2 aylık evliyiz ve eşim beni arzulamıyor. Ona kalsa haftada 2 kez svişmek yeterli. Bu durum normal mi sizce?

Kendisi 34 yaşında.. Benden önce aktif bir cinsel hayatı olduğunu söylüyor.. Sevdiği kadınla evlenmek istediğini bu sebeple bu yaşa kadar beklediğini söylüyor.. Gel gelelim benden önce cinsel hayatı olan bu adam, benimle mümkün olduğunca sevişmekten kaçıyor.. Yorgunum, hergün olmaz falan diyor.. Hoş ben de hergün istemiyorum ama onun başlatması gerektiğine inanıyorum. Bir de ilişkiye girdiğimizde genelde altta olmak istiyor ve oral skse bayılıyor. Bense önsevişme olmadan ilişkiye girmekte zorlanıyorum.. Çıplak olsam dahi ilgilenmiyor, arzulamıyor beni.. Ancak işte ona oral s. ks yaparsam.. Çirkin biri olduğuma inanıyorum artık.. Yorumunuz nedir, sizce yapılması gerken nedir? Kendimi gerçekten çok kötü hissediyorum, lütfen ciddi cevaplar verin arkadaşlar.. Şimdiden teşekkürler..
2 aylık evliyiz ve eşim beni arzulamıyor. Ona kalsa haftada 2 kez svişmek yeterli. Bu durum normal mi sizce?