Herkes bunu inkar etse de cirftlerin birlikte olma nedenleri sonucta cinsellige baglaniyor zaten bu bizim dogamizda var bu amac icin evrdende iki tane cinsiyet varr. Kimse kendini kandirmasin belirli bir yastan sonra iliskiniz sadece cinsel iliski olacak bu yuzden yatak odasinda mutlu olmak ilerleyen yillarda rahat edebileceginizin gostergesi ben cinsel hayatima devam etmem demiyorsaniz partnerinizin sizi mutlu etmemesi ayrılık sebebi tabiki... Bu arada ulkemizde de ustu her zaman kapatilir ama bosanmalarin %80 sebebi cinselliktir ve hepimiz illaki yaslaninca odasini ayiran teyzeler amcalar gormusuzdur bunun sebebi de yillarca çevre ne der diye susmalaridir.
Neden edemiyor? Bu önemli bir soru. Sebebi onun elinde olmayan saglikla ilgili bir sebepse, asla iliskinin bitmesine sebep olmaz. Ama keyfi olarak bunu seciyorsa olabilir
Sağlık açısından hiçbir problemi yoksa, sadece keyfi bir durumsa; benim için o ilişki biter. Bu benim için önemli bir kriter, eğer istediğim gibi gitmiyorsa soğurum karşımdaki kişiden. Sağlık problemleri varsa ve aşıldıktan sonra eski düzene geri dönülecekse problem yok, öncelikle problemin nedenini aramak gerek.
Cinsellik isin icinde varsa ondan önce cinselliği etkileyen ilişkiyi sonlandirmaya zorlayan bir neden olabilir düşuncesiyle obxe eşler aradında istişare edilmeli konusarak çözmeye çalışmalı isteksizlik varsa tek veya çift olarak bir aile danışmanj veya psikologdan evlilik veya cinsel terapi uzmanindan destek alıp çözülmeye calışmalı sorunu büyitmeden halletmeye çalışmali gecmise yönelik bir ruhsal çokuntu eşe karşı bir soğukluk olmuşsa kalbinde bir kırgınlik izi kalmıstır soğumustur buda erkek tarafindan olumsuz bir durumdur iliskiyi bitirmeden kurtarilabilecek birşey varsa iki tarafta çaba sarfwtmeli yok olmuyirsada son care ayrilıktir
o evlilik ya da ilişki cinsellik üzer, ine kurulmuşsa ortada sevgi aşk yoksa zaten böyle bir durumda sonlanması olası bir şeydir... Tabi bu durum sevgili olmayı ya da evlenmeyi cinsellik sananlar için geçerli bir durum... Sevgili olmanın evlenmenin ne demek olduğunu, aşkın ve sevginin ne anlama geldini bilen insan (lar) için böyle bir şeyin o ilişkiye/evliliğe zarar vermsi zor...
Hayır tabi ki de. Cinsellik hiç bir zaman önemli olmamalı. Daha önemli şeyler var, mesela onun ile yaşlanmak gibi güvenmek gibi. Cinsellik aşkın extrası öyle düşünelim belki bir taraf çok ister diğer taraf az ister ama olması gerek sonuçta ihtiyaç diye biliriz yeri zamanın da her şey güzel kısacası.
Eşim canım kanım olacak insan yetersizse zamanla deneriz aşarız bu sorunu hiç şüphem yok. Aşkım daha ağır basar ben onu sadece cinsellik için sevmiyorum kalbi için seviyorum.
Yatak odasının dısunda sağladıpı mutluluk ve huzurada bakarım. Yatakta çok çok kötü çekilmez bir durum yoksa onun dısındaki hayatta garika bir hatay yaşayabiliyorsak idare edile bilir. Onun dısında sanmıyorum
Bu cinsellik için evlenenlere geçerli. Migdemi bulamdiriyorlar kimse kukla degil bence boyle bir sebeple iliski sonlandirilacaksa o ilişki başından olmasın daha iyi.
tecrübesi olmayanlar için konuşmak kolay bu konuda.. kardeş kardeş yatacaksak ne anlamı var aramızdaki özel duyguların? ;) cinsellik olmayan ev önünde sonunda sorunlu olacaktır..
Mutlu olmadığın olamadığın bir ilişki ya da iletişim ne kadar sevgi barındırırsa barındırsın eşler kendi aralarında bir alternatif üretmedikleri sürece bitmeye mahkumdur.
yetersiz ise bu zamanla duzelecekdir elbette sevişile bilir ilişkide en temel kural budur bir ustad birsey derdi ufakdir anlamazdik ama onu buyuyunce cok iyi anladim ne demek istedigini
Hayır idare edilebilir normalde mutlu etsinde, yatakta etmesede olur. Sadece bu sebeble ilişkimi bitirmem yanında sevmediğim istemediğim 2-3 özelliği daha olmalı. Veya aldatırsa direk bitiririm.
değildir sevginin ne manası kalır böyle olduğu zaman. benim isim bu olduğu halde önermiyorum ayrılığı. zira çözülür hiç birşey imkansız değildir ne mutsuzlukları çözdük bu basit
Bir erkek duygusal fiziksel ve maddi olarak bir butun olarak tamamlamali kadini bir tanesi eksik kaldi mi hersey eksik demektir hic yetememissin demektir olmayacaktir o is. Daha duzgun sekilde yazmaya çalıştım ama :))))
En İyi Cevaplar