sorum mavilere +1?
kadinlar iliski sirasinda inlediginde erkekler neler hisseder cok merak ediyorummm , bana aciklarmisiniz..
kadinlar iliski sirasinda inlediginde erkekler neler hisseder cok merak ediyorummm , bana aciklarmisiniz..
Maviler sevsin seni. :D
Neyse soruna gelelim. Seks esnasında kadınlığa ve erkekliğe yönelik söylemler, performansıyla ilişkili fısıldamalar, taklit olmadan gelen sesler kaliteyi yükseltir.
bende mavileri seviyorum :)
Bende kırmızı seviyorum işte :)
erkeğin daha çok hoşuna gider kadını tatmin ettiğini düşünerek daha seri ve sert darbeler vurur
Teşekkür eic için
Cevap
23Cevap
zevki 10 kat daha artarrr ve fena ateslenirr hızlı hard seks yapar
bayilirim
seert iliski.
24 1 kere yaptim
evlencem :) nisanliyim
nisanliyla ya :) hic aldatirmiyim
dimiiiiiiiiiiiiii :)
bilyor tabi :)
biz erkekler fiziksel olarak sizin kadar zevk almayız. esas zevkimizin kaynağı kadının inlemesidir. inletmektir;)
inletin :))
Senin zevkten inlediğini farzedip şevke gelir mutlu olur ve tahrik olur.
Bence sadece inlemek değil, zevk aldığını bilmek-görmek, insana asıl haz veren. İnleme bunlardan bir tanesi. O da yapmacık olursa, pek bir anlamı olmaz hani.
ejekülasyon sırasında kimseyı duymuyorum asdfg böyle bir sessizlik oluşuyörr asd
rooobin hut :)
Aşırı zevk alır tatmin ettiğini düşünür ve daha iyi girmeye başlar hızlı olur ve zevk tavana çıkar :) inletmeyi çok seviyorumm :)
inlemek zevk almak demektir
kadın inliyorsa erkek daha da şevke gelir
inlediğinin farkında bile değildir o :D
aaa gercekten mi
Daha cok haz alir erkekler daha iyi iliskiye girer ve daha cok kadinina zevk verir iliskide.
Zevkimiz normalde 1'se 3'e çıkar. Kadının inlemesi zevk aldığını gösterir bu da erkeğin egosunu okşar bu da bize x3 daha fazla haz verir dediğim gibi :)
ne hısseder deıl de ne dusunur solım kızı ınlettım erkeklğmı yaptım der genelde ve erkeklık kızı ınletmekle alakalı dıe dusunurler en cok bağırtan en guclu erkek
erkek mantigi
Sert istiyorsan numaradan da olsa inle farkı ilk inlemede görürsün kırmızı ;)
ben inlemeyi seviyorum inletiyor da ben kendi inlememden hoslaniyorum aslinda
evet oyle oluyor bende nedense
evet kiskirtiyorum
muhtesem :)
Kasiklara kadar hizlica gecirir:)
ouu yirtar diyosun yani
hissediyomusunuz dibi?
aaaaa enteresant
Ne kadar çok inlerse o kadar kudururum. Kadın yatakta çok azgın olmalı ben öyle severim.
bende severim :)
Tırmalayacak kadın dediğin zor zaptedicem o derece deli severim :)
aynen
Sen çok mu inliyorsun?
coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk
Hmm iyiymiş içim kıpırdadı :))
:)))))
Gülersin tabi :)))
hahahhaha
İçim kıpırdadı deyince nasılda mutlu oldu erkekleri tahrik etmekten hoşlanıyorsun anladım :)
aynen oyle
Seninle çok iyi zaman geçirebilirdik ama ben uyumaya gidiyorum yarın iş var :)))
Maviyi severim.
bende
ben maviyim <3
verdiği hazzın etkisisyle daha mutlu olur ve daha da azar daha istekli yapar
kendi adıma çok tahrik olduğumu söyleyebilirim
Ne inlemesi ağlatcan ağlatcan :D
nasil oluyor o
kadın inleyince soğuyorum
aaa neden
inlemesi zevk heyecan ve tempo veriyor
kendısı ınlemıs kadar zevk alır o goruntuden
bilmem :)