Gizli Üye(36-45)1 yılİlk ilişki genellikle herkes için biraz zor ve heyecanlı olur, hele de korku ve gerginlik varsa iş daha da karmaşıklaşabilir. Senin ve partnerinin yaşadıkları aslında çok normal. Sertleşme problemleri, erken boşalma, ya da istenilen şekilde ilişki yaşayamamak çoğu çiftin başına gelebilir, özellikle deneyim azsa veya psikolojik baskı varsa.
Sizin durumunuzda önemli olan, birbirinize zaman tanımak ve kendinizi zorlamamak. Kasıldıkça vücut tepkileri de olumsuz etkilenir. Rahatlamak için sakin ve sevgi dolu bir ortam yaratmaya çalışın. İlk gece beklentisi çok büyük stres yaratabilir; bu yüzden acele etmeyin, birbirinizin bedenini keşfetmek için daha fazla zaman ayırın.
Öncelikle, konuşarak hissettiklerinizi paylaşın. Korkularınızı, endişelerinizi açıkça dile getirin.
Penetrasyon zor geliyorsa, önce yavaş ve nazik dokunuşlarla, masajla, öpüşmeyle başlayın. Bu şekilde ikiniz de rahatlayabilir.
Prezervatif kullanımı, kayganlaştırıcı jel gibi şeyler yardımcı olabilir.
Eğer sertleşme problemi devam ederse, bu bazen fiziksel olabileceği gibi psikolojik de olabilir. Bu durumda bir cinsel terapist ya da doktorla görüşmek faydalı olabilir.
En önemlisi, bu süreci birlikte aşabileceğinizi unutmayın. Zamanla kendinize güveniniz artacak, daha rahat ve keyifli olacaksınız. Zorlamak ya da acele etmek yerine, birbirinizi anlamaya ve destek olmaya odaklanın. Bu süreçte sabırlı olmak en büyük yardımcınız. İstersen daha spesifik öneriler ve rahatlama teknikleri de paylaşabilirim.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılEşinle konuş biraz önsevişmeyi uzun tutun, ayrıca kayganlaştırıcı var onu deneyin, bu arada eşin hemen boşalıyor snırım bunun için ilişkiden 2 3 saat önce boşalsın artık mastürbasyon mu yapar sen mi boşaltırsın bilmem sonrasında daha uzun sürecektir, eğer sende vajinismus var ise o ayrı , onun için başka tavsiyelerim olur..
Ama genel olarak takma kafana mutlaka olacaktır00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılön sevişmeyi uzun tutmak, kayganlaştırıcı, erkeğin kadını zorlamadan sakince içine girmesi.
3 anahtar kelimeyi yazdım, iyi sevişmeler.
abi de bugüne kadar sadece p*rno izlemiş anladığım kadarıyla, o nedenle birşeyleri görmek ve duymak istiyor ki sertleşebilsin. çünkü beyin ona alışmış, gerçekliğe alışmak biraz zaman alacaktır.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılÜzülmeyin bu çok normal bir durum. Eşinin heyecanını yenmesi gerekiyor bir süre birbirinize alışın. Özellikle kendi odanızda cinsel birleşmeyi önceliğinize almadan rahat rahat sevişin. Ne sen korku yaşa ne de o girmenin heyecanına kapılsın. Kendiliğinden olacak ve emin olun hem şaşıracak hemde çok mutlu olacaksınız.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılTecrübesiz partnerle de birde ilk gece baskısı binince bu tip sevimsiz durumlar ortaya çıkabiliyor
Birleşme öncesi ön sevişme aromatik yağların dahil edildiği masaj ve küçük cinsel oyunlar ikinizide hazır hale getirecektir01 Yorumla- 1 yıl
Bir çok psikolog cinsel terapi konusunda çalişma yapıyor
Hastane ortamı değil
Ciddi fayda alırsınız
İstanbul için yönlendirme yaparım
Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Öncelikle guzel bı sekılde yeıyken bırbırınıze ateslı hale getirecek sekılde konusun mesajlasın snra da aksam eve gelınce de ateslı sekılde sevısın snrası gelır zten.. ama yavs olmasınında sylemeyı unutmyın..
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı.
1 yılNe yapacaksınız çalışmalara devam ön sevişmeyi uzun tütün rahatlayin acele etmeyin
20 Yorumla Kocana güzel bir masa kur içkileri alın için ve sabah bir bakmışsın o iş tamam
03 Yorumla
Soran1 yılKocam kullaniyor ama ben kullanmıyorum alkol
1 yılArkadaşım oluruna bırakın. Sende zaten korku varmış rahat rahat alışırsınız birbirinize. Stres yapmaya gerek yok bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKullanıyorsunuz biraz alkol alın iyi gelir ön sevişmeyi uzun tutun sonuca odaklı sevişmeyin okşamalarla dokunmalarla gevşeyin önce sonra tenler isteyecek birleşme olacaktır
02 Yorumla
Soran1 yılEsim kullanıyor ama ben kullanmıyorum
Ön sevişmeyi de uzun tutuyoruz aslında ama demek ki yeteri kadar değil
Cevap sahibi1 yılİstersen gizliden çıkayım izah edeyim
- Cinsel Yaşam konusunda 693 cevap paylaştı.
1 yılSakinleşin öncelikle oda sakinleşsin eğer deneyimi yoksa normal böyle şeyler eğer eşin evlenmeden önce sertleşme sorunu yaşamıyorsa tabi
02 Yorumla- 1 yıl
Yardım edeyim size istersenzi
- 1 yıl
İstersen yardımcı olayım
Gizli Üye(25-29)1 yılAdet döneminden önceki birkaç gün tam olarak hazır olursun büyük ihtimal o da yapıversin canım Allah Allah
32 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTecrübem yok kızlar böyle
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılÇok zor problem yardımcı olmak isterim kabul edersen
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılKadın gibi kadın ol da kaldır, ne demiş Banu aplamız kaldıramazsan kaldırırlar gülümmm
01 Yorumla- 1 yıl
Bu zamanla bedenlerimiz birbirine uyum sağlayınca ve düzenli ilişki yaşlandıkça düzelir adamı sakın gömme olmuyor diye, İlk posta da boşalması heyecan kaynaklı belliki, zevk alır gibi yap sen domine et ilişkiyi, birlikte gidin duşun altın da sevişin biraz, ondan sonra suyun etkisiyle hemen toparlayacak ve ikinci posta da öyle hemen boşalmayacak, penis ereksiyon kaybı yaşayabilir arada bu durum da tekrar sivazla veya oral yap, iş birazda sende bitiyor herşeyi erkeğe yıkmak olmaz kadınlığını iyi kullan
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Istek artirici seyler kullanin, kayganlastirici geciktirici vb seylerle takviye kendinize
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bir kadeh kırmızı şarap senin kasmani keser rahat ol sıkma kendini
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kocan stres yapmamlı ön sevişmeyi uzun tutun senin de ıslanman lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Öncelikle acele etmeyin, birbirinizi tahrik etmeye çalışın, ikinizde karşıdan beklemeyin elinizden geleni yapın, bi sonraki adımı değil anın tadını çıkarın, hiç olmadı birbirinize masajla başlayın.
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOral ile başla boşaltana kadar devam et.. boşaldıktan sonra çok ara vermeden 69 yapın sonrada odunu fırına koy
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAyy iyi bari sevindim yapmıssınız djfk nasıl gidiyor şu an?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. Destek alın. Aile bireyinden falan birileri ile konuş
05 Yorumla
Soran1 yılYok olmuyor işte. Yani evlendik evleneli şaka gibi hiç ilişkimiz olmadi ve hala kizligim duruyor. Yani böyle olacağını tahmin etmemiştim
Soran1 yılAynen yani kötü bir durum ve eşime sende erken bosalma problemi var dediğimde bende bisey yok sen çok darsin girmiyor bile ve o an korkuyorsun diyor sinir oluyorum. Elbette dar olucam bakireyim yani ayrıca her kıza olduğu gibi bende illa ki korkuyorum. Bunlar çok normal
Gizli Üye(36-45)1 yılAcele etmeyin heyecan yapmayın yavaş yaxaş olur bence erken boşalıyor diyorsun ya ilk boşalt ikinciye devam et sen ona o sana oral yapıyormu?
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılErken boşalıyor madem önce elinle oral yaparak boşalt ikinciye ilişkiyi deneyin bence.
Cevap sahibi1 yılBakiremisin hala ne oldu?
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sizden olmaz bi tedavi olun
04 Yorumla
Soran1 yılOldu sonundaaa
Soran1 yıl1 kere bosaldi
Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Wuwww heyecan verici bir soru ama burdan olmaz
00 Yorumla
1 yılCok mu stres yapti?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSon durum nedir acaba?
02 Yorumla
Soran1 yılOldu sonundaaa
Cevap sahibi1 yılYaşasın hadi kutlayalım şimdi bshdhsjhajsja nasıl oldu ve sanildigi kadar kotumuymus acısı vs anlatsana biraz
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEşin çok mu stres yapıyor
06 Yorumla
Soran1 yılYani benim kadar değil ama farkediyorum o da rahat degil
Cevap sahibi1 yılSenin stresin ona yansıyordur.
Soran1 yılEvet olabilir ama ister istemez korkuyorum ve kasıyorum kendimi
Cevap sahibi1 yılBizde eşimle 1 hafta kadar zorlandık. Sizde aşarsınız
Soran1 yılUmarım öyle olur
Cevap sahibi1 yılSadece ilk sefer her iki taraf içinde zor olabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılnasıl başardınız ya shfsd
02 Yorumla
Soran1 yılAnlamadim?
- 1 yıl
İlişkiye girememeyi nasıl başardınız :D
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılÖnsevişmede dikkat etmeniz gerekenler var
00 Yorumla Zamanla olur
22 Yorumla
Soran1 yılOldu sonundaaa
Gizli Üye(18-24)1 yılKayganlastirici biraz kafa yapın (alkol falan )
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTecrübeli biri lazım size eğitim verecek
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÜzüldüm
Cevap sahibi1 yılYardımcı olabilirim istersen
Gizli Üye(25-29)1 yılMacun yiyin ikinizde sonra olucak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Zor ugrasma değiştirme imkanı değiştir
00 Yorumla
1 yılEşin mutlaka sertleşip yapacaktır
09 Yorumla- 1 yıl
Sen onu mutlaka doktora gitmeye ikna et
- 1 yıl
Bir sorum olacak
Soran1 yılSorabilirsin
- 1 yıl
Buradan sormam uygun olur mu acaba bilemedim
Soran1 yılSıkıntı yok sorabilirsin
- 1 yıl
Hiç eşinin p*rno izlediğini ve izlerken mastürbasyon yaptığını gördün mü
- 1 yıl
Cevap vermedin
Soran1 yılYok görmedim
Ayrıca Oldu sonundaaa- 1 yıl
Gözün aydın. Mutlu ve eğlenceli bir yaşam diliyorum
1 yılSertleşme sorunu mu var eşinin
03 Yorumla- 1 yıl
Ne kastınız siz de
Soran1 yılBen kasmıyorum ne yapayım olmuyor.
- 1 yıl
Dediğimi yapacaksan gel özele. Detayına kadar taktik vereyim
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kayganlaştırıxı kullan
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBosan
00 Yorumla
1 yılkolayı var
00 Yorumla
1 yılNormal
026 Yorumla- 1 yıl
Acele etme belki aylarca olmaz
Erkek iyi hissetmeli kendisini, yüzünü asma sakin
Soran1 yılTamam ama
- 1 yıl
Onu iyi hissettir zamanla olur
Merak etme
Kalktığını hissediyor msn
Soran1 yılYa sertlesmiyor fazla
- 1 yıl
O da tecrübesiz mi daha önce yapmış mi
Biliyo musun
Bu arada sadece öpüşme vs mi yoksa or.. yapiyo musun belki karşı da olabilirsin
Bu şart da değil bu arada, sadece soruyorum - 1 yıl
Yaşlarınız kac?
Soran1 yılYok daha önce ilişkisi olmadi onunda.
Om sevişmede herseyi yapıyoruz
Ben 23 o 25- 1 yıl
Yaşlarınız genç
İkinizde de enerji ve istek vardır
Sabret hiç şikayet etme zamanla olur
Or.. konusunda nasıl ikna oldun, çoğu kadın yapmıyor
Başta hiç yapmaz çoğu bence :D
Burçlarının ne
Soran1 yılBen or.. ı o demeden yaptım çünkü erkeğimin aldığı zevk beni daha çok isteklendiriyorr Ya aslında neler neler var aklımda ama kendisi biraz nasıl desem ki geriden duruyor
Ben yengec o da kova- 1 yıl
Ýengec dedin ya gerisine gerek yok
Çok şanslıymis, Yengeç kadınları başka oluyor
İyi yapiyo msn or.. li?
- 1 yıl
Geriden durmayıp saldırması lazim :D
Soran1 yılEvet iyi yaparım ama yaptıklarıma karsilik alamıyorum yani ilk zamanlar diye mi böyle bilmiyorum. Bu yaptıklarıma başka bir erkek olsa ben daha bisey yapmadan üstüme atlamisti bileee
- 1 yıl
Evt belki haklisin ama evlisin sabret
Eninde sonunda uyuyan yılanı uyandirirsin
Çekirge 1 zıplar 2 zıplar 3. de o da artik affetmez
Yengeç kadini olarak sen zaten bilirsin napacagini :D bu arada senin icin sorun degilse chatlesebilir miyiz? - 1 yıl
Xperin 3 veya fazlaysa ulaşabiliyorsun galiba
- 1 yıl
Yazmaya çekindin galiba :D
- 1 yıl
Dinliyo musun
Acele etme lütfen bazi kişilerde zamanla olması normal - 1 yıl
Olmadı mı yine?
Kalkmıyor mu
Soran1 yılOldu sonundaaa
- 1 yıl
İyi hadi sevindim senin adina
Sen de yeterince islandin mi
Soran1 yılEvett ıslandım
- 1 yıl
Ne kadar sürdü? Bu arada hiç ggslerine geldi mi? Arasına girilmesi hoşuna gider mi?
Soran1 yılYani kaç dk bilmiyorum ama uzun sürdü biraz. Göğüslerime gelmedi henüz. Kizligim gitti sonra o bosaldi o kadar daha da devam etmek istemedim zaten
- 1 yıl
Evet yeni kimlik gitmiş zamanla daha fazlası da olur, dinlemeniz iyi olmuş
Bu arada ggsler kac beden acaba? Öğrenme sanaim var mi
En sevdiğin pozisyon ne? - 1 yıl
Yeni kizlik *
- 1 yıl
Eee nerdesin okumadın mı sorumu:( :D
- 1 yıl
Devam ediyo müsünüz?
1 yılZamanla yaparsınız
00 YorumlaDirek doktora gidin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılIcrrı giremiyormu
021 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGirme anındamı bosalıyor
Soran1 yılEvet, sürtünürken bosaliyir
Cevap sahibi1 yılYaa normal onemlı olan ıcrrı sokabılmesı
Soran1 yılYa konu bu zaten. Sokamiyor ki boşalınca sertlesmesi gidiyor
Cevap sahibi1 yılHım oncesınde ıyı sertlesıyomu
Soran1 yılZor kalkıyor yani sertlesmesi uzun zamann alıyor
Cevap sahibi1 yılHım ya hıc sokmaya calıstımı yoksa hıc onuda olmadımı
Cevap sahibi1 yılÖncesinde bosalıp oyle ılıskı ye girin
Cevap sahibi1 yılSen elinle yavasca penıs ıcrrı sokmaya calıs
Cevap sahibi1 yılDoktora gitmeyi düşünüyonuznu
Soran1 yılYani Şu an icin düşünmüyoruz halledicez bir şekilde. Evlendik neredeyse 2 hafta olacak hala kizligim duruyor saka gibi
Cevap sahibi1 yılYaa pekı sokmaya calısınca acı oluyomu bızde 2 ay onve evlendik İlk gece oldu bızım
Soran1 yılEvet acı oluyor. Bazen bunu bahane ediyor sinir oluyorum. Sen çok darsin hemen canın acıyor vs diye ama ne yapayım hani hiç ilişkim olmadı. Her kızda olur bu. Sokmaya çalıştıkça acı oluyor
Cevap sahibi1 yılTm olur sık dısını az acır sonra gecer
Cevap sahibi1 yılYoksa zor olur jel surun
Soran1 yılOldu sonundaaa
Cevap sahibi1 yılNssıl oldu
Soran1 yılGece birlikte olduk. Esim bu sefer daha rahattı oldu işte
Cevap sahibi1 yılJel falan surdunuznu
Soran1 yılYok sürmedik yeterince islanmistim zaten
Cevap sahibi1 yılHım ne guzel
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem