10 ayönemli aşırı bir kadın başkası ile ilişkisi varsa bağ kuramazsın erkek de ki gibi olmuyor bu olaylar denemem uğraşmam bile kadın dedin mi temiz namuslu olucak bu tartışılmaz zaten kadın olarak bile görmem kadın demek birinin altına yatmak diyil arkadaş ben yanlış hatalı olsam bu kadar erkek sadece ekonomik sorunlar dan mı evlenmek istemiyor düzgün kadın olmadığı için kadınımız bozulmuş ülkede devletimiz olmadığı için eğitim olmadığı için aileler kızları düzgün yetişdirmiyor bu yüzden denemeye çalışıp bir çok boşanan erkek görüyoruz 500 bin evlenen 320 bin boşan oldu bir yılda tarihi rekor yabancı evlilikler atmış türk erkekler türk kadını istemiyor aşırı kötü bir durum aileler istemiyor eskide yabancı gelin karşı çıkan aileler yabancı kız ister oldu zaten yabancı evliliklere bak artmış neden evlenemiyor bu kızlar neden kimse ciddi düşünmüyor neden sosyal çürüme var ülkede ülke de türk nufusu eriyor bu konu aşırı uzun hem ülkeyi hem milletimiz hem gelceğimiz herşeyimizi etkiliyor devletimiz olsa keşke birileri bu kadınlara dur desin ben sokak da eskort gibi yaşıyan takılan kadın görmek istemiyorum ben devlet artık bu kadınlara dur desin sıktı artık
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı.
10 ayİsteyen cahil desin isteyen yobaz ama umrumda değil. Bir insan evlenmeden zina işleyemez arkadaş. Nokta. Deli gibi aşık ol ya da olma o an şeytana uy ya da uyma bunlar hep bir vesvese. İradesini koruyamayan bir adamla işim olmaz benim. Ya bir evliliği beklemek bu kadar mı zor bu insanlar bu kadar mı iradesiz bu kadar mı sabırsız ya? Ben anlayamıyorum cidden şu bakire bakır olmamayı normal karşılayan insanları cidden anlayamıyorum. Senin eşin önceden birileriyle yiyişmiş olacak senin miden alıyor mu bunu? Bir kız bakireliğini korumalı. Ya da bu bakirelik çok önemli değil evet zar yirtilmasa da millet neler yapıyor ama bir kadın kendine bu hakareti yapmamalı ya. Yok aşığım yok beni çok seviyor biz evleneceğiz falan filan bunlar hikaye! Hiçbir erkek ciddi düşündüğü biriyle yatmaz sevişmez. Hala bunu anlayamayıp bekaretini veren kızları anlayamıyorum cidden. Evet kadınların işi gerçekten çok zor. Onların korumak zorunda olduğu şey bir nevi belli olacak bir şey erkekler de bu sorun yok gidip onunla bununla yatsa da bunu kendisi söylemedikçe bilmemizin anlamı yok. Ama işte bir erkek de korumalı bakirliğini. İleride her b. oku yemiş birini hayatıma almam ne kadar adaletli olur ki?
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.
10 ay2. el erko istemem
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Gizli Üye(25-29)10 ay- Tarih boyunca kadınların cinselliği çoğunlukla kontrol edilmesi gereken bir şey olarak görülmüştür.
- Bekâret, namus ve ahlakla eş tutulmuş, özellikle kadının “iffeti” üzerinden ailesinin ve toplumun “onuru” değerlendirilmiştir.
- Bazı dinlerde evlilik öncesi cinsel ilişki günah kabul edilir. Bu yüzden bekâret, dini açıdan “temizlik” veya “itaat” olarak yorumlanabilir.
- Bu anlayış, sadece bireyin değil ailesinin ve topluluğun da inanç sistemlerini etkileyebilir.
- Bazı kültürlerde bekâret, iyi bir eş adayı olmanın göstergesi olarak görülür.
- Evlilikte sadakat ve bağlılıkla karıştırılan bekâret kavramı, kadının geçmişinin erkek için bir “hak” olarak görülmesine neden olmuştur.
00 Yorumla
10 ayBekareti sorgulayan yobazlari elemek için önemli yoksa bir önemi yok namus iki bacak arasında değil çıkın şu kafadan
21 Yorumla- 10 ay
@MerakQueenX müthiş bir cevap, bravo
Gizli Üye(25-29)10 ayAslında fazla önemli değil. Sadece kadın bir çok kişi ile yaptığında mutlaka onu çok iyi yapan birini olacak yarın bir başkası ile evlendiğinde o onun kadar iyi yapamazsa kadın dışarda o lezzeti arayacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayBenim 2 kuzende 30 yaşında bakire. Güzellikten suratlarına bakılmaz. Mesela çok önem vermek değil de onlar gibi kızlarla evlense adam ilk dili o sürcek ilk içine o gircek onun tadı zevki aynı olur mu tecrübeli kişiyle sence
12 Yorumla
Cevap sahibi10 ayNeden noldu ki 🙄
10 ayVallahi benim için insanlığın önemli yani bekaret önemli değil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. benim için önemli değil. İnsansa tabi ki istekli ve tecrübeli olabilir
00 Yorumla
10 ayHangi konuda sölüyon ciddi evlilikte önemli ama normal ilişkide
Önemli değil00 Yorumla
10 ayHiç önemli değil benim için bende. Sonrası önemli sadık olmasi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Önemini kaybedeli uzun süre oldu
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çünkü sahiplenme düygum zarar goror
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 aysenin için önemli başkası için değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 aySadıklık demekte ondan tabi kimin ne yaptığı belli değil arkadan yapan dolu
00 Yorumla2025 yılında da bunu düşünmezsin
00 YorumlaEvet var mı başka soru?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Açılmamış paket her zaman iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayCocugumun anasini dehlenmesini istemiyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayönemli değil benim için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayBenim için önemli değil
00 Yorumla
10 ayÖnemi yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aySıfır hiç giriş yok dar sıcacık ilk birleşme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
10 ayÖnemsiz.
00 Yorumla
10 ayBenim için önemli değil onemli olan istekli olmasi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
10 ayOlmadı olmadıda
00 Yorumla
10 ayönemsiz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 ayÖnemi yok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Önemli değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
10 ayHerşeyin ilki güzel
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 940 cevap paylaştı.
10 ayKim dedi bunu
00 Yorumla
10 ayBenden önce tene temas etmesin istiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Benim için önemsiz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ay2. El erkek istemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayÖnemli değil
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026