Yakın bir tarihte evlenicem, erken boşalma sorunu için etkili önerileriniz var mı? Bu sorunu olup çözmüş olanınız var mı? Ne önerirsiniz, etkili olan çözümleriniz var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. Dostum seksi boşalmak için yaparsan bu bir sebep. Keyif al, eşini hisset, birbirinizi sadece cinsel organ değil bedenen hissedin, sarılın, öpüşün, birbirinizin tenini tadın. Ya en kötü ilki erken olur ama devamı kesin keyifli olur bu şekilde.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılhele bir ürolojiye git bir fiziksel durumuna baktırmalısın bence fiziksel bir sorun yoksa diğer yollara bakarsın
ancak düzenli bir cinsel hayatın yoksa bu normal bir süreliğine
01 Yorumla- +1 yıl
Evet bir cinsel hayatım yok hiç ilişkeye girmedim, genelde öyle söylüyorlar düzenli bir cinsel hayat ile düzene giriyor diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kız olarak düşüncemi vereyim. Ön sevişmeyi uzun tutarsanız müstakbel eşin için iyi olur ilki için korkuyor olabilir ama ön sevişme senin için boşalmayı daha da hızlandırabilir. Yaşadığım bir ilişkide bunu gözlemledim. Ama biz erken boşalmayı sorun etmedik çünkü 2. 3. Kez tekrar yapıyorduk. O hala dik olduğu için. Eğer erken boşalırsan ve eşinin boşalması yarıda kalırsa elinle ya da oyuncakla onunla ilgilenirsen sorun çıkmaz bence.
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılBir kere ürolojiye git bakalım. Ne diyor fiziksel bi sorun var mı? Yoksa mecburen bir terapist gitmelisin.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sıkıntı etme gardas bir kaç ilişkiden sonra anlarsin kendini. ayari verirsin ona göre
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılErken boşalmanın tedavisi var ama. Kendi kendine egzersizlerini yapabilirsin bunun.
02 Yorumla- +1 yıl
Bu bir öneri değil ki işi bilen erkeklerin hepsi bunu yaparlar genelde. 2 türlü yöntem var. Erkekler heyecanlanınca boşalırlar heyecanını kontrol altına alman lazım. İlk yöntem cinsellik anında derin derin nefes al ve boşalacağını il hissettiğinde testislere bir elinle 4 - 5 saniye kadar elinle baskı yap. Sonra devam cinselliğe en az 15 dakika ileriye atar bu olay..
İkinci yöntem ise : wc ye girdiğinde çişini yaparken birden durdur çişini ve içinden 5 e kadar say ve tekrar bırak az sonra yine tut 5 saniye sonra yine bırak böylece 4 defa filan yapabilirsin. Bu şekilde 1 - 2 ay sonra orada ki tüm kaslarını kontrol altına alabilirsin.. 👍
Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Doktora gittim bunun icin tedavisi yok hersey kafada bitiyir dedi psikologa yonlendirdi onunda bi faydasi olmadi evliligim kotu auan bu yuzden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Düzenli ilişkin olduktan sonra düzelir birde ön sevişmeyi uzun tutarsın düzelir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Doktora gitmelisin
01 Yorumla- +1 yıl
Hım çok ayfinlatici olmuş başına geldi sanırım
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenip kadının başına yakma.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon ile ilişki arasında çok fark var.
Ne kadar sürüyor
18 Yorumla- +1 yıl
@joeblack_ anladım yani evlendiğim de düzenli bir cinsel hayatla beraber o heyecan panik geçicektir ve süre uzayacaktır diyorsun
- +1 yıl
@joeblack_ anladım çok teşekkür ediyorum 🙏🏻
Doktora
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeciktirici sprey
00 Yorumla
+1 yılKaç dk ama?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi