Bende çok istekliyim nerdeyse hergün mastürbasyon yapmak zorunda kalıyorum ve artık tahamülüm kalmadı sevgiliyken çok istekliydi yapamıyorduk şimdi yapabiliyoruz ama aklına gelirse sizce neden olabilir güzel olduğunu düşünüyorum normalde ama gittikçe özgüvenim düşüyor hellpppp😢
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. Yani genel olarak biz erkekler başlatırız bu ilişkiyi, kadınlar belki %35 Bilmiyorum ama senden tahrik de olmuyor olabilir veya bir şekilde kendini tatmin ediyor ilişkiye cesaret edemiyor. En azından benim felsefeme göre öncelikle kadın zevkten dümdüz olmalı ki erkeğini baştan çıkarsın
08 Yorumla
Soran1 yılGörüp göremeyeceği tek kız benim beni favlayana kadar çok uğraştı sonradan beğenmemeye başladıysa tamam ve evet bencede erkek başlatmalı çoğunlukla çünkü kadın aruzlanmak ister erkek aruz duyar ben söyledikten sonra görev oluyormuş gibi hissediyorum
Soran1 yılB o k yesin yazdım tamam olarak göndermiş 🤦♀️
Soran1 yılYapmaya çalışıyorum bilerek popişim şeyine dayıyorum ama artık gittikçe özgüvenim düşüyor düpe düz gel yapalım dıcek duruma geldim buda beni kötü hissetiriyor o istesin ben yok diyim istiyorum artık ya
Soran1 yılDevam etmeye çalışıyor da ilk heycanı geçiyor sonra görevmiş gibi devam ediyor ben de sanki tecavüz ediyormuşum gibi hissediyorum 🤦♀️
Soran1 yılOlabilir evet
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBelki isten yorgun geliyordur ama seni de mutlu etmeli. İste adam değerini bilmiyor. Esim olacak ki her gün bazen 2 günde bir hem onu hem kendimi mutlu ederdim. Duzenli cinsellik şart
01 Yorumla
Soran1 yılKatılıyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
45Cevap
Merhaba, bir yıllık evlilikte haftada bir ilişki yok denecek kadar az. Bu haftada bir olanlarda da muhtemelen sen yaklaşıyorsun?
05 Yorumla
Soran1 yılGenellikle evet ben yaklaşmadan bile ters psikoloji yapıyorum kendisi istemiş gibi bir şey oluyor 🤦♀️😂
Soran1 yılPek sayılmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılTuhaf ve üzücü bir durum..
Karşına kocanı alıp öyle mastürbasyon yap bir kez ve ona kendini dokundurtma.. Sayı artacaktır
07 Yorumla
Soran1 yılYok işte ben dayanamam ki istiyorum sonuçta ben rahatlamak istiyorum arzulanmak istiyorum zevk almak istiyorum ben başlatıp sürekli ben azdırıcaksam kendi kendimede yaparım
Soran1 yılErkeklerin genelimi böyle yoksa p mu evlendikten sonra durgunlaştı anlamıyorum
- 1 yıl
Erkeklerin çoğu ilk seneler fazla kuduruk olur. Hatta ilk bir kaç ay ilişki yüzünden vajinan acır.. Her gün sabah akşam becerilmekten yorgun düşersin normalde
Soran1 yılİlk günlerde de böyleydi beş günde bir felandı galiba gittikçe bu süre uzuyor
- 1 yıl
Ben de evliyim, ben de birşeylerin ters gittiği oldu ama bu derece normal değil.
Soran1 yılArada olsa neyse hep böyle
- 1 yıl
Çok fazla tartışılacak bir konu.. Ne desem yetmez
1 yılBir sorum var konuşmalısın onunla. Çift terapisi de iyi gelebilir. İnşallah yoluna girer soğumuş olabilir ya da başka bir sorun olabilir
00 Yorumlaincelemek lazım altında yatan sebepleri. zaten o yapsada senin işini göremiyordur böylede evlilik yürümez canısı...
00 Yorumla
1 yılSert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu kadınlar orada burada zayi olup gidiyor 😜
00 YorumlaOnu tahrik edixi kiyafetlwr giyip kucagina vs oturuyor musun istegini belli ediyor musun
03 Yorumla
Soran1 yılİstediğimi belli ediyorum hatta bazen şakayla karışık söylüyorum ama aynı
Gizli Üye(25-29)1 yılMuhtemelen sevgili olduğunuz dönem okul dönemiydi.
Evlendiğiniz dönem iş hayatı dönemine geldi ve stresli bir işi var bu yüzden cinsel isteği azaldı.02 Yorumla
Soran1 yılOkul değildi de daha hafif bir işte çalışıyordu
Soran1 yılşu an daha zorlu bir işte
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılBu kadar yeni olmanıza rağmen haftada bir yapan kocadan bir cacık olmaz
07 Yorumla
Soran1 yılEvli misin?
- 1 yıl
Evet
Soran1 yılSizinki ne kadar sürede bir oluyor acaba
- 1 yıl
Yani bu mevzu biliyorsun biraz özel bir mevzu olduğu için buradan çok detay veremem ama istersen sana birebir anlatırım yardımcı olmaya çalışırım
Soran1 yılOlur da mesaj atmaya üşeniyorum
- 1 yıl
Peki sen bilirsin
Soran1 yılOkadar uğraşıp mesaj atıcaktım atılmıyor takipleşmiyoruz diyemiki
Yoruluyor mu çalışırken? Başkası olama ihtimali var mı?
010 Yorumla
Soran1 yılÇok yoruluyor çalıştığı iş çok zor hayatında biri olduğunu sanmıyorum yapmaz
Soran1 yıl25 inşaatta çalışıyor şap işinde
Soran1 yılAma bütün erkekler çalışıyot aynı zamanda sekste yapıyorlar ben kendimi nasıl tatmin edicem kocam varken mastürbasyon yapmaya devam ediyorum çok sinir bozucu
Soran1 yılBen söylemedim kendi de bilmiyordur heralde bilemiyorum
Soran1 yılİkide ilki girer girmez boşalıyor
Soran1 yılBir çözüm istiyorum artık
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hergun mastürbasyon haftada bir ilişkide iyi bencede
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı.
1 yılÇok geçmişolsun.
Evlilik böyle bir şey. Bende eşimise sem. Her gün yaparım. Problem yok00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
1 yılYatağı beklemek yerine farklı mekan, ayaküstü kısa öpüşmeler-temas deneyin kısaca.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBnde böyle sorunla karşılaştım hatta bizim iki haftada oluyordu bnmki çok yoruluyordu işte o yüzden seninki de çok yoruluyor mu?
010 Yorumla
Soran1 yılEvet çok yoruluyo bir çözüm bulabildiniz mi?
Cevap sahibi1 yılVallaha soylesem sasarsin ne alaka dersin de sizinki tıbbi bir sorunda olabilir. Esim bi ara psikolojik sorunlar yaşadı o ara biz Kur'an'ı Kerim den ayet felan okuduk hocaya gittik imam nikahi felan tazeledik. Ondan sonra eşim her gün istemeye başladı hatta şaka yapıyordu hoca bize ne okudu diye şimdi iki günde bir istiyor ve yine yorgun olmasina rağmen 15 saat çalışıyor.
Soran1 yılAslında biz bu, son zamanlar çok tartışıyoruz benimde eşim zamanında çok piskolojik sıkıntılsr çekmiş bizdemi yapsak
Cevap sahibi1 yılYap Kur'an'ı Kerim in çare olmadıği bi nokta yok galiba. Ama bi doktorluk bi durumda olabilir.
Soran1 yılNasıl anlicaz ki bunu 😢
Cevap sahibi1 yılDoktora gitsin eşiniz sen konusmamakta israrcisin * konusmak zorundasin. Seni anlıyorum bnde yaşadım senin yaşadıklarıni
Soran1 yılBen şu an lohusayım zaten bitsin öyle konuşayım yani konuşmaya çalışayım
Cevap sahibi1 yılUzun süre seninle olmadığı için isteklidir diye düşünüyorum
Soran1 yılİstekli de olsa şu an ilişkiye girdikten sonra tekrar aynı rutine giriyor
Cevap sahibi1 yılSıkıntısi var demek ki
Gizli Üye(30-35)1 yılSenin eşin yine iyiymiş. Eşim 1 senedir girmiyor ilişkiye. Hep bahaneler. Bende akrep burcuyum ve aşırı istekliyim
06 Yorumla
Soran1 yılOha naptın kadına bir sene olduğuna göre kavgalısınız
Cevap sahibi1 yılYoo tam tersi gayet de iyi aramız. Seks dışımda hiç bir sorun yok
Soran1 yılTuhaf
Cevap sahibi1 yılKadın milleti işte. Anlamak imkansız
Soran1 yılErkekmilletini anlamak çok daha imkansız
Cevap sahibi1 yılAma biz düz adamız ya 😃 bir kere anladın mı tamamdır ordan yürü. Kadınlar öyle değil işte. Daha karmaşık. Piramit gibi. Çözdüm dersin başka kapılar çıkar karşına.
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEvliyim bu meselesi milletin ağzına sakız etmem siz de etmeyin
013 Yorumla
Soran1 yılGizli hesap ve bu büyük bir sorun bence bilen birinden tavsiye almak kötü bir şey değil
Cevap sahibi1 yılNiye gizlenir sınır. Bırayı o kadar ciddiye alma
- 1 yıl
Ya tamam anlatmak tuhafta bn bile beş yıllık evliyim burdan bişeyler öğrendim yararli olabiliyor bazen.
Cevap sahibi1 yılAkademi gibi diyorsun😂
- 1 yıl
He öyle diyorum 🤣
Cevap sahibi1 yılBende öğrenirim belki
- 1 yıl
Bilmiyorum artık. Siz evli misiniz?
- 1 yıl
Pardon evliyim yazmışsınız
Cevap sahibi1 yıl20 yıllık
Cevap sahibi1 yılTakip attım size
Soran1 yıl@Yorgunprenses_12 aynen öyle
- 1 yıl
Nereye gittin
- 1 yıl
😅
Gizli Üye(30-35)1 yılBeğenmiyor seni sende uzak dur ozman o peşinden koşsun senin
015 Yorumla
Soran1 yılKoşmuyor işte iki hafta ben tutuyorum kendimi sonra istemeye başlıyor iki saniyede boşalıyor ve iki üç kere yapmak zorunda kalıyoruz ve boka sarıyor artık bazen öldüresim geliyor onu o yükselmiş haldeyken erken boşalınca sonrasında zevk almakta zorlanıyorum bu sefer
Cevap sahibi1 yılDoktora gitmeniz lazım erken boşalma sorunu var
Cevap sahibi1 yılİlk boşalmadan sonra sertleşme zor mu olur yoksa hemen oluyor mu
Soran1 yılHemen oluyor
Cevap sahibi1 yılPeki ikinci birleşmede boşal ma süresi kaç dk oluyor üçüncü de falan
Soran1 yılDk tutmadım ki ama bana yeterli gelmiyor çoğu zaman çünkü ilk boşalmadaki heycanıda sönüyor onun görev icabı devam ediyor hissi alıyorum gelde zevk al
Cevap sahibi1 yılDk derkn erkek olarak anlamaya çalışıyorum uzun mu kısa mı sürüyor yani dedigin gibi. Görev icabı mu yoksa istedigi için mi diye anlamaya çalışıyorum
Cevap sahibi1 yıl
Bu şikayetini açık açık dile getir vegit tedavi mi. Oluyor doktora mı gözüküyor sun ne yapıyorsan yap diye getir göz ardı etigin sürece bu böyle gider ama tedavi sürecinde yanında destekci ol
Soran1 yılSanırım haklısın da utanırım ki 😅
Cevap sahibi1 yılEvlilikte şikayetlerini dile gitirmediğin sürece böyle için içini yemeye mahkum kalırsın tecrubeli ile sabit 😉
Soran1 yılAma erkek dediğim arzular ister zorlar arkadaş ben ne günah işledim bu yaşıma erkek isteklidir diye geldim ben anlamadım ki nasıl bir bahtsızlık ve bana kalırsa cinsellik evililiğim yüzde 80 felan yani ona sorduğumda yüzde 30 felan diyor 🤦♀️
Cevap sahibi1 yılEvet sen tespitlerin de sonuna kadar haklısın zaten kendin de suç bulma veya kendine yüklenme sorun eşinde herşeyim çözümü oldugu gibi bunun vardır sadece bunu için tedavi doktor neyse o a gitmeniz lazım evliliği ayakta tutan cinseliktir bunu herkes bilir yüzde otuz diyor sa sorun onda
Soran1 yılBunu ona açıklamak çok zor
Cevap sahibi1 yılGerekirse aile terapistine götüreceksin o dile getirecek ve uygun dile ona söylicek bunu
Cevap sahibi1 yılBunada yok dersen git kendine vibratör al en son çare bu
1 yılvibratör al kendine gizli. doymadığın zamanlarda kullan
08 Yorumla
Soran1 yılOzaman kocamı niye besliyorum yatırımı başka birşeye yapardım
- 1 yıl
boşan öyleyse. yoksa aldatmaya gider bunun sonu ;)
Soran1 yılAldatmam ya kendime yakıştırmam
- 1 yıl
sanal seks yap aldatma olarak görmüyorsan. kişiye göre değişiyor sanal olayı
Soran1 yılAldatmak olarak görüyorum ve sanal seks mi olur ya içimde hissetmediğim sürece bence saçmalık
- 1 yıl
o zaman boşanacaksın istediğin kişiyle seks yapacaksın
Soran1 yılOnada babam izin vermez biz kadınlar için hayat çok zor
- 1 yıl
sana başta vibratör al dedim demi :D
Kusura bakma ama ciddi hayat kurtaran fikirler istersen yaz bana
00 Yorumla
1 yılKocanı aldatma bari. d
06 Yorumla
Soran1 yılYok yapmam asla
- 1 yıl
Çok yapan oluyor. d o kafileye katılma da. d
Soran1 yılYok asla
- 1 yıl
Kendini bilen kadınlar her zaman karizmatikdir saygılar :))
Soran1 yılTeşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim iyi sohbetler iyi eğlenceler.. . d
1 yılKonuştunuz mu onunla bu durumu?
02 Yorumla
Soran1 yılYani ufak ufak şakayla karışık dile getirdim de başka türlü utanıyorum
- 1 yıl
Bence ciddi bir durum olduğunu ona açıkla ya da boşanalım de
eşine azdırıcı felan ver abla
04 Yorumla
Soran1 yılGizli gizli mi vereyim ya başkasına giderse bunu bir filmde izlemiştim😂
Soran1 yılBilmiyorum kendisi istesin ya yapay istekmi olurok üzücü 😢
Yaşlar kaç ki
01 Yorumla
Soran1 yılBenim 23 onun 26
- Cinsel Yaşam konusunda 888 cevap paylaştı.
1 yılFanteziler kurun isteği arttırır
01 Yorumla
Soran1 yılBen açıcakksam sunucaksam o niye erkek benim bildiğim kadınlar başım ağrıyor diyerek sıyrılmaya çalışıyor benim ki niye böyle oldu ya🤦♀️
- Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı.
1 yılHeyecan kalmamış. Çabuk tüketmişsiniz.
06 Yorumla
Soran1 yılAma ilk baştan beri nerdeyse böyle hep ben daha istekliyim
- 1 yıl
Normal olan sensin. Daha 1. Yıl diyorsun. Eşinde sorun var
Soran1 yılBilmiyorum 😢
- 1 yıl
Başka ihtimaller üstünde de durmalısın
Soran1 yılNe gibi ihtimaller
- 1 yıl
Başka biri mesela
Performans düşüklüğü sendromu yaşıyor olabilir.
03 Yorumla
Soran1 yılBir önerin var mı?
Soran1 yılElimden geldikçe yapıyorum bunu
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kocanla iletişim kur. Çıplak karşıla hergün
02 Yorumla
Soran1 yılÇıplak gördükçe el atında nasıl olsa demeye başlar ama güzel kıyafetler diyorum bazen yinede tık yok
1 yılKonusalim bunu mesaj at
01 Yorumla
Soran1 yılYok sağol
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılYaşlarınız kaç
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Rutinlikten kurtulun ve heyecan katın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı. Özgüvenini yerine getirmemi ister misin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı.
1 yılboşanmak istiyorsan boşan
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılArtık o güzel olduğunu dusunmuyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Baskasi ile ol gizlice amasyada
00 YorumlaGeçmiş olsun kocanla otur konuş bunu
00 Yorumla
1 yılYa niye milleti trolluyonuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAh ah niye benle evlenmedin
02 Yorumla
Soran1 yılSenle evlenseydimde büyük ihtimalle birkaç ay sonra sen de aynı olurdun siz erkekler aslında kadınları tatmin, etmiyorsunuz ama sorsan çok istekli siniz çözemedim gitti
Cevap sahibi1 yılYoo heh ederim
Gizli Üye(36-45)1 yılCok ama cok az en az gunde 1 ya da 2
02 Yorumla
Soran1 yılKeşkeeee
Cevap sahibi1 yılZaten bunu yazdim icin kaldirilacak cevabim 😃
Gizli Üye(25-29)1 yılcokmu asıksın ona?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Elde edilen böyle olur
04 Yorumla
Soran1 yılNiyeki evlilik bitsin ozaman
Soran1 yılE napalım biz kadınlar da ozaman tatmin olmak için aldatalım mı
İşin zor ne kadar zamandır böylesin
06 Yorumla
Soran1 yılBir sene
Soran1 yılEv hanımıyım bırakmıyor çalışayım
E sen yanaş
01 Yorumla
Soran1 yılBir senedir nerdeyse ilişkilerimizin yüzde yetmişinde ben yanaştım artık yeter özgüvenim sıfıra inicek acaba güzelmi değilim diyip başka kızlara bakıp oramı buramı kıysalıyorum ve bu çok kötü hissetiriyor
Konuş onunla
023 Yorumla
Soran1 yılBen kendimi eksik histemesin diye çok derine inemiyorum birde kendi istesin istiyorum istenilmek daha zevkli oluyor ben söyledikten sonra 10 olsa ne bin olsa ne
Soran1 yılAldatmam asla da boşanırmıyım bilemiyorum
Soran1 yılKandınlar arzulanmak ister ben arzulanmadığım görev gibi olan cinselliği konuşarak isteyemem
Soran1 yılGüzel fiziğim hafif balık etliyim kum saati gibi hatta belim incecik ama vajına kısmım biraz kararmış acaba ondanmıki
Soran1 yılFiziğime bayılıyorum ama tenim şüpheli bilmiyorum
Soran1 yılBuğday tenliyim sanırım ne tam esmerim ne de beyaz
Soran1 yılBilmiyorum başka kızlarla kendimi kıyaslamaya başladım acaba benmi güzel değilim diye belkide değilimdir
Soran1 yılYok ben canlı istiyorum kocamda olsa sanal istemem kocam değilse hiç istemem
Soran1 yılYok ben yapamam sevgi olmadan sık olmadan üstelik evliyken ölmeyi yeğleriim
Yapmam gereken belli
00 YorumlaEşine söyle
00 Yorumla
1 yıldemekki eşin seni çok çekici bulmuyor
00 Yorumla
1 yılÇok az
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok bile
06 Yorumla
Soran1 yılBazen bu iki haftaya çıkabiliyoe ben yanaşmasam nasıl çok bile
Cevap sahibi1 yılAyda 1 olmasından iyi galiba
Soran1 yılOzaman ölelim ayda bir ne ya
Cevap sahibi1 yılDemek ki kızlarda çok istiyor yani bir yerde normal
Soran1 yılE heralde kızlar da istiyor hatta kadınlar daha isteklidir sadece kadınlar susturuluyor günümzde
Cevap sahibi1 yılDoğru kesinlikle
Gizli Üye(25-29)8 ayHala aynı mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYazık sana
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir senedir evliyim ama eşimle sadece haftada bir ilişkiye giriyoruz, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler