Arkadaşlar 2 aylık evliyiz eşimle günlük 1 defa birliktelik yaşarız ama gün içinde ben 2. yi isterim yapmaz ben mi çok istekliyim sorun bende mi onda mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin doğası tükenmeye dayanır kadınların doğası da üremeye dayanır. Aradaki fark ise ilişki sonunda bboşalma ile tarif edilecek sarf edilecek malzemenin yerine konma hızının da cesitli nedenlerle gecikmesi veya yorgunluga veya başka saglık sebebine dayanmasıdır.
Bunun adı refrakter donemdir ve doku dinlendirme amaçlı otomatik olarak her iki cinste de kacınılmaz olarak gelişir. Bunun geçmesinde yine fark erkeklerde yaşa göre 1 gün ile bir ay ama kadınlarda yarım saat ile 5 6 saat arasındadır. Bu donemde ilişkiye girme girişimleri zevk değil acıya benzer bir his verir zira dokular henüz dinlenmediğinden beyin olmaz diye sinyal gönderir kişi de buna uyar ya da kendini zorlar ve bu da ozellikle erkekte doku ve sinir hasarı geliştirir ve sistem tetikleme mekanizması bozulacağından erken boşalma sorununa yakalanır. Bu da 4 5 yılda geçer ve tedavisi de cinsel perhize dayanır.
Kısaca ; erkek ve kadın doğasını bilmediğinizde cinselliği otomatik sanmanız da normal ama mutsuz edicidir02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle onla alakalı değil ki ama hormonları da sorun var 3 5 dka içinde boşalıyor on sevişme yapmıyor yalatmayi istemiyor erken bosalcak diye hemen gel otur diyor bir bakıyorum girdigim gibi nerdeyse boşalmış bende ikinciyi istiyorum çünkü yetersiz geciktirici kullan dedim kullanmiyor
- +1 yıl
Geciktiricilerin aşırı zarar verdiğini ve 1 seferlik performans icin 1 ay sinirleri duzelteeyecegini bilsen onermezdin zira sonunda en zararlı yine sen cıkacaksındır.
Diğer anlattığın konularda ise , bekarlıkta yaptıgı aşırı mastlar bu kadar kısa surede patlama tetiğini cekiyor olabilir , konusman daha dogru olur bunları da ve eleştirmeden uzmeden, zaten işi de ağır diyorsan bu da cıkmazı olan sorun olmamalıdır.
Dinlenme ve beslenmesine özen gostermen anlayış ve desteğini performansla geri dondurebilir
En İyi Cevaplar
+1 yılHangi memlekettesin çıkıp oraya geleyim, eşinden istediğini ben sana vereyim, nasıl bi zihniyette ya, ihmal ettiği şeyi kaybedecek haberi yok, bi seni kim görse döner bi daha bakar, ayol böyle yeni evlenen çiftlerde erkeğin aklına şaşıyorum ya
03 Yorumla
Soran+1 yıl5 dkada boşalıyor yetmiyor
- +1 yıl
İnan senin de mutlu olmanı istiyorum,
- +1 yıl
Beş dakika değil bütün gün üzerinden inmem
Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Gayet normal değil mi? Neden bir sorun aramak bulmak zorundasınız.. herşeyi yoluna bırak bu işler hissetmekle alakalıdır. Ruh hali iyidir yatağa yansıtır ruh hali kötüdür yanına bile yanaşmaz
01 Yorumla
Soran+1 yıl5 dkada bosaliyo beyi yet sin
Ortak noktalarda buluşmalısınız. İkimizde birbirinize ayak uydurmalısınız. Diğer türlü bir taraf aşırı beklentiye girmiş ve bu beklenti karşılanmadığı için üzülmüş olur
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
75Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılGünde 1 kere yeter ahs köyün hayrat çeşmesi değil o da nihayetinde ashsv
103 Yorumla
Soran+1 yıl5 dka da bosaliyo yetmiyo
- +1 yıl
Geciktirici etkili kondom ya da sprey kullanabilirsiniz..
Soran+1 yılSorunu olduğunu kabul etmiyor ki
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılOnun kapasite budur belki de günde sadece bir
21 Yorumla
Soran+1 yıl5 dkada bosaliyo be 1 saati yetmiyo
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılYeni evli erkek için günde bir çok az.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılGünlük bir kere normal zaten. yani günde 2-3 kere istiyorsan konuş eşinle
01 Yorumla
Soran+1 yılNormal mi 5 dka da boşalıyor on sevişme yapmıyor bosalcak diye normalde öper dokunur ama seks esnasında şehvet yok sevişme yapmaz sadece gir cik oda 5 dka bile sürmez
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEşin kendini yormak istemiyor gadası
00 Yorumla İlginç 🤔 nedense bu sorunun gerçekliğinden şüphelendim, gerçekse eğer kendine gün içersinde yapılacak bir şeyler aramalısın. Bağımlılık gibi bir şey olmuş olabilir ya da yaşadığın cinsellik seni tatmin etmiyor yeterince, belki kısa sürüyor ya da farklı şeyler bekliyorsun.
Fokusunu başka şeylere yönelt çok daha iyi olursun
31 Yorumla
Soran+1 yıl5 dkada boşalıyor adam neyi yeticek 5 dkanub
+1 yılsen fazla istiyorsun iş ver güç var adam her gün istemez zorunda mı bu kadar sık
72 Yorumla
Soran+1 yılZorlamıyorum 5 dka da boşalsa sende istersin
Soran+1 yılYetersiz geliyor 5 dka da bosaliyo
Sorun sende kardeşim karşınızda makina yok insan var şu mahrem şeyleri yazarken ne hayal ediyorsunuz
35 Yorumla
Soran+1 yıl5 dkada bosaliyo
Soran+1 yılYetmez tabu
Soran+1 yıl2 aylık evliyiz yeni nasıl boşayım
Soran+1 yılKime be decem anlatilcak bir hatası yok
+1 yılHer gün yapıyor zaten. O yüzden 2 defa yapamıyor. 3 4 günde yapsanız zorlanmaz.
35 Yorumla
Soran+1 yıl5 dka. da boşalan koca tane yetmiyo
- +1 yıl
seks anindaysa 5 dakika iyi ama sevismeyle beraber 5 dakikaysa kısa
Soran+1 yılNormalde eller dokunur öper ama seks esnasında sevişme de yok erken bosalicak diye
- +1 yıl
Bak bu sorun işte..
Bol bol tatli yesin belki degisir
Soran+1 yılSorun olduğunu da kabul etmiyor
Yeni evli bir çifte göre az tabiki. Ne iş yapio eşin acaba işte çok yoruluyor da ondan mı böyle yoksa isteksiz falan mı
16 Yorumla
Soran+1 yıl5 dkada bosaliyo hormonel sorunu var 5 dka. da yetmiyo
Soran+1 yılKabul etmiyor sorun u
Soran+1 yılÖyle konuştum ama kabul etmiyor sorun olduğunu
Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Keşke yalan olmasaydı, ama tebrikler bir sürü kişiyi yalanla soruna cevap aldirabilmissin, sayin trol
111 Yorumla
Soran+1 yılNe trol u ya adam 5 dka da boşalıyor mecbur ikinciyi istiyorum yapmıyor on sevişme bosalcak diye yapmiyor normalde öper dokunur sarılır sever ama seks esnasında şehvet yok
Soran+1 yılYok bekar ken de böyleydi yalasam hemen boşalırdı bekarken sorun olduğunu anlamıştım
Soran+1 yılSevmese evlenmezdi elalem genç kadın aldın kendine diyormuş
Soran+1 yılAnlatıyor herkes gencim diye laf dönüyor nroamlde sarılır öper okşar ama seks esnasında ya0maz erjen bosalcak diye
Soran+1 yılMesela turk nescaffe yapar gel film izleyelim der eder sarılır öper okşar seks esnasında yok sadece dokunmak
Soran+1 yılbir şey istesem yapar hiç itiraz etmez değer verdiği çok belli hormonel bir sorunu var içimde boşalmadan indiğini gördüm birliktelik esnasında boşalmadı indi 2 defa
Soran+1 yılDedim sen boşalmadan indi utandı tabi döndü arkasını2 3 dka kadar bir şey olmamış gibi konuşmaya başladı
Soran+1 yıluykuda çok güzel olduğunu söyler beni izliyormuş benden ince kalkınca sen farkında değilsin dedi sorun yani kendinde kabul etmiyor bunu
Soran+1 yılMesela benden ayrı uyumaz beni sevmese benden etkilenmese saten değer verdiğini belli etmez
+1 yılbacım ayrıl gitsin ayrıcada güzel değilsindir ondandır :)
23 Yorumla
Soran+1 yıl5 dkada bisaliyo
Soran+1 yılYetmiyo girnonel soru nu var
Soran+1 yılGecijtirici istemiyi
+1 yılSorun onda boşan gitsin elalem ne der diye düşünme bu senin hayatın elalemin hayatı değil elalem iyi bişey yapsanda kötüler kötü bir şey yapsanda kötüler
00 Yorumlasorun sende değil. bu seks günde 1 defa olan ne kadar sürüyor içinde kalması ve seni orgazm edebiliyormu?
014 Yorumla
Soran+1 yıl5 dka da bosaliyo
Soran+1 yılSüre tuttum
Soran+1 yılOda yetersiz
Soran+1 yılYasayamiyorum zaten in sevişme yapmıyor yalatmaz etmez bosalcam hemen otur diyor girdiği gibi de bosaliyo nerdeyse üstüne çocuk delisi hap kullanıyorum gizli
Soran+1 yılYa bu sekste iyi değil yetmediği gibi tanıdığı kadın ilsa birini görse mesela bankacı kız görmüş geçende bankaya gitmişti ordan adını soyadını yazıp araştırır disarsi çıkarız hangi karı kıza bakacağını şaşırır hem adam erken boşalır hemde sapıktır
Soran+1 yılBir de hep onun istediği ni alirmarkette gider ne alalım diye sorar mesela bir şey derim onu almaz kendi dediğini alır her konuda biktim evde hep dizi izlemeye engel hep mutfakta sandalye ustundeyim dışarı çıkar gelir dizim olsa oturma odasında değişir ben yine mutfağa çay kahve her şey çok sıkıcı
Soran+1 yılIstemiyorum çok yeniyiz dedikodu olur diye ayrilamyorum hepsi bu hem sapık hem anlayış yok mesela gezmeye gidicez der gittiğimiz yer ev ya arkadaş i ya akrabası disarda gezelim demez benim çalışıyordum işten cikarttirdi herşeyime. engel oldu sürekli kendi dediği kendi istedikleri o kadar mutfakta sandalye de tv izlerim bi kere gelip mac özetini bırakayım beraber oturalim başka bir film açalım demez hepte evde bırakır beni bir çarşıya çıkartsa pişman eder neden sürekli karı kızda gözü hen sekste erken boşalır hem sapık hem düşüncelerin hiç bi önemi yok bazen 1 sene dolana kadar kaza belaya gelse diyorum ben kızınca ne istiyorsun seni anlamıyorum diyo
Soran+1 yılKendim buldum 2 yilimi verdim böyle değil di evlendik böyle oldu gerçeği buymuş demek belli etmemiş
Soran+1 yılIsim vardı mutluydum şimdi ise kendi istediği yedeği alır bir şey yesem gözü kalır kendi bitirir ben 1 bardak içsem aa bitirdin der sapık tir karı kız hastası erken boşalır dusuncelerimin önemi yoktur nasıl delirmemek eldemi evde öğle akşam yemeğe gelir ona yemek temizlik 5 oda bir iş yapılmasın gördün bu ne zaman yapilcak der ben oturduğunu görse birsuru iş var der yok iş bitirdim geçen temizlik yaptım derim kek yap der mutsuz olmamamam elde değil
+1 yılgünde 1 yetmez mi şu an? :D ilk zamanlar tabi daha fazlası olmak zorunda ama 1-2 hafta içinde azalıyor ister istemez. en azından her gün diyorsun.
00 Yorumla
+1 yılYaşlar kaç ciddi bi sorun cinsellik evliliğin %80 gibi istekli insanlar için diyorum benim için evliliğin temeli saygı ve dürüstlük
00 Yorumla
+1 yılDjfjfkdkjdjd bacım bu adam 7-24 sana mı çalışacak 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim adam 5 dka olmadan bosaliyo beni rahatlatmak için sevişmiyor bile on sevişme dahi yapmıyor erken bosalcak diye bosaldiktan sonra da insan karısını rahatlatır umrunda degil
Soran+1 yılBosalcak diye on sevişme yapmıyor sulanmiyorum bu sefer kuru giriyor vajinam da yanma oluyor 2. yi de yapmıyor 5 dka olmadan boşalıyor da
Soran+1 yılKendi işi bitti mi seni önemsemiyor bile sen olsa istemezmisin ikinciyi
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İkinciyi sen tahrik ederek mecbur hale geleceksiniz
02 Yorumla
Soran+1 yıl5 dkada bosaliyo
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSorun aranızdaki uyum o sanna karşı arzusu seninkadar yüksek degil
01 Yorumla
Soran+1 yıl5 dkada bosaliyo geciktirici kullan dedim red etti
Sen çok isteklisin bence. Her gün seks yapıp ikinciyi isteyen kadın tr de bulmak zor
02 Yorumla
Soran+1 yılAdam 5. dka da boşalıyor napayım ikinciyi istemekte mecburum
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tatmin edici olmadıkça sayının bir önemi yok,
Önce kendisi ikna olup bu sorunun üzerine eğilmeli bu da bir kişisel gelişim gibi arastirmali.00 Yorumla
+1 yılYeni evli bir kisi gunde bir kez... Soru troll soru gibi insallah oyledir😬Yoksa cok uzucu bir durum😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. eşinde sorun var
bakın illa ki ilişki ile eş mutlu edilmez
eğer kendi gücü yok ise sizi yalayarak okşayarak mutlu etmeli00 YorumlaErken boşalmada varsa sıkıntı zaten 20-30 dk sürmeli içindeyken ki yetsin yani 2. Yi yapmaması çok saçma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 kere mi? Kız at onu öyle koca mı olur? Ben libidosu aşırı yüksek biri olarak asla doyamam.
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl2 aylık hemde bende 2 yıllık sandım 2 ayda sürekli sevişmeniz gerekmez miydi ya
Soran+1 yıl5 dkada boşalıyor evet 2 aylık
Soran+1 yıl5 dka. da yetmiyo
Cevap sahibi+1 yılÇok kötü asla mutlu edemez
Sorun sende , dünya ne hale gelmiş ya kadınlar erkeklerden daha çok istekli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu bir sorun değil
Bekletiler insandan insana farklılık gösterebilir10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılErkek de öyle istek olmaz.. durmadan akan çeşme mi bu adam ne yapsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç kimse üzülmesin bir gün eğer ülkede yönetim kadrosunun başına geçersem genetik olarak araştırmasını yapıp bu sorunu kökten çözmeye çalışıcam her türkün şeyi ve performansı yüksek olcak
00 YorumlaMakina değil ki o da üstelik hergün yapıyormuş daha ne istiyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılE kolayı var geciktirici kullansın hem sen doymuş olursun hem oda günde 1 den vazgeçmemiş olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer gün yapıyorsanız normal gibi ama erken boşalma problemi varsa bir dr ye gidin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Daha evliliğin başında günde bir az ya daha fazla olması lazım
00 Yorumla
+1 yılAslında ortada sorun yok ikinizde gayet iyisiniz ama tavırlar gayet normal kaygı etme bunu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden once soylemedin mi bak ben cok isterim falan diye :))
00 Yorumla
+1 yılSperm protein kaybedince yorulur vitaminli besle
00 Yorumla
+1 yılEşin fazla libidosu yüksek değil herhalde. Ben olsam gün içinde saatte bir s*ikerim seni
00 YorumlaSen çok isteklisin. Ama yeni evlilerde normal. Eşinin bunu anlayışla karşılaması lazım
00 Yorumla
+1 yılİlk zamanlar üstünden inmezsin ama daha Sonra bıkarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizimkide haftada Bi oluyo eşime sorsan çok istekliyim ben diyo bide
11 Yorumla
Soran+1 yılHep aynılar hep
Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Erkekte prolaktin hormonu salgılanıyor sorun sende değil biyolojide 😅☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu durumu eşimle ben yaşıyordum şu an nerdeyse hiç yapmiyoruz on sevişme yalama öpüşme vs yok pozisyon yok
014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHalbuki ben temas bağımlısı biriyim
Soran+1 yılIler deki halim hiç iliş ki olmicak galba siz gibi of of bizde böyleyiz 3 5 dka da boşalıyor en fazla 5 dka saat dka tuttum gerçekten buda bana yetersiz geliyor 2. yi isteyince yapmıyor geciktirici kullan diyorum kullanmıyor ve içimde boşalmadan indiğini gördüm
Cevap sahibi+1 yılBenim ki de tam tersi boşal artık açıyor vs diyor o kadar çok şey yapıyorum ki mesela onu bosaltmadan aşkla bosalmam günde bir kaç kez isteyen biriyim evdeysek sabah ekleyerek öperek uyandırmaya çalıştığında kızar vs oral vs uzun uzun yaparım ama o yapmaz
Soran+1 yılYa onları yapar her sabah beni öpüp uyandırır ilişkiyi uykudan hep o başlatır ama kısa sürer 3 5 dka arası bana yeteriz kalır 2. yi de gün içinde yapmaz geçende saat 2 ydi yanlız rahatliycam duşa gidicem dedim öyle ikna oldu o da gerçi boşalmadan içinde indi yine seksten hiç bir halt anlamadım on sevişme yalatmiyor eşim hemen bosalcam üstüne gel der çabuk der gün içinde temas sever öper sarılır ama sekste yok adam ikimizde ters ilişkideyiz senin eşin de benim eşim gibi isteksiz
Cevap sahibi+1 yılEvet ya maalesef teması öpüp koklamayi oda yapar ama sekste değil maalesef bu durum canımı çok sıkıyor zaten
Cevap sahibi+1 yılDerdimi kimseye anlatamıyorum da
Soran+1 yılAynılar ya gün içi sarılıp öpmesi tamam oda lazım ama seks esnasında şehvet çok lazım. atesli olmadı için ben hiç ve halt anlamıyorum eşimden
Soran+1 yılBende aynı biz 2 aylık evliyiz boşasam ilerde ne yalan uydurcam da bosiycam sorunumuza bak anlatilcak gibi değil zaten
Cevap sahibi+1 yılSorunu begensem olur mu
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılÖzel hayatimiz yorumlarda oldu da o yüzden en azından diger taraf daha rahat olur
Cevap sahibi+1 yılİstersen profili açıp kapatayım
Soran+1 yılYa 2. dka gizliden çıkıp gizli geçsem açmıyor bir kaç kişi beğenmiş soruyu isme tıklayınca girmiyor
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun sende neden böyle birisiyle evlisin. Boşan kurtul.
21 Yorumla- +1 yıl
Senin ki nasıl.
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor ilerisi çok sıkıntı aynı sorunları yaşıyorum ve içinden çıkamıyorum
033 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSınırsız ne demek
Soran+1 yılZor dimi bende biliyorum
Cevap sahibi+1 yılZordan daha fazla hatta
Soran+1 yıl5 dka olmadan boşalır birde hergun ister on sevişme yapmaz yalatmaz bile erken bosalcak diye gün içinde dokunur öper sever ama ilişki esnasında dokunmaz bile bosalcak diye benimki
Cevap sahibi+1 yılİlerleyen zamanlarda psikolojik olarak yetmediği için hiç istemeyecek
Cevap sahibi+1 yılYa arkadaşım herkes bir akıl veriyor ama evin durumunu bilmiyorsun konuşmadık mı sanıyorsun öyle kestirip atmıyoruz çözüm bulmaya çalışıyoruz ama sorununu kabullenmeyen biriyle ne yapabiliriz zorla kulağından tutup mu götüreyim erkeğinde bunun farkında olması lazım biraz
Soran+1 yılÇözüm istemedi geciktirici vs kabul etmiyor adam sorunu olduğunu bile kabul etmiyor sekste 1 defa red ettim ksia sürüyor kuru giriyor ve vajina da yanma çekiyorum kuru girdiği için bende red ettim benle konuşmadı hen seksten anlamaz hem trip atar
Soran+1 yılSeninki sorunu kabul ediyormu
Cevap sahibi+1 yılEtmiyor biliyor aslında benimki hiç yanaşmıyor bana yanaşsada dediğin gibi bitti gitti yani 5 dk.. artık psikolojimi bozdu benim
Soran+1 yılBenimki de bitip gidicek bu gidişle çocuk var mı sizde
Soran+1 yılFarkındalar benimki 2 kere içimde boşalmadan penisi indi utandı ilk olmada arkasını döndü sonra bir şey olmamış gibi muhabbet etti
Cevap sahibi+1 yılVar evet ben 8 senelik evliyim ilk başlarda çok takmıyordum ama artık büyük problem
Soran+1 yılBüyük ihtimal onuda cocuj olsun diye yapıyordular
Cevap sahibi+1 yılKesin çocuk oldu zaten zamanla iyice koptuk
Soran+1 yılBenimki dedi zaten hergin yapıyorum çocuk olsun diye amaçları çocuk olunca benimkide kesilir neden peki gerçekten hormonal mi bizi mi sevmiyor lar onu çözmeye çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılSeviyorum diyor sorsan ölüp bitiyor boşanmayı kabul etmiyor
Soran+1 yılAynisi gün içinde sarılır öper seviyorum der bosancam senden diyorum bazen bu konular dan kolaysa boşan diyor aynılar neden peki böyleler anlamıyorum tedaviyse sorun olmaları lazım
Cevap sahibi+1 yılOlmuyor işte gurur diye diye bizim kadınlık gururu kalmadı
Soran+1 yılValla yaşayamadılar gerçekten
Soran+1 yılYasatamadilar
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle çözüm bulursan bana ulaş lütfen
Soran+1 yılBazı yedekler varmış kudurtan ilgilendin mi hiç
Cevap sahibi+1 yılNasıl yedek yedek
Soran+1 yılYecek ler klavye yanlış yazmış
Soran+1 yılBallı bademli cevizli filan denedin mi duydunmu
Cevap sahibi+1 yılBana özelden yazar mısın sohbet burdan çok uçtu
Soran+1 yılOlur tabi özel den çıkarsan mesaj atarım
Cevap sahibi+1 yılYazabilirsin
Soran+1 yılIstek attım mesaj atılmadı sen atarsin olmazsa
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEnişte tekrar forma girene değin, eksiği sitedeki arkadaşlar tamamlasın, ellerine mi yapışır? 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl11 yıllık evliyim. İlk 1 senesinde günde 4 5 kere yaptığımız günler oldu. Ama bu kişiden kişiye değişebilir. O alışınca o da ister
04 Yorumla- +1 yıl
Evlilikten korktum şimdi abi naptiniz ya
Cevap sahibi+1 yıl@66666ygghj niye ya 😃
- +1 yıl
1 günde 4 5 ne a. nmk
Cevap sahibi+1 yıl@66666ygghj ilk aylar istekli oluyoruz ama. Şimdi de günlük yapıyoruz
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormali haftada 1-2 dır. Sonra zırlarsınız cinsel hayatımızın tadı kalmadı, monotonlaştı diye.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben haftanın 6 günü ona oral yapıyorum bir gün normal seks yapıyoruz o günde karşılıyor 4 kez falan ilişkiye giriyoruz
54 Yorumla
Soran+1 yılBenimki 5dka sürmüyor boşalmasi o yüzden ikinciye ihtiyacım oluyor oda yapmiy9
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 sene 5 sonra hiç mi, 30 sene her gün bir mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle onla alakalı değil ki ama hormonları da sorun var 3 5 dka içinde boşalıyor on sevişme yapmıyor yalatmayi istemiyor erken bosalcak diye hemen gel otur diyor bir bakıyorum girdigim gibi nerdeyse boşalmış bende ikinciyi istiyorum çünkü yetersiz geciktirici kullan dedim kullanmiyor
+1 yılne yapsın adam 2 kere demek ekstra su parası demek (:
02 Yorumla
Soran+1 yıl5 dkada bosaliyo insana 5 dka yeter mi
- +1 yıl
bak o ayrı bir durum sana şimdi hak verdim dogrusu
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla benim kocam da seks konusunda çok mutsuzum doyurmuyor hiç bana odaklanmaz
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde boyle skindirik sorunlarim olsa keske
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormal tabii ki hatta fazla bile her gün her gün olacak şey değil güç dayanmaz. Sen ben olsam şu kadar * falan diyenlere bakma.
21 Yorumla
Soran+1 yıl5 dka olmadan boşalıyor napayım ikinciyi istemekte hakliyim
+1 yılGiyimine özen göster iç çamaşırı olarak çeşit giyin fark edecektir
012 Yorumla
- +1 yıl
Oo onun durumu çok kötüymüş
- +1 yıl
Doktora gitsin ek takviye verir
- +1 yıl
Genel anlamda mutlu musunuz
Soran+1 yılNapmam lazım benim sorun bende değil onda geciktiriciye de karşı o rahatlıyor ama 3 5 dka da ben rahatlayamiyorum
- +1 yıl
İstek arttırıcı al ve yiyeceğine kat
- +1 yıl
Haberi olmaz
Soran+1 yılDeğilim dokunmayı temas i sever güzel de konuşur ama yatakta erken bosalcak diye yalatmaz yalamaz herşeye karşı hemen otur bosalcam diyip hemen oturtuyor ve bunu kabul etmiyor bir kere içimde o bosalmadan indiğini gördüm nasıl boşalmadan indi seninki dedim utandı bi ilk arkasını döndü sonra bir şey olmamış gibi başka konuya geçti
- +1 yıl
Konuşabiliriz istersen
- +1 yıl
Dertleşebiliriz
Soran+1 yılEvet ama gece olur bu çünkü misafirliğe gidicem 10 11 gibi gelirim
- +1 yıl
Tamam şimdi yaz sen o zaman kaybetmeyelim birbirimizi
- Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılSen biraz fazla isteklşsşn tatlım
35 Yorumla
Soran+1 yılAdam 5 dka da bosaliyo sana olsa sanada yetmez
Soran+1 yılBazen bosalmadan içimde iniyo
- +1 yıl
Oha bu detayı eklememişsin o zaman haklısın onda bi sorun var
Soran+1 yılVar aynen o yüzden yetersiz kalıyor
- +1 yıl
Viegra kullansın tüm gün kol gibi gezer ortalıkta 🤪
+1 yılBen bile her gün mastürbasyon yapıyorum
Kocan bitmiş sen vibrator falan al00 Yorumla
+1 yılAy gtum cok istekliymis
11 Yorumla
Soran+1 yıl5 dkada boşalıyor adam yetmiyor
+1 yılŞükredeceğine sende yani
01 Yorumla
Soran+1 yıl5 dka olmadan boşalıyor neyine sukredicem
Sorun onda erkeğiin Yok dememesi lazım
017 Yorumla- +1 yıl
Kadın ve erkek fiziği aynı mı? Kadın istekli olmasa dahi günün herhangi bir saatinde veya gün içinde birden fazla kez ilişki yaşayabilir. Peki ya erkek? Gün boyu kosturmaca yorulma vs. Kimi iş vücut yorgunluğu kimi iş kafa yorgunluğu. Üstelik yeni evli olduğuna göre ülkenin de içinde bulunduğu durumu göz önünde bulundurursak büyük ihtimalle borç harç durumlari da var. Sorun onda demek ne kadar da kolay.
- +1 yıl
Haftada 2 kez dememiş ablacım günlük 1 demiş. Napsin adam günlük 5 haftada 35 kez mı yapsın. Balayında değiller gün boyu işte adam.
- +1 yıl
Siz günlük 3 yapar missiniz Ben günlük 6 7yi de görürüm ama herkes siz ben değil. Birilerine bakıp herkesi aynı citaya çıkarmak ne? Problem alt sebepleri bilmeden pat diye erkekte suçu bulmak. Ne iş yaptığını sordun mu mesela? Belki inşaat işçisi belki de işi pamuk ipliğine bağlı her an işten atılma durumu var vs vs. Bu kadar yüzeysel bakıp laf atmayın ortaya
Soran+1 yılAdam 5 dka da bosaliyo ya
Soran+1 yılYetmiyor tabi sorun var
Soran+1 yılYok kabul etmiyor sorun olduğunu
- +1 yıl
Ha erken boşalma varsa problem tâbi. 5 dk yetmez
Soran+1 yılNeden böyle peki erjen boşalmasi
- +1 yıl
Yaşı kaç
Soran+1 yılEşim 33 ben 24
- +1 yıl
Mesleği ne eşinizin. Fiziksel ya da zihinsel anlamda çok mu yorucu
Soran+1 yılFiziksel olarak yorucu evet
- +1 yıl
Özelden yazar mısın. Milletin yorumu altında konuşmayalım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende sende sorun yok eşin aktif degil doktora gitmeyi teklif ettinmi
010 Yorumla
Soran+1 yılGeciktirici kullan dedim red ettu
Cevap sahibi+1 yılErken boşalmamı var esınde
Soran+1 yılAynen erken boşalma 5 dka kadar sürüyor en çok süre tuttum
Cevap sahibi+1 yılAslında onun dogal çözümü var bende kullanıyorum
Soran+1 yılO geciktirici kabul etmedi böyle sorunu oldugunuda kabul etmiyor çeşmemi bu diyor tabi 2 dka surcek diyo
Cevap sahibi+1 yılO zaman sen farkettirmeden halledebilirsin sorunu
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak istersen detayları konusalim
Soran+1 yılOlur ama gece
Cevap sahibi+1 yılEkle beni o zaman gizliden cıkayim
Cevap sahibi+1 yılSoruna begendim eklersen beni
- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 2 aylık evliyim, eşimle günlük sadece bir kere ilişki yaşıyoruz. Sizce sorun bende mi yoksa onda mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler