Selamsss🖤
Partneriniz cinsel ilişki de sizi doyuma ulaştıramıyor mutlu edemiyor ise ilişkinizi sonlandırırmıydınız?

Selamsss🖤
Partneriniz cinsel ilişki de sizi doyuma ulaştıramıyor mutlu edemiyor ise ilişkinizi sonlandırırmıydınız?

Cinsellik, cinsel uyumluluk, tatmin, doyum, arzu ve tutku aşktandır aslında. Yani aşk varsa her şey yolundadır zaten. Demek ki u boşluğa düşmüş isek bir birimizi sevmiyor, anlamıyor, güvenmiyor, aşık ta değiliz demektir ki bu ilişkinin yürümesi zaten imkansızdır bu şartlarda. Tabii ki de bitirirdim...
Seks her şey değil ama hiçbir şey de değil benim için çabası önemli yani eğer beni gerçekten seviyor beni gerçekten istiyor ise üstesinden gelmeye çalışırız sonuçta herkes tecrübeli doğmadı ama eğer beni zaten umursamıyor gönlünden gelmiyor ise sanki bunu yaparken mecburmuş gibi ya da ben istedim diye yapıyormuş gibi yapıyor ise daha fazla uzatmanın anlamı yok.
Teşekkürler 💙
Aslında bence bunlar yeterli sebep değil size iyi geliyorsa size duygusal olarak ve ruhsal ve psikolojik olarak kendinizi iyi hissettiriyorsa bence cinsellik en son planda kalması gerekiyor ama ne yazık ki günümüzdeki yaşanan ilişkiler sadece cinsellik ve önemi menfaat üzerine yaşandığı için çoğu insan cinselliği seçer
Hayır bu benim için bir sebep değil birisiyle birlikteysem onunla birlikte bir yatak hayatın varsa ona karşı duyguların vardır ve duyguları kopartıp atmak bu kadar kolay değil eğer seviyorsan beni tatmin etsin ya da etmesin peki benim için konu da değil açıkçası madem tatmin etmiyor ben onun kucağına çıkar kendim istediğim gibi yaptırırım.
Cevap
20Cevap
Sekste mutlu değilsek zaten o ilişki yürümez. Bitirmek en doğrusudur
Arada tensel uyum yoksa uzatmanın manası da yok
Hayır her şey seks değil benim için.
Eğer seviyorsam bir çaresini buluruz hemen vaz geçmem. Cinsellik için sevdiğim den kolay kolay hemen vazgeçmem.
Her şey cinsellik değil, diğer her şeyi iyiyse ve mutlu ediyorsa ayrılınmaz
Tabiki yeterli cinsellik ilk sırada benim için
Yatakta mutlu edemiyorsa hiçbir alanda edemez bu yüzden bye
İlişkiden ne beklediğine göre değişir. Bazıları cinsellik dışı konuları önemserken bazı insanlar için tek önemli kriter cinsel tatmindir. Benim için kesin ayrılık sebebidir, çünkü başka bir beklentim yok.
bilmem genel de doydum hahaha her şey seks segil ortası bulunur herhalde
Kesinlikle evet
Başka kadınlara giderim.
Evet kesinlikle sonlandırırdım
Evet, ayrılırım.
Foto mahvetti beni
Mutlu edemiyorsa bir yerde kopar zaten o ilişki
Evet olabilir
Fazla bile
Biraz sıkıntıli soru ne dicemi bilemedim a.
Olabilir.
Kesinlikle sebep
Seviyorsam bırakmam
Ten uyacak
tabıkı
Yeterli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?