Dostlar benim en büyük fobim evlenince heleki ilk aylarda yetersiz olmak. Zaten normaldede çekingenim bu konuda cinselliğe düşkün bi insan değilim ama biliyorumki evlilik için gerekli olan bişey. evli biri olduğumda erken boşalacağıma eminim. Tecrübe edenlere soruyorum nasıl bir yol izlediniz doktora ihtiyaç duydunuzmu verdiği ilaçlar etkileri memnuniyet bir çok soru var aslında tecrübeli arkadaşlar aydınlatırsa sevirim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayTek çözüm anlamında söylemiyorum ama bana göre ve benim aynısını yaptığım şey bacak ve karın kaslarını çalıştırman gerek, arada birde uzun yürüyüşler yap ama 3 ay falan hiç bir şey yapma ondan sonrası ilişki yaşadığın zamanda en az 15 dakika ön sevişme sonrası ilişki esnasında kız üste oturup kendi yapması lazım bu sayede boşalma hissi olmuyor, geleceyini hissediyin zaman geri çekilirsin öper emer okşar belirli zaman sonra yine, sen önce kızı yalayıp boşaldığını hissettiyin anda sende vajinaya giriş yap bu sayede aynı anda rahatlamış olursunuz bu kızında çok hoşuna gider
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 ayAslında belki erken boşalma problemin yok ama sen erken boşalacağını düşünüyorsun okuduklarımdan anladığım kadarıyla.
Şimdi şöyle söyleyeyim açıkçası kendi ilişkimden çıkarım yaparak eşimle ilk tanıştığımız zamanlarda erken boşalıyordu Ama bu erken boşalmalar zamanla bana alıştıkça ve ben de onu yönlendirdikçe olumlu yönde seyirmeye başladı Tabii ki Ben onu her zaman anlayışlı davranmıştım partnerinin Davranışları da önemli ama hiç ilaç kullanmadık herhangi bir Sprey de kullanmadım bu şekilde zamanla bunu çözdük ve İlk boşalmadan sonra eğer partnerinin seninle ilgilenirse ilişkiye devam edebilirsin Boşaldıktan ne kadar süre sonra erekte olduğunu da bu konuda önemli00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
10 ayDerin nefes almak, acelesiz olmak, kontrolü kaybetmemek, boşalırım kontrolü kaybederim diye düşünmemek, seks anında bütün penetrasyon hep yapılmaz. Bundan dediklerimse seks anında olcak işler. Bütün girişi yani tamamen uzun süre penisi içeride tutmak erken boşalttırır. Girdiğin anlar çoğu zaman %50 %75 olmalı. heyecanını kontrol edebildiği an tam derin penetrasyon yapabilir erkek. Heyecan yatışmalı, akan nehir misali sakin akmalı nehir dalgalı değil o misal. Erken boşalma çoğu zaman psikolojik sebeblerden olur. Onunda bazı yolları açıkladığım şekilde düzelir.
11 Yorumla- 10 ay
Ek bilgi kegel ve ters kegeli öğren, boşalma sınırına gelirken ters kegel uygula. bunu öğren.
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
10 ayMerhaba,
Erken boşalma her beş erkekten üçünde var. Erken boşalma düzenli ilişki yoksa normaldir!
Düzenli ilişki ile düzelir, düzelmez ise doktordan yardım alabilirsin..
Genelde ilk boşalma hep erken olur, sonrası daha geç olur ve kontrolü eline alabilirsin!
İlaç vs bunlar boş!
Düzenli ilişki ile düzelir, rahat ol gönlünü ferah tut!00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 10 aydoktora gitmek gerek
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 490 cevap paylaştı.
10 ayvücudu neye alıştırırsan vücut o durumu benimser
mesela mastürbasyonu kuru kuru yapma çünkü gerçek bir ilişkide kuruluk olmaz
sen kuruya alışınca bir vajinaya girdiğin zaman vajina ıslak ve sıcak olan bir organ
bu duruma daha önceden alışmadığın için otomatikman erken boşalacaksın
o yüzden mastürbasyon sırasında kayganlaştırıcı kullan sert ve hızlı bir biçimde de yapma21 Yorumla- 10 ay
Aynen
10 ayErken boşalmayı düzeltmenin en ateşli yolu zevki yavaşlatmak dokunuşları uzatmak dudaklarıyla oyalamak nefesini karıştırmak tenimi iyice ısıtmak geri çekilip sonra tekrar içine girer gibi yapmak her geri duruş seni daha çok delirtiyor o boşalma hissi geldiğinde bir an durup gözlerime bak nefesini tutma derin derin al ve tekrar dokun içime değil tenime odaklan o anı uzattıkça hem senin hem benim zevkim büyüyor ve o patlama geciktikçe daha derin daha yakıcı oluyor
10 Yorumla
10 ayDoktora git bence
Zaten düzenli ilişki yaşayınca düzelir diye düşünüyorum
31 Yorumla- 10 ay
T. akiipp atar mısın lütfen
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Rahatlamak ve baskıyı azaltmak en önemli adım. Nefes teknikleri, yavaşlama ve düzenli pratik süreci iyileştirebilir; gerekirse üroloji veya cinsel sağlık uzmanına danışmak da faydalı olur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ayilaçlar işe yarar ama önce evlen , bence sorun kalmaya bilir, yani evlenince sorun yaşarsan sorunu sor destek olurum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayO anda başka şeyler düşün örneğin dedeni. Dlsbdpskdsnxgdosbx
57 Yorumla
Cevap sahibi10 ay@kanka35 ne alaka
Cevap sahibi10 ay@kanka35 akli başka seyde olacak ki bosalmasini geciktirsin yani
Cevap sahibi10 ay@kanka35 ya ben mesela dedim sadece tam bosalirken başka şeyler düşünürse biraz gecikebilir diye dedim
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
10 aykegel haraketini her gün 10 dk olarak yap bir ay sonra sorun ortadan kalkacaktır
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 aysakin ol ve cok hızlı ılerleme on sevısmeyı uzun tut bıraz
02 Yorumla
Soran10 ayEvlimisiniz
Cevap sahibi10 ayyok ama öngörüm iyidir
Gizli Üye(30-35)10 ayKardesim evet sorun bende yasamistim sorun cikaran birsey huzursuzluk yaratiyir
09 Yorumla
Soran10 ayNasıl bir yol izlediniz çözüldümü
Cevap sahibi10 ayTedavi olmustum ilac kullandim bir muddet sonra cozulmustu sende erken bosalma flanmi var?
Soran10 ayVar zaten o yüzden fobim
Cevap sahibi10 aySorunu begeniyorum gel dertleselim istersen
Soran10 ayBen ilgilenmiyorum hocam saol
Cevap sahibi10 ayPeki sen bilirsin
Soran10 ayAga siz 1binemisiniz ben anlamadım derdimizi yazdık fikri olan yazar içte neyi dertleşek
Alışınca düzelir ama burada önemli olan nasıl alışacağını öğrenmek
00 Yorumla
10 ayİlk ilişkide erken bosalma normal bişey. Utanacak bişey yok
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Psikolojik ben 7 8 dk oldugunda bile erken mi demeye basladim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayNeden evlenesin?
40 YorumlaBir şekilde duzeliyor
00 YorumlaAldatır aq karıları tedavi ol
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. doktora gitmen gerek ayıp değil bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayTaktikleri ogren biseybolmaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Her gün düzenli ikisiyle düzelir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 aySabah sabah bu mu geldi aklına
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. acele etme... Sakin ol.
02 Yorumla
Soran10 aySakin olursam daha çok biter heralde. Ben büyük ihtimal evlendikten sonra 1 2 ay içinde doktora başvururum bir müddet ilaçlı tedaviden sonra alışabikeceğimi düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)10 ayZina haram ve günah
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayYapay yapa maruz kala kala uzar
00 Yorumla
10 ayGeçer
31 Yorumla
10 ay31 i azalt :)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi