7 ayBu tamamen normal bir durum. Cinsellik, herkes için aynı şekilde hissettiren ya da aynı ölçüde önemli bir şey değildir. Bazı insanlar için cinsellik duygusal bağla bütünleşmiş bir deneyimken, bazıları için ilgi çekici ya da öncelikli değildir. Bu, kişilik yapın, yetişme tarzın, dini veya kültürel değerlerin, duygusal ihtiyaçların ve hatta biyolojik yatkınlıklarınla ilgilidir.
Kapalı olman ya da muhafazakâr değerlere sahip olman, cinselliğe karşı mesafeli hissetmene katkıda bulunabilir; bu bir bastırma değil, kişisel bir tercihtir. Cinsellik istememek, bundan keyif almamak ya da bu konuyla ilgilenmemek seni eksik ya da “farklı” yapmaz. Bu sadece senin bedeninin ve zihninin şu anda ihtiyaç duymadığı bir alan demektir.
Toplumun yargılayıcı tavırları, özellikle kadınlar üzerinde “cinsellik sevmelisin” baskısı yaratabiliyor ama gerçekte herkesin cinselliğe yaklaşımı kendine özeldir. Kimisi daha aktif, kimisi nötr, kimisi ilgisiz hisseder. Hepsi doğaldır.
Önemli olan, kendini başkalarıyla kıyaslamadan, kendi bedeninle barışık olman. Cinselliği sevmemek bir problem değil; eğer bu durum seni rahatsız etmiyor ve yaşam kaliteni etkilemiyorsa, hiçbir şekilde “anormal” sayılmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 7 ayMerhaba! Elbette normal bir kadının kapalı olması nefsinin öldüğü anlamına gelmiyor tabiki libidon yüksek olabilir.
seks yapmak seninde hakkın ama tabiki eşin ile ayrıca bunun kapalılıklarda alakası yok ben zaten evlilik öncesi ilişkiye karşıyım eşinle yaptığın müddetçe istersen her saat başı sevişin kimsenin problemi olamaz.40 Yorumla
Ablacım, insanlardan sanane? Hayat senin, pıttık senin, düşünce senin, vücut senin. Ne istersen yapabilirsin. Boş ver! Yap tabii ki. Yap da, duyguların ile yap. Kalkıp pıttığım istiyor diyerekten her önüne gelenle yapma. Sonra insanlıktan çıkarsın.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayKapalıyım, eşimle imam nikahımız kıyıldıktan sonra birlikte olduk düğün gününe kadar. Hala gayet seviyorum isteğim var ama kocam için aynı şeyi söyleyemem. Bana kalsa her gece birlikte olurum ama eşim yoruluyor
2816 Yorumla- 7 ay
Belirli bir zamandan sonra düşüyor kaç yıllık evlisiniz
Cevap sahibi7 ay@electrician_ kocam alışınca böyle oldu. Düğünden önce gizli buluşup birlikte oluyorduk ateşli geçiyordu o zamanlar. Gizli saklı olduğu için ayrı bir zevki oluyordu. Kendi evinde o kadsr zevk alamıyor. Şuanda da başka yerlerde deniyoruz o zmana yine eksisi gibi oluyor
- 7 ay
Yasak talı olur o yüzden ne kadardır evlisiniz o zaman sizin ihtiyacınız fantezi aslında ulaşabilsem size ben bir. Çözüm buldum bu işe ama
- 7 ay
Yavrum Cinsel İsteğinin devam etmesi ve halen taze olması normal Ahlâka mugayir bir durum yok, nitekim evliliğin nüvesi sekstir.
- 7 ay
İlk defa duydum diyebilirim kadınin erkekten daha çok seks istediğini
Cevap sahibi7 ay@_Kimberly_ sana denk gelmemiş demek ki.
- 7 ay
Çok kalabalık oldu burası
- 7 ay
Denk gelme ihtimali çok düşük ztn
- 7 ay
Eşinle farklı birlikte farklı yerlerde deneyin
- 7 ay
Kafa dengi insani bulmak zor
- 7 ay
Sizin fanteziye ihtiyacınız var cinsel hayatınızın ateşlenmesi için. Ayrıca sen nasıl doyuyosun seninki böyle isteksizken?
- 7 ay
Berbat bi cinsel hayat ben sert severim iri kalın aletim ile altıma alıp kadınımı adeta ezerek kütür kütür defalarca onu boşaltıp tokatlayarak sokarım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
268Cevap
Evet böyle yargılayan, geri kafalı at gözlüklü insanlar var memlekette.
80 Yorumla
7 ayCinsellik doğal bir ihtiyaç açık ya da kapalı olmanın bununla ilgisi yok Önemli olan bunu gerçekten özel hissettiren kişiyle paylaşman
130 Yorumla
7 aybizim ülkede cahil çok kapalı kadınlıları namuslu sanan gürüh var benim genelde gördüğüm kapalı kadınlar eskort dan beter ilişkileri fazla açık giyeni de öyle daha doğrusu normal kadın yok ülkede evlilikler o yüzden düşen trend de banane ülke kadını mı umurum da kanser olmaya niyetim yok :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayYanılmıyorsam bakiresin 😉😊 bir insanın cinselliyi sevmesi için seks yapmış olması gerekmiyor, yani bu istek herkeste var ve gayet normal, ayrıca libido ile alakalı bir şey kiminde düşük olur kiminde senin gibi yüksek istekli gibi olur.
Mesela ben küçük yaşta 10 yaşlarında falan veya daha küçük ilk okula giderken bile cinselliye ilgim vardı ve mastürbasyon yapıyordum,00 Yorumla
7 ayKapalı veya açık olman buna engel değildir cinsellik sevmeyen kendinden şüphe etmelidir ya doğru partner bulamamıştır ya da sağlığında problem vardır cinsellik sevmen gayet normal uygun bir partner bulduktan sonra seni ciddi anlamda çok mutlu eder iyi eğlenceler
00 Yorumlakapalı kadının vajinası yokmu sevemez mi normal olan bir şey
120 Yorumlakapalılıkla alakası yok bu durumun, her insanın duyguları vardır fakat bu herkese gösterilmez özel olmalı tek kişi de harcanmalı.
80 Yorumla
7 ayneden senin kadınsal hormonların yok mu? kadın olarak var olan gerçeği cinselliği yaşama hakkını sana kim verdi ve hangi hakla kim engelleiyor?
81 Yorumla- 7 ay
Yani 😂
7 ayCinselliğin başındaki eşarpla alakası yokki hepimiz insanız ben seviyorsam seninde sevmen gayret normal
80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
7 ayKapalıların cinsel ihtiyacı yok mu aşkım , çok normal sııktirrr et diğerlerini
80 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayNormal tabi kime ne, kendi hayatını yaşa boş ver milleti
100 Yorumla
7 ayNe alaka sende insansın, ve böyle hissetmen normal o zaman şöyle diyim başın kapalı olmadına dayanarak sana bunu söyleyenlere aldırış etme çünkü inananlarda Müslüman olabilirsin, çoğala bilmek ilgi çok doğal fizyolojik biyolojik psikolojik gerilim manada fıtrata uygın bişi ama insanların niyetine dikkat et sadece (cinsellik isteyen erkeğe falan) kendini koru onun harici istemen ilgi duyman çok doğall:)
30 YorumlaNormal ama tesettürlüsün Bunu neden yaptığını unutmamalısın yoksa bir anlamı yok. SEvebilirsin tabiki ama cinselliği evlenmeden yaşaman tuhaf kaçar. Zaten bunun için ve Allh için testtüre girilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayTamamen normal.
Kapalı olmakla cinselliği sevmemek aynı şey değil; biri inançla ilgilidir, diğeri hissiyatla.
Zorla sevmek gerekmez, herkesin arzusu farklıdır.
Sessizlik bazen seçilmiş bir özgürlüktür. 🌙🤍00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. ergenlikde o dusuncelere sahip olabilirler. bence evlen hızlıdan. kendini tanıyorsan böyle isen. şimdi geciktikce icinde hayal dünyanda yasıcan. canlısı gibi olmaz. en zirve caglarını erkeksiz gecirdim hayıflanmasından da kurtulmus olursun.
00 Yorumla
7 ayCinselliği sevmeni mi yargılıyorlar yoksa kapalı olduğun halde başka adamlarla FB olmanı mı?
52 Yorumla- 7 ay
Bir şey soracağım. Sen geçen sefer benim dediğim şeyin ne olduğunu anlamadan. Yanlış anladığını ve cevap beklemediğin hâlde neden engel attın?
- 7 ay
Dediğim şeyden apayrı bir şey söyleyip gitmiştin.
Gizli Üye(36-45)7 aySevmen normal hepimizin yaratilisinda var
Ama zina ile helal ilişki farkını da biliyor olman lazım60 YorumlaElbette normal. Herkesin yakınlık anlayışı, sınırı, temposu farklıdır. Kimseye açıklama borcun yok.
20 Yorumla
7 ayHerkesin içinde cinsel dürtü var ki. Zaten bu dürtü olmasaydı şimdi bu soruyu soramazdın ve ben de bu cevabı yazamazdım. Cinsel dürtü sayesinde yeni bireyler olusuyor.
00 YorumlaSevmezsin ne demek yaa. İnsani bir ihtiyaç bu ve gayet de doğal. İnsanın ilk evresinden beri var. Kendi oyun oynayarak mı olmuş? Şu sığ görüşler etkilemesin
00 Yorumla
7 ayKapalısın diye yapmıycak değilsin. Ne sıklıkla yapıyosun da sevemezsin diyorlar? Veya yapmıyosan niyetin var mı aktif bir cinsel hayat yaşamaya?
00 YorumlaYok sevebilirsin yani kapalı kadın da hissediyor yani tamam şimdi kapalısın evli değilsin evlendiğinde ne yapacaksın cinsel ilişkiye girmeyecek misin yani normal bir şey seks yapabilirsin cinsellik konuşabilirsin normal bir şey bu erkekler konuşuyorsa kızlar da konuşabilir yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı.
7 ayNeden sevemeyesin? Sağlıklı her birey kadın ve ya erkek farketmeksizin cinsellikten keyif alır. Sen s. ktir et insanların ne dediğini bak keyfine...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 aysevmen normal kapalı açıkla dinli dinsiz olmakla ilgisi yok şehvetin. sadece dindarsan kuralına uygun helal yaparsın öyle olmasına çalışırsın yoksa istekli olman seksi sevmen doğal.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 625 cevap paylaştı.
7 ayCinsellik herkesin hakkı. Sevmen normal herkes sever. O yüzden sorun etme. İnsanların dediği şey evlenmeden yapma veya insan içinde çok söyleme anlamındadır. Yoksa gayet normal.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 aycokta takılmamak lazım neticede hepmiz insanız sadece cinsellık helal olanı iyidir secimini yapmısızdır yoksa sevdigimiz sevmedigimiz kimseyi ilgilendirmez
00 Yorumla
00 Yorumla
7 ayGayet normal. Her kadının seksüel zevkleri ve istekleri vardır. Bunu dışa vurmasan bile içinde yaşaman çok normal.
10 Yorumla
7 ayKapalıyla bu cğnselliği nasıl bağdaştırıyorlar anlamıyorum insanız ve doğamız da var
20 YorumlaNormal ve de kapalılıkla ilgisi yok nefsin dengede demek
20 Yorumla
7 aykaplılar bildim cevremde arakdaslarım vs sevmez cok sevene bişe diyemezsin normal
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayİyimisin ?
Sen bi robot degil bi insansın önce bunu bil ?
Ne demek kapalılar cinsellik sevemez?
Sana bunu söyliyenlerinde cinsel arzuları vardır
Böyle bişeyde seni bastırmalarına izin verme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı.
7 ayGayet normal. Tanıdığım kapalıların çoğu öyleydi. Muhtemelen toplumsal baskıdan kaynaklı bir çekinme veya garip görme durumu olabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ne alaka yaa? Kapalıların cinsel organları hormonları olmuyor mu? Yargı dağıtanlar önce kendi arka bahçelerinde sakladıklarına baksın 😉👍
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Bence çok normal zaten ben kapalılardan başkasıyla yaşamam desem yalan olur Ama onlar çok güzel yapıyor acayip ateşler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
7 ayTabiki normal ayrıca kapalı kadınların libidosu açıklara göre biraz daha fazla gibi diye düşünüyorum.
00 Yorumla
7 ayInsanin dogasi geregi periyodik olarak boyle bir istegi/beklentisi olur. Sizde bir gariplik yok. Digerleri cahil daha ziyade.
00 Yorumla
7 ayBunun kapalılıkla alakası yok kapalı kızlar bastırılıyo ve daha çok belli ediyorlar sevdiklerini sevebilirsin tabiki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. Cinselliğin açık giyinmek ya da kapalı olmakla hiçbir alakası yok tamamen senin kadınsal içgüdülerine bağlı bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayKanka sadece basın kapalı sakin ol ve cinselliği sevmeye devam et 🫶🏻
51 Yorumla- 7 ay
Vuuu ateşli garı 😃
7 ayElbette ki sevebilirsin. Çünkü bu fıtri bir durum. Yani bu güdüleri her canlı ile birlikte yaratmış. Önemli olan bunu helal yoldan gidermek.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 869 cevap paylaştı. Niye sen robot musun ki seninde bi canın bi istek duyguların var onu diyen kamili yatırıp 150 falaka çekeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayGayet normal. Ben de kapalı arkadaşlarımın çoraplı ayaklarıyla pantolonumun üstünden okşayarak beni boşaltmalarını, en açık giyinen kadınla yaşadığım seksten bile daha çok seviyorum. Kapalılarda en az açıklar kadar her şeyi yaşama hakkına sahiptir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
7 ayNeden sevemeyesin ki senin insan değil misin senin de herkes gibi duyguların dürtüsel arzularının isteklerinin olması gayet normal bir durum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kapalı insanlar da yaşayabilir tabi ki ama evlenince olması daha doğru olabilir, bende bekliyorum evlenmeyi evlilik olmadan cinsellik yaşamam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 ayne alakası var ki , cinsellik bu , her canlının ihtiyacı , gayette güzel keyfine bak sen latife yapmışlar bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Neden sende nefis yokmu arzu yokmu kapalı olmak demek istememk demek değil kendını sergılememek demek korumak demek
00 YorumlaNormal , seveceksin tabi, klitorisi uyaran titreşimli vibratör kullanabilirsin, bakireler kullanıyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kimi ne alaka edermiş? Başın kapalı hormonlardamı kapalı olacakmış? Seviyor olabilirsin çok normal bişe.
00 Yorumla
7 aySevebilirsin normal cinsellik tutku istek içten vücuda yayılır cok normaldır umarim dogru kisiyle yasarsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 aySevmen normal, ama uygulaman doğru değil evli değilsen
02 Yorumla
Soran7 ayevli degilim
- 7 ay
Uyguluyor musun 🙄
Cinselliğin açığı kapalısı yok. Sevmen çok normal hatta seni tanımak istiyorum 😀 ben de çok istekliyim
00 YorumlaDini kitaplar okudunmu. İnsan fıtratıyla ilgili birsürü kaynak kitap var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı.
7 ayNormal. İnsan biyolojisi her insan cinsellik sever.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı.
7 ayneden normal olmasın. bunun kapalılıkla alakası yok ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
7 ayneden sizin diğerlerinden farkınız var mı? yok o halde kulak asmayın onlara
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayTabiki normal cinsellik seks ihtiyacın ekmek su kadar
00 Yorumla Normal, kapalı olman biyolojini değiştirmiyor, hormonların çalışmaya devam ediyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
7 ayKapalılarin cinsellik özelliği yokmu 😅 ne saçma sanki kapalı dize kızgın demirler tavliyorlar 🤣
00 Yorumla
7 aySevmezsen anormallik var demektir, başı kapatmak hisleri de kapatmak değildir.
00 Yorumla- Devamını Gör (252)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar