Bu yasıma kadar dört kişiyle ilişkim oldu. Acaba kişiden kaynaklı mı diycem ama en çok duygularımın yoğun olduğu kişiyle bile asla zevk almıyorum sadece acı hissediyorum. Bunun nedeni ne?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılYaş aralığı doğru ve 4 kişiyle uzun ilişki yaşadıysan sen minyonsun ve birlikte olduğun 4 kişi kalıplı kişilerdi o yüzden canın yanmış olabilir. Yaşın küçük ve delik darsa alışmadan zaten acı olması normal. Veee en önemlisi yapanlar girmeden önce yalayıp ıslatınca girmediyse sıkıntı olur. Acır.
02 Yorumla
Soran+1 yıl24 yasındayım ve ufak tefek değilim evet kalıplılardı onlarda ama onunla bi alakası olduğunu sanmıyorum
- +1 yıl
Acı olması için deliğin dar olması veya penisin deliği zorlaması gerekir tek ilgili olan şey budur.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılDuygularının yoğun olduğu kişiyle seviştiğinde çok zevk alacaksın diye bir kural yok. Bu konuda herkes yanılıyor. Tensel uyum duyguların varlığına bağlı değil. Acı duyuyorsan yeterince ıslanmıyorsun demektir, bu da yeteri kadar uyarılmadığın anlamına gelir. Ayrıca vajinal kuruluk denen tıbbi bir durum da var. Seviştiğin erkekler senin sadece bedenine dokunmuş, beynindeki nöronları harekete geçirememişler, belli. Bir olasılık, belki de seni uyarabilecek olan, karşı cins değildir...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDemek ki gerçek bi aşk yok en en sevdiğin kişi kötü bile yapsa zevk alırsın acaba kendinde beğenmediğin çekindiğin bir özellik veya yer mi var bundsn da kaynaklanır belki
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
44Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhtemel kuvvetle vajinal sekste zevk almadığını düşünüyorum..
Klitoris uyarılarak aldığın zevkle kıyaslıyorsun.. Bu sebepten ötürü de zevk almadığını hissediyorsun..
Ya beraber olduğun kişiler seni tam olarak keşfedemedi.. Ki seks sadece fiziksel olarak bir ilşki değildir..
Bence ön sevişmeyi iyi bilen bir kişi ile zevk alacağını düşünüyorum..
Bu kişi seni böyle keşfederse, sende zevk alacaksın diye de tahmin ediyorum..14 Yorumla
Soran+1 yılYa bende ön sevişmenin olması taraftarıyım ama şansıma iki öpüşünce olduğunu sanan tipler denk geldi hep
Cevap sahibi+1 yılBende öyle düşündüm ön sevişme en önemli etkendir..
Cevap sahibi+1 yılÖn sevişme ile partnerini net olarak tanırsın, ilkinde olmazsa bile zamanla çok iyi keşfedersin…
Cevap sahibi+1 yılSence yanlış mı düşünüyorum…
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Karşı tarafın seni yeterince tahrik edip ıslatmamasından, sana bir et gibi davranmasından. Diğer yandan hayatına girenler kadını nasıl memnun edeceği konusunda bilgisiz, beceriksiz, ondan kaynaklanıyor. Cinsel ilişkiden zevk almayan kadın olmaz keza...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. zevk almayan kadın yoktur
zevk veremeyen bencil cahil öküz erkek vardır
kendinizde hata aramayın
partner seçiminde kriterlerinizi değiştirin.10 YorumlaÇok sigara içiyorsan ya da sağlıkla ilgili bir problem yaşıyorsan olabilir. Bunlar değilse aseksüel olabilirsin veya psikolojik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılKarşına çıkanların tecrübesizliği ilede alakalı olabilir senin libidonuın düşüklüğü
ilede.
00 Yorumla sen istemediysen onların isteğiyse alamazsın
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet hepsiyle onlar istediği için oldu
Soran+1 yılEvet hiç birinde içimden çok gelerek olmadı hep biran önce bitsede kurtulsak diye baktım her seferinde
Yeteri kadar ilişkiye hazırlanıyordur parnerin on sevişmeyi uzun tutsan olay değişebilir.
Mastürbasyonu çok yapiyormuydun ilişkilerden önce
02 Yorumla
Soran+1 yılÖn srvişme diye bişey yok ki 1-2 öpüşünce oluyo sanıyolar. Hep böylesi denk geldi. Sanarsın bi yere yetişiyoruz
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bitmişsin bari bir erkeğe musallat olup gaystını mahvetme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Aci demissin yeterince uyarilip islanmiyir olabilir misin
00 YorumlaZevk aldıramıyorlar bence baştan konuşarak rahatlatmak lazım istek yaratmak lazım kadında yoksa zor
00 YorumlaSenle alakali degil sanirimm partnerr begenmiyosunn yapamiyorr
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sebebi şudur 😂😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen istediğin için ve senin istediğin gibi değil, karşı tarafa bir lütuf olarak sevişmişsiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet gerçekten öyle oldu hepsi. Onlar istediği için
- +1 yıl
Birçok sebebinden biri bu. Diğerleri senin ne istediğini bilmemen, sevişmenin suçluluğunun getirdiği kaygılar, karşı tarafın seninle ilgilenmemesi vs vs
+1 yıl4 farklı kişiyse sıkıntı sende 4 kere aynı kişiyse kişide sıkıntı vardır ama 4 farklıysa sıkıntı kesinlikle sende antremanlar filan var onlar yapman lazım
02 Yorumla
Soran+1 yıl4 farklı kişi
- +1 yıl
O zaman özür dilerim ama sıkıntı sende biraz kendine prorgam yapman ona göre belki o zaman zevk alırsın yardımcı olabilir istersen
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani duygu önemli ama yaklaşımda önemli acaba gerektiği gibi davrandı mı
09 Yorumla
Soran+1 yılBence gayet dogru bi yaklaşımları vardı ama dördüylede mi aynısı oldu
Cevap sahibi+1 yılAcaba rahimde sorun mu anlamadım bunun sebepleri var detaylı anlatım gerekir
Soran+1 yılKendi kendime yapınca gayet zevk alıyorum ama bi baskasıyla sadece canım yanıyo
Cevap sahibi+1 yılTamam işte sorun yanlış yapmakta gerektiği gibi davranmamış
Cevap sahibi+1 yılYani demek ki yaklaşım sorunlu bazı kadınlar hemen erekte olmaz
Soran+1 yılHiç birinde olmadım 😅
Cevap sahibi+1 yılUlaşır mısın
Cevap sahibi+1 yılBu böyle olmayacak
Cevap sahibi+1 yılBazen istek önemlidir yükselmek arzulamak olmazsa sadece seks oluyor diyr de zevk almaz istemdiği bişey ise
- Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılÖn sevişme süresi hazırlık süreci ne kadar sürüyor çok detay lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılNe hszırlıgı şansıma hep 2 öpüşünce oldu sananlar tipler denk geldi. Ön srvişme diye bişey yok adamlarda
- +1 yıl
Ama böyle olursa tabiki de zevk almazsın herkesin aşırı sevdiği şeyden sen mi zevk alamazsın sanki
Gizli Üye(18-24)+1 yılKarşındaki kişiyi isteklerin doğrultusunda yönlendir. İletişim sorunundan olabilir.
00 YorumlaPartnerin becerisizliği ön sevilme dille uyarma yalama emme olmazsa acır tabii
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Hic tanımadığin birini dene
05 Yorumla
Soran+1 yılOnuda denedim dördüncü öyle oldu. O daha beter oldu.
Zevklerini bilmiyorsun o yüzden.
04 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
Soran+1 yılYa onlar beceremiyosa. Ben kendi kendime yapınca gayet zevk alıyorum bundan ama biriyle olunca sadece acı hissediyorum biran önce bitse de kurtulsam diye bakıyorum
+1 yılÇünkü sen içten istememişsin.
08 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten hepsi onlar istediği için oldu. O yüzden mi ki
- +1 yıl
Tabi ki. Arzuladığın bir adamla yat bak bakayım zevk alıyor musun almıyor musun.
Soran+1 yılO da oldu hatta hala aklımda ilişkimiz bitsede ama onda da sadece acı hissettim.
- +1 yıl
Anladım. Peki seks degilde kendini tatmin edince peki?
Soran+1 yılOndan zevk alıyorum bi baskasıyla sadece acı hissediyorum
- +1 yıl
Anladım bence bunun için doktora gitmelisin. Normal değil. Hissettiğin o acı bile sana zevk vermeli.
Soran+1 yılBiran önce bitsede kurtulsam diye bakıyorum
- +1 yıl
Kesinlikle doktora görün. Veya seks benim için mecbur bir şey değil diyorsan seksi internetten de erkekler ile yapabilirsin.
+1 yılKarşı tarafın beceriksizliği
02 Yorumla
Soran+1 yılDördününde mi
- +1 yıl
Muhtemelen. Bir bayana dokunmayı okşamayı sevmeyi bilmeyip sırf tatmin olmak için yapıyorlar. İnce bir işçilikle uçarsın.
+1 yılKişiyle alakalı bence
02 Yorumla
Soran+1 yılDördüylede mi olmadı ama çok saçma
- +1 yıl
Olabilir ten uyumu önemli
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygusal olarak tahrik olmuyorsun
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeni deli etmek lazım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılVajinismus olabilir
00 Yorumla
+1 yılKendını bırakmıyor olabılırımısın
00 YorumlaHindistan cevizi yağı kullan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. kendini anlamak problemin olabilir mi?
00 Yorumla
+1 yılSwvismesini bipmiyorlardri
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılyeterince ıslanmıyorsunuz sanırım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılİlk ilişkin kötümü geçti
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet berbattı
- +1 yıl
Partnerin mi iyi değildi senmi tatmin olmadın?
Soran+1 yılHem partnerim kötüydü hem duygu yoktu hayvan gibi abanmıştı canım onun yüzünden 2 hafta kanamam olmuştu
- +1 yıl
maalesef ilk ilişki de ayının birine denk gelmişsin. Madem duygu ve sevgi yok neden böyle biriyle birlikte oldun
Soran+1 yılOrası çok karışık. Kısaca köpek gibi birini seviyordum ama oda bana karsı boş olmamasına rağmen ilerleyen zamanlarda benim ona olan duygularımı kullanmaya başladı falan filan 1 seneye yakın abuk subuk bişey yaşadık sonrasında bitti bende sevdiğim olmuyo bide beni seveni deniyim dedim O da oydu maalesef aklıma geldikçe midem bulanıyo Şu an
- +1 yıl
Anladım kötü olmuş önemli olan bundan sonra seveceğin hemde sevileceğin birini bulursun inşallah 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılBelki sen normalsin biz anormaliz
02 Yorumla
Soran+1 yılMuhtemelen çünkü direk dalıyolar ön sevişmesiz
- +1 yıl
O zaman olay bambaşka Direk dalıyorlarsa sen en azından o konuda doğru kişileri seçemiyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini çok mu kasıyosun acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalnız değilsin sebepsiz bende de öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAseksüel ya da eşcinselsin hangisi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstenileni karşılamıyorlardır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinsellik duygusal bir olgu değil ondan :D
00 YorumlaBelki doğru erkeği henüz bulamadın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizimkini yemeden yedim demeyiniz
00 YorumlaKişiler alakalı
00 Yorumla
+1 yılLezbiyen olma ihtimalin nedir
00 Yorumla
+1 yılBence sen biraz sert ve zor seks seviyosun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılAseksüel olabilirsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılkişiden kaynaklı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılNedeni zihniniz
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Zihinizin içi dolu
Soran+1 yılBaşka şeylerle dolu olsa bile engeller mi ki bu onu. Sonuçta o esnada sadece ksrsımdakine odaklanıyorum
- +1 yıl
Hayır aksine çok fazla engeller
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakirim. Bana ilkimi yaşatsan seni uçururdum
08 Yorumla
Soran+1 yılSenin kendine hayrın olmaz a q
Cevap sahibi+1 yılNe alaka. Altıma alınca zevkten bagırtırım seni. İddaaya girerim
Soran+1 yılZevkten bagırtmazsın kanka kimseyle olmadıgın için daha ne yapmam gerektiğini bilmediğinden acıdan bagırtırsın
Cevap sahibi+1 yılİddaaya girelim. Zevkten inlemezsen ben vercem arkadan
Soran+1 yılKime vercen
Cevap sahibi+1 yılKime istersen
Soran+1 yılGözünü seviyim git bi genel eve falan sen
Cevap sahibi+1 yılYorumu siler misin senle muhattap olduğum için geri z hissettim
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapamıyolar demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanal denedin mi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPenis büyüktür
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini veremiyondur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi