Selams
ilişkin cinsellik dışında mükemmel ilerliyor ise ama konu sekse gelince tatmin edilmiyorsan, ilişkini bitirir misin¿

Selams
ilişkin cinsellik dışında mükemmel ilerliyor ise ama konu sekse gelince tatmin edilmiyorsan, ilişkini bitirir misin¿

Hayır değil o yapamıyorsa ben de bir şekilde kucağına çıkar istediğim gibi yaptırırım yeterki gereken yetkileri versin🤤 çünkü güven sevgi alışkanlık tutku her zaman bulunmaz istesem farklı bir erkek bulabilirim hatta istersen birkaç dakika sonra ilişki bile yaşayabilirim ama işte herkes ile olacak bir şey değil bu
Cinsel anlamda tatmin edemiyorsa (her iki taraf içinde geçerli bir şey ) isteksiz veya tecrübesiz olduğu içindir. İsteksiz biriyse zaten bana karşı ilgisi olmadığı içindir ve ondan heyecan yaratmıyordur. haliyle biter. Eğer ki Tecrübesiz ise bunu da konuşarak açık ve net şekilde halledilir.
Boşanmaların en büyük nedeni olan cinselliğin olmaması ya da kötü olmasıdır. o yüzden hiç aşk meşk muhabbetlerine girmeye gerek yok. Çözülmüyorsa bitmeye gebedir.
Cevap
44Cevap
Hayır yeterli bir neden değildir. zaten ben ilişki için değil aşk için daha çok seviyorum bu yüzden de sorunu çözerdik yani tatmin olmak her şey değildir benim için.
Sevgili iken cinsel ilişkiye gitilmesi vesaire haramdır o yüzden ben bu soruya cevap vermeyeceğim evlilikte ise beni bu konuda özellikle bayağı bir düşündürür yani zaten bosandim ve yaklaşık 4 yıldır cinsellige açım o yüzden biraz da evlenmek istiyorum ve bu konu benim derin yaralarıma birisi
oturup sorunları ve çözümleri konuşur ve bir süre daha şans veririm. ama olmuyorsa devam etmem. sevgiliyse cinsellik mutlaka iyi olmalı. "Kızılay'a kan bağışlar gibi uzanıp, ilişkide her şeyi erkekten bekleyen" libidosu düşük bir kadınla yapamam.
Erkekler acisindan bi sekilde tatmin olunur yani bosalir tatmin olmus olur ama kadinlara sormak lazim vunki seks onlar icin daha kapsamli bi olay duygusallikta isterler sertte isterler yani biraz sekste birbirini tanimak lazim ten olarak kadinlar bitirirmi o onemli
Eğer tatmin edilemiyorsam muhtemelen karşındaki insan ya tecrübesizdir ya da isteksizdir. Cinsellik bir ilişkinin temel taşlarından biridir. İnsanlar bu durumu aşmak için oturup birlikte bir çözüm arayabilirler. Ben her şeyin cinsellik olduğunu düşünüyorum. Sadece yatakta ölü gibi olmasın ve benim de modumu düşürmesin yeterli. En az benim kadar iyi olması her şeyim çok daha güzel yapabilir.
Hayır ya her şey seks değil ki normalde mutlu olursam yatakta mutsuz olmayı kafaya takmam sanki biz erkekler çok iyiyiz mk djdjdjd
Yorum yapmayacaktım fakat :D çok haklısın hsjd
Her zaman 😎😎
Cinsellik olmadan bi iliski zor. Cinsellik disinda mukemmel ilerlemesi de imkansiz çünkü diger konulari da etkiler. Isteksizlik varsa bu sefer bana kendimi kotu hissettirir ve bu da problem
Bu konuyu toparlamanın pek çok yolu var. Diyelim ki yine toparlanmadı, bir şekilde olmuyor. Karakterle alakalı artık, terk etmezdim diye düşünüyorum, büyükte konuşmamak lazım. Cevabım hayır terk etmezdim olurdu.
Sırf bunun sevdiğin insani elinin tersiyle itmek hayatından çıkarmak fazla ruhsuzca. Sevgi böyle bir şey değil ki sevince başka bir şey düşünemiyorsun , cinsellik bir çıkardır ve çıkarların için ilişki bitirmek insani değil.
ilişkim iyi gidiyorsa ondan bir performans beklemeye gerek yok sakince uzasın kendini bana bıraksın ve nefes alsın yeter zaten bir süre sonra baştan çıkar😄
Ama konu kadınsa meftayı nasıl uyandırır nasıl baştan çıkarır onu bilemem 😂😂
Evet yeterli bir sebep olurdu ve ayrılık sebebi bence...
Zaten kanunen ayrılma sebebi sayılıyor.
Bitirmem, niye bitireyim. İyi sevişen kadını her yerde bulurum ama iyi eşi her yerde bulamam. Buldum mu da kaçırmam , basarim nikahı. Aldatmak denen bir seçenek var sonuçta 😂
Cinsellik ilişkilerin olmazsa olmazı! Ya psikolojik sorunlarla ya ihabet rüzgarlarıyla savrulacaksın ya da o ilişki bitecek! Başka bir çekli yok maalesef :/
Beni tatmin ediyor veya etmiyor hiç fark etmez. Sevdikten sonra bunlar umrumda olmaz.
Cinsellik dışında mükemmel ilerleyen bi ilişki yatakta bozuluyosa o işin çözümü doktordadır, tutar kolundan götürürüm hallederiz sorunumuzu nolcak 😂
Ben cinselliğin sadece eşle yaşanması gerektiğini düşünüyorum
Evet, cinsel uyumsuzluk/tatminsizlik sıkıntı. İlişkiyi olumsuz etkiler. Aldatmak yerine ayrılmak en iyisi olur.
Kadın dediğin yatakta sert olacak, vahşi olacak, parçalayacak, aksi halde o ilişki devam etmez😄
Hayır sebep degil beni tatmin etmiyor diye ayrılmak yanlış her zaman yanımda olan kişi sırf beni tatmin etmiyor diye ilişkimi bitiremem
bence bir sorun var demektir bu sorun çözülmezse biter bu iş..
cinsellik önemli bir denge ilişkide
Cinsellik ve aşk başka bi şeydir … öncelik aşk ise bitirmek aptallık olur , aşk temiz duygudur onu cinsellikten ayırmak lazım..
Başıma geldi ama bu yüzden bitirmedim dudun oral seks yoktu hayatımızda yinede devam ettim :)
Oda tam olsa olur, ama ters gide. Ne var ne varda olmuyor. hic mi prno izlemedin o zamn izle öğren
Eğer asamazsak bu konuyu konunun sonu kötü ye gider
yoo niye bitireym ki adamla cinsellik için mi birlikteym sanki
Bizim elimiz armutmu topluyor bir elde biz atarız
Bir kaç kez denerim tatmin edemiyorsa o zaman ayrılık kaçınılmaz olur
Kadınlara sormak lazim erkek herturlu tatmin olur:)
Sadece ilişki kötü diye ayrılmak sevgiyle alakalı olan bir şey değil o kişiye sadece cinsellik için değer verdiğini gösterir o zaman
Erkek iyiyse yatakta iki tarafta tatmin olur ama erkek kötüyse, tek tarafın tatmini ile biter.
Saçmalık böyle bir şey için ilişki bitiyorsa kimse kalkıp aşk sevgi laga lugası yapmasın o zaman
İlişki cinsellik üzerine kurulmuşsa olabilir.
Sevgilim zaten beni yatakta tatmin edemez 😊
Çözülemiyorsa bitiririm
Çözülemeyen bişeyse evet
Öğretirim neler istediğimi
Tabiki. En en en geçerli sebep
Başka zaman tekrarlariz
Karşılıklı okur bu işler
Buna kötü duruyor diyen gitsin kafasına sıksın
Sonuca varmam hemen çözüme bakmak lazım.
Aldatmak istemeyen boşasın derim
Yeter seks olmasa olmaz boğayım çünkü y
çok yeterli bir sebep
Hersey seksmi yaa
Hiiiiç djsk :D
Kardeş kardeş yatarık 😜
Yanii her şeyin çözümü var djdk
Tabiki si
dayanamadıgım yerde bıtırdıgım oldu
Yani yeterli tabi
Bence yeterli
Kesinlikle evet