1 yıldır evliyim, seks yapmak istiyorum böyle süsleniyorum giyiniyorum hazırlanıyorum falan. Kocam bana dokunduğu anda bütün isteğim hevesim kaçıyor. Sorunun ne olduğunu ve onu kırmadan nasıl anlatacağımı bilmediğim için de bişey demeden devam ediyorum, hiç zevk almadım. Alıyormuş gibi yapıyorum her seferinde bu neden böyle oluyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılTüm yazdıklarını okudum. Taciz olayı ve erkek arkadaşının sana yaptıkları her ne kadar az da olsa (çok da olabilir, sadece tahmin ettim) erkeklere karşı bilinçaltında olumsuz önyargıların oluşmasına sebep olmuş. Normal olarak gayet istekli bir bayansın, buda fiziksel bir sorununun olmadığını gösteriyor. 😊😊 isteğini bastırmak İçin mastürbasyon yapman gayet olumlu bir durum. Eğer hiç mastürbasyon yapmasaydın bu ciddi bir sorundu. Erkeklere karşı isteğin var, vücudun istiyor ancak eşin yaklaşınca birden kendini kasıyorsun ve ilişki senin için işkenceye dönüşüyor. Eşini de kırmamak için ona bir şey söyleyemiyorsun. Ona çok değer veriyorsun ve sorunu kendinde görmesini istemiyorsun. Bu konuda bence doğru yapıyorsun. Erkekler bu konuda çok hassas olur. Sen en azından sorunun kendinde olduğunu kendine itiraf etmişsin. Suçu hemen eşine atlamamışsın.
Şimdi sorunları anlattım da çözüm nedir dediğini duyar gibiyim😊😊06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSorun psikolojik olduğu gibi çözüm de psikolojik. Yani psikolojini düzelteceğiz. Peki bunu nasıl yapacağız dersen😊
Hemen sana bir yöntem yazıyorum.
Bu arada asıl sorunun eşinle ilişki sırasın orgazm olamaman sevebiyle bilinçaltın sana artık orgazm da olmuyorsun zevk de alamıyorsun. Boşuna uğraşma diye olumsuz telkinlerde bulunuyor.
Cevap sahibi+1 yılBilinçaltında cinselliğe karşı önyargılar oluşmuş. 14-15 yaşlarından itibaren çevre ve aile baskısıyla oluşuyor maalesef
Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı penisi hiç hissetmezsin bile. O an sadece hemen bitse diye beklersin. Eşine de hissetdirmemeye çalışırsın, doğal olarak. Eşinin üzülmemesi için.
Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozulur maalesef.
Bilinçaltindaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam geniş veya hissis deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen.
Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen laızm. Bunuda mastürbasyonla öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mastürbasyon yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin.
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Bunun için çok etkikşmast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mastürbasyon 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım
Soran+1 yılGayet iyi anladım, bunu deneyeceğim, ben sadece klitoral mastürbasyon yapıyordum ve tek bir yöntemle. Sanırım zevk almak için değil, o anki isteğimi yok etmek için. Yazdıklarınızı okurken bunu farkettim. Uzun süredir de yapmıyordum bu sebeple olduğunu düşünerek ama yine aynı olunca travma olduğunu düşündüm. Yani gerçekten eşimin hiç bir kabahati yok, bunun için geçmişi yine getirip aramıza sınır koymak istemiyorum. Sinirlenir mi bilmiyorum ama sinirlense bile beni anlayacağından ve uzak duracağından eminim. Çok anlayışlı olması bile bana suçluluk hissi veriyor neden bilmiyorum ama böyle. Bide böyle denicem en son hiç olmadı ne yapayım artık konuşup bi uzmandan yardım alıcam, koca bi ömrü bu şekilde geçiremem sonuçta. Teşekkür ederimm
Cevap sahibi+1 yılBayanların en az %80’inde ciddi orgazm sorunu var ve bayanlar sorunu genelde erkeğe atarlar. Ama ön sevişme yeterli ve penis de içinde 10 dk falan alabilirse sorun bayandadır. Bu sorunda sorun genelde bayanda olur.
Çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon teknikleri ile en az 15 dk süren mastürbasyon yapıp tam orgazm olabilirsen hem bilinçaltındaki olumsuz düşüncelerden hemde orgazm sorunundan kurtulursun. Bu durumda şöyle bir olayda olur. Artık evin içinde eşini kovalarsın. Canım hep istemeye başlar 😜😜 Çünkü bayanların isteği erkeklerin en az üç katıdır ve mutlaka bastırılması lazım. Yani sen kovalar o kaçar😊😊 kadın olduğunu iliklerine kadar hisseder eşine olan bağın çok kuvvetlenir😊
Bunun için dediğim gibi çok etkili mastürbasyon teknikleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim. Eğer mastta başlar 2-3 dk biterse bu orgazm değil ıslanmadır. Bu durumda ise hatalı mastürbasyon teknikleri bir tarafa bırakıp çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon teknikleri kullanarak en az 15 dk süren bir mastürbasyon sonunda yoğun orgazm olmanı tavsiye ederim.
Daha sonra eşine direk sen yaklaşacaksın 😜😜
Cevap sahibi+1 yılPeki bu şekilde mastürbasyon yapabilirmisin bakayım😊
Cevap sahibi+1 yılDediklerimi dikkate almanı tavsiye ederim. 😜
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sen deli misin. zevk almadığın halde neden alıyor muş gibi saçma bir role giriyorsun.
mesela eve alışveriş yapmasa aç kalsan karnın tok gibi mi davranırsın yoksa bir şeyler getir açım mı dersin
yahu seni mutlu etmek onun baş görevi. deli misiniz. açıkça konuşun.00 Yorumla
+1 yılBak bunun farkına varıp dile getirebilmen bile harika. Önce eşinle konuş, sonra da bence bir ilişki terapistine gidin. Bu büyük bir sorun. Uzun vadede evliliğinize de zarar verir seni de hayattan soğutur
03 Yorumla
Soran+1 yılEşim çok alıngan ya kendinin yetersiz olduğunu düşünür eminim o yüzden söyleyemiyorum
- +1 yıl
Sen yetersiz değilsin ama bende bir sorun var diye gir bence.
Soran+1 yılTamam, konuşmaya çalışıcam. Teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
Bence evlenirken bir hata yaptın adama cinsrl yönden elektrik aliyormuyum almıyorum diye o gözle hiç bakmadın veya evlenmeden çok masterbasyon yaptın p*rno çok izledin
00 Yorumla
+1 yılKoçanı küçük görüyor musun? Yani şu düşünce hiç kafandan geçiyor mu , sen kimsin de sana vericem falan gibi.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır çok seviyorum, küçük görmek şöyle dursun, hayattaki en büyük şansımın eşim gibi bi adamla tanışmak olduğunu düşünüyorum.
- +1 yıl
Garip , yani bı kadın bı erkekden neden soğur yatakta?
1- sevmez
2- yeterli görmüyordur.
3- ezik gözüyle bakıyordur.
4- aldatiyordur.
5- seks de sorunları vardır.
Gibi gibi. ..
İç çatışman var. Travma. Takıntılar. Bunlar seni engelliyor, bir anda ben bunu neden yapıyorum diyordundur muhtemelen.
05 Yorumla
Soran+1 yılBeni küçükken abim taciz ediyodu, 16 yaşındayken erkek arkadaşım cinsel ilişkiye zorlayıp istemediğim için dövmüştü. Cinsellik çok tuhaf geliyodu bana 20 yaşına kadar. Altında yatan sebep bu mu diye düşünüyorum ama bilemiyorum yani isteğim var, eşimi seviyorum, çekici geliyor falan ama bi anda o istek yok oluyor kendimi kötü hissediyorum. Taklit yapmak içsel olarak yordu beni açıkçası, eşime anlatmıştım bunları evlenene kadar elini sürmedi bana, evlendikten bi süre sonra ben istedim. Tamam dedim yani bitti artık istiyorum. Ama bitmemiş sanırım. Tekrar nasıl anlatırım bilemiyorum. Belki dalga mı geçiyorsun diyecek belki üzülecek belki yetersiz hissedecek. Ben istemediğim sürece yapmıyor zaten, her seferinde bu kez böyle olmayacak diye diye bi yıl geçti.
Soran+1 yılAnladım çok teşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. Başka bir şeyden zevk alıyor musun mastürbasyon gibi
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBen de öyle düşünmüştüm yaklaşık 3 aydır hiç yapmadım ama hala bu şekilde
Soran+1 yılAnladım, teşekkür ederim
+1 yılBeceremiyor demek ki ön sebişmeyi uzun tutun yalattır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocukluğunda yaşadığın şeyler yüzünden oluyordur. Travma.. bir psikologa gitmen gerekiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılPlanlı yapma kendiliğinden gelişsin bence
02 Yorumla
Soran+1 yılKendiliğinden olunca da aynı, isteksiz bi kadın olmadığımı belirtmek istemiştim yani
- +1 yıl
Ten uyumu olmayabilir veya eşin seni hazırlama konusunda yetersiz olabilir aranızda yeteri kadar çekim olmayabilir bir çok faktör var yani
Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Peki nişanlılık döneminde nasılsın, istekli mi?
00 Yorumla
+1 yılBence bir doktora görünün , normal değil çünkü.
00 YorumlaKocan yanlış dokunuş mu yapıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTen uyuşmazlığı olabilir ondan etkilenmiyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi uzmana gidin bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. Eşini seviyor musun
013 Yorumla
Soran+1 yılEvet seviyorum, dokunmadığı sürece çekici de buluyorum dokununca her şey bitiyo
Soran+1 yılPsikolojik olabilir mi travma falan
Soran+1 yılMastürbasyondan zevk alıyorum ama kendim yaparsam. Benim yaptığımın aynısını kocam yapınca hiç bir şey olmuyor
Soran+1 yılYani, ilk başlarda nolcak diyodum da bi kaç seferdir artık eziyet gibi gelmeye başladı.
Soran+1 yılAlıyor evet
Soran+1 yılBıraktım yaklaşık 3 aydır yapmıyorum
Bence sözde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen dokunayım 🙈🙈🙈
00 Yorumla
+1 yılSende
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi