+1 yılSelam
Erken boşalmanın en büyük sebeplerinden birisi senin kafanda oluşturduğun yoğunluktur ben erken boşalıyorum diye kendini bu algıyı yaratmakdan çık heyecan yaparsan erken boşalırsın ya da çok geç boşalırsın ya da hiç boşalamazsın kasma heyecan yapma endişe etme ya da bunun bir de bedensel bir sorunu da olabilir buna da bir örnek vereyim penisindeki sinir uçları fazla hassas ise zevki çabuk algılıyor ise o durumda da hemen boşalırsın.
#perso10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKardeş psikolojide bitiyor. Ve ilişki esnasında yeme içmeye dikkat et, sakin başla yavaş yavaş ilerle. Boşalma hissi geldiğinde geri çekil kendini buna adapte et
10 Yorumla
Cinsel birliktelikte mi erken boşalıyorum yoksa 31 de mi
13 Yorumla
Soran+1 yılİkisinde de dayı
- +1 yıl
İkisi farklı aynı değil eğer ereksyon da iken hafif ince ve az bir sıvı akiyorsa o meni değildir penis vajinaya girmek için salgıladığı bir sıvıdır endişelenme erken boşalmanın çok farklı sebepleri vardır bunlardan biri fazla mastürbasyon yapmak diğerleri stres ve bazı hastalıklardan kaynaklanır erken boşalmayı engellemek için bazı yöntemler kullanabilirsin geciktiriciler var mesela faydasını görürsün ya da bir egzersiz var düzenli olarak yaparsan boşalmayı kontrol altına alabilirsin çok basit ve kolay heryerde yapabileceğin bir egzersiz bazen idrarın gelir tutmak zorundasın kasiyorsunya o esnada g... t kaslarında kasılıyor o şekilde kas 3 e kadar say bırak sürekli bunu belirli bir noktadan sonra boşalmayı geciktirme bileceksin çünkü penis kaşını kontrol etme yetisi kazanacaksın ama penisinden farklı renkte bir sıvı geliyorsa mor kanlı gibi ya da sürekli akıntı varsa ereksyon dışında da mutlaka üroloji doktoruna görün umarım yararlı olmuş bu bilgiler
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim bence penisteki hassasiyet arttı kılcal damarlar ereksiyonda çok belli oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Üroloji polikinliğine bir görün derim çok problem yaşıyorsan
21 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için teşekkür ederim, özelde üroloji var dmi?
alkol ya da hap ile
15 Yorumla
Soran+1 yılDevamı ne dayı?
Soran+1 yılKnk ben kalıcı çözüm arıyorum geçici değil
Cinsel Yaşam konusunda 456 cevap paylaştı. Reis kaç dk da boşalıyosun
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 dkka kankki
+1 yılmor damar yok
15 Yorumla
Soran+1 yılHayatında eline kaç kere aldın
- +1 yıl
derinin renginden dolayı öyle gözüküyor biyoloji cahili:))
Soran+1 yılPardon abla uzmanmışsın o konuda baya bi eline almışsın kusura bakma 🙏🏻
- +1 yıl
biyoloji bilgim var senin gibi cahil değilim
Soran+1 yılPeki nasıl geçer bu erken boşalma yardımcı olursan sevinirim 😀
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat