Merhabalar. 2 senelik bi ilişkim var ve sevgilim askere gitmeden önce onla cinsel ilişkide zevk alabiliyordum. Askerden geldikten sonra eskisi gibi haz alamamaya başladım duygusal olduğunu düşünüyorum ama tam net neden olduğunu bilemiyorum. Onunla sevişirken isteksizlik oluyo. İçime girdiğinde hicbisey hissetmiyorum çok az bı zevk alıyorum fazlası yok. Ne yapmalıyım ilişkimiz ciddi 1 ay sonra nişanlanicaz ama durum bu. İsteksizlik sebepleri neden olabilir?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İsteksizlik başladıysa iyi tatmin etmiyo demekki seni zevk vermiyo nişanlandıktan sonra bile cinsellik azalır
Korkumda bu sonuçta ciddi bı adım atılacak artık ilerde evlendikten sonra bu durumdan çok korkuyorum
On sevismeyi uzun tutsun ve oralıda uzun tutsun penisinide büyütsün ondandir
Alakası bile yok duygusal olduğunu düşünüyorum çok kavga etmeye başladık bu ara buda bizde duygusal uzaklaşma yarattı bundan dolayı olabilirmi acaba
Sen iliskiden zevk alamiyorsan duygusallik %30 ihtimalli ama geri kalanı benim dedigim cunku bagzi kadinlar mutluda olsa erkegiyle yinede zevk alamaz ya sorun kendindedir ya da erkekte o yuzden. Duygusalligi duzeltsende yinede zevk almazsın. Ya erkegin dedim gibi yapicak ya da farkli yollara gitceksiniz
Normalde haz alıyodum fazlasıyla hemde. Heyecan desen çok üst seviyedeydi sonradan bunlar oldu neden oldu bilgim yok
Piskolojikmen de olabilir artik sevmiyorsan onu cinsellik te istemeyebilirsin
Partner değiştirmelisin
Onu çok seviyorum
Sevgi orgazm getirmiyor
Arkadaşın tecrübesiz bencil davranıyor
Bencil davrandığını farkettim çünkü kendini düşünüyo tatmin olma peşinde sürekli ne yapacağımı da bilmiyorum bu ilişki bu şekilde yürür mü
Bir cacık olmaz ondan
Ayrıl aranızdaki tutku bitmiş
Onu çok seviyorum ayrılmak aklımın ucundan bile gecmiyo
Sen de istek var mı peki normalde
Arada oluyo arada olmuyo eskiden fazlanin fazlasiyla günde 3 kez yaptığımız oluyodu şimdi haaftada bir ya var ya da yok
Sebebi tık tık hastalığı
Tık tık hastalığı nedir 😶
Seni yeterince uyaramamasi
Ne yapmalıyız biseyleri düzeltmek için ciddi olmasa umrumda olmaz önemsemem ama arada hem sevgimiz var hem ciddiyet yani 1 aya nisanlaniyoruz artk düzeltmemiz lazm sorun her neyse
Öncelikle sorunun ana kaynağını bilmek gerekiyor bunun için de özelinde olan şeyleri paylaşmak
Ne değişti ki
Hicbi fikrim yok neden böyle oldu
Yarım erkek kocan
O ne demek
Seni tatmin edemiyor eğer gerçekten bir erkekle birlikte olsaydın inlemelerin ortalığı alırdı. 6 yıllık evliyim kocam elleri ile ağzımı kapatıyor.
Offf bu şekilde değildi bizim iliskimiz 😶 haz alıyorum hala ama fazlasıyla degl eskisi gibi değil. Eskiden senin anlattığın gibiydi şu an öyle değil nasıl düzeltebiliriz biseyleri?
Sonuç nedir
Umarım ilerde pişman olmazsın
Seni uyaramiyor
Sanırım öyle😶