Bir ay önce dating app üzerinden bir kadınla tanıştım. Birlikte olduk. İlk iki çok erken geldi. Ara verip devam ettikten sonra daha uzun sürdü. Çok sinirlerim bozuldu. Düzenli seks hayatı olan biri değilim bundan önceki ilişkim üç yıl önce olmuştu.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
10 ayGeciktiricili prezervatiflerden yararlanabilirsiniz. Eğer sorun devam ederse o zaman bir uzmandan yardım almanız gerekiyor demektir. Çünkü bir kaç ilişkiden sonra beden normalde kontrol mekanizmasını güçlendirir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Erken boşalma, birçok erkeğin yaşayabileceği yaygın bir durumdur ve üzerinde çalışılarak kontrol altına alınabilir. Öncelikle stres yönetimi ve rahatlama teknikleri önemli; derin nefes almak ve cinsel aktivite sırasında sakin kalmak fayda sağlar. “Dur ve devam et” veya “sıkıştırma” teknikleriyle boşalma refleksi geciktirilebilir. Pelvik taban kaslarını güçlendiren kegel egzersizleri de kontrolü artırır. Partnerle açık iletişim kurmak, beklentileri paylaşmak ve birlikte sabırlı olmak süreci kolaylaştırır. Gerekirse bir uzmana başvurmak, profesyonel destek ve terapi almak etkili sonuçlar sağlar. Unutulmamalıdır ki erken boşalma tedavi edilebilir ve sağlıklı cinsel yaşam mümkün.
10 Yorumla
9 ayErken boşalma bazen fazla istekten, bazen de o anın heyecanına kapılmaktan olur. Acele etme… Önce gözlerinle dokun, sonra ellerinle keşfet. Ön sevişmeyi uzun tut, ritmi ara ara yavaşlat. Nefesini ona uydur, teninin sıcaklığını hissettir. O an sadece boşalmayı değil, her dokunuşun, her bakışın tadını çıkar. Zevk yavaş yavaş yükseldikçe, kontrol de sende kalır… Ve o zaman ikiniz de aynı anda zirveyi yaşarsınız.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 aynormal dostum ilk seferde erken boşalman, yani p*rno ya da mastürbasyonun etkisi eğer uzun sürerse, yapacağın ya geciktirici süreceksin, ya da ilişkiden önce mastürbasyon ya da oral ile boşalacaksın 1 saat sonra değme keyfine , ama düzene sokarsanız ililişkiyi sorun kalmaz , birde pozisyon değiştir bol bol
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
20Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı. Cinsel hayatın düzene girdiği zaman olması gereken en sağlıklı süreye ulaşırsın. Ortalaması 10-15 dakika deniyor.
02 Yorumla
Soran10 ay10-15 dk olsa başka bir şey istemem zaten
9 ayYani bunun için sprey kullanan erkekler var ama o da hissizlik yapıyor sanırım hap alabilirsin muhakkak çözümü vardır Kendini kontrol edebilmen için o an farklı şeyler düşünebilirsin. Bir de partnerinin sana yaklaşımı ne oldu erken boşalınca bunu merak ettim ben
23 Yorumla
Soran9 ayAnlayışla karşıladı. Ama beş tekrar yapmam mutlu etti. Bir de ön sevişmeyi iyi yaptım. Olumsuz bir durum yoktu yani. Hem kendisine belirttim üç yıldır kimseyle birlikte olmadım. Düzenli seks hayatım olmadığından anlayışla karşıladı
- 9 ay
Bak helal olsun yinede erken bosalma sorunu olsa dahi cesaret etmen bence taktire şayan. Bazısı şey yapıyor çünkü zaten erken boşalcam diyor rezil olmayım diye denemekten kaçıyor.
Ama senin sanki okdr da erken değil gibi yoksa ön sevisme de boşalman lazımdı o nasıl oldu
Soran9 ayBen hazırlıksız gitmiştim. Yani birlikte olacağımıza ihtimal vermiyordum. Neyse bu otele geldi. İş bir süre sonra oraya geldi. İçime gir diye ısrar etti. Ben de erken boşalma problemi olabilir. Kondom olmadan içine girmem riskli olur dedim girmedim. Akşam üzeri dışarı çıktık yemeğe. Tekrar otele dönerken kondom alayım mı dedim olur dedi. Kondomla birlikte beş kez yaptım. İlk ikisi erken geldi ama diğerleri nispeten iyiydi. O da beş kez yapabilmeme şaşırdı.
Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Geciktirici kremler var diye biliyorum ama ne kadar işe yarar onu bilemem
42 Yorumla
Soran10 ayHiç denemedim. Deniyim bir umarım işe yarar.
- 10 ay
Yok onlar tamamen pzarlama ürünü. Etki etmiyor
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Rahatlamaya ve baskı yapmamaya odaklan, nefes ve yavaşlama teknikleri işe yarar. Düzenli pratik ve partnerle açık iletişim de süreyi kontrol etmene yardımcı olur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 ayEstetisyen ler artık onada çare buldu damat dolgusu denilen bir operasyon var yarım saat sürüyor çözülüyor sorun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
10 aykegel hareketini her gün 10 dk ve 4 haftada her şey yoluna girecek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayEczanelerde spreyler kremler var kullan çok işe yariyor ve sık pozisyon değiştir ayrıca penis ring i de kullanabilirsin
02 Yorumla
Soran10 ayPenis ringi ne oluyor
Cevap sahibi10 ayGoogle yaz karşıma çıkar
Gizli Üye(36-45)10 ayEski nişanlımda da vardı bu sorun ben daha zevke gelmeden bosaliyordu
85 Yorumla- 10 ay
Ayrıldın mı bu yüzden
Cevap sahibi10 ayYok başka sebepten ayrıldık
- 10 ay
Özel meseleler yani ailevi mi
Cevap sahibi10 ayAynen ailevi
- 10 ay
Anladım
Bekar misin peki
Gizli Üye(36-45)9 ayDüzenli ilişki olmadığı sürece bu durumla karşılaşman normal öncesinde 1 atış yapman ya da sıvı tüketmek bir miktar zaman kazandırabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
10 aySvakom Alex neo 2 öneririm kardeşim. Deneyim azsa erken boşalma normal. Deneyim fazla oldukça daha uzun dayanabiliyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBi an ben sordum soruyu sandım aynı sorunlar bendede var o 1-2 de normal yani düzenli seks hayatımız olmadığından, geciktirici için alkol içmeyi dene bu arada dating app dediğin ney merak ettim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayKarşındaki kişiye göre de çok değişir
84 Yorumla
Soran10 ayNasıl yani
Cevap sahibi10 ayburada anlatamam
- 10 ay
benimle de tecrübeni paylasır mısın lütfen pembeli
- 10 ay
Nasıl yani bilgi almak isterim
- Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı.
10 ayilk seferde normal ama, yapabileceğin şey öbcesinde bi boşal sonra devam et uzun sürer, ya da geciktirici sprey ala ama oda his kaybı yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayKuş öldü baby (yıldız yılmaz argun kuyucu yıldırım
43 Yorumla
Soran9 ay?
Cevap sahibi9 ayAy boş ver ya 🤣🤣🤣
Soran9 ayAy boşverdim
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Birsey önermem amasyada
01 Yorumla
Soran10 ayAmasya?
10 ayEmla krem al onu kullan 10 numara bir şey
08 Yorumla
Soran10 ayNe kadar erkili oluyor
- 10 ay
20-25 dk
Soran10 ayÇok iyi. Benim dördüncü üç dört dk falan sürdü. Rezaletti
- 10 ay
Kadın iyi dayanmış sana
Soran10 ayİlişki yoktu planda. Anaızın gelişti. Yoksa hazırlıklı olurdum yine de
- 10 ay
Sen kremi kullan işine yarar, birde şekerini ölçtür
Soran10 ayŞeker etken mi
- 10 ay
Herhalde etken, herşeyi etkiler
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayKalıcı tedaviler var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayTavsiye fikir veririm onyargi olmuycaksq
02 Yorumla
Soran9 ayVer
Cevap sahibi9 ayBura olmaz
Gizli Üye(30-35)10 ayHangi app o merak ettim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
10 ayKaç dakika kalabiliyorsun içinde?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 aydeğişiklik olsa
01 Yorumla
Cevap sahibi10 aynbr
Gizli Üye(25-29)10 ayDur başla tekniği işe yarar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Erken bosalmamaya cabala saati durdur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayİşin zor
20 Yorumla
10 ayKegel egzersizi yap farkı görüceksin dostum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Egzersiz
00 Yorumla
10 ayKotu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi