AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
271Cevap
En ateşli olan kız arkadaşım da kapalı olandı benim yani olabiliyor
bende kapali biriyim senin gibi atesliyim
Evli misin
degilim
Bence güzel bir şey kapalısın ateşlisin ya yaşınız kaç
22 yasindayim ama sevistim cok kez yuzeysel kotu mu sence
Sadece yüzeysel mi
Bence değil ya gayet normal erkekte yapıyor ya yapmayan yoktur bakiresin ysni ama sonuçta fiziğim güzelse seksi kadınsındır boyun kilon kaçki
bakireyim evet ama anal canimi yakti biraktim yarida millet nasil zevk aliyor ya bence sagliksiz erkekler orasi dar delik diye arka kapi diyip tutturuyorlar yoksa bi numarasi yok kadin icin zevksiz biri de olgun erkek daha iyi yapar demiş kim olursa olsun zevksiz bence
Bende anal yaptım ama çok yavaş olucan ya karşındakini düşüneceksin ya bilmiyorum benim sevgiliö zevk alıyırdu ya kimşe yapmıştın anal peki
biriylr yaptim ya sehir disindan biri ama 29 yasinda tecrubeliyim dedi baktim agzima aldim bir sydir bosalmadim dedi agzima uc dakikada geldi zaten anala devam etmedim sanirim erken osalma sorunu vardi onda
Aynen onda sorun varmış ya tanımadığın biriyle yapmışsın ya sen ben sevgilimde çok yaptım ya bir keremi peki seviştin yani vaşka hiç olmadımı peki istersen eekle konuşalım
2 defa sevistim ayni erkekle iste fakat bilmiyorum alkol icen biriydi alkol erken bosalma yapar mi onu merak ediyorum
Aksine ya alkol geç boşaltır ya o erkekte bir sorun var ya da iyi yalıyorsun oralda iyisin yani
ciddi misin ya ondan nmidir baba bircok kadinla oldum hepsi acikti ilk sevistigim kapali sensin falan dedi inlerken ama bir aydir bosalmamis hic yani oyle dedi acaba habgisi ve bosalirken titredi bacaklari karni kasildi alni terledi inledi bayagi agzima fiskirdi hangisi olabilir snece devam edince de tamam yeter yoruldum dur deyip guldu
Yani sen baya iyisin sevişmede bence ya birde kapalı fantazisi varsa ondan solayıda erken gelmiştir ya kesin ode etkiler ya o sana oral yapmadımı peki
arabada cok mumkun olmadi ya ama surekli beni oksadi kivama getirdi yani sence akljnda kalmis miyimdir
11 ay once oldu bu zaten
İllaki kalmışsındır ya bence devamını peki neden istemediniz hani bir yere gştmeyi otele felan ya da ya
Bayw olmuş ya olalı bakireliğini istedimi
yok istesende almam bakireligini vebal alamam ilerde eblenirsin gencsin ama beni sevme baglanma bana ben dusunmuyorum evlenmeyi dedi o 29 yasindaydi iste
o farkli uzak sehirden gelmisti kasabama iste neyse iki defa sevistik ve once duygusal emsajlar atmisti ortak arkadas yoktu baktim biz hulustuk optu beni devami veldi sonra yazmadi sebebi de bana baglanma sevme diye yazmadim dedi iste benden sonra kasabamdaki uc dort erkegi takip etmis buraya insaat projesi icin gelmisti sence beni birine anlatmis midir ben en son engelledim zaten eve gel daha rahat yalarim seni deyince biri falan forur die istemedim sonra bir daha olmadi yani aradan 10 ay gectj ve buradan gitmis muglaya zaten
O seninle sadexe sevişme düşünmüş ya yani ama bence haklıda anal yap daha iyi pişman olursan yani önde öyle bir şey var
digerlerini de oku
Yani zannetmem ya birine anlatacağını vebal diyen biri seni anlatmaz ya zannetmiyotı. Ya sen nerede yaşıyorsunki
Takip neden ettiki ods var
Yani ama şu zamana kadar yazmamış biri demekki söylememiş kiöseye ya
haklisin bana baglanma sevme deyip uzun zaman yazmayan vebal alamam pisman olursun onden yapmam diye adam zaten anlatmaz ustunden de gecti zaten
Aymen öyle ya zaman geçmiş yani demekki anlatmamış ya peki nasıl tanıştın onunla
ya benden sonra takip etmis o erkekleri basta hic kimseyi takip etmiyodu sonda baktim ki insaatci adamlari takip etmis ve kafe sahibi 3-4 erkek varsi toplamda iste oyle diyim insaat projesi yapiyordu abisi ile zaten sonra gitri burada hayat yok dedi kalamam hurda dedi
Hm anladım o gitmedi senin işine gelmiştir ya zaten peki evine davet etti sen neden gitmedin
sosyal medyadan istek atti yeni geldim kasabaya dedi a bende burdanim dedim baktim ortak arkadas yoktu hepsi yabanci takip ettiklerinin oyle cesaret alip opunce beni bende sevistim sonra o 4 erkegi takibe almis onalrda kafe sahibi ve insaatci yani takip ettikleri de esnaf falan benim bekaretimi onemseyen adam anlatmaz diye dusunuyorum beni sevme dedi zaten yani
gitmedim ev daha genis beni bozabilir diye zaten dedi bozmam seni evlenmeden bagimlisi olursun falan dedi
eve gelmeni seni daha rahatca yalamak zevk vermek icin istiyorum istersense anal deneriz demisti en son biz kürdǔz uzak dur benden falan dedim evlenmeyecegim adamla neden bunlari yapayim dedim ev icin israr edince sinir oldum zaten de hastaydim ben
Ne hastasısın peki canım
Yani eve gitmediğin daha iyi o ateşli belki sok diyecektin bilemezsinki ya en iyisini yapmışsın seni hiç yalamadımı peki o
grip olmustum o ara bunlari onemseyen bir erkek anlatmaz beni bence kimseye hem kürdüz bendeb uzak dur dedim hemde zaten bekaretini almam baglanma bana diyende kendisiydi yani evlenriiz en kotu deyince korktu
Hm anladım senden korkmuş o zaman ya nerede yaşıyorsunki ya canım
boş ver sen kisaca boyle yani bu sekil erkek zaten anlatmaz nasildi kadinlar diye sordum hepsi acikti dedi tek kapali sensin falan dedi
Demekki sen etkilemişsin onu ya ondan böyle olmuş ya boyu. Kilon kaç peki bakımlımısın
Aynısını yaşadım kapalı bi kız arkadaşım ile o da bakireydi ve çok ateşli arzulu biriydi ama analdan baya baya zevk alırdı öyle böyle değil artık ben sokmayım bak zararı falan olur sana demeye başlamıştım ve muhteşem oral yapıyorsunuz bence iri kalın aletimi nasıl köklüyordu var ya görünce zaten gözü dönmüştü aletimi ne kadar bu büyük deyip adeta ıssırarak yiyordu
Kapalı kızlardan çok ateşli olanları gördüm
Bende yasiyorum
Sevmem derken yani yasiyormusun yoksa istek azginlik çok olduğu için ilgi mi duyuyorsun
Çok normal sonucda kapalilarinda seftalisi var 😂😂😂
Ahahahahs bu insanlar ebu cahilin soyundan mı bu ne cehalet
Aşırı hoşuma gider, kapalı seviyorum ben de. Sınırın var mı?
Onu diyenler kimbilir ne boklar yedi. boş ver sen onları
Libido kapalı açık dinlemez. Normal.
Doğru mu yaş aralığın
kız değil misin sen sanki ne saçma
Nasıl seversin ben sevmiyorum
Normal her insanda olan bir şey bu
Sen
Sevilir yapılır da sen de yap sev erkeginle
kime neeee kadınsın açık kapalı farketmez duygu ve istek olması normal
Normal tabi ki. Bu çok doğal bir istek. Kapalı ya da açık olmak fark etmez. İnsanın doğasında var cinsellik iç güdüleri
Herkesin içinde olan şeyler, herkes gizli tutar. Hatta herkesin üzerine örttüğü gizlediği aşırı sınırları zorlayacak istekler vardı
Her insanın nefsi vardır istekleri vardır bu kapalı açık diye ayrılamaz, yapar yapmaz kişinin kendi bileceği iş. Başkalarının laflarınıda takma
Öyle bişe olur mu ya tesettürlü olabilirsin cinselliği sevebilirsin de tesettürlü olman yatakta ateşli olmana engel değil ki
Kapalı ya da açık onla ne alakası varki
Kapalılıkla cinselliğin ne alakasi var sevebilirsin zaten sevmezsen bi anormallik vardır
Alakasız bence kapalısın die istek arzun olmayacak mı
işte o yargılayanların hepsi sabah akşam cinsellik yaşıyor ve çoğu da kapalı emin ol
Normal normal özellikle bu dönemin kapalılarında aşırı normal
Cinsellik sevmen normal. Kapalı olmansa senle Allah arasında.
Seversin sen de insansın hatta oldukça isteklisindir
Kapalı kızlar cinsellik yaşayabilir bu normal bişey
nefsin hormonların hücrelerin aklın var olmaya devam ettikçe mecbursun.
Kızım madem kapalısın sevdiğini niye kamuoyuna duyuruyon aranıyor musun
Normal tabi kapalı açığı mı var bende seviyorum dinime de düşkünüm
Yani sevebilirsin de ne biliyim ben hep kapalıları isteksiz diye düşünüyorum
Bunun kapalilikla alakasi yok ki? Bu vucutla alakali
Neden kapali insanlar yapmiyor mu bu cok normal yani hepimiz insaniz
Etrafa sıçratmadığın sürece sıkıntı yok
normal evet bunun giyimle alakası yok.
Ne alaka ya. Kadınsın sonuçta..
Normal tabikide alakası yok
normal insansın hormonel bir şey bu
Kapalı olman daha güzel bu konuda daha azdırıcı
neden daha azdirici