Tabiki normal cinsellik hormonlarla alakalıdır istemesen anormal olurdu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
7 ay
Neden senin hislerin tutkuların isteklerin olamazmı? Senin kromozonun farklımı? Sende her sağlıklı lnsan gibi isteyebilirsin. Buda senin en doğal hakkın...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
7 ay
Kapali da olsan kendine bir arkadaş bulmalısın içine atma bir daha gelmeyeceksin dünyaya benim eşim de kapalı hemen imam nikahi yaptık resmi nikahimiz yok sevismek için doya doya sevisiriz bir daha genç olmiycaz sonuçta ayaklarımı bile öper o azginlikla bazen
Seni yatgılayanlar da seviyor ama kendileri duygularını bastırdıkları için senin de bastırmanı istiyorlar sonuçta hepimiz insanız açık olanın canı istiyor da kapalınınki istemiyor mu bundan daha doğal ne olabilir
Kapalı sevğilim çok oldu açık olanlar dan fazla kapalı olanlar sekse ihtiyaç duyduğunu gördüm seks ilişki her insan için ihtiyaç ve mutluluk kaynağı dır. Vüçudun olmazsa olmazı dır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
7 ay
Kapali olmakla ilgisi ne ki cinselligi sagliki herkes sever
bakireyim evet ama anal canimi yakti biraktim yarida millet nasil zevk aliyor ya bence sagliksiz erkekler orasi dar delik diye arka kapi diyip tutturuyorlar yoksa bi numarasi yok kadin icin zevksiz biri de olgun erkek daha iyi yapar demiş kim olursa olsun zevksiz bence
biriylr yaptim ya sehir disindan biri ama 29 yasinda tecrubeliyim dedi baktim agzima aldim bir sydir bosalmadim dedi agzima uc dakikada geldi zaten anala devam etmedim sanirim erken osalma sorunu vardi onda
Aynen onda sorun varmış ya tanımadığın biriyle yapmışsın ya sen ben sevgilimde çok yaptım ya bir keremi peki seviştin yani vaşka hiç olmadımı peki istersen eekle konuşalım
ciddi misin ya ondan nmidir baba bircok kadinla oldum hepsi acikti ilk sevistigim kapali sensin falan dedi inlerken ama bir aydir bosalmamis hic yani oyle dedi acaba habgisi ve bosalirken titredi bacaklari karni kasildi alni terledi inledi bayagi agzima fiskirdi hangisi olabilir snece devam edince de tamam yeter yoruldum dur deyip guldu
yok istesende almam bakireligini vebal alamam ilerde eblenirsin gencsin ama beni sevme baglanma bana ben dusunmuyorum evlenmeyi dedi o 29 yasindaydi iste
o farkli uzak sehirden gelmisti kasabama iste neyse iki defa sevistik ve once duygusal emsajlar atmisti ortak arkadas yoktu baktim biz hulustuk optu beni devami veldi sonra yazmadi sebebi de bana baglanma sevme diye yazmadim dedi iste benden sonra kasabamdaki uc dort erkegi takip etmis buraya insaat projesi icin gelmisti sence beni birine anlatmis midir ben en son engelledim zaten eve gel daha rahat yalarim seni deyince biri falan forur die istemedim sonra bir daha olmadi yani aradan 10 ay gectj ve buradan gitmis muglaya zaten
ya benden sonra takip etmis o erkekleri basta hic kimseyi takip etmiyodu sonda baktim ki insaatci adamlari takip etmis ve kafe sahibi 3-4 erkek varsi toplamda iste oyle diyim insaat projesi yapiyordu abisi ile zaten sonra gitri burada hayat yok dedi kalamam hurda dedi
sosyal medyadan istek atti yeni geldim kasabaya dedi a bende burdanim dedim baktim ortak arkadas yoktu hepsi yabanci takip ettiklerinin oyle cesaret alip opunce beni bende sevistim sonra o 4 erkegi takibe almis onalrda kafe sahibi ve insaatci yani takip ettikleri de esnaf falan benim bekaretimi onemseyen adam anlatmaz diye dusunuyorum beni sevme dedi zaten yani
eve gelmeni seni daha rahatca yalamak zevk vermek icin istiyorum istersense anal deneriz demisti en son biz kürdǔz uzak dur benden falan dedim evlenmeyecegim adamla neden bunlari yapayim dedim ev icin israr edince sinir oldum zaten de hastaydim ben
grip olmustum o ara bunlari onemseyen bir erkek anlatmaz beni bence kimseye hem kürdüz bendeb uzak dur dedim hemde zaten bekaretini almam baglanma bana diyende kendisiydi yani evlenriiz en kotu deyince korktu
Aynısını yaşadım kapalı bi kız arkadaşım ile o da bakireydi ve çok ateşli arzulu biriydi ama analdan baya baya zevk alırdı öyle böyle değil artık ben sokmayım bak zararı falan olur sana demeye başlamıştım ve muhteşem oral yapıyorsunuz bence iri kalın aletimi nasıl köklüyordu var ya görünce zaten gözü dönmüştü aletimi ne kadar bu büyük deyip adeta ıssırarak yiyordu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
271Cevap
Sevmezsen anormallik var demektir, başı kapatmak hisleri de kapatmak değildir.
cinsellik sevmen tabiki normal. bu insanlık tarihi neyle gelişti. cinsellik uğruna.
Gayette normal yani sevebilirsin istekli olabilirsin ne var ki bunda
Kapalılıkla ne alakası var anasını satayım? Sen insan değil misin, sen üremiyor musun?
kapalılıkla bunun ne ilgisi var kapalı insanların hormonları yok mu
Genel olarak böyle düşünüyorum bende ama sevemem normal olması gereken tabi
Hangi insanlar onlar. Kapalı kızlar daha esteşli olur
bunu söyleyenden hiçbir şey dinlenmez. bu bir ihtiyaçtır bilimsel gerçektir.
Kapalı da olsa sağlıklı bir kadınsan cinsel arzuların olmalı
Seversin de yine de çok dışarıya vurma. Özelin olmaktan çıkar.
Herkesin karanlık yönleri var kimse kimsenin ateşini bilemez
alaka? kafa kapalı olunca aseksüel mi oluyo?
Cinsellik ile kapalılık ne alaka ki , her insanın ihtiyacıdır bu ,
Normal tabiki sağlıklı bir kız olduğunu gosterir bu
Neden normal olmasın aynı organ sende de yokmu ya da aynı hormonlar normal yani
Türbanlı olmanın cinselliği sevme ile ne alakası var. Tabiki sevebilirsin.
normal sevebilirsin yaşayabilirsin de çok yaşadım öyle
Sen insansın bütün insanlar cinsellik sever bunun kapalı veya açık olmakla alakası yok yani
Sz belli ediyor kapalı insanlar kendini. Sonuçta sende insansın doğal bir şey.
Ne alaka, insan doğası cinsellik hep vardı. Olmasa olmazdık zaten.
Kapalı ya da açık cinsellik özgürlük dür sevmek değil !
Onlar mal.. Cinselliği hey insan sever.. Kapalı açık ayrımı mı olur.
Sevebilirsin tabi sende bir kadınsın hakkın
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın seviyorum ben
Çok normal, hatta sevmenen anormal genç yaşta. Kimse rahibe, rahip değil.
Ne alaka? Cinselliği sadece açıklarmı seviyor ne kadar troll bir soru awq
Niye ki, sen de insansın, arzuların var ve muhtemelen libidon da yüksek. Takma kimseyi kafaya
Cinselliğin kıyafetle bir ilgisi yok yatağa geçince herkes çıplak ve eşit sonuçta.
Normal yavrum bu herkesin doğrasında var antipatik olmamalı bu yönelim doğal.
Bunun kapalısıyla açıyla bir ilgisi yok hormonel bir durum
Bunun kapalılk açıklıkla alakası yokki. Bu bir ihtiyaç
Doğru mu yaş aralığın
Evet
Evli miydin peki sen
Çok doğru
Cinsellik insani bir duygudur, helalinle olduktan sonra kimse bişey diyemez günah da değil.
ne alajası var canım. baş örtüsü drtülerini de örtemez ya
Kapalı olanın da bedensel ihtiyaçları var bunu söyleyen dar görüşlü bence
Normal bu sevmemem bence baskalarina bakma sen dogru neyse ona bak amasyada
Ne alakası var, seveceksin tabi, senin canın patlıcan mı ki
Tabiki normal cinsellik hormonlarla alakalıdır istemesen anormal olurdu
Neden senin hislerin tutkuların isteklerin olamazmı? Senin kromozonun farklımı? Sende her sağlıklı lnsan gibi isteyebilirsin. Buda senin en doğal hakkın...
Kapali da olsan kendine bir arkadaş bulmalısın içine atma bir daha gelmeyeceksin dünyaya benim eşim de kapalı hemen imam nikahi yaptık resmi nikahimiz yok sevismek için doya doya sevisiriz bir daha genç olmiycaz sonuçta ayaklarımı bile öper o azginlikla bazen
Sevebilirsin, cinsel isteğinin yüksek olması doğal.
Partnerin var mı
Olabilir galiba insan yerine koymuyorlar sizi
Türban ile cinselligi birbiirne nasıl bagdaştırıyorsunuz anlamıyorum
Bu dedigin çok saçma insan olarak bir kere buna ihtiyaç duyar senin açık ya da kapalı. olman önemli degil
Sevmen normal seversin de. Cinsellik sevmeyen yoktur ki. Millete bakma onlar daha çoğunu yapıyordur.
Gayet normal. Sevemem garip olurdu. Normal her bayan aşırı istekli olur ama asla belli etmez 😊😊🤪🤪
Kapalı kadınlar çok güzel oluyor ya özellikle onlarla birlikte olmayı çok istiyorum keşke sen benim karım olsaydın 😋😋😋
Aşırı dindar ve kapalı biri ile birlikte oluyorum, dışarıda kapalı ama yanımda hiçte öyle değil.
Evli mi peki bu
@DiplomalıHavuç Olabilir
Evli olup olmadığını bilmiyor musun yani onun?
@DiplomalıHavuç Elbette ama Siz niye konuya dahil oldunuz onu anlayamadım.
Kapalı olunca senin isteklerin yok mu bu toplumsal baskı kapalıları dahada istekli yapıyor aslında haksız mıyım bu konudaki fikirlerini merak ediyorum
Seni yatgılayanlar da seviyor ama kendileri duygularını bastırdıkları için senin de bastırmanı istiyorlar sonuçta hepimiz insanız açık olanın canı istiyor da kapalınınki istemiyor mu bundan daha doğal ne olabilir
Sen sevemezsin ne demek yaratılış itibariyle herkeste olması gereken bir duygu nesiller nasıl ilerleyecek aşk muhabbet olmasa... fıtri bir ihtiyaç
valla kapalı hatunlar daha ateşli oluyo bayır domuzu gibi s. kişiyolar 😂😂
Normal tabiki kadınlık iç güdüsü ağır basar. Kapalı olmamla ilgisi yok Doğunun kızları ve Arap kizlarida çok atesliler mesela kapalı olsalarda.
Lezbiyenim kapalı bir kızın beni parmaklamasini çok istiyorum 🙈
Aha başladık
Vuuu seni çılgın gizli bakire 😀
Gel kız arkadaşımda arıyor öyle biri
Kapalı sevğilim çok oldu açık olanlar dan fazla kapalı olanlar sekse ihtiyaç duyduğunu gördüm seks ilişki her insan için ihtiyaç ve mutluluk kaynağı dır. Vüçudun olmazsa olmazı dır.
Kapali olmakla ilgisi ne ki cinselligi sagliki herkes sever
kapalı insanlarda cinselliğe düşkün olabilir gayet normal bir durum bence hatta kendilerini bastırdıkları için duygularını vs. daha ateşli olabilirler
Sevmen normal, çok uyguluyorsan eğer o anormal ama işte
En ateşli olan kız arkadaşım da kapalı olandı benim yani olabiliyor
bende kapali biriyim senin gibi atesliyim
Evli misin
degilim
Bence güzel bir şey kapalısın ateşlisin ya yaşınız kaç
22 yasindayim ama sevistim cok kez yuzeysel kotu mu sence
Sadece yüzeysel mi
Bence değil ya gayet normal erkekte yapıyor ya yapmayan yoktur bakiresin ysni ama sonuçta fiziğim güzelse seksi kadınsındır boyun kilon kaçki
bakireyim evet ama anal canimi yakti biraktim yarida millet nasil zevk aliyor ya bence sagliksiz erkekler orasi dar delik diye arka kapi diyip tutturuyorlar yoksa bi numarasi yok kadin icin zevksiz biri de olgun erkek daha iyi yapar demiş kim olursa olsun zevksiz bence
Bende anal yaptım ama çok yavaş olucan ya karşındakini düşüneceksin ya bilmiyorum benim sevgiliö zevk alıyırdu ya kimşe yapmıştın anal peki
biriylr yaptim ya sehir disindan biri ama 29 yasinda tecrubeliyim dedi baktim agzima aldim bir sydir bosalmadim dedi agzima uc dakikada geldi zaten anala devam etmedim sanirim erken osalma sorunu vardi onda
Aynen onda sorun varmış ya tanımadığın biriyle yapmışsın ya sen ben sevgilimde çok yaptım ya bir keremi peki seviştin yani vaşka hiç olmadımı peki istersen eekle konuşalım
2 defa sevistim ayni erkekle iste fakat bilmiyorum alkol icen biriydi alkol erken bosalma yapar mi onu merak ediyorum
Aksine ya alkol geç boşaltır ya o erkekte bir sorun var ya da iyi yalıyorsun oralda iyisin yani
ciddi misin ya ondan nmidir baba bircok kadinla oldum hepsi acikti ilk sevistigim kapali sensin falan dedi inlerken ama bir aydir bosalmamis hic yani oyle dedi acaba habgisi ve bosalirken titredi bacaklari karni kasildi alni terledi inledi bayagi agzima fiskirdi hangisi olabilir snece devam edince de tamam yeter yoruldum dur deyip guldu
Yani sen baya iyisin sevişmede bence ya birde kapalı fantazisi varsa ondan solayıda erken gelmiştir ya kesin ode etkiler ya o sana oral yapmadımı peki
arabada cok mumkun olmadi ya ama surekli beni oksadi kivama getirdi yani sence akljnda kalmis miyimdir
11 ay once oldu bu zaten
İllaki kalmışsındır ya bence devamını peki neden istemediniz hani bir yere gştmeyi otele felan ya da ya
Bayw olmuş ya olalı bakireliğini istedimi
yok istesende almam bakireligini vebal alamam ilerde eblenirsin gencsin ama beni sevme baglanma bana ben dusunmuyorum evlenmeyi dedi o 29 yasindaydi iste
o farkli uzak sehirden gelmisti kasabama iste neyse iki defa sevistik ve once duygusal emsajlar atmisti ortak arkadas yoktu baktim biz hulustuk optu beni devami veldi sonra yazmadi sebebi de bana baglanma sevme diye yazmadim dedi iste benden sonra kasabamdaki uc dort erkegi takip etmis buraya insaat projesi icin gelmisti sence beni birine anlatmis midir ben en son engelledim zaten eve gel daha rahat yalarim seni deyince biri falan forur die istemedim sonra bir daha olmadi yani aradan 10 ay gectj ve buradan gitmis muglaya zaten
O seninle sadexe sevişme düşünmüş ya yani ama bence haklıda anal yap daha iyi pişman olursan yani önde öyle bir şey var
digerlerini de oku
Yani zannetmem ya birine anlatacağını vebal diyen biri seni anlatmaz ya zannetmiyotı. Ya sen nerede yaşıyorsunki
Takip neden ettiki ods var
Yani ama şu zamana kadar yazmamış biri demekki söylememiş kiöseye ya
haklisin bana baglanma sevme deyip uzun zaman yazmayan vebal alamam pisman olursun onden yapmam diye adam zaten anlatmaz ustunden de gecti zaten
Aymen öyle ya zaman geçmiş yani demekki anlatmamış ya peki nasıl tanıştın onunla
ya benden sonra takip etmis o erkekleri basta hic kimseyi takip etmiyodu sonda baktim ki insaatci adamlari takip etmis ve kafe sahibi 3-4 erkek varsi toplamda iste oyle diyim insaat projesi yapiyordu abisi ile zaten sonra gitri burada hayat yok dedi kalamam hurda dedi
Hm anladım o gitmedi senin işine gelmiştir ya zaten peki evine davet etti sen neden gitmedin
sosyal medyadan istek atti yeni geldim kasabaya dedi a bende burdanim dedim baktim ortak arkadas yoktu hepsi yabanci takip ettiklerinin oyle cesaret alip opunce beni bende sevistim sonra o 4 erkegi takibe almis onalrda kafe sahibi ve insaatci yani takip ettikleri de esnaf falan benim bekaretimi onemseyen adam anlatmaz diye dusunuyorum beni sevme dedi zaten yani
gitmedim ev daha genis beni bozabilir diye zaten dedi bozmam seni evlenmeden bagimlisi olursun falan dedi
eve gelmeni seni daha rahatca yalamak zevk vermek icin istiyorum istersense anal deneriz demisti en son biz kürdǔz uzak dur benden falan dedim evlenmeyecegim adamla neden bunlari yapayim dedim ev icin israr edince sinir oldum zaten de hastaydim ben
Ne hastasısın peki canım
Yani eve gitmediğin daha iyi o ateşli belki sok diyecektin bilemezsinki ya en iyisini yapmışsın seni hiç yalamadımı peki o
grip olmustum o ara bunlari onemseyen bir erkek anlatmaz beni bence kimseye hem kürdüz bendeb uzak dur dedim hemde zaten bekaretini almam baglanma bana diyende kendisiydi yani evlenriiz en kotu deyince korktu
Hm anladım senden korkmuş o zaman ya nerede yaşıyorsunki ya canım
boş ver sen kisaca boyle yani bu sekil erkek zaten anlatmaz nasildi kadinlar diye sordum hepsi acikti dedi tek kapali sensin falan dedi
Demekki sen etkilemişsin onu ya ondan böyle olmuş ya boyu. Kilon kaç peki bakımlımısın
Aynısını yaşadım kapalı bi kız arkadaşım ile o da bakireydi ve çok ateşli arzulu biriydi ama analdan baya baya zevk alırdı öyle böyle değil artık ben sokmayım bak zararı falan olur sana demeye başlamıştım ve muhteşem oral yapıyorsunuz bence iri kalın aletimi nasıl köklüyordu var ya görünce zaten gözü dönmüştü aletimi ne kadar bu büyük deyip adeta ıssırarak yiyordu
Kapalı kızlardan çok ateşli olanları gördüm
Bende yasiyorum