Selamm,
Herkes günü iyi bir sevişme ile noktalamak ister ama her zaman bu istediğini istediği gibi alamaz.. Yatakta tatmin olmamak ve hayal kırıklığına uğramak nasıl bir tepkiye yol açar?

Selamm,
Herkes günü iyi bir sevişme ile noktalamak ister ama her zaman bu istediğini istediği gibi alamaz.. Yatakta tatmin olmamak ve hayal kırıklığına uğramak nasıl bir tepkiye yol açar?

Merhaba! Gercekten de okuyunca bile insanın canı sıkılıyor 😀 ama bence her zaman partnerimiz buna hazır olmayabilir Buda gayet doğal bir durum.
Cinsel ilişki yaşamadan önce çiftlerin bşr biri ile iletişim halinde olması daha şyi sonuçlar çıkaracak gibi duruyor çünkü erkek hazır ise kadın olmayabilir veya tam tersi ama arada iletişim var ise bunu konuşurlarsa daha uygun bir zamana ertelenmesi zevk almanızı daha kolaylaştıracak gibi.
Bazende bekleyecek durum yoktur. 🥹
Sürekli böyle oluyorsa evet ayrılırım.
bir kerelik bir durumsa asla kötü düşünmem. Kafası doludur, yorgundur, hastadır, olabilir yani. Benim de bazen performansım süper olmayabiliyor.
Eşiniz iyi mi
Partneriniz ne kadar da şanslı performans düşme sebebi nedir
@SinatraFrank evli değilim
Senin performans düşme sebebi nedir
O zaman partneriniz?
Bilmiyorum, yaşamadım 😅 ama sevdiğim insanla yapacağım için... Sonrasında konuşuruz yani içimde tutamam, orta yolu bulmaya çalışırım, çok net.
Ee tabii, iletişim olmazsa ilişki yürümez... Zaten yaşamadan öncede sonra da bu konuda konuşulur, yani konuşabileceğim biri ile olmaya özen gösteririm.
Haklısınız
Cevap
8Cevap
Hayır birkaç şans daha veririm dıdıkdkdk
terk etmek bizim kitabımız da yok aldatma hariç.
Arada olur ama sürekli bencilse o an bitmese de uzun vadede kadın ait olma duygusunu yitirir maalesef..
Bu kişi anca eşim olur. Eşimi de bu konudan dolayı terk etmem
Hayır. Destek çıkarım. Her zaman iyi olacak değiliz ya,
Hayır her şey cinsellik değil %80 inini kaplasada ilişkilerin sırf bu yüzden terkedilmez
Herzaman her şey istediğimiz gibi gitmeyebilir anlayışda lazım
Seviyorsam eğer yok terk etmem her şey cinsellik mi
Önemli olan onunla duygusal bağ kurmak
bir şans daha tanırım sanırım
o an değil ama bir daha buluşmam..
O an terk etmek kırıcı olur
O an terk etmek kırıcı olur.
Etmem
Evet aynen
Öğretirim
Edebilirim
Ya kız tarafı öyle ise ben eski sevgilimi her sabah yalrk uyandırırdım mutfak banyo salon her yerde yapardm bazen kavga ediyordu çok yapyorsun diye
Bunun yarını olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?