Bir yıllık evliyim eşimle ayda üç ya da maksimum dört kere birlikte oluyoruz. bununla alakalı şikayetimi tatlı bir şekilde onu 2. 3 kere dile getirdim o da işlerinin çok yoğun olduğunu ki işlerin yoğun olduğunu biliyorum şu anda bunu düzene sokmamız gerektiğini kendisi de söylüyor fakat durum böyle olduğu için benim de dişil enerjimin düştüğünü hissediyorum aslında kendim de çok istemiyor gibiyim artık bunu nasıl çözebilirim ne yapmalıyım bilmiyorum eşimi çok seviyorum onu da beni çok sevdiğini biliyorum cinsellik dışında başka hiçbir problemimiz yok şu anda
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ayda 3–4 kez birlikte olmak aslında birçok çift için tamamen normal bir sıklıktır ama siz iki taraf için de yetersiz hissediyorsanız o zaman dikkat etmeniz gereken şey sayıdan çok neden azaldığıdır çoğu zaman yoğunluk, stres, uyku düzeni, yorgunluk, hormon dengesizliği, ilişkide iletişim eksikliği ya da cinsel rutinin monotonlaşması isteği azaltır önce eşinle bunu çatışma gibi değil durum tespiti gibi sakin bir şekilde konuşmanız gerekir birbirinizden ne beklediğinizi, neyin sizi rahatlattığını ya da zorladığını açıkça paylaştığınızda birçok şey kendiliğinden toparlanır birlikte daha fazla tensel temas, sarılma, öpüşme, gün içinde küçük yakınlıklar kurmak isteği yükseltir cinsellik sadece birleşme anı değildir öncesi bağı güçlendirir eğer ikiniz de istek hissediyorsunuz ama yine de sıklık düşük kalıyorsa yorgunluk ve stres kaynaklıdır ve yaşam rutininizi biraz düzenlemek bile fark yaratır sevginiz ve iletişiminiz güçlüyse cinsel hayatınız da dengeye girer.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)6 ayİşten gelince yemeğini hazır et. Güzel kokularını de giyin süslen. Bu gün önden tatlı ikramı var yemeği üzerine yiyeceğiz de. İşte bu kadar. Bak bakalım stresi kalıyor mu ertesi gün. Denenmiş yöntemdir. Bu işin planı da olmaz biraz akış lazım size. Sürprizler falan. O yapmıyorsa sen yap. Bir süre sonra supriz sırası sende dersin. Ben icerideyim bana supriz hazirla bekliyorum dersin mesela. Azıcık evliliğini neşelendirecek olan bazen sensin. Bir yılda bu kadar aralıklı ilişki de çok normal değil bu arada stresi bahane ediyorsu cinsellik stresi çok iyi dengeler.
82 Yorumla- 6 ay
👏🏼
- 6 ay
Tecrübeli
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
6 ayOna bu durumu daha kibar bir şekilde açıklayabilirsin ona yardımcı olmak istediğini hissettirmen gerekiyor eğer adamın hayatı zaten zorsa fazlasıyla stres varsa senin bu adamdan zaten çok fazla seks beklememen gerekiyor onun hayatını daha çekilebilir daha stressiz daha sağlıklı bir hale getirmeye çalış.
40 Yorumla
6 ayİşin zor
Adamda istek yok
Ve 1 yıllık evlisiniz bu çok uzun zaman değil
Sizin şu an hiç durmadan ilişki yaşamanız kazım
Bir gün bile boş geçmemesi gerekir
Anlamadığım kounu şu yeni evlisin ve her şey çok güzel ama seks yok aklım almıyor
Emin ol iş yoğunluğuyla alakası yok olsa bile haftada 4 kez olması lazım00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
129Cevap
6 ayVallahi durumu anladım, enerjin düşmüş ama aşk hâlâ orada. Önce kendini şımart, keyfini bul, öyle olunca dişil enerji geri gelir. Küçük flörtler, sarılmalar, öpüşmeler, biraz eğlence ve oyun ekleyin, baskı yapmayın. Yavaş yavaş rutine çevirin, hem sen hem o daha keyif alırsınız.
42 Yorumla
Soran6 ayTam olarak böyle çok güzel analiz etmişsiniz. Ama gerçekten içimgen gelmiyor artık şaka gibi:((
- 3 ay
senin seks hayatın nasıl
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
6 ayAyda 3-4 yine iyi aslında. Yeni evliliklerde iş yoğunluğu sorunu yaygın bşr şey aslında çok dert etme. Biraz da olumsuz tarafları düşünüp şükret. Bekar olsan mastürbasyon yapacaktın yine yetmeyecekti. Ya da bekarken tam ilişki yaşasan partnerinle buluşup sevişmen ayda 2 olurdu. Ya da sen de çalışsan ve yoğun olsa işin ayda 2'ye düşerdi. Dişil enerjiye gelince de internetten sanaldan yazış birileriyle arada onlar zaten seni överde över dişil enerjin biraz olsun yerşne gelir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayAdına üzüldüm. Hayat kısa ve hızla akıyor. Ömür geçiyor. Bedenin ve ruhunun ihtiyaçları var. Senin gibi kadının değerini bilen erkek için şanstır ve şansım olmanı çok isterim. Benim gibi olgun ve tecrübeli erkeği arkadaş ve sevgili edinebilirsin. Güvenilir ve ketum olmak önemlidir. Oldukça arzulu, ateşli ve doyumsuz erkek olarak sana hayatın zevklerini ve özlemlerini en dorukta yaşatmak isterim.
00 Yorumla Uzmanlar haftada en az iki kere olmasının sağlıklı olacağını söylüyorlar ama tabi yoğun iş temposu onun getirdiği yorgunluk stres libidoyu etkiliyor olabilir tek sorun buysa onu da anla şartları böyle hani elinden gelip te degistirebilecegi bir durum yok ortada biraz anlayışli ve sabırlı olmak lazım gerekirse ne bileyim izin falan alır işinden kaçamak falan yapabilirsiniz mesela daha tatlı olur
00 YorumlaBizim de cinsellik dışında bir problemimiz yok. Ama 22 yıldır böyle benim de eşim maalesef. Düşük libido bunu da sorumlusu..
726 Yorumla- 6 ay
Sen ilk adımı attınmı hiç değişik fantazilerle
- 6 ay
Eşini değiştir
- 6 ay
@Çapkınkurt34 Senelerdir ilk adım benden gidiyor zaten ona 😁
- 6 ay
Bu dünya hep mi tersine döner arkadaş
Kimi kadın yatakta çuval gibi yatarken kimi kadın dişi panter gibi allah bilir sende sınırda yoktur - 6 ay
@Çapkınkurt34 Aynen öyle canım, ben her daim hazır ve nazırken, benim adamın kirpik dipleri bile ağrır her gece 😁 🤭
- 6 ay
İnan burada çok tuhaf evliliğe şahit oldum bir kadın der sexsi çamaşır giydim kocam kızdı
Kimi der kocam şortla oturuyodu dizine yattım şortun arasından penisini çıkarıp öptüm emmeye başladım kocam kızdı daha neler neler neden kimse kafa dengiyle ten uyumu olan biriyle evlenemez - 6 ay
@Çapkınkurt34 Çünkü, evlenmeden önce anlayamıyorsun hayatım. Özellikle bizim gibi kapalı toplumlarda, biz kadınlar bakirelik olayını kocamıza saklıyoruz. Ben de öyle yaptım.
- 6 ay
Bakirelik olayından çok cinselliği konuşmak ayıp gibi algılanıyo o nedenle sıkıntı
- 6 ay
@Çapkınkurt34 Tabii tabii aynen 👍🏻
- 6 ay
Konuşmak lazım kimi günah olanı anal seks yapmak istemez kimi ister
Çok denk geldim erkek ister kadın yapmaz kadın ister erkek yapmaz
Sexsi kıyafeyi gereksiz gören erkek veya kadın bile var - 6 ay
@Çapkınkurt34 Aynen. Bence seksi kıyafet ortamı ateşliyor giyilmeli. Ama eşim hiç oralı değil, bakmaz yani 😂
- 6 ay
🤣🤣🤣🤣🤣
Benim iş arkadaşımın eşide öyle birde kadına kızmış ne bunlar diye 🙊🙈🙉 - 6 ay
@Çapkınkurt34 Ohaa, benim kocam gibileri de varmış yani he 😂 🤣
- 3 ay
aldatın mı kocanı
Gizli Üye(25-29)6 ayAşk ve cinsellik evliliğin iki temel direği biri bile olmadan olmaz heyecanı kalmaz evet çöl seviyorsun bu çok güzel ama bu senin kadınsılığını götürüyor ve mutsuz oluyorsun inan o kadar anlatan kişi oldu ki gerçek hayatta kimseye bahsedemiyorlar dahada kötü oluyor konuşmak anlatmak nefes aldırıyor insana
01 Yorumla
Cevap sahibi6 ayUmarım görünce cevap verirsin yorumuma
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
6 ayyaş önemli burada , birde piskolojik etkenler , yani normalde erkek 45 50 ue kadar 2 günde bir yapabilme performansına sahiptir , bence onu iten ya da isteğini düşüren bir sorun olmauş olabilir , konuşmayı dene mutlaka
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İşleri biraz düşürsün başkalarına görev versin böyle giderse yakında ayda bire düşer sende istemez olursun zamanla. Sen yüksek libidolusun o düşük belliki. Yoksa bir yıllık evli olacak içinden geçmesi gerekirdi
00 Yorumla
6 ayçok az. sigara içiyorsa bıraktır. hareket eksikliği olabilir hayatında , birlikte koşun spor yapın.
çayla birlikte şerbetli tatlılar fındık yedir.
sabaha karşı saldırıya geç07 Yorumla
Soran6 ayTatlıyı gayette yiyor. Sigara içiyor evet peki benim enerjimin düşmesi sizce onunla mı alakalı gerçekten çok şaşkınım ne yapabilirim bilmiyorum
- 6 ay
tabi onunla alakalı. tiskinirsin bile kokusundan ilgisizliğinden. kadın olduğunu unutursun zamanla.
sulanmayan çiçek solar. mutsuz gergin psikolojik sorunlu birine dönüşürsün.
Soran6 ay:((( çok üzgünüm gerçekten en çok da kendi isteğim gittiği için
- 6 ay
bırakmayın kendinizi. siz uyanışa geçerseniz her şey yeniden başlar.
kaç yaşındasın?
Soran6 ay27 yaşındayım ama önce kendi dişik enerjimi yükseltmem lazım sanırım. Ona yansıtmıyorum ama gerçekten alıştım resmen
- 6 ay
çok gençsin. üşengeçlik başlar , cinsiyetsiz bir hale dönüşeceksin. eminim yaptığınızda da aldığınız zevk sonrasındaki banyo vs zahmetine değmez görüyorsundur. hiç yapmasanız da umursamayacaksın. normal olan eşinle birlikte zevk almak ancak önce kendini uyandır ve onu kendi isteğine göre şekillendir. pes etme sakın
- 6 ay
içini mi kararttım yoksa?
Gizli Üye(30-35)6 ayBenim eski kocamda öyle di sonra ne oldu beni başkasıyla aldatıyor Muş
811 Yorumla- 6 ay
Ee nasıl buldun yakaladın ne kadar oldu bosanali
Cevap sahibi6 ay@mehmetbeyyxl 2 sene oldu
- 6 ay
E peki şu an napıyosun memnunmusun calisiyomusun
Cevap sahibi6 ay@mehmetbeyyxl memnunum tsbi
- 6 ay
Senin adına bende sevindim calisiyomusun şu an peki
Cevap sahibi6 ay@mehmetbeyyxl teşekkürler ederim
- 6 ay
Calisiyomusun şu an peki bir iş yapiyomsn
Cevap sahibi6 ay@mehmetbeyyxl evet
- 6 ay
Seninle bu konuyu qzlden konuşmak istiyorum bir kaç sormak istediğim şey varda
Cevap sahibi6 ay@mehmetbeyyxl konuşuyoruz ya
- 6 ay
Hayir buradan değil normalden sormak istiyorum gelirmsn
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
6 ayAslında o kadar çok ve büyük problemleriniz var ki, sonrasın da çok ama çok geç olacak ve bir bakmışsınız herşeyin terini nefret almış, uzaklaşmış, yok olmuş, yok etmişsiniz...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayCinsellik büyük problem aslında. bunu görmezden gelemiyorsın. Sonuçta ihtiyaç bu. ve giderilmesi gerekir. yeni evlisiniz ve daha fazla giderilmesi gerekir diye düşünüyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
6 ayHafta da 1 e denk gelir ortalama. İdeal sayılmaz ama yeterli midir? Bazı ilişki dinamiklerinde evet. Eşinin psikolojik olarak yanında ol. Dişil enerjini kullan.
00 Yorumla hepte işleri yoğun hangi kadın burada kocasının eksikliğinden bahsetse.
anlamadım ki arkadaş özellikle mi seçiyosunuz ömrü hayatı iş batağında geçecek tipleri?00 Yorumla
6 aySeni çok iyi anlıyorum ama böyle gelmiş böyle gider, içinden hele bir de isteksizlik gelmeye başlamış ya artık monoton seks yaşayacaksınız, artık bu şekilde kabul et
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
6 aycinsellik dışında bir problemimiz yok demişsin ama en büyük problem bu zaten.. cinsel istek arttırıcı ilaç kullanmasını tavsiye et , bu problemi cözmezseniz daha ciddi problemler doğurur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı.
6 ayUmarım çözülür sorununuz ben eşimle aşamadım bu sorunu 4-5 ayda bir yalvar yakar belki yapıyor boşanma yolunda ilerliyoruz 3 yıl destek aldık ama değişmedi sanırım bazı insanlar değişmiyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Normali bu değil mi zaten? Hergün olsan sıkıntı, haftada 3, 4 olsan sıkıntı. Anlamadım. Allah başka dert vermesin, bu dertse eğer.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 aySenin biraz özel şeyler denemen lazım balım
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
6 ayBitmiş sizin evlilik , birbirinize karşı heyecanınız kalmamış sanki. İletişim bozukluğu mu yaşıyorsunuz eşinizle aranızda? 👍
00 Yorumla
6 ayOnu rahatlatacak şeyler hazırla. Ve biraz çaba göster. Biliyorum zor ama mecbursun. Ortam yarat seks için
00 Yorumla
6 ayHormonları seninki kadar yüksek değil mi yoksa seni mi çekici bulmuyor ya da aslında tercihleri başka da bu evliliği perde olarak mı kullanıyor
00 Yorumla
6 ayBu kadar mahrem şeylerinizi buralara tasimasani daha etik olmaz mi. Çok gerekliyse gidin psikiyatri ile görüşün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
6 ayÖncelikle bunun düzeni olmaz istediğin zaman yaparsın.. Ama belli ki enişte senin kadar istekli değil
00 Yorumla Eşinin bekarlıktan kalma p. rno bağımlılığı devam ediyor ve kendini öyle tatmin ettiği için seni arzulamıyo olabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ay60 li yaşlarda olsanız tamam da bu yaşlarda anormal derim. Bence eşinin ya problemi var veya cinsel yönelimi farklı.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 ayBian önce düzene alın burazdasanirim isteğe heycan yok fanteziler le süsleyin heycan gelir ve istekte artar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
6 ayÇok az ya 20 yıllık evliler bile daha fazla olur sayı
Kim isteksiz eşin mi sen mi02 Yorumla
Soran6 ayBen az olduğunu defalatcs söyledim kırmadan. O bençm libidomun daha yüksek olduğunu hep söylüyordu ama şu an ona yansıtmasam da artık ben de alıştım gibi. Bu durum beni çok üzüyor
- 6 ay
Evet maalesef üzülecek bir durum böyle istekli arzulu olmak güzel ama bencil bi eş tarafından tatmin edilmemek kötü yaş geçiyor maalesef en güzel seks yapılacak dönemde seks yok yaş geçince istesen de olmuyor zaten
Gizli Üye(18-24)6 ayBuraya soracağınız yerde cinsel çift terapisine gitsenize?
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 490 cevap paylaştı.
6 ayAlacan eline diline. Baktın tık yok. K zaman ortakçı var mı bakacan etrafa. Mutlaka vardır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı.
6 ayArada ilk adımı sen at arada değişik fantezi vs
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 973 cevap paylaştı.
6 ayMerhaba. Müsait olduğunuz zaman siz ve eşiniz hakkında birkaç soru sorabilir miyim
00 Yorumla
6 ayDoktora gidin. Ben artık kadın kız görmek istemiyorum desem. Konuşurum geçerim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
6 ay2 ayda bire düşer böyle giderse 3. Yılsonunda seks olmaz
00 Yorumla takviye macun ile bir kaç kere azdırmayı dene sonrası kendiliğinden gelir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
6 ayBunun hafta 3-4 olmasi lazim, esin sende acaba etkilenmediği bir durum mu var
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayEn başından beridir mi böyle zamanla mı düştü
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ozaman günler belirleyeceksiniz ozamanlar birlikte olun amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
6 ayBunu onunla konuştun mu? Beklentileri karşılıklı konuşmak önemli
00 Yorumla
6 ayKesin Yardımcı olabilirim Ciddiyim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
6 ayBu olay zamanla soğutuyor yaa hele kendini tatmin etmeye başladıysan oto geçmiş olsun
00 Yorumla Ablacım ben bir dert sorun göremiyorum metni okuyunca
00 YorumlaSenden soğumuş olabilir, Libidosu düşük olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayÇok saçma ayda demişsin ama bazen öyle zamanlar olur ki gecede 3 bile insanın tadı damağında kalır
03 Yorumla
Soran6 ayNe yapmalıyım :( benim de artık içimden gelmiyor o böyle olduğu için ama yansıtmıyorum
Cevap sahibi6 ayYani evde yanından geçerken arzuladığını belli ederek kalçaya sertçe şaplak vurmak bile kadının havasınk değiştirir. Erkeğine cilvelenmek, dişiliğini sergileyip kudurtmaktan zevk alır
Cevap sahibi6 ayTam cevabımı yazıyordum sen yazmışsın. Seni anlıyorum ve hak veriyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 6 aySizin piliniz bitmiş.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayErkek kadının ihtiyaçlarını karşılamalı
Düşünmeli
Yorgunluktan gücü yetmiyorsa takiye kullanmalı
01 Yorumla
Cevap sahibi6 ayBu şekilde olunca kadın ihtiyacını dolaylı yollardan giderebiliyor
Farklı tatlar heyecan fantezi vs
Sen kadınını aç bırakırsan sonuçlarına katlanırsın..
Gizli Üye(25-29)6 ayYorumlara cevap vermiyorsun yorumda çok belki yorumumu gormezsin eşinin herhamgi bir psikolojik ya da şeker hastaligi var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBence sen evlendigin adam'dan sogumuş uzaklaşmış gibisin. Bence her fırsatı degerlendir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayTakma kafana bazen olur öyle sen kocamla fazlaca vakit geçirmeye çalış sadece yeter
04 Yorumla
Soran6 ayTeşekkür ederm umarım
Cevap sahibi6 ayHayatınızda majir bir stres kaynağı oldu mu son zamanlarda
Soran6 ayHayır :(
Cevap sahibi6 ayBorç falan vs
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Birbirinizle konuşup sayıyı arttırabilirsiniz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Eşinin iş temposuna bağlı olabilir mi bu sorun mesela hafta sonlarımı ilişki yaşıyorsunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Ooooo 6 aya haremlik selamlık olursunuz. Çözüm kocanda bitiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayOluyor öyle arada düzelir diye tahmin ediyorum iyimiş yinede hafta da 1
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayPeki ona yanaşıp azdırsan ne kadar karşı koyabilir ki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)6 ayO isteğini başka yerde gidereceksin, o halde, yapacak bir şey yok. Zorla gel diyemezsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayDesene araba rölantide kendi kendine gidiyor vites yükseltmeniz lazım gazlamanız lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayAbi anlayış göster rızık kapısı önemli. Adam reddetmemis ki zaten elinde değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayzor durum allah yardımcın olsun. umarım sonu aldatmaya gitmez.
00 Yorumla
6 ayBen evli olsaydım 2 günde bir ya da birgün arayla yaparım. O konuda cok fazla enerjiye sahibim galiba. Peki bi keremi yapıyorsunuz her defasında 1 postamı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayHastalık vs yok demi veya aşırı bir isteksizlik tatmin mi olamıyorsunuz hani sıkıntı ne
00 Yorumla- Devamını Gör (88)
Devamını Gör(133)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 1 yıllık evliyim eşimle, ayda 3 ya da maksimum 4 kere birlikte oluyoruz. Ne yapacağız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler