Sadece bekaret değil, ne zaman, nerede, ne pozisyonda, nerelerinden, ne kadar ve kim/kimlere verdiğide çok önemli. Nihayetinde temizleyici olmak istemem.
benim için benden öncesinin hiçbir önemi yok hatta iyi yapmış. Ne anlamı var beklemenin rahat bırakın insanları ya. Hatta ben tecrübeli insan isterdim açık ve net ama bakirse de napalım yapıcak bişey yok yaşayıp görücez herkesin kendi hayatı sonuçta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Hayır benim için önemli değildir. seveceğim kadının geçmişi beni ilgilendirmez
Evet önemlidir nedeni ise ben bir bakirim
Kendimi sadece evleneceğim insana gösteririm 5 defa reddedildim ama ben yine de kendimi eşime saklıyorum
Sadece bekaret değil, ne zaman, nerede, ne pozisyonda, nerelerinden, ne kadar ve kim/kimlere verdiğide çok önemli. Nihayetinde temizleyici olmak istemem.
Ben hiç yapmadım onun için önemli benim gibi yapmamis biri isterim ilklerimizi birlikte yaşayalım isterim
Tek gecelik ilişkiler yaşayan bir erkeğim. Evlilik ve ciddiyet düşünmediğim için bekareti de önemsemiyorum.
Aklıma bu geldi 😂
Benim için hiç bir zaman önemli olmadı, kimsenin geçmişini sorgulamadım.
Hayır evlilik düşünmüyorum zaten günlük ilişki iydiri
Nesi iyi kolay ulaşılır diye mi diyorsun?
@Elmayanak01 heeee ne güzel işte takıl sonra bye bye ne güzel 🤣🤣
Öyle biri değilim erkek arkadaşım olmaz mı?
@Elmayanak01 olur yahu niye olmasın bu benim görüşüm biraz da abarttım tabi ki ben de playboy değilim 😁
Anladım teşekkürler ☺️
@Elmayanak01 rica ederim ne demek 😁🤘
var aynı bizim penisi sünnet etmek gibi sizin de zarı korumaktır evlenince zaten işler bozuluyor
tabii ki onemli evlilik icin flort eglenmek icin hayir
Evet önemli, senin için peki
pek önemi yok bence
Bakire misin
Bakir olmaması senin için önemlimi
benim için benden öncesinin hiçbir önemi yok hatta iyi yapmış. Ne anlamı var beklemenin rahat bırakın insanları ya. Hatta ben tecrübeli insan isterdim açık ve net ama bakirse de napalım yapıcak bişey yok yaşayıp görücez herkesin kendi hayatı sonuçta
bende aynı şeyi söylemekteyim. Sen benim düşüncelerimi yazdın
Elin altında inleyeni evime hanım yapmam.
bakir biri olarak benim için önemli.
Yani var tabi dar olmasi daha iyi
Sevgilin var mı ?
Çok önemli. Ben bakirim bakire isterim
Değil, aksine problem oluyor ilke ikna etmek
Önemli değil.
Hayır değil
herkese degil benim icin hic önemi yok
Önemsiz benim için
Evet önemli
Benim için degil
Hayır