Sekste kadının vajinasına penis girince ne hissediyor? Erkeklerde vajinaya girince neler hissediyorlar hiç seks yapmadığım için merak ettim. Zevkli bir olay mı yoksa çok mu abartı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)8 aykızın dar olması daha fazla tatlı bir haz hissettiriyor penisi sıkıştırıyor bir de girince kız kendini sıkıp kastığında penisi daha da sıkıştırıyor o sıkışma darlık hissi çok tatlı bir zevk veriyor penise, penisi tamamen kökleyerek içinde bekletmek çok çok daha fazla zevk veriyor, en dibinde hafiften bir vakum etkisi oluyor ve penisin başını emiyor gibi hissediyorum. o emilme hissinin verdiği zevkle kıvranırım resmen, bir de yakıcı sıcaklığı oluyor vajinanın peniste o sıcaklığı hissetmenin apayrı bir zevk hissi var, bir de o an kızın altımda inleyip kıvranmalarını seyretmenin hazzı da keyfi de apayrı bir zevk veriyor, göğüslerini avucuma alıp sıka sıka okşamak da çok çok tatlı bir haz ya da git gel yaparken memelerin avucumun içinde löp löp sallanmasını hissetmek te apayrı bir haz.. boşalma anı da bammbaşka oluyor.. bir de kızın orgazm anını hissetmenin ve o anki hisler de çok güzel oluyor, vajina kasıldıkça peniste çok çok tatlı haz oluyor
**AYRICA pozisyonların da hissedilen zevke çok etkisi var, genelde benim en çok sevdiğim ve zevk aldığım klasik pozisyonda kızı altıma almak, kollarımın bacaklarımın arasına hapsederim, ön sevişme de çok önemli, özellkle kızı canının acımaması ve zevk alabilmesi için, 15 dakika boyunca aralıksız öpüp okşarım her yanını göğüslerini kalçalarını bacaklarını klitorisini meme uçlarını parmaklarımın arasında hafiften sıkarak okşarım, dudaklardan öperim sürekli, 15 dakika sonra penisi yavaş yavaş sokarım ve tamamen kökleyerek kendimi iyice bastırım kıza ve öylece kalırım git gel yapmadan hareketsiz kalırım yani penisi içinde bekletirim ve bi 15 dakika daha bu halde sevişmeye öpüp okşamaya devam ederim, bu ikinci sevişme periyodunda sdece memelere odaklanarak öper bakarım ve okşarım hunharca bi nevi, bi elimle de kızın klitorisini okşarım hafif hafif, 15 dakika sonra da git gel yapmaya başlarım yavaştan, geri çekerken penis tam içinden çıkacakken tekrar kökleyip bastırırım kemdimi iyice biraz öyle kalıp sonra tekrar git gel yaparım. ilk başlarda çok hafif hareketlerle yaparım 8-10 kez, sonrasında hızlanırım git gide daha hızlı ve sert vurarak git gel yapmaya pompalamaya başlarım, memelerini de avucuma alıp sıkarım öyle sıkı tutarım ama meme uçlarını parmaklarımın arasında hafiften sıkarak okşamaya devam ederim sürekli... kız orgazm olana dek aralıksız böyle devam ederim ama mesela 2-3 dakika hızlı git gel yapıp sonra kökleyip kendimi iyice kıza bastırıp 1-2 dakika boyunca yine penisi içinde bekletirim hareket ettirmeden, ve içinde bekletirken de memelerini bakarım, elimle de klitorisini okşarım.. sonra yine pompa. sonra yine içinde bekletirim... böyle böyle kız orgazm olana dek devam ederim... kız zaten zevkten mayışıp kendinden geçiyor, saçları darmadağınık altımda yatışını seyretmek, mayışık inleyişlerini dinlemek apayrı bir keyif de veriyor bana, terapi gibi..
bakire kıza ilk kez girerken ise hem aşıırı sıcak hatta yakıcı sıcaklığı oluyor ve çok aşırı dar olduğu için penise çok çok fazla zevk hissi verir bakire kıza ilk kez girince, çok daha farklı hisleri ve hazları oluyor bakire kızla ilk ilişkide..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 8 ayMerhaba! Bende daha önce ilişki yaşamadım ama şoyke mantık yürütebiliriz aslında erkeklerin libidosu artı ca erekte olur kadınların ise libidosu artınca vajinaları ıslanır dogrumu peki olaya şöyle baksak aslında her iki cins bir birini arzuluyor ve o arzu doğrultusunda iki vücut bir biri ile temas edince karşılıklı zevk oluyor degilmi işte o aldığın zevk seks sayesinde oluyor.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ay🙈 Kadın için penis vajinaya girdiğinde ilk başta basınç ve dolgunluk hissi olur kanka…
✨ Rahatladıkça bu his hazza dönüşür, özellikle de klitoral uyarıyla birleşince çok zevk verir.
🔥 Erkek içinse vajinaya girmek sıcaklık, sıkılık ve yoğun temas demektir; bu da hazza zirve yaptırır 😉❤️00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 aygirerken penisin sertliğini sıcaklığını hissetmek, o sıcaklık hissi o kadar tatlı bir his ki ve tamamı girince bir anda bi hoş oluyorsun içimin en diplerinde ateş gibi sımmsıcaklık hissi ve penisin sertliğini kalınlığını hissetmek çok tatlı bir his, özellikle hızlı ve tamamı girince bir anda tüm vajina ve belden aşağılarımda göğüslerimde ani bi zevk hissi oluyor her girişinde, git gel yaparken aynı anda göğüslerimi okşamasının hazzı da öyle tatlı ki, kalçalarım bacaklarım dizlerim göğüslerim o kadar tatlı bir zevkle doluyor ki... şahane hisler ve terapi gibi çok iyi geliyor. git gel yaparken bazen birden sertçe vurarak tamamını sokup bekletiyor içimde bir süre, içimde beklemesi penisi hissetmek öyle tatlı ki hiç çıksın istemiyorsun içinden emin ol.. bir de sertçe vurarak git gel yaparken her seferinde topları da şaap şaaap çarpıyor o çarpa hissi çok hoşuma gidiyor toplarının... ama tabiki ilk ilişkide ilk kez girişinin hissi daha farklıydı, biraz acıma biraz da karnıma doğru vuran sancı hissetmiştim bir süre geçmemişti o sancı ama sevdiğin erkeğe sarılmanın sıcaklığını hissetmenin hazzı çok tatlıydı, acıyı sancıyı umursamıyorsun o an...
70 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
25Cevap
Gizli Üye(45 üstü)8 ay35 yaşında hiç yapmadan ömrün geçiyor, o zevki tatmalısın.
Penis içine girip sonuna kadar bastırdığında o şekilde kalıyorsun, vajinanın vakum yapması ile erkeğe aşırı bir zevk veriyor.
İleri geri birlikte gidip gelir iken kadın orgazm olması aşamasında hadi artık dediğinde sonuna kadar bastırıp içine boşalıyorum ve aynı anda çığlık atarak orgazm oluyoruz.
Daha detayı ise anlatılmaz sadece yaşanır. Evli bekar farketmeksizin aynı zevki yaşarsın.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. açıkçası bana sorarsan kadın ne hissediyor bilemem ama benim için bir kadının içine girmek tek başına bir şey ifade etmiyor içine girmeden önce yaşadıklarım içine girdikten sonra hissettiklerimde belirleyici rol oynuyor sadece içine girmek olarak değerlendirirsek tek başına pek bir şey ifade etmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 830 cevap paylaştı. Bulutların üzerinde yürümek nedir bilir misin djsjdj
02 Yorumla
Soran8 ayO kafaya henüz ulaşamadım zbsbs
8 ayAnlaştığını kafa dengi biri ile çok zevkli. Anlatılmaz kolay kolay yaşamak lazım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı.
8 ayKızgın kumlardan serin sulara atlar gibi, Magnum haz peşinde 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayAyakların yerden kesiliyo. Keyiften gözlerin kayıyo bayılıyomuş gibi. İstemsizce gülümsüyosun vee daha neker oluyoo 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayCanımm iyice çişin geldiğini düşün çok sıkıştın ve sonra çişini yaparken aldığın rahatlığı düşün onun 2 katı zevkli rahatlatıcı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
8 ayZevkli bir olay da hissetmeden anlayamazsın bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayHiç yapmadım ama keşke karşıma biri çıksaydı yapsaydım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Daracık sımsıkı sarıyor sıcacık o zevkin tarifi yok kadının inlemeleri şaplama sesleri finalde de içine boşalınca offff
00 Yorumla
8 ayKadın deliriyor zevkten o sırada
12 Yorumla
Soran8 ayPeki erkek
- 8 ay
Ben 3 kadınla yaptığım için.. baya zevk veriyor bizd
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
8 ayYaşayınca anlarsın
12 Yorumla
Soran8 ayBir tarifi yok mu böyle anlayamıyorum bzbzbz
- 8 ay
Yok hissin tarifi olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı.
8 ayzevkli olmaz mıııı... dünyanın enn zevkli olayı
02 Yorumla
Soran8 ayBiraz detay ver sbbsb
- 8 ay
burdan verdiğim zaman hesabımı bloke ediyorlar.. burdan yazamıyorum onun için kusura bakma
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
8 ayUyumlu olup olmamasina bakar bu işe
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
8 ay30 yasinda bakiresin helal olsun sana
01 Yorumla- 8 ay
Evlenmeyi düşünmüyormusun
Zevkli. Abartı değil. Cennete gidip geliyorsun 🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
8 ayZevkli olmasa millet aldatcak kadar ileri gitmezdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayTarifi var aslında
05 Yorumla
Cevap sahibi8 ayVe bunu sende anlayabilir sin
Soran8 ayNasıl zbbzs
Cevap sahibi8 ayNormal ulaş diyeyim
Soran8 ayYok almayım xbxb
Cevap sahibi8 aySonra yine git
Gizli Üye(18-24)8 aybilmiyorum bende bakirim knk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Öyle mi acaba
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. his anlatılamaz ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
8 aysıcaklık kaygan lik
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. zevkli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yasamalisin aslinda
00 Yorumla
8 ayBakire misin
06 Yorumla
Soran8 ayYapmadım dediğime göre zbzbz
- 8 ay
Ahahaha popodan olmuştur belki 😂
Soran8 ayOda olmadı bakireyim yani
- 8 ay
Kaç yaşındasın