• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Cinsel Yaşam

Cinsel birleşme sırasında kadın ve erkek nasıl bir his yaşar?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
15
Tam o andaki hissinizi nasıl tanımlarsınız? Nasıl bir hisse benziyor?
Cinsel birleşme sırasında kadın ve erkek nasıl bir his yaşar?
Erkek Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Dapdar, ıslak ve sıcak yere girince sıcaklık tüm bedenime yayılıyor kadının yumuşak tenli oluşu yüzünden hızlanmak istiyorum refleksi olarak sonra daha hızlı ve daha sert aşırı erkeksi ve güzel hissettiriyor hele ki partnerin altında erkekğiö falan diyorsa zevkten uçarım

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İlk ilişkinizde sert olmadan yapmayı nasıl başardınız? İçgüdüsel olarak hızlı ve sert olmak istiyor sanırım erkek. Ama kadının ilk deneyimi için yavaş ve hafif olunması gerekiyor ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İlk giriş zaten yavaş oluyor çıkarır çıkarmaz köklemiyoruz ama ritmi bulunca dayanamayıp hızlanıyoruz tabi kadında alışıyor zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Güzelmiş o zaman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

En zoru içeri boşalmamak öyle yoğun zevk geliyor ki gelde dur çık be yüzüne boşal cidden zor iş

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

zevk hissi bir yana psikolojik olarak da çok iyi gelen bir yanı var, o his çok iyi geliyor yani bir kıza kadına sahip olma hissi terapi gibi çok iyi gelen bir his, duygusu çok güzel, özellikle sevdiğin kız ile yapıyorsan o an kızı öperek okşayarak onun tüm kıyafetlerini çıkartmanın da apayrı bir hazzı oluyor ve yatağa uzatıyorsun o an bir süre seyrediyorsun, alinle hafiften tenini tepeden tırnağa bi okşuyorsun, çok hoş hissediyorsun, tamamen kıyafetsiz ve senin olmaya hazırım diyen bakışlarını görmek de çok mutlu eden bir duygu... sevişmeden sonra benim en çok hoşuma giden an kızı tamamen altıma aldığım anki duygu, o an saç baş darmadağınık kız altımda yatıyor bacaklarını açıyorum içine yavaş yavaş girmenin yavaş yavaş kendini kıza bastırmanın hissi hazzı muhteşem, o an yüzüne bakıyorsun kızın ve onun yüzündeki ifadeyi seyretmek ve aııııııhh diye inleyişini dinlemek psikolojik olarak terapi gibi çok iyi gelen bir duygu... vajina hissi sımmsıcaklığı ve aşırı dar oluşu, penisin zorlanarak kayıp girmesinin hissi, o an kızın kendini sıkıp kastıkça penisi sımsıkı sıkıştırması ve sıcaklığını hissetmek muhteşem duygular.. kız kendini kastıkça penisi sımsıkı sıkıştırması da penise çok tatlı bir zevk hissi veriyor, çok hoşuma gider o histe, kızın kendini sıkıp kasması.. vajina içinin ıslak ve vıcık vıcık oluşu da çok hoş hissettiriyor girerken, ıslaklık yumuşaklık hissi veriyor ve çok tatlı bir his o... ruh hali olarak bir kadına sahip olmanın hazzı keyfi, onun altımda inleyip kıvranmalarını seyretmenin hazzı bambaşka bir keyif veriyor, ben özellikle penisi içine tamamen kökleyip kendimi tamamen bastırarak bir süre hareket ettirmeden içinde bekletmeyi çok severim, vajina en dibinin yakıcı sıcaklığını peniste hissetmek muhteşem oluyor, içinden hiiç çıkartasım gelmez, içinde bekletirken de öper okşarım her yanını göğüslerini özellikle sürekli avucumda okşarım ve bir elimle de kızın klitorisini mutlaka okşarım.. o an kızın zevkten kıvranmalarını seyretmek mayışık mayışık inleyişlerini dinlemek çok çok hoşuma gider, bir de ayrıca penisi içine tamamen kökleyip bekletince bir süre sonra vajina en dibinde hafiften bir vakum etkisi hissediyorum ve adeta penisin başını emiyor gibi oluyor o histe dehşet tatlı bir zevk hissi veriyor penise, içinden hiç çıkartasım gelmez o yüzden terapi gibi çok iyi gelir bana ve beni asıl tatmin eden bu duygular oluyor, yoksa bu duygular hisler olmasa 5 dakika git gel yapıp boşalıp bırakırsın tatmin olamazsın sadece boşalırsın ve 5-10 saniye boşalırken ki zevki hissedersin ve hemen biter.. ama benim için öyle olmuyor, hissettiğim haz zevk öyle 10 saniyede geçip bitmiyor... sarılıp kenetlenmenin onun vücudunun sımmsıcaklığını hissetmenin de apayrı bir hazzı var...
    enn sevdiğim şeylerden biri de şu: kıza kökleyip uzun süre hareket ettirmeden içinde bekletmek ve içinde bekletirken de memelerini öpüp okşamak bazen yarım saat bile yaptığım oluyor ama en az 15 dakika mutlaka yaparım.. klasik pozisyonda yaparım yani kızı altıma alıp yapmak daha bi zevkli, kızın inleyip kıvranmaları da terapi gibi çok iyi geliyor bana o hallerini seyretmek... ön sevişmeye başladıktan 15 dakika sonra penisi yavaaş yavaaaş köklerim kıza kendimi iyice bastırırım ve öylece kalırım, sevişmeye öpüp okşamaya devam ederim en az 15 dakika daha... öyle tatlı bir hazzı var ki penisi kökleyip içinde bekletmenin, vajina en dibinde hafiften bir vakum etkisi oluyor ve penisin başını emiyor gibi bir his veriyor ve muhteşem bir haz hissettiriyor, kız kendini sıkıp kasmasıyla penisi sıkıştırması ve vajinanın yakıcı sıcaklığının verdiği haz da da çok tatlı oluyor... içinden hiç çıkartasın gelmiyor saatlerce.. hatta penis içinde kökleyip öylece kenetlenip uyumak bile aşırı zevkli...

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

vajinada yakıcı sıcaklık oluyor ve o sımmsıcaklığı peniste hissetmenin muhteşem bir hazzı var... içine girmeden önce yani ön sevişme yaparken peniste çok tatlı bir zevk hissi başlıyor, içine yavaşça girerken önce vajinanın sımmsıcaklığını hissederim, girme esnasında kız kendini istemsizce sıkıp kasar ve vajina daha da daraldığı için penisi sıkıştırır girmesi zorlaşır ama vajinanın penisi sıkıştırması sarması da muhteşem bir histir, kendini bastırıp dibine kadar köklersin ve öylece kalırsın bir süre, yakıcı sıcaklığı ve penisi sıkıştıran darlığının verdiği zevk hissi önce penisin yalnızda baş kısmında hissedilir, kızın zevk suyu aktığı için kayganlaşır içi ama dümdüz gibi bir his değil, bir çok kas yapısı olduğu için vajina kasıldıkça girerken takıla takıla girer, çoook aşırı hoş bir histir ama, tırtıklı bir yapısı var gibidir, içinde beklettikçe baş kısmından penisin tamamına yayılır o his, sonrasında t*şaklarda da tatlı bir haz hissi başlar, vajinanın o yakıcı sıcaklığı penise geçtikçe adeta ılık ılık tüm belden aşağılarıma doğru o sıcaklık hissi yayılmaya başlar muhteşem bir zevk hissiyle, dizlerimde bacaklarımda çok tatlı zevk hissi oluşur, vajina en dibinde adeta hafiften bir vakum etkisi olur ve penisin baş kısmını emiyor hissi olur ve o emilme hissi apayrı bir zevk hissettirir o anda, 10 dakika böyle hiç hareket ettirmeden vajina içinde bekletirim, içinde bekletirken de kızın göğüslerini öper okşarım, böyle adeta göğüslerini avucuma alıp okşarken de ayrı bir haz hissi verir sanki böyle memelerden penise bir akım gidiyor gibi, elektrik akımı veya meltem esintisi gibi bir his, kızın kalp atışlarını hissederim ellerimde... kızın içinden hiç çıkartasım gelmez, git gel yaparken de tüm bu hisler zevkler git gide çoğalır önce peniste sonra tüm belden aşağılarımda, vajinadan zevk sularının akmasıyla vıcık vıcık olur ama o vıcıklığı peniste hissetmek çoook hoş bir haz veriyor...

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

penisin girerken ki hissi çok tatlı bir his, yakıcı bir sıcaklığı oluyor penisin ve ilk o sıcaklığını hissedince yakıyor içlerini adeta ve o sıcaklık hissi muhteşem bir haz veriyor, bir yandan da penisin çok aşırı hoş bir haz veriyor, en dibine kadar girince penisin baş kısmı adeta ateş gibi yakıyor diplerini ve o his öyle tatlı bir zevk vermeye başlıyor ki tüm kalçalarında bir anda öyle tatlı bir haz hissediyorsun ki kalçaların bacakların kasılıyor göğüslerine doğru o haz akıyor ılık ılık adeta, o an erkek göğüslerini de öpüyorsa okşuyorsa onun da ayrı bir hazzını hissediyorsun, erkek girip çıkarken git gide hızlanır daha hızlı ve daha sert girmeye başlayınca hissettiğin zevkte git gide çoğalmaya başlar tüm vücudunu kaplar o haz ve adeta mayışıp kalırsın kendinden geçer gibi bir halin olur inlersin kıvranırsın istemsizce, sertçe vurarak köklediğinde bir anda sanki yüreğin ağzına geliyormuş gibi olursun ama bir anda yoğun bir haz kalçalarından göğüslerine doğru zınk diye gelir sanki öyle bir his oluyor sert vurarak yaparsa... erkeğin gücünü sertliğini hissetmek çok hoşuna gider o an.. erkek bazen bir anda tamamen kökleyip içinde bekletir penisi bir süre git gel yaparken yorulursa felan, 1-2 dakika bekletir içinde, o içinde beklemesinin de acayip tatlı apayrı bir hazzını hissedersin, içinden hiç çıkmasın istersin o an.. ilk gece ilk ilişkide yaşananlara gelince; anlatılan korkutucu şeyler kadar ve kafamda büyüttüğüm mesele ettiğim korktuğum kadar ne acı oldu ne de kötü hissettim, gayet güzeldi, az biraz sancı acı elbette olacak ama çok tuhaf bir hislerdi, sadece ilk birleşme ilişki anı değil, bir erkekle odada yalnız kalmak, o güne kadar kendi ailenden birinin yanında bile soyunup giyinmeye utanırken bir erkeğin senin bütün kıyafetlerini çıkartması karşısında savunmasız kalman ve daha da garibi bir erkeği ilk defa karşında tamamen çıplak olarak görmek tuhaf ve ürkütücü gelmişti o an, loş ışıktaydı ama yine de onun bedenini görüyorsun, küçük erkek kardeşimin pipisini çok görmüştüm dokunmuştum ama o küçücük bişeydi şimdi karşında onun olgun halini havaya kalkmış halde kütük gibi görmek çok çok tuhaf bir histi ve beni oldukça germişti o görüntüsü... ve bana çok tuhaf gelen başka bişeyde sevişme esnasında erkeğin altında olmak, pozisyon olarak bacaklarımı açması felan çok tuhaf hissettirmiş kendimi, ya ben napoyorum burada, üstümde bi herif napıyor böyle felan gibi saçma sapan düşünceler ve o güne kadar duyduğum a*ına koyayım gibi bazı küfürler aklıma gelmişti ve şimdi bu herif bana da koyacak gibi düşünceler aklımdaydı bunların dışında ilk birleşme anı aslında güzeldi penisin sımmsıcaklığını hissetmek güzel bir histi, ilk girince karnıma doğru yoğun ve geçmeyen bir sancı olmuştu, eşimde ilk girince bir süre çıkartmamıştı hareket de etmeden öylece içimde bekletmişti alışmam için ve kızlığın bozulması için, öyle beketmesi bir yandan çok tatlı bir histi şeyinin sıcaklığını içimi yakmasını hissetmek ama bir yandan da o sancı hep vardı karnımda, bir süre sonra azalmıştı, tam süresini hatırlamıyorum ama 1-2 dakika kadar yavaş yavaş iler geri girip çıkartmıştı ve sanırım boşalmıştı, öylece ilk ilişkimiz tamamlanmıştı. sonrasında sarılıp bir süre öylece kalmıştık kucak kucağa, o an onun küt küt atan kalbinin sesini duymak dinlemek çok huzur verici gelmişti bana, ve nefes alıp verişini sıcak nefesini hissetmek çok hoşuma gitmişti, bana sarıldığında o hep göğüslerimi hiç bırakmamıştı sürekli okşamıştı hatta emer gibi şeyler yapmıştı, o hisler de çok hoşuma gitmişti, böyle sanki onun vücudundan benim vücuduma ılık ılık bişeyler akıyor gibi bir his vardı bende ve dizlerime bacaklarıma doğru akıyor gibiydi...

0
    3 Yorumla
    • Yenidengeldiimm1
      Yenidengeldiimm1
      +1 yıl

Mükemmel bir yazı olmuş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Yenidengeldiimm1 yaşamışlığın var mı

Yorumla
    • Yenidengeldiimm1
      Yenidengeldiimm1
      +1 yıl

Yok sen evli misin

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

18

Cevap

• MmartKedisi
    MmartKedisi Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 92%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.

Dudakların ya da ellerin kavramasından çok daha fazklı bir haz.. O an adımı bile unutacak hale geliyorum zevkten.. Ya sen? :)

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki fiziksel olarak nasıl bir his bir erkek için? Tamamen içeride olmak

Yorumla
    • MmartKedisi
      MmartKedisi
      +1 yıl

Onu elde etmiş olmanın egosal yükselmesi, git gel yaparken, emiliyor olmanın zevki, tamamen sahiplenmenin ve dilediğim gibi s*kebilecek olmanın tarifsiz hazzı... Dahasını birebirde yazmak isterim sana merhaba dersen :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Güzel betimleme😄

Yorumla
    • MmartKedisi
      MmartKedisi
      +1 yıl

Senden de dinlemek isterdim. Burada genele yazmak istemiyorsun belli, beklerim efendim <3 :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmediğim için sordum aslında😄

Yorumla
    • MmartKedisi
      MmartKedisi
      +1 yıl

E iyi ya! Nasıl bir merak ve beklenti içindesin - Deneyimsizkenki beklentin ve düşüncen ne? Bunları konuşuruz hadi gel :)

Yorumla
  • uyumsuzbirbilinmez
    uyumsuzbirbilinmez Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.

O his tarif edilemez tabiki o an stressiz ve arzular tam anlamıyla eşitse Nirvana’ya ulaşabilirsiniz. Mükemmel bir his her iki taraf arzuyla yakınlaşıyorsa

0
    0 Yorumla
  • RaistlinMajere_
    RaistlinMajere_ Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Yani birkaç cümle ile sansüre takılmadan gerçek manada açıklanamaz. Açıkladığını sananlar da ağır abazadır.

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Siz bi deneyin bence😄

Yorumla
    • RaistlinMajere_
      RaistlinMajere_
      +1 yıl

Gerek yok kalsın, teşekkür ederim. Sonra siliyorlar sinir oluyorum :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Okey

Yorumla
    • RaistlinMajere_
      RaistlinMajere_
      +1 yıl

Durex

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kahkaha tufanı

Yorumla
    • RaistlinMajere_
      RaistlinMajere_
      +1 yıl

Kusmanı beklerdim :P

Yorumla
  • GırgırAdam
    GırgırAdam Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Herkes farklj şeyler yaşar

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sizinkini anlatabilirsiniz

Yorumla
    • GırgırAdam
      GırgırAdam
      +1 yıl

Benim ki şöyle bir his tüm gün öyle yorulmuşsunuz ki akşam eve gelir bir duş alır yeniden bataryanız dolar ya öyle bir şey yeniden doğmuş gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Vay be😄 çok iyi

Yorumla
    • GırgırAdam
      GırgırAdam
      +1 yıl

😊 teşekkürler

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bir kızın vajinasına dil değdiğinde o kız herşeyi unutur sanki güneşin altında otururken üzerine bir kova soğuk su dökülmüşcesine titrer

0
    0 Yorumla
  • Hatırlasevgilim55
    Hatırlasevgilim55 Takip Et
    Master Yaş: 109 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.

Vajina içine girme hissi mi

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • Hatırlasevgilim55
      Hatırlasevgilim55
      +1 yıl

Çok değişik bir duygu sadece girme olarak değil tek başına bir eylem değil bu girerken kadının kasılması aldığı zevkin yüzüne yansıması bi bütün olarak çok güzel

Yorumla
  • Mrt_5555
    Mrt_5555 Takip Et
    Yoda Yaş: 50 , eic 100%
    +1 yıl

Çok tanımlamabilecek bir şey değil

0
    0 Yorumla
  • HeadSh0t
    HeadSh0t Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı.

Onu anlatamazsın yaşaman lazım ki anlayasin

0
    0 Yorumla
  • sanki_freud
    sanki_freud Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Ben ten uyumuna inanırım

0
    0 Yorumla
  • TipSizAdam06
    TipSizAdam06 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.

yapınca keşfet bence:)

0
    0 Yorumla
  • BrownFlag
    BrownFlag Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

İçini dolduruyo

0
    0 Yorumla
  • sakızkabugu
    sakızkabugu Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 96%
    +1 yıl

Bu çok detaylı ve komplike bir olay…

0
    0 Yorumla
  • Chajkal
    Chajkal Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Çok güzel bir şey tarifi yok

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sıcak ve haz duygusu yoğun oluyor

0
    0 Yorumla
  • eğlenbenimle
    eğlenbenimle Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

yoğun bir haz işte

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neye benziyor nasıl bir şey

Yorumla
    • eğlenbenimle
      eğlenbenimle
      +1 yıl

yani tarifi zor da masturbasyondaki hazzı tüm vücudunda daha yoğun hissediyorsun ona bir de duygusal bağ ekleniyorsa mükemmel bir his işte😄

Yorumla
    • eğlenbenimle
      eğlenbenimle
      +1 yıl

daha tecrübe etmedin sanırım sen

Yorumla
  • hakan-salihoglu
    hakan-salihoglu Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Seviş anla

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

zevkli

2
    1 Yorumla
    • MmartKedisi
      MmartKedisi
      +1 yıl

Daha güzel betimleyebilirdin bence :P

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Tarif edilemez muazzam bir duygu

0
    0 Yorumla
  • HerbokologBirDahi
    HerbokologBirDahi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Gel anlatayım

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel birleşme sırasında kadın ve erkek nasıl bir his yaşar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Cinsel birleşme esnasında yaşanan his nasıl? 14 cevap verildi
Cinsellikte ten uyumu yaşandığında ne hissedilir, karşılıklı mıdır? 6 cevap verildi
Erkek ve kadın ilişki anında ne hisseder? 16 cevap verildi
Cinsel birliktelik sonra hisler nasıl olur? 17 cevap verildi
Kadın ve erkek sekste ne hissederler? 29 cevap verildi
İlk cinsellik kadına ve erkeğe nasıl hissettirir? 20 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Son dakika fikir değiştirir misin, karar verdikten sonra ne kadar esneksin?
  • Anneden tiksinmek neden olur?
  • Sevmediğiniz biri ile sırf çıkar için sevgili olur musunuz?
  • Gördüğüm yalanlara sessiz kalmam, oyunları izleyip karakteri çözdüğümden mi? Sessizlik bazen en ağır cevap değil midir?
  • Sevgiliyle el ele tutuşarak dolaşmak itici mi bulunuyor?
  • Sizi çekemeyen haset kişilere ne tepki veriyorsunuz?
  • Ya yük gibi ya da yokmuş gibi hissettirildiniz mi?
  • Yarın Paraguay maçını izlemek için uykusundan vazgeçecek olanlar kimler?
  • Mesajlaşma esnasında noktamama işareti kullanıyor musunuz?
  • Aldatmaya ne kadar meyillisin test edelim mi 😂?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨