Yeni tanıştığım kadın ilk buluşmada oral yapmak istedi. Daha bir dakika olmamışken boşaldım. Niye bu kadar erken geldi falan dedi şaşırdı. Dedim iki yıldır cinsellik yaşamadım mastürbasyon yapmıyorum ondandır. Sizce rezil mi oldum? Anlayış göstermiş midir bu duruma? Kızlar sizin başınıza gelse bu durum ne yapardınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimde partnerim daha içine girmeden boşalıverdi birkaç kez bende çok şaşırdım şimdi de beni sormuyor bile kaçıyor benden anlam veremedim gurur mu yaptı yoksa beni mi istemiyor. Neyse daha önce cinsellik yaşadınız mı
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@SpringSun haklısınız ve son görüşmemizde ben hiç zevk almadım dedim sanırım gururunu çok incittim benimle sohbeti bile kesti ne yapacak ben şimdi siz de bu kadar hassas olmasanız keşke bu konuda dünyanın sonu değil sonuçta belki düzelir bu kaçmak nedir ya
Cevap sahibi+1 yıl@SpringSun peki sevse de mi kaçar beni sevdiğini düşünüyorum bu yaptığına bir anlam veremedim
- +1 yıl
Yaa şimdi bunlar erkekliği egosu yüksek bir yaratık olarak algıladıkları için, bir kadın karşısında sunabildikleri tek argumanlarida beklenen performansı vermeyince travmadan cikamiyorlar. Bu tamamen cahil cuheda işleri, iki satır okuma alışkanlıkları olsa biraz pisikoloji okusalar hayatta hiç bir dertleri kalmayzcak. Ama işte yazık ediyorlar kendilerine tabi güzel duygulu kadınlara da oysaki dünyanın sonu olmamakla birlikte çözümü tedavisi olan şeyler. Hadi okumadın bilmiyon, yaw çık bir doktora böyle sorunum var de ayıp değil doktor sana yön versin oda yok. Bunlar eczaneden prezervatif alamayan tipler anla işte.
- +1 yıl
Yokla bakalım seviyorsa kendi başına dertten derde giriyordur, karamsar içe kapanma, yalnizlasma belirtileri gösterir, sana yüzü olmaz konuşmaya, eğer bu tespiti yaparsan sen git konuş, bunlar normal de ilki önemli değil çözeriz bı şekilde filan anlayış göster sonra al doktora gotur
Cevap sahibi+1 yıl@SpringSun güzel yorumlarınız İçin teşekkür ediyorum keşke böyle erkekler de sizin gibi düşünse de gurur yapıp hayata küsmeseler ellerinde olan bir şey değil ama çözüm üretmek lazım işte kaçmak değil
- +1 yıl
İnan ellerinde olan bir şey, Haa kaza, bir hastaligin yan etkisi vs onlara lafım yok. Ama kardeşim sevgili olmadan önce keşke herkes herşeyi açık açık anlatsa birbirine saklamasa beraber çözümler bulunsa, sonradan öğrenilmesi inan bana ilişkilerin hiç biri bitmez. Yaw seviyorsun tam kendini adayacaksin pat bir yalanı bir sorunu çıkıyor, sanki saklayabilecekleri bir şey gibi. O değilde kendilerini biliyorlardı bile bile masum kalpleri kırıp döküp gitmiyorlar mi. Kusura bakma detaylarını fazla bilmediğim için biraz kırıp geçirdim ama erkek adam kadınını üzer mi yaa hani hastalıkta sağlıkta bıdı bıdısı vardı noldu bu sadece evlilik yemini degilki sevgililiktede böyle olmalı çünkü arkası evlilik bunun
Soran+1 yılUzun süredir benim de seks hayatım yok. Ama sevgilininkine benzer bir durum yaşadım. Üç beş dakika içinde üç defa boşalmıştım. Dateing app’ten yeni tanıştığım birisi olunca o gün görüşmeyi kesivermiştim.
- +1 yıl
@SpringSun bencede takiplesip devam edin. Ortalık yerde yapmayın bari
En İyi Cevaplar
On sevismeyi uzun tut yapabildigin kadar, rahat ol her ne sorun varsa kafanda ufaklikla ilgili, o durum yokmuş gibi düşün, ilişki öncesi master yap. Düzelecektir kafanda çöz olayı makinede sorun yok.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
Çok mastürbasyon yapıyorsun galiba. Başka şeyler veya düşün veya bu erken boşalma düşüncesini at kafandan.
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır yapmıyorum. En son 4 ay önce yapmıştım. Ondan sonra yapmadım hiç.
Soran+1 yılNe önerirsin
+1 yılSevgilim 6 senedir yaşamıyor ama gec bosaliyor shdhhd
14 Yorumla
Soran+1 yılSırrı neymiş sorsana
- +1 yıl
Irade
Soran+1 yılDeğil
Soran+1 yılDm açar mısın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOncesınde mastürbasyon yaapcaksın Anestol krem kullan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılİyi olmamış ya. Fazla mastürbasyon yapıyor musun?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır. Önceden hafta bir iki defa yapardım ama eon bir yıldır üç beş defa yaptıysam.
- +1 yıl
Anladım
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. bebek yagı ıle alıstırma yap
00 Yorumla
+1 yılZor durum 😅
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri