Sevgilimin erken boşalma sorunu var. Öyle böyle değil ama 30 saniye bile sürmüyordur. Ona yardım etmek istiyorum. Psikolojik olduğunu okumuştum. Bir öneriniz var mı bunun için? Nasıl düzelir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılmeraba ve
öncelikle tebrik ederim gerçekten senin için değerli olmalı diğer kadınlar aldatmanın derdindeyken ayrılmanın derdindeyken senin çözüm bulmak istemen çok güzel konuya gelecek olursak/
evet bu piskolojik olabilir kendini kasma ya da aşırı heyecan yapma veya aşırı zevk almak senin yapman gereken ise ön sevişmeyi uzun tutup seks yapmadan sohbet etmeniz ve seks yaparken bile elinden geldiğince dikkatini dagıtmaya calış tam sexe odaklanmasın ki unutsun seks yaptıgını bu uzun surebilir sorunun devam etmesi halinde psikolojik destek almanızda fayda var iyi akşamlar❤️02 Yorumla
Soran+1 yılEvet onu seviyorum. Ve utanılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Birçok araştırma yaptım ve sorunun tamamen psikolojik olduğu söylendi. Ben de insanların fikrini almak isterim belki bilgisi olan vardir diye
- +1 yıl
kessinlikle utanılacak bir durum degil tabiki haklısın bazen fikir almak işe yarar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde sertleşmesini kaybetmeye başladıklarında olur buda onun iradesisligini koyar ortaya bunun birçok sebebi var tek nedenlere bağı değil canim
00 Yorumla
+1 yılBunu ki erken boşalmak falan değil hani bununki bayağı bayağı bir erken boşalmak yani E peki sen nasıl orgazm oluyorsun ilişkilerinde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBerk karataş diye bir youtube kanalı var takip et istersen
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Bunun tıpta tedavisi mevcut utanılacak bir şey de değil ama piskolojik olduğunu duymuştum vucutsal bir şey değil yanş
00 YorumlaBunun tıpta tedavisi mevcut utanılacak bir şey de değil ama piskolojik olduğunu duymuştum vucutsal bir şey değil yanş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDoktordan tedavi yöntemleri alacaksiniz bunun tedavisi var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoktora gidebilirde sadece iliskiye girdiğinde mi oluyor yoksa mastürbasyon yaparken de oluyor mu aynı durum
02 Yorumla
Soran+1 yılHer iki şekilde de
Cevap sahibi+1 yılErken boşalma sorunu var sana hayir gelmez boş ver. İlerde cinsel ilişkide hep yarim kalırsın
+1 yılO kadarda olamaz pantolonu çıkarmadan mı boşalıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoktor ve ilaç derim. kişisel tecrübelere dayalı içi dolu gibi görünen bu boş laflar işinizi görmez.
00 Yorumla
+1 yılSaniye tutmuş olamazsın
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki tahmini
- +1 yıl
Alkol kullandır
Bakalım ne olucak
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılBoşaldık tan sonra tekrar sertleşemiyor mu
06 Yorumla
Soran+1 yılBir süre sonra
- +1 yıl
Yine erken mi boşalıyor
Soran+1 yılBir sonrakinde süre uzuyor ama istenilen şekilde uzaması için defalarca boşalması gerek bu da pek mümkün olmayabilir
- +1 yıl
Sana ne kadar süre lazım
Soran+1 yılŞurada düzgünce konuşuyoruz neden kabalaşıyorsunuz anormal bir durummuş gibi
- +1 yıl
Kaba bir şey demiyorum ki.
At çöpe öyle erkekle ömür mü geçer
02 Yorumla
Soran+1 yılHahahah onu seviyorum böyle bir şey icin terk edemem
+1 yılOndan olmaz, boşuna kürek çekme.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılBirlikte terapi almanız gerekli.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni ne ilgilendiriyor eşi misin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılDoktora gitmeli
00 Yorumla
+1 yılHıhıı var
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem