Cinsel Yaşam Kapalı biriyim, cinsellik sevmem normal mi? (Sayfa 3) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 580 Kapalı biriyim, cinsellik sevmem normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 85 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 7 ay Sevmem derken yani yasiyormusun yoksa istek azginlik çok olduğu için ilgi mi duyuyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 7 ay Libido kapalı açık dinlemez. Normal. 18 1 Yorumla DiplomalıHavuç 7 ay Doğru mu yaş aralığın Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 7 ay Normal her insanda olan bir şey bu 3 1 Yorumla Kafalarjupiter06 7 ay Sen Yorumla
canli34 Takip Et Master Yaş: 39 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı. Sevilir yapılır da sen de yap sev erkeginle 0 0 Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. kime neeee kadınsın açık kapalı farketmez duygu ve istek olması normal 0 0 Yorumla
MesutSakarya54 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 7 ay Normal tabi ki. Bu çok doğal bir istek. Kapalı ya da açık olmak fark etmez. İnsanın doğasında var cinsellik iç güdüleri 0 0 Yorumla
gizlibirsohbetciniz Takip Et Xper 4 Yaş: 30 7 ay Herkesin içinde olan şeyler, herkes gizli tutar. Hatta herkesin üzerine örttüğü gizlediği aşırı sınırları zorlayacak istekler vardı 0 0 Yorumla
sarı_kula35 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 7 ay Her insanın nefsi vardır istekleri vardır bu kapalı açık diye ayrılamaz, yapar yapmaz kişinin kendi bileceği iş. Başkalarının laflarınıda takma 0 0 Yorumla
Aliglsyy Takip Et Xper 5 Yaş: 25 7 ay Öyle bişe olur mu ya tesettürlü olabilirsin cinselliği sevebilirsin de tesettürlü olman yatakta ateşli olmana engel değil ki 0 0 Yorumla
06sevda Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 60% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Kapalı ya da açık onla ne alakası varki 4 0 Yorumla
Kr_al Takip Et Xper 6 Yaş: 36 7 ay Kapalılıkla cinselliğin ne alakasi var sevebilirsin zaten sevmezsen bi anormallik vardır 0 0 Yorumla
Umut38_38 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 7 ay Alakasız bence kapalısın die istek arzun olmayacak mı 0 0 Yorumla
Kod-Adı-Yakışıklı Takip Et Xper 4 Yaş: 35 7 ay işte o yargılayanların hepsi sabah akşam cinsellik yaşıyor ve çoğu da kapalı emin ol 0 0 Yorumla
Beyazsayfa1 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 7 ay Normal normal özellikle bu dönemin kapalılarında aşırı normal 0 0 Yorumla
calmwinds Takip Et Xper 5 Yaş: 29 7 ay Cinsellik sevmen normal. Kapalı olmansa senle Allah arasında. 0 0 Yorumla
Phhml00016 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 7 ay Seversin sen de insansın hatta oldukça isteklisindir 0 0 Yorumla
onurrserttt Takip Et Xper 5 Yaş: 28 7 ay Kapalı kızlar cinsellik yaşayabilir bu normal bişey 0 0 Yorumla
hepsitamircicom Takip Et Xper 4 Yaş: 25 7 ay nefsin hormonların hücrelerin aklın var olmaya devam ettikçe mecbursun. 0 0 Yorumla
cgtygnc Takip Et Xper 4 Yaş: 24 7 ay Kızım madem kapalısın sevdiğini niye kamuoyuna duyuruyon aranıyor musun 0 0 Yorumla
Güntan_Göktan Takip Et Yoda Yaş: 31 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. tam olarak yargıladıkları cinselliği sevmen mmi yoksa farklı şeyler mi. 0 0 Yorumla
openanon Takip Et Xper 6 Yaş: 27 7 ay Normal tabi kapalı açığı mı var bende seviyorum dinime de düşkünüm 0 0 Yorumla
LostChair Takip Et Xper 6 Yaş: 29 7 ay Yani sevebilirsin de ne biliyim ben hep kapalıları isteksiz diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
hasanada Takip Et Xper 7 Yaş: 36 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı. Kızlara sorarsan kapalı kızların cinsel isteğinin daha çok olduğunu söylüyorlar. 0 0 Yorumla
sahinsinan Takip Et Xper 7 Yaş: 44 7 ay Bunun kapalilikla alakasi yok ki? Bu vucutla alakali 0 0 Yorumla
udemir7272 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 7 ay Neden kapali insanlar yapmiyor mu bu cok normal yani hepimiz insaniz 0 0 Yorumla
Unknownglir Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 7 ay Etrafa sıçratmadığın sürece sıkıntı yok 3 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. normal evet bunun giyimle alakası yok. 3 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Normal tabikide alakası yok 2 0 Yorumla
HKN99 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 479 cevap paylaştı. Kapalı olman daha güzel bu konuda daha azdırıcı 0 1 Yorumla Soran 7 ay neden daha azdirici Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Niye kapalı olanın hormonu yok mu 1 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Gayet normal evli misin? 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Can bu ister kapali acik ne fark eder 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet sevebilirsşn bu gayet normal 0 0 Yorumla
Akmankan Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normal ama eşinle olursa 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Demek ki normal bir insansın 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Normal herkesin hakkı 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Cinselliğin kapalı ve açık olanı mı var 0 1 Yorumla proofstriker39 7 ay Kapalı hatunlarda çok çekşci Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İnsani olay, giyimsel bir olay değil 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Gayet normal sevmeye bilirsiniz cinselliği 0 0 Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Normal tabi sevdiginle yapılan 0 0 Yorumla
İzmirin-BeyEfendisi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. 196 erkek cevap vermiş, durumun vehameti ortada 0 0 Yorumla
URLASCIENCE Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 7 ay Sevmeseydin, hasta olduğunu düşünürdüm. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
271Cevap
Sevmem derken yani yasiyormusun yoksa istek azginlik çok olduğu için ilgi mi duyuyorsun
Çok normal sonucda kapalilarinda seftalisi var 😂😂😂
Ahahahahs bu insanlar ebu cahilin soyundan mı bu ne cehalet
Aşırı hoşuma gider, kapalı seviyorum ben de. Sınırın var mı?
Onu diyenler kimbilir ne boklar yedi. boş ver sen onları
Libido kapalı açık dinlemez. Normal.
Doğru mu yaş aralığın
kız değil misin sen sanki ne saçma
Nasıl seversin ben sevmiyorum
Normal her insanda olan bir şey bu
Sen
Sevilir yapılır da sen de yap sev erkeginle
kime neeee kadınsın açık kapalı farketmez duygu ve istek olması normal
Normal tabi ki. Bu çok doğal bir istek. Kapalı ya da açık olmak fark etmez. İnsanın doğasında var cinsellik iç güdüleri
Herkesin içinde olan şeyler, herkes gizli tutar. Hatta herkesin üzerine örttüğü gizlediği aşırı sınırları zorlayacak istekler vardı
Her insanın nefsi vardır istekleri vardır bu kapalı açık diye ayrılamaz, yapar yapmaz kişinin kendi bileceği iş. Başkalarının laflarınıda takma
Öyle bişe olur mu ya tesettürlü olabilirsin cinselliği sevebilirsin de tesettürlü olman yatakta ateşli olmana engel değil ki
Kapalı ya da açık onla ne alakası varki
Kapalılıkla cinselliğin ne alakasi var sevebilirsin zaten sevmezsen bi anormallik vardır
Alakasız bence kapalısın die istek arzun olmayacak mı
işte o yargılayanların hepsi sabah akşam cinsellik yaşıyor ve çoğu da kapalı emin ol
Normal normal özellikle bu dönemin kapalılarında aşırı normal
Cinsellik sevmen normal. Kapalı olmansa senle Allah arasında.
Seversin sen de insansın hatta oldukça isteklisindir
Kapalı kızlar cinsellik yaşayabilir bu normal bişey
nefsin hormonların hücrelerin aklın var olmaya devam ettikçe mecbursun.
Acigi kapaliyi birak sen bir insansin normal
Kızım madem kapalısın sevdiğini niye kamuoyuna duyuruyon aranıyor musun
tam olarak yargıladıkları cinselliği sevmen mmi yoksa farklı şeyler mi.
Normal tabi kapalı açığı mı var bende seviyorum dinime de düşkünüm
Yani sevebilirsin de ne biliyim ben hep kapalıları isteksiz diye düşünüyorum
Kızlara sorarsan kapalı kızların cinsel isteğinin daha çok olduğunu söylüyorlar.
Bunun kapalilikla alakasi yok ki? Bu vucutla alakali
Neden kapali insanlar yapmiyor mu bu cok normal yani hepimiz insaniz
Etrafa sıçratmadığın sürece sıkıntı yok
normal evet bunun giyimle alakası yok.
Ne alaka ya. Kadınsın sonuçta..
Normal tabikide alakası yok
normal insansın hormonel bir şey bu
Kapalı olman daha güzel bu konuda daha azdırıcı
neden daha azdirici
Kapalı açık hepsi sevmezmi zaten
Niye kapalı olanın hormonu yok mu
Sevebilirsin normal