AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Ilk günlerde de mi ikinciyi hiç yapmadı
Yaptı ama değişti ya
Peki çok mu Yoruluyor yani Mesela Sen gitsen yanına Dokunsan öpsen değişik kıyafetler giysen önünde diz çöküp ağzına alsan
İşi çok yorucu ona bir şey diyemem mesela buaksam çarşıya gidicekti soymaya kalktım gel dedim isim var dedi işin benim tamam işte dedim öpüp gitti bugün de haftasonu yani akşam ya da yarın dedi gitti erkekler çok boşalır da ağrı mi yapar bu yüzden mi böyle yoksa hergun kendisi günde 1 defa seks diye gelir ben demeden böyle bir şey duymuştum çok bosalir ss ağrı olur diye normal mi o yüzden mi böyle birde 3 dka da boşalıyor ya bana yetmiyor 2. yi mecburen istiyorum
Bana yetersiz kendisi
3 ay a girdik bugün durum böyle
Yani esas sorun sana yetersiz olmasın hiç öyle bir şey olmaz 3 defa 4 defa da boş olabilir Senin gibi bir kadını bulmuş yazık ediyor bence Ayrıca oral seks çok önemlidir sekste Sen de onunkini ağzına alabilirsin o seninkini uzun uzun yalayabilir En azından önce Seni orgazma ulaştırıp Sonra içine girebilir
Ya ben ben 1 kere yalayim dedim hayır bosalcam hemen otur üstüne dedi öyle diyince biraz zaman geçti 15 20 gün kadar tekrar yalayim seni dedim hayır hemen otur dedi bosalcam şimdi hemen gelcek çabuk dedi herşeye engel
Erken boşalıyor Anladığım kadarıyla Peki sen ona yalat o seninkini yalasın * yalamıyor mu hiç
Aynen erken boşalıyor hemde baya erken yalamaz beni hiç seks sırasında dokunmaz bile boşalmasi erken olcakmis diye hiç bir halt anlamıyor um seksten normalde dokunur okşar sever ama bunu seks sırasında yapmıyor
Burada bazı kelimeleri engelliyor istersen ortalık yerde değil de baş başa konuşalım
?
Kuşu ötmüyorsa adam napsin 😄😄
Çok skisken karısınız hanımefendi
Sorun onda haklısın pek az uzucu
Sen nankörsün 😂😂
Sen de sorun yok ilk seneler günde birden fazla olur yani evlilik öncesi var mıydı ilişki
Zamanla o da olmayacak
Sorun hayat şartları
Günde üç kez yapmayan erkek bı zahmet ortalikda gezmesin...
Kocanda iş yok sorun onda
Neden boyle dusundun ki
sorun onda. fazlasını vermesi gerekirdi
Bence sorun sende eşinde
keşke benim olsan
Normal şeyler zamanla değişir.
5 dk kısa zaten, sen zevk alamazsın
Alamıyorum zaten böyle kısa sürüyor birde karı kıza bakma huyu var instagramlar da konuştuğu tanıdığı muhattap olduğu iki yüzüne gülse girip ismini araştırıp bakar em kısa sürüyor hemde böyle çekilmez huyuda var napicam ben bilemiyorum
Bu adam utanmıyor mu bu yaptığından, anlamadım ki. Buradan da açık açık tavsiye veremem de neyse. Sıkıntılı bu
Kendi huyu öyle hem sapıklığı var hem. erken boşalır biktim
Kocan hem sapık hem bencil. Bunu bildiğine rağmen nasıl evlendin o ayrı bir soru
Bilmiyordum
Bilse kim yakar basını
Sizin gibi bahtsızları her gördüğümde üzülüyorum aynı zamanda kendime de üzülüyorum. Bi düzgün birini bulamadım diye
Valla çok yazık benim gibi olan kadınlara
senden zevk mi almiyo.
5 dka da boşalıyor geciktirici vs kabul etmiyor sorun olduğunu kabul etmiyor normalde dokunur öper sarılır seks esnasin da on sevişmeyi yapmaz hemen otur bosalcam diyor
uzun uzun sevisip seni yalayip kudurtmaz mi?
ya da pozisysondan pozisyona seni bagirtmiyor mu
Hayır yalatmaz yalamaz çünkü erken bosalcak diye diyorum ya sevismesiz 5 dka kadar sürüyor boşalmasi normalde dokunması öpmesi yetmiyor bırak yalaşmsyi öpüşmek bile seks esnasında yapmıyor bosalcak diye hemen
o ne oyle be. bi kadinla sevismeyeceksen ne halt edeceksin
hey ordamisin
Niye böyle biri sorun bende mi. onda mi
onda düt seni
seni tatmin edemiyor
neden yapmiyo 2. yi? kalkmiyo mu
5 dkada boşalan sorunlu adam
seni tatmin edemez ki orgazm olma durumun zor. tedavi olsun
Kabul etmiyor sorun olduğunu
belkide ezik duruma dusmek istemiyor utaniyor. ozelden yazmak istermisin
Esinin ilk iliskiisi ise alışma asamasindasindir
ben ortada bir sorun falan göremiyorum.
senin beklentin kaçtı
Soruna beğeni atabilir miyim?
Sana birşeyler danışmak istiyorum
Kendine başka tokmakçı bulmanı öneririm
Seninki şimdiden teklemeye başlamış.
Yazık ediyor sana yaa
Abla bulmuşsun bunuyorsun
5 dka olmadan boşalıyor
Yetmiyo
O nasil erkek ya es geri cevrilir mii
Ya bilmiyorum 3 5 dka da boşalıyor bana yetersiz geliyor gün içinde 2 yi istiyorum erken boşalma sorunsalı var geciktirici kullan dedim daha önce kabul etmedi hormonlarından kaynak li zaten sorunu var devamını da getirip mutlu etmiyor
Ben iliski de bir seferde 2 defa bosalmadan birakmam 5 dk nedir ya kadina yetr mii mutsuz olursun
Kwşke herkes senin gibi olsa
Eşin var mi
Yok
Mutsuzum ama ben böyle ya yarın der gider yani öyle direk arkasından devam ettir de demiyorum sabah olduysak akşam istiyorum mesela ama yarın a atıyor günde 2 yi yapmaz
Kötü durum valla vibratör al bence
Daha ne olsun
demekı onda
Sende
Anal yaparmisin
Onda bence ilkinizmi
E normal
bende
Sen normalsin
İkinizde var
yanlış koca seçimi
İşte aradığım kadin