Dostum buna erken boşalma diyebilmemiz için öncelikle duzenli seks hayatin var mı ona bakmak lazim he duzenli seks hayatim yok diyosan normalsin bu bir ikincisi bazen cok tahrik olup erken boşalmada normal sayilir öyle 31 cekerkenki performansina bakiyosan yanilirsin.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
mastürbasyon yaparkende erken oluyor. 1-2 dakika falan
Bak güzel kardeşim yaşın kaç evlimisin duzenli seks hayatın var mı bunlar erken boşalma için önemli kriterler eğer düzenli seks hayatın yoksa erken boşalma sorunun var mı yokmu belli olmaz bana bunları açıkla sana yardımcı olayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Dostum buna erken boşalma diyebilmemiz için öncelikle duzenli seks hayatin var mı ona bakmak lazim he duzenli seks hayatim yok diyosan normalsin bu bir ikincisi bazen cok tahrik olup erken boşalmada normal sayilir öyle 31 cekerkenki performansina bakiyosan yanilirsin.
mastürbasyon yaparkende erken oluyor. 1-2 dakika falan
Bak güzel kardeşim yaşın kaç evlimisin duzenli seks hayatın var mı bunlar erken boşalma için önemli kriterler eğer düzenli seks hayatın yoksa erken boşalma sorunun var mı yokmu belli olmaz bana bunları açıkla sana yardımcı olayım.
27 yaşındayım. Bu yaşa kadar 3-4 defa oldu. Sadece bir tanesi vajinal ilişkiydi. Diğerleri yüzeysel oldu
Buna erken boşalma denemez
Sen daha tam olarak seks yaomamissin oyuzden
Herkes mükemmel olacak değil, sana göre rezillikse bu hiç ilişkiye girme.
Mastürbasyon ile gerçek ilişki bir olmuyor. Ayrıca ön sevişmeyi de uzun tut.
Kanka geciktirici sprey ve prezervatif al ikisinide kullan ve az 31 çek
Boşalacağını anladığın an ön sevişmeye yönel derim. Ama geciktirici konusunuda bir araştır.
Olum, çek 31i buluşmadan önce, çok kötüysen 2 kere yap, 3. ye zorlasada inmez artık :D.
Uzun vadeli pc kasını geliştir, kegel egzersizleri yap, kısa vadeli de geciktirici kondom falan
Bunda rezil olacak birsey yok
Olsun. Özgüvenim düşer yaşdım çünkü öncesinde
Üroloji dr git burada şöyle yap böyle yap diyenlere inanma
Ne kadar saçma şeylerden rezil oluyorsunuz
adam tatmin edemeyeceğini düşünüp kendisine dert olmuş nesi saçma kezban?
Bana kezban diyen daha resim koyamıyor zksmkssk
heheh kime ne anlatıyorsun ki yaş 18 kezban. taharet almayı öğren önce sen hadi bakim.
Gelecek gibi olunca dur, önceki gece yükü at 1 defa
1 saat öncesinden mastürbasyon yap garanti çözüm
garanti değil. penis hassaslaşır haliyle pek değişen şey olmaz, kişiye göre değişebilmesinden emin olmayarak söylüyorum bunu.
Kendini kontrol edeceksin
Geciktirici al knk
Kaç dakika etki eder
Knk denemek için kullandım ilkinde 7-8 dk sürdü 2. Yarm saat gelmeyince skldm brakdim 😂
Ciddi mi? Nerden bulabilirim
Knk eczanelerde vardır
Babaanneni düşün
geciktirici ic