girişte zorlanacaksın ama sonuç olatak sadece girişlerde girdikten sonra bir titreme ve kendini ona teslim etme söz konusu yeteri kadar ıslanmadıysan vay haline ben iki kere birliktelik yaşadım biri hayatımın aşkıydı ve her zerresine yükseldiğim bir oğlandı sırılsıklam ilişkiye girdim uzun ve sert davranmasına rağmen ben çok zevkli geçirdim diğeri ise o çocuğu unutmak için birlikte olduğum asla bir şey hissetmediğim erkekti çok ağrı acı çektim çok bağırdım ön sevişmeye rağmen ıslanamamıştım artık ellerimi tutuuordu elimle engel olmayayım diye
23 Yorumla
Soran11 ayÇok detaylı anlatmışsın teşekkür ederim vakit ayirdigin icinnn
Soran11 ay❤️❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
11 ayKorkman gereken hiç bir durum yok canım
02 Yorumla
Soran11 ayAnladım tesekkurlerr
- 11 ay
Rica ederim
11 aySeks kaçınılmaz ise zevk almaya odaklan
01 Yorumla
Soran11 ayKnk senin dediğin şeye cikiyo ama "tecavuze ugrarken bile zevk al" . Ben sana bu zihniyettesin demiyorum sadece dediğin buna cikiyo
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayKorkma 😇😇😇😇sinek ısırığı gibi düşün
00 Yorumla
11 ayKorkunun ecele faydası yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayEvlenecegin erkek bakir mi
01 Yorumla
Soran11 ayEvet
Gizli Üye(18-24)11 ayneyden korkuyorsun acaba sevinsene
09 Yorumla
Soran11 ayHayatımda hiç yapmadım canım çok yanxak
Cevap sahibi11 ayAh kizlarda bu korkuyu napacaz ve fark ettim ki bu sadece bizim turk kizlarinda olan bir sey. Yurtdisinda yasiyom adamlar ergenlikte 14 15 yasinda catir cutur yapiyor akillarin ucundan bile aciymis agriyis gecmiyor adamlar zevklerinde nasil zevk alirim ona bakip dusunuyor bizimkiler de tam tersi acir mi yok canim yanar mi yok yapamam edemem ohooo ksdfjs her ay regl oluyorsunuz 1 hafta boyunca agri sanci gelip geciyor bu belki sadece yarim saat 1 saatlik olay sanki adam olduruyorlar iskence yapiyorlar bu kadar gozunuzde buyutmeyin bence knk seks dedigin zaten zevk alma isi degil mi bu is zevk alma tatmin olmak icin yapilan bir sey ve cocuk tabi ama cocuk yapmak icin yapildiginda da zevk aliniyor sonuc olarak. Biraz bakis acinizi dusuncenizi degistirin hep tek bir yerden bakiyorsunuz biraz da diger tarafindan bakin olaya
Soran11 ayKnk yapsam okey ama içime o sertlikte birşeyin girmesinin acısı nj ben düşünemiyorum
Soran11 ayÖnceden yapsam"
Cevap sahibi11 aytamam da knk bu kadar ayrintili falan dusunursen zaten olmaz. Bu kadar insan yapiyor millet kafayi yiyor yapmak icin bayila bayila yapiyorlar insanlik bile uremezdi bu kadar acili sancili bir sey olsa. Direkt girmeyecen ki zaten ilkin bi uzunca sevisirsin hem bi guzel islanirsin sen bol bol ve rahatlarsin vucudun da gevser rahatlar alisir o ana ortama falan o islaklikla gevseme rahatlamayla zaten girilmesi daha kolay olur sende bu esnada aciymis falan degil de zevk almaya bak seks nasil bir sey onu hisset ve ona bak
Soran11 ayAslında haklısın doğru
Cevap sahibi11 aybencede. Az mantik hallediyor isi. Kafa bu kafa🧠beyin bedava ksdj
Soran11 ayHahsysjgsjsysjhsys
Cevap sahibi11 ayhihi😂
Gizli Üye(25-29)11 ayNeyden korkuluyor anlamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBende korkuyom
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBnde krkuom bkrym
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayHis hisseder
02 Yorumla
Soran11 ayKanka sen Oxforda gitmelisin
- 11 ay
Yok ben andromedaya gidicem
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 ayHicbisey genelde
00 Yorumla
11 ayKorkmaz yavrum ,:)
00 Yorumla
11 aySonuna kadar zevk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayZevkli
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem