Karşıma çıkan flörtleştim tüm erkeker bana cinsel amaçlı yaklaşıyor, öyle esc gibi bir görünümüm yok asla o tarz sohbetlere de girmem ama hep kötü niyetliler sebebi nedir ya da bunu değiltirmek için ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Erkeklerin büyük bir çoğunluğu kadınların üreme ve cinsel fonksiyonlar dışında işe yaramaz olduğuna inanıyor çünkü. Ya evlenip ev içi hizmetler ve rahmini bebeğine kiralaman için kullanacak ya da et parçası gibi görüp seninle insanlı mastürbasyon yapacak. Üçüncü bir seçenek yok
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ay“Her erkek cinsellik için yaklaşmaz ama çoğu oradan başlar. Çünkü kolay olandır. Duygusal olgunluğu olan erkek zaten ilgisini gösterir, sabırla tanımaya çalışır. Gerçek niyet, lafta değil davranışta belli olur.”
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 ayArtık insanların smacı o olmuş kanka kimse ile sohbet edemiyoruz korkudan
02 Yorumla
Soran7 ayÇok kmtü bir şey ya
- 7 ay
Yemin ederim öyle Kadıköy de yürüyorum bi hanımefendi çok tatlı çok da güzel bi elbisesi vardı ama kalça kısımında etiket çok bariz belli ediyordu kendimi yanlış ifade etmeden söyleyene kadar ter attı üstümden
libido abisi, ama her erkek aynı değildir, biliyorum klişe ama ülke genelinde erkeklerin kızlar hakkında, kızların erkekler hakkında belirlediği bir kaç tane kalıplaşmış görüş var ondan diyorum broli
04 Yorumla
Soran7 ayÖn yargı değil inan mükemmel bi insan gibi davranıyor sen çok masum bi kızsın diyor 2. Buluşmada evine çağrıyor falan
Soran7 ayBen zaten ciddi ilişki istyirıum o yüzden tanışıyorum biriyle böyle davranınca da kesiyorum iletişimi ama dediğim gibi hep böyle insanlar çıkıyor
7 ayadı üstünde flörtleşiyorum diyorsun, yani arkadaş değilsiniz, eğer hoşlanmadığın halde hoşlanıyorum diyorsan yalancısın demektir, sonuçta gerçekten hoşlanıyorsan cinsel sohbetten rahatsız olmaman gerekiyor doğru mu?
05 Yorumla
Soran7 ayYanlış düşünüyorsun biriyle flörtüm diye yakınlaşmam mı gerekiyor? Arzulanmak farklı sadece cinsellik olarak görğlmek farklı
- 7 ay
sadece cinsellik olduğunu yani karşı tarafın seni sevmediğini nereden çıkarıyorsun ne alaka? seks= sevmemek ise evliler seks yapmasın ne alaka?
Soran7 ay2. Buluşmada evine çağırmazsın
- 7 ay
avrupada amerikada çok normal 2. buluşmada eve çağırmak, kadın hakları diyince avrupa hayat tarzı diyince arap kültürü
Soran7 ayBenim için değil bu ülke için de genel olarak normal değil zaten
Gizli Üye(45 üstü)7 ayKarsi cins baska ne amacla yaklassin ki? Onun disinda ne gibi bir katma deger verebilirsin?
02 Yorumla
Soran7 ayBir beklenti olması mı gerekiyor? Ben karşımdakinden sevgi saygıdan başka bir şey beklemiyorum
Cevap sahibi7 ayKızlardan da gorebilirsin sevgiyi saygıyı. boş ver erkekleri o zaman
O tür kişiler denk gelmiş
22 Yorumla
Soran7 ay20de 18 falan yani bu kadarı da fazlaa
- 7 ay
Sen 20 erkekle konuştuysan senide sorgulamak gerek
Biz erkekler maalesef libidosu yüksek kişileriz dksksksk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayKadınlar düzgün değilken neden erkeğin düzgün olmasını bekler?
04 Yorumla
Soran7 ayBen düzgünüm tabii ki düzgün erkek beklicem
Cevap sahibi7 ayHiçbiri karaktere bakmıyor yakışıklı olsun uzun boylu olsun ya da zengin olsun işte fiziği iyi olsun vb.
Soran7 ayO zaman hiçbir erkek de ciddi bakmıyor sadece güzelliğe bakıyorlar
Cevap sahibi7 ayCiddi bakan erkeklere siz bakmıyorsunuz çünkü sıkıcı buluyorsunuz komik ve eğlenceli bulmuyorsunuz. Tabi öyle oluncada serseriler işi götürüyor
7 ayAdam kalmadı artık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Beğendiğin tipi lrri revize et
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 aySoyle düşünen birini bul bence
01 Yorumla
Cevap sahibi7 ay
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 aySenden ötürüdür
02 Yorumla
Soran7 ayBen bir şey yapmıyorum diyorum ya
- 7 ay
Ruhun yapmasa kadın gözün yapıyor ozaman 😂
Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Çekici değilsindir
02 Yorumla
Soran7 ayÇekici olmasam niye cinsellik için yazsınlar
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
7 ayVücudun güzeldir
02 Yorumla
Soran7 ayÜzücü
- 7 ay
Erkekler işte senlik değil
Güzelsin demek ki
03 Yorumla
Soran7 ayGüzel diye takılmalıj olmuyo ki ya
Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı. Ne olsun ya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz