi
Soran+1 yılDoktora gitmekten kaçıyor
- +1 yıl
Doktor ne yapsın adama sen halledeceksin
Soran+1 yılBen ne yapim yahu daha
- +1 yıl
Senin yapamadığını doktor nasıl yapsın o yüzden iş sende 😂
Soran+1 yılBırak bu ayakları
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
+1 yılEvlendikten sonra daha büyük soruna dönüşecektir. Çünkü o saatten sonra geri dönüş zorlaşacak. Kendi zevklerinden vazgeçmeyi göze alacaksan evlen..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılarkadaşım ben eczacıyım bunun ilaçlı vede ilaçsız tedavileri var yardımcı olmak isterim burdan ilaç isimleri diyemem
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBu biraz psikolojik birazda tecrübe eksikliği
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltam b0şalacağı sırada teflon tavayla s1kinin kafasına indirsin bi tane. benim eşim öyle yapıyor işe yarıyor
13 Yorumla- +1 yıl
buna gerek yok sevısmeden once boşalsın 1 saat once , sonra deneyın
- +1 yıl
evet, teflon tava önemli! Zaten o tavalar o yüzden pahalı, sadece yumurta pişirmiyorlar sekste de kullanılıyo teflon olanları :P :)
+1 yılZamanla geç boşalır ama sana tavsiyem birleşme olmadan önce vücudunla uzun uzun ilgilensin
00 Yorumla
+1 yılCinsellik evliliğin çok büyük kısmını kapsar. Peki o bunu sorun olarak görüyor mu önemli olan o
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılO ikinci seferi gelirken sen doyuma ulaşamıyonmu
08 Yorumla
Soran+1 yılİkinci hemen boşaldıktan sonra olsa neyse olurum belki ama yarim saat sonra tekrar kalkıyor
- +1 yıl
Yaaa birde boşalınca hemen iniyor mu yani boşalsada ikinciye devam eder gibi git gel yapmaya devam etse sende rahatlarsın doyuma ulaşmış olursun neden hemen iniyor ki
Soran+1 yılEe rahatladıktan sonra inmesi normal degilmi?
- +1 yıl
Normal değil bence en azından boşalmasada biraz daha devam edecek kadar kalkık olur yani benim öyle kendimden biliyorum
Soran+1 yılSen kiminle yapıosunki?
- +1 yıl
Eşimle
Soran+1 yılNolcak böyle bilmiyorum. Tatmin olamayınca da sinirli oluyorum ama onu çok seviyorum
- +1 yıl
Ön sevişmeyi uzun tut hemen içine girmesin öncesinde seni güzelce tahrik edip hazırlasın birazda sen yönlendir onu
Evlenince düzelecektir düzenli yapınca
04 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır düzelmedi haftada bir oluyor 2 yıldır. Evlenince ne degişesek?
Soran+1 yılEn basiti doggy bile yapamıyor. Çok yavaş yavaş yapıo gelmemek için.
Burdan anlatamam k. bakma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBana gel sen ilacın bende
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeksten ne anlıyorsunuz, önce bunu tartışalım mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun sorunu çok basit ama neden insanlar asamiyor anlamıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılKaç dakika kalabiliyor içinde?
05 Yorumla
Soran+1 yıl2 dk kalıyor kalmıyor
- +1 yıl
İkinci de ne kadar?
Soran+1 yılİkinci zaten hemen olmadıgı için bir 25 30 dk sonra yapıo ama bende istek gidiyor ilkindeki gibi olmuyorum. İkinci bile zaten Max. 5 dk sürüyor
- +1 yıl
Kadın orgazmı için süre daha uzun olmalı. Çözüm birlikte cinsel terapi almanız. Birlikte cinsel terapi almanız gerekli. Bazı ödevler var onları uygularsanız sevişirken süre uzar. Mutlaka ikna et eşini. Kadın terapistler var birlikte gidersiniz.
Soran+1 yılTeşekkür ederim teklif edicem
Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. Evlenince düzenli seks sonrası düzelir
00 Yorumla
+1 yılAyrılacağını soyle gitmezse
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı. Doktor
02 Yorumla
Soran+1 yılBencil evet Kürt kendisi
+1 yılKötü olmuş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 571 cevap paylaştı. Cinsel ilaçlar alın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcozmezsen evlenmem de
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılFB bul
00 YorumlaYetersiz