Yok dostum. Bildiğimiz o hurafeler yalan dolan. O işte p*rnolarda ilaç alıp iki saat s*KS yapıyor dediğimiz durum yalan. O videoların hepsi edit. Dinlenerek aralıklı çekilmiş farklı zamandaki videoların birleşimi. Ha meşhur bazı prno yıldızlarının uzun boşalmama süreleri olduğu biliniyor ama uzatmak için özellikle bir ilaç yok. Yani kullanılan ilaçlar var ama 1-2 dk da boşalan adamı da 30 dk ya çıkarmıyor demek istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
onerdıgım bazı ılacalar ve bıtkısel macunlar var
sızde de erken bosalma var mı
Var maalesef ondan soruyorum ama o tür şeyler kullanmayı doğru bulmuyorum
doktorda bunlara benzer tedavıler ve ıalcalr verıyor
ayrıca erken bosalmanız sorunlar cıkarmıyormuyum artık
Çıkarmaz olur mu? Hem ben hem partnerim zevkten mahrum kalıyoruz
esınız buna buyuk tepkıler verıyormu
Belli etmiyor genelde ama ben anlıyorum. Arada da farketmeden dile getiriyor sonra susuyor
neler dıyor abı esınız cok zor durumunuz
tanıdıgım baya kısı var yardımcı olabıldıklerımde oldu
Teşekkür ederim
dertlesmek ıstermısın
Iki tedavi yolu var ilki üroloji doktoru bakıyor sağlam derse cinsel terapi alıyorsunuz
Denedin mi? Başarı oranı nedir?
Psikiyatri kardeşim en iyi çözüm gidiceksin doktora kökten çözecek
zihinde biten bir olay çok fazla mastürbasyon yapanlarda daha sık görülür
Biz niye çözüyoruz varsa erkek kendi çözsün
Eşinizde problem varsa sadece o değil siz de mutsuz oluyorsunuz. O erken boşaldığı için siz zevk alamıyorsunuz. Siz boşalamadan erkek tükeniyor
hadi ordan gitsin tedavi olsun ozman onla mı uğraşıcam.
Çok bencil ve zalimsin. Umarım başına hep öyleleri gelir de anlarsın ne demek istediğimi
Test sürüşü önemli oyuzden
Belli oldu kişiliğin
Çok sürmüşler seni belli ki
Seni sürememişler bile. Daha ayağı debrıyajdan çekmeden gelmişsin
Duzelmez
Neye dayanarak?
Oyle duymustum
Senin de bir arkadaş demişti muhabbeti gibi olmasın? Kimden duydun?
Burdan
Burası referans değil ama. Sorma nedenim deneyimler. Erkek arkadaşında var mı öyle bir sorun. İçine erken boşalması falan oldu mu hiç
Aaaah ah
Sen de mi?😔
Bana göre öyle. Bilim 1 dak sonrayı normal kabul ediyor ama.
Sende kaç dk ortalama? O iyimser dostum gerçekte 5 dk makul kabul edilir. 5-30 dk arası ortalama zaten
videolar ortalama 2 dak.
Videolar? Azmış bayağı
İzleyince görürsün. uzun olanlar ilaç alıyor.
Yok dostum. Bildiğimiz o hurafeler yalan dolan. O işte p*rnolarda ilaç alıp iki saat s*KS yapıyor dediğimiz durum yalan. O videoların hepsi edit. Dinlenerek aralıklı çekilmiş farklı zamandaki videoların birleşimi. Ha meşhur bazı prno yıldızlarının uzun boşalmama süreleri olduğu biliniyor ama uzatmak için özellikle bir ilaç yok. Yani kullanılan ilaçlar var ama 1-2 dk da boşalan adamı da 30 dk ya çıkarmıyor demek istiyorum
Ayrılarak
Neden?
Şaka yaptım canım ama doktora gitmelisin
bilmiyorum ya çaresizim