Aksine karsımdaki erkek cok yakısıklı begendıgım biri ama zevk almıyorum sohpet edince zevk alıyorum karşılıklı begendıgım bi erkekle sohpet etmek beni azdeıyor sonra yakınlaşmaya başlamaya yakın devam edıyor ama sevısme birleşme dahil artık zevk vermıyo neden
Güncellemeler
+1 yıl
Daha ne kdr degıstırcem karsıdakini sogudum degıstırdıkce cinsellikten. Sadece sohpet etmek azdıyor beni
Güncellemeler
+1 yıl
Sohbet dediğim cinsel içerikli degıl. İnsan gibi edilen sohbetlerden bahsediyorum
belkide oralde dilin değmesini severek yalamasını istediğin yerler varken yalayan dile zevk suyunun akışını sende izlemeli daha da kudurursan dile nereni verirsen orayı seni mutlu edecek şekilde yalamasını çok arzulamış olsanda sevgililerini bazı kriterlere göre dış gözlerin beğeneceği şekillerde çoluk çocuk ruhlulardan seçmişindir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sohbetten zevk veren yatakta sizi mutlu edecek diye bakmayın seks bir uyum isyek arzu ve hayal dunyasiyla olur...
Olmuyo kımseyle.
Olmuyor diye değil sizi kendinizden geçirecek kendini sizin jcin rahatlamniz bosalmaniz için uğasacak partnere denk gelmeminizdendir
Sohbet edecek biri bulman ozman senin için en iyisidir
Cinsel yonden soylememist8m...
Demek ki cinsel çekim yok aranızda tensel uyum diyelim
tek sorun sen mi alamıyorsun omu veremiyor gereken zevki ve sanırım bazı şeyleri beceremiyor ve bunun yakışıklılıkla alakası yok
Sabit kalmıyorum yakısıklı erkekler buluyorum hepsı mi becerksiz artık opusmek bile zevk vermıyo opusmek alt tarafı
san tam istediğin orali sevişmeyi bulamadın sanki
çünkü cinsellikte seksten çok sevişmek zevk verir
Vermşyo hicbşse sey oral da sevısme d
belkide oralde dilin değmesini severek yalamasını istediğin yerler varken yalayan dile zevk suyunun akışını sende izlemeli daha da kudurursan dile nereni verirsen orayı seni mutlu edecek şekilde yalamasını çok arzulamış olsanda sevgililerini bazı kriterlere göre dış gözlerin beğeneceği şekillerde çoluk çocuk ruhlulardan seçmişindir
Birleşmede her şey istediğin şekilde oluyormu yani ereksiyon süreci vs?
Ne kadar süredir bitkimdesiniz mesafeli ilişkiniz yani uzaktanmi
Demek ki duygusal sevmiyorsun ondan
Olabilirsin
Olabilir
Zevk aldığın başka. bisi olmalı ::)
artık mı zevk vermiyor yoksa hiç mi vermiyordh
Artık
sanala fazla alıştıysan ve hayaller fantezilerin uçlarda ise ve bunu ilişkilerinde yaşayyamıyorsaan üstelik çok isterken zevk alamazsın.. yaş kaç
işte sohbette hayal ettiklerini reelde yaşayamamak
Sanal yapmıyorum sohbette yuz yuze reeel sadece z
sohbette yğz yüze cinsellik mi konuşuyoshn
Cinsel içerikli sohbet degıl yazdım ya.
ozaman neysen zevk alıyosun kank
Hıcbısı
kanka sende şu an ne istediğini veya ne sorduğunu bilmiyosun bence
Çünkü elde etmiş oluyorsun bundan olabilir mi
Evet olabilir ama o dedıgın ılıskı bitince olmaz mı daha sevısmeye başlayınca oluyor
Kişilik olarak değişebilir
sohbet okey ama karşındakini arzulamıyor musun
Karşındakini değiştir
sapyo musun yoksa
Bilmşyorum ne oldugumu
sapyo :D
Olabilir ama cokta Zeki Kişiler degıllerdi
Bana guzel davranınca hosuma gidiyor sohbet etmek yemek yapıp yemek birlikte sarılmak film izlemek bunlar zevk vermıyo
Veriyor ****^^
Ten uyumu yok